Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Epilachna είπε:

Σε ευχαριστώ και μόνο για την πρόθεση. 😊

Μην ντρέπεσαι κάνε μια ερώτηση στο κέντρο σου εγώ πιστεύω θα έχουν, και ίσως να υπάρχει και κάποιος άλλος τρόπος για να γλιτώσεις λεφτά, αυτοί ξέρουν 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κι από μένα! Εγώ σήμερα είμαι χωρίς άντρα και αυτοκίνητο οπότε πήγαμε εδώ κοντά το πρωί και το απόγευμα μίλησα και με τη Joa μήπως πάμε και πάλι στο άλσος! Αν θέλετε ελάτε από εδώ Ριτάκι!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ, ζηλεύω, βολτούλες! Εμένα αρρωστούλα η μικρή μου, αντί για μπανάκι/θαλασσίτσα την έχω εδώ... για να δούμε πώς θα πάει. Καλά να περάσετε!

Σας φιλώ και την καλησπέρα μου!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Τέλοιοι οι λουκουμάδες εξπρές, τέλοιοιοιοιοιοιοι κι εξπρέεεεεες. Και, βάσικά, μπορώ να τους φανταστώ να τους τρώω με οτιδήποτε. Γιάμι-γιάμι. Αν και δεν τρώω λουκουμάδες έξω, αυτούς θα τους τσακίσω!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Τέλοιοι οι λουκουμάδες εξπρές, τέλοιοιοιοιοιοιοι κι εξπρέεεεεες. Και, βάσικά, μπορώ να τους φανταστώ να τους τρώω με οτιδήποτε. Γιάμι-γιάμι. Αν και δεν τρώω λουκουμάδες έξω, αυτούς θα τους τσακίσω!!!

αχ γίνονται υπέροχη και με αλμυρή γέμιση μιαμ μια σος απο τονοσαλατα εγω κάνω διπλή δόση όταν έρχονται φιλες με παιδία στα μικρα με μερεντουλα και για τις μαμαδες με αλμυρή γέμιση για τις μπιριτσες μας ( εγω μπίρα πινο δυο γουλιές?????

αλά λουκουμάδες τρώω καμία 50αρια χαχαχα )

:tongue::tongue:

Καλησπερααααα

Τι υπεροχη μερα θεε μου..επιτελους μυρισε καλοκαιρι ....χθες πηγαμε για μπανιο το πρωι αλλα μπηκε μονο ο συζυξ και ο χρηστος εγω εβαλα τα δακτυλα οπως και το ταβανοπαιδο...το μεσημερι προφανως απο τον ηλιο ανοιξε η μυτη του χρηστου και μιλαμε ποταμια...λερωσε τα παντα!!!και τρομαξε και πολυ το αγορακι μου..

το απογευμα πηγαμε βολιτσα στο παρκο παρεα με το μαρινακι και το ριτακι και τα θηρια!!!περασαμε υπεροχα!!!ο χρηστος σουπερ ενθουσιασμενος!!!ασε που και τα 3 παιδακια τα λατρευει !!!ετρεξε(και εγω απο πισω..)επαιξε γελασε και μαζι και το ταβανοπαιδο που ηταν ενας κυριος στο καροτσακι του(φτου φτου)

σημερα το πρωι καναμε βολτιτσα αλλα οχι πολυ ωρα μιας και φοβηθηκα μην του ξανανοιξει η μυτη και τωρα ευτυχως κοιμουνται και τα 2!!!!

Μαρινακι ακουστηκε πολυ ωραιο το απογευμα σου....beaute, βολτα με φιλες..χαλαρωσες λιγακι ..σουπερ...

Μαρινα, πετρουλα αληθεια ζηλευετε τις κοιλιες ???? παρολο που ειχα εγκυμοσυνες τελειως ξεκουραστες δεν μου αρεσε καθολου αυτη η περιοδος ,ζεσταινομουν πολυ , με ποναγε η μεση μου , αυτη η αισθηση του θωρηκτου αβερωφ δεν την παλευω αλλα εκανα υπομονη γιατι το αποτελεσμα μετραει και ομολογουμενως το αποτελεσμα με ανταμειψε...

καλο απογευμααααααα....

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ηρθαμε και εμεις..τι ταλαιπωρια ρε παιδια ενα μπανιο στην Αττικη...τεσπα...για χαρη του παιδιου αλλιως....

Ωραια περασε!

Βεβαια το πρωι ζητουσε παλι παρκο με το Χρηστο και το Γιωργο...του καλαρεσε!Κυλησε ο τεντζερης και βρηκε το καπακι..οπου τρεχαλητο μεσα εμεις...αυτη τη φορα ομως ειχα τον ανδρα μου να κυνηγαει χιχιχι!Τα σκ περνω ρεπο!

Ο ταβανατος ειναι το τελειο μωρο!Ιωαννα φτου και ξανα φτου!Αν μου εγγυωταν καποιος οτι θα εκανα ενα τετοιο ,αυριο θα το αποφασιζα.....

Κουκλες μετα εμεις συνεχισαμε μεχρι αργα στα υπερφουσκωτα που σας ελεγα οτι ειδα στη διαδρομη..καλα μιλαμε Ο χαμος.Ωραια ηταν!Να ξαναπαμε και μαζι με τους ανδρες για να τα πουμε!

Φιλακι δε νομιζω να παθει τιποτα το μειγμα στο ψυγειο αφου μονο αλευρι και σπραιτ περιεχει αλλα μην το παραφησεις γιατι θα ξεθυμανει η σπραιτ και μετα θα εχουν τον αφουσκωτο.

Πως ειναι η μικρη;

Φιλια σε ολες

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ταλαιπωρια το μπανιο ε ???και να πεις οτι εχουμε και καμια παραλια της προκοπης ....τι να κανεις ομως ....

αχ και εμεις την κουβεντα σας ειχαμε το πρωι και ενα εχω να πω!!!!ο ριτοσυζυγος πολυτιμος!!!!μια χαρα τα κυνηγαγε τα πιτσιρικια!!!! οταν φευγαμε τα ειδα τα φουσκωτα καλα πρεπει να ειναι !!!!

και ναι καλε να ξερεις οτι ο θεος λυπαται και το δευτερο βγαινει πιο ησυχο!!!!ακομη και τωρα ποθυ εχουμε δυο παιδια πααααλι με τον χρηστο ασχολουμαστε ...ειναι βολικο ακομη το μικρακι...

γραφω και απο κατω περναει διαφημιση για το cars2 3d ξεκιναει την πεμπτη!!!!εγω λεω να κανω το τολμημα να παμε !!!θα του παρω και ενα μεγαλο ποπ-κορν και μιας και ειναι φαν του mac queen ευελπιστω οτι θα κατσουμε!!!!αν ακουσετε μια στο λεκανοπεδιο να ουρλιαζει χρηστοοοοο θα ειμαι εγω στο σινεμα!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Α καλα ...να μαζευτουμε, να πατε....ελπιζω ο χυμος και το ποπ κορν που θα του παρεις στο σινεμα να ειναι μεγαλο μεγεθος και να τα καταναλωνει αργα γιατι εμας μολις τελειωσε αρχισε το παρτυ!χοχοχο!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλησπέρα!!!

και ναι καλε να ξερεις οτι ο θεος λυπαται και το δευτερο βγαινει πιο ησυχο!!!!ακομη και τωρα ποθυ εχουμε δυο παιδια πααααλι με τον χρηστο ασχολουμαστε ...ειναι βολικο ακομη το μικρακι...

Μπαααα, σε εμας δεν ισχυει κτ τετοιο, με την καμια όμως!!!Ο μεγαλος ειναι πολύ ανεξαρτητος και ο μικρος πολύ..εξαρτημενος!!!Αν κρατιεται απο τη φουστα μου ειναι μια χαρα...γενικα για να μη γκρινιαζει πρεπει να με ακουμπάει!!!!

Τι ωραια που βολταρατε χτες σε παιδοτοπους και φουσκωτα!!Εμεις εχουμε παιδοτοπο καθε Πέμπτη, παιρνω τα πιτσιρικια και ενα περιοδικό και πάω συνηθως στις 7, ο Αν εξαφανιζεται μεχρι να τον φωναξω να φυγουμε, ο μπέμπης στο καρεκλάκι κι ενω στο σπίτι δεν καθεται ποτε, εκει βολευεται μια χαρα γιατι βλέπει τα πιτσιρικια να τρεχουν πάνω κατω, ακουει και τις μουσικες και χαζευει στην κυριολεξία, εγω το περιοδικακι μου μεχρι να σχολασει ο συζ και να ερθει...

Σινεμα κι εγω πιστευω δεν θα κατσει..δεν ξερω πάλι βεβαια αλλα τετοια εποχη το μυαλο του ειναι να βγει εξω, να πουλήσει τρελα!!

Οσο για την κοιλίτσα, ναι ζηλευω πολύ!!

Ιωαννα κι εγω ειχα πονους στην μεση και στην πλάτη,θυμαστε που δεν μπορουσα ουτε στον Η/Υ να καθησω μετα τον 8ο μηνα...???

Ηταν ενα πολύ δυσκολο δίμηνο αλλα ειναι κι αυτη μια απο τις πολλές θυσιες που κανουμε για τα παιδακια μας..!!

Μολις τελειωσα και τα τελευταια μαρτυρικά, σε λίγο ετοιμαζονται οι αντρες για την παιδικη χαρα, τακτοποιω λίγο κι εγω και θα πάω σε καμια ωριτσα να τους βρω να πάμε για τα τελευταια προσκλητηρια και καμια βολτιτσα μετα..

Εφτιαξα και μια ωραια κατασκευη, θα σας την βαλω το βραδυ στο fb να μου πειτε τη γνωμη σας...

Καλό απόγευμα και καλά να περασετε!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Πολύυυυυ ξεκούραση.

Καλύτερα είναι η Ναταλία, πάει το θεατρικό αλλά ούουουτε που την ένοιαξε αυτό. Το πρωί που πήρα τη δασκάλα να μη μας περιμένει μου είπε οτι υπάρχουν πολλές απώλειες - πολλά δεν ήρθαν λόγω πυρετού - κι ότι πολλά παιδάκια ταλαιπωρούνται από ιώσεις...

Καλησπέρα σε όλες!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Καλησπέρααααααα!

ααααχ! τέσσερεις μέρες εκτός Αθηνών και μου φάνηκε ότι έκανα διακοπές για εβδομάδες!

ωραία περάσαμε, αν και ο καιρός δεν ήταν και ο καλύτερος...

πολύ αέρας και πολύ κύμα στην θάλασσα...

η Σοφία έπαιζε με τις ώρες, αλλά δεν ήθελε να κολυμπήσει (δεν την αδικώ βέβαια!)

πάντως, αυτό το παιδί δεν είναι δικό μου! δεν κρυώνει με τίποτα ρε κορίτσια... απαπαπαπα!

τώρα ξανά στο καβούκι μας... (μέχρι το επόμενο Σ-Κ χι!χι!χι!)

είχε και το ράλλυ Ακρόπολης στο Λουτράκι, οπότε γινόταν και ένας σχετικός πανικός από κόσμο, αυτοκινητα, πληρώματα, ελικόπτερα...

εσείς τι κάνετε? δεν υπάρχει περίπτωση να διαβάσω όλα αυτά που έχετε γράψει!

ελπίζω να είστε όλες καλά!

να ευχηθώ, έστω και καθυστερημένα Χρόνια Πολλά για τον Σωτηράκο της Νατάσας μας!

Νατασάκο να τον χαίρεσαι! Γερός και ευτυχισμένος!!!!

φεύγω!!! ήρθε κόσμος!!!

αύριο πάλι!

mrdIp3.png

Ιιιιι ειχε γενεθλια ο Σωτος;Πως ξεχαστηκαμε ετσι;

Βεβαια μεχρι να ξαναλλαξει τικερ η Νατασσα εχουμε καιρο να ευχηθουμε!:tongue:

Νατασσα μου να το χαιρεστε το αγορακι σας!Γερος και δυνατος να ειναι παντα!

Πολλα φιλακι να του δωσεις!!!

Πανμαρ welcome!Αντε υπομονη μεχρι το αλλο σκ!

Καληνυχτα σε ολες!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...