Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Epilachna είπε:

Σε ευχαριστώ και μόνο για την πρόθεση. 😊

Μην ντρέπεσαι κάνε μια ερώτηση στο κέντρο σου εγώ πιστεύω θα έχουν, και ίσως να υπάρχει και κάποιος άλλος τρόπος για να γλιτώσεις λεφτά, αυτοί ξέρουν 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλα κικο μου και εσυ ολλα χειροποιτα διαβαζω ? μπραβο σου βαλε φωτο να τα δουμε δνε εχεισ εσυ φεισ ? μωρε γιατι ?

ΑΥΤΟ ΝΑ ΔΕΙΣ

το ποταμι ειναι υπεροχα εδω να εδω εινα το φεστιβαλ πεινιου http://www.youtube.com/watch?v=zPoCcqy3KmE αλλα και καθε βραδυ ειναι υπεροχα εκει και οταν δνεε χει τισ εκδηλωσεισ

ο καραγκιοζησ σε παρασταση κτλ κτλ καθε βραδυ εχει και κατι

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

γειααααα και πάλι.......

Ρίτα μου άνοιξες την όρεξη με τους λουκουμάδες και τα γλυκάκια γιάμι, γιάμι :-P:razz::-P:razz: Ούτε και εγώ έχω πετύχει ποτέ λουκουμάδες, αλλά νομίζω ότι θα δοκιμάσω να φτιάξω αυτούς με τη sprite. Τι λάδι θέλει; Ελαιόλαδο; Πώς πέρασε η αδερφούλα σου; Αλήθεια η κοπέλα που είχε γεννήσει πρόωρα πώς είναι; Χαίρεται τώρα το μωράκι της;

Μαμάλευτεράκι τέλεια όλα αυτά που μας δείχνεις. Περνάτε καλά. Εγώ είχα ανέβει μια φορά σε άλογο όταν ήμουν μικρή, με είχε ανεβάσει ο παππούς μου στην Κρήτη, αλλά αυτό ήταν άγριο και με έριξε.....έτσι έληξε άδοξα η καριέρα μου ως ιππεύτρια.

Σουλίτσα εύχομαι να πάνε όλα καλά με τη λιθοτριψία γιατί σε έχει βασανίσει πολύ αυτό το θέμα. Ααα η κόρη μου δεν θέλει τελικά Φραουλίτσα. Θέλει Μίνυ......ευτυχώς που δεν έιχα φτιάξει προσκλήσεις.

Κίκο τέλεια όλα αυτά που γράφεις ότι έχεις φτιάξει. Άξια μανούλα και εσύ. Με το καλό η βάφτιση.

Σαρδελάκι τι νέα από τον ωρλ;

Σήμερα έχουν γιορτή στον παιδικό μπαμπάδες και παιδιά για τη γιορτή του πατέρα. Οι μαμάδες απαγορεύονται......ΓΙΟΥΠΙ ευκαιρία για beaute.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Να μαι παλι ...

λοιπον αυτοι οι λουκουμαδες ειναι πανευκολοι και πεντανοστιμοι ...ιωαννα βαλε καλυτερα σπορελαιο ..το ελαιολαδο πεφτει βαρυ..

Ριτακι γυρισαν τα νιογαμπρα??και τα δικα μας..χθες..με 3 βαλιτσες ρουχα!!!πολυ φτηνη η νεα υορκη....

Σουλιτσα ολα καλα να πανε με την λιθοτριψια ...

Κικο μου τι προκομενη κορη εισαι εσυ καλε????με το καλο η βαφτιση του μικρου...εγω τωρα φτιαχνω μαζι με μια φιλη μου την προσκληση ..για μπομπονιερες αργοτερα και θα ζητησω και την βοηθεια του γειτονακιου ..

Αυριο λεμε να παμε για μπανακι μιας και οι προβλεψεις τα λενε καλα για το σκ !!!θα βγαλει την κορμαρα του και ο ταβανατος!!!

Μακιααααααα καλο σκ...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Giovanna άσε τη μόνη της την Αλεξάνδρα στη θάλασσα και χωρίς ζόρι, θα ξεθαρέψει και θα πηγαίνει αλλιώς μην το γυρίσει σε φόβο. Αυτό τουλάχιστον, στο περίπου έπαθε πέρσι η δική μου.

Καλησπέραααα πέρα για πέρα!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα κι απο εμένα...μόλις έκανα παράδοση νυφικού κι είπα να μπω να σας πω τα νέα από τον ΩΡΛ...μετά από 4 μήνες σταματάμε τα φάρμακα γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι και θα ξεκινήσουμε πάλι από Οκτώμβρη για βοήθημα για να μην βγάλουμε όλο τον χειμώνα τάβλα στο κρεβάτι.

Έπειτα βλέπουμε...θα δείξει τι θα γίνει, όπως σας είπα και εχθές, πιθανότατα πάμε για χειρουργείο του χρόνου, αλλά αυτό θα το δούμε τη νέα χρόνια δεν θέλω να αγχωθώ από τώρα.

Μαράκι μου θα βαφτιστεί κι ο μπουμπούκος ε; Άντε με το καλό βρε κοριτσάρα μου! Και το όνομα αυτού; Βαφτίζεται ο δούλος του Θεού.... (όπως λέει κι ο Αστέρης χαχα)

Ριτάκι πάλι συνταγές βλέπω γιαμ γιαμ...και κάνω και δίαιτα δε με λυπάσαι;;;;;;;;;;;; κακούργα χαχα

m57Zp2.png

Μα βρε φιλακι διαβασε τη συνταγη μεχρι κατω!Μη βαριεσαι!:tongue::tongue::tongue:

Ηλιελαιο βαλε!

Καλησπερα τσουπρες!Τι κανετε;Εμεις βολταραμε με το γιο και τωρα γυρισαμε.

Σαρδελακι αντε να ξεκουραστει λιγο και ο οργανισμος του απο τα φαρμακα και του χρονου εχει ο Θεος....

Και εγω στη διαιτα ειμαι μη νομιζεις...

Εφυγα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Μα βρε φιλακι διαβασε τη συνταγη μεχρι κατω!Μη βαριεσαι!:tongue::tongue::tongue:
Ωχ, μας πήρανε χαμπάρι... Αλλά βρε ριτα μου πού λέει για το ηλιέλαιο... σπορέλαιο βλέπω να προτείνει μόνο... ουφ, κουράστηκα κιόλας... έχω 2 τερατάκια εδώ που τα σπάνε... αφού τους λέω βρε παιδιά... μην τα σπάτε...!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

χαχα βρε Μαριζα, πως φαινεται οτι δεν το εχεις με τα λάδια!!!

Καλησπέρα κοριτσια, μολις επιστρεψαμε απο επισκεψη σε νεονυμφους και η φιλη μου ειναι εγκυος...ζήλεψα την κοιλίτσα της!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Πάμε να κατσουμε λίγο εξω, εχει ενα τελειο φεγγαρι...καλό βραδυ!!!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλησπέρα! Πετρούλα δε θα το πιστέψεις ότι κι εγώ βγήκα με τις κολλητές μου πριν και η μία είναι προσφάτως εγκυούλα και μια λαχτάρα για κοιλίτσα-kinder έκπληξη την ένιωσα! Μετά κούνησα το κεφάλι μου δεξιά και αριστερά και συνήλθα! :)

Γενικά είχα μία πολύ γεμάτη αλλά ξεκούραστη μέρα, μιας και αύριο με περιμένει ακριβώς το αντίθετο! Μετά τη δουλειά, πήγαμε με μια φίλη για beaute από μια προσφορά και αμέσως μετά για φαγητό κάτω από την Ακρόπολη όπου δε λέγαμε να ξεκολλήσουμε! Γύρισα σπίτι μόλις για να πάρω το Γιώργο και να πάμε στη γιορτή του σχολείου και αμέσως μετά βγήκα πάλι για καφεδάκι με τις φιλενάδες μου και μαζεύτηκα κατά τις 11! Αχχχ ωραία ήταν! Ας είναι καλά ο αντρούλης μου γιατί τα είχα δει όλα συνέχεια δουλειά-σπίτι-παιδιά και τούμπαλιν! Ακόμα το ψάχνουμε πώς θα καταφέρουμε να βγούμε και μαζί όμως γιατί δύσκολα τα πράγματα αλλά το χρειαζόμαστε!

Σας φιλώ κοριτσάκια μου!

mGKop3.png60Jvp3.png

Hello!

Tι κανετε;Εμεις αργησαμε να ξυπνησουμε και εφτασε 11 η ωρα μεχρι να αποφασισουμε για θαλασσα και ετσι δεν ξεκινησαμε .Το αφησαμε για αυριο.

Αυτο ειναι το κακο εδω, μεχρι να πας.. μεσημεριασε...

Παντως βγηκαμε ,παιξαμε,φαγαμε σε μια ταβερνα και ηρθαμε.

Το απογευμα για που ειστε;Εχετε καμμια προταση;

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...