Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Epilachna είπε:

Σε ευχαριστώ και μόνο για την πρόθεση. 😊

Μην ντρέπεσαι κάνε μια ερώτηση στο κέντρο σου εγώ πιστεύω θα έχουν, και ίσως να υπάρχει και κάποιος άλλος τρόπος για να γλιτώσεις λεφτά, αυτοί ξέρουν 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερα απο την ομορφη Σαντορινη!!!

Οι αντρες μου κανουν την σιεστα τους κι εγω χαλαρωνω και ειπα να σας πω ενα γεια!

Τι κανετε?

Δεν προλαβα να σας διαβασω ευχομαι να εισαστε ολες καλα και να περασατε ομορφα το τριημερο!

Εμεις περναμε πολυ καλα η Σαντορινη ειναι κουκλα ο καιρος πολυ καλος και τα παιδακια μου το ευχαριστιουνται πολυ!

Σας φιλω γλυκα ολες καλα να περνατε!

Μπράβο κοριτσι μου!

Αντε να ξεκουραστεις και εσυ .

Σου ειπα οτι ζηλευω????:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα δεν μου κολλούσε ύπνος χτες βράδυ και πόσο να καθίσεις στο νετ ?????//

και μπομπονιέρες βαριόμουν να κάνω

και από τις 6 σηκώθηκα έπλυνα βεράντες άπλωσα ένα πλυντήριο σαπούνισα μπάνιο μαγείρεψα κολοκυθάκι στο φούρνο για μας και μοσχάρι για τα παιδία

έκανα μπάνιο και ψιλό μποτε στην μάπα μου μια μάσκα

και τώρα κάθισα να πιω ένα τσάι και να φάω ένα τοστ κ είπα να σας διαβάσω

Μονο που τα διαβασα κουραστηκα ρε φιλεναδα.Χαρα στο κουραγιο σου!

Κορίτσια καλησπέρα! Βρήκα λίγο χρόνο.

Από το 3ήμερο του Αγίου Πνεύματος, ψιλοχάλια ο καιρός, λίγο μπάνιο κάναμε όμως, μετά βίας. Στον ήλιο καιγόσουν στη σκιά κρύωνες. Ξεκουράστηκα πολύ, πολύ, πάρα πολύ. Μεγάλωσε η Ναταλία τώρα κι είναι όλα πολύ καλύτερα. Γενικά την απολαμβάνω πολύ τη Ναταλία μου, με τρελαίνει το πλάσμα μου. Πριν λίγο, που βλέπαμε τις πολιτικές εξελίξεις και σχολιάζαμε διάφορα, ε και δεν το προσέχουμε κι εμείς το στόμα μας................κακώς, την ακούω να σχολιάζει κι εκείνη κάποια στιγμή στο άσχετο "και πολύ μλκς ο Παπανδρέος" (κορίτσια μη βγάλετε πολιτικά συμπεράσματα που έτυχε να βρίσει το παιδί μου το Γιωργάκη, απλά έτυχε, στο σπίτι μας δεν είμαστε κάποιου κόματος εξάλου κι όλους τους βρίζουμε), κοιταζόμαστε με τον μπαμπά της και θέλουμε να γελάσουμε αλλά το κάνουμε στα μουγκά............!!!!!!!!!!

sunsun μου, Χανιά μας βλέπω πάντως για φέτος. Όλο λέμε να πάμε κάπου αλλού αλλά όλο η καρδιά μας μας λέει Χανιά! Σκεφτήκαμε να πάμε Ρόδο-Κρήτη αλλά πού λεφτά για τόσα ακτοπλοϊκά, αδύνατο μου φαίνεται. Θα δούμε. Μάλλον στη σιγουριά των Χανίων μας βλέπω. Την 3η εβδομάδα του Ιουλίου και την 4η θα είστε εκεί;

Όσο για μπάνιο, έχω ξαναπεί, πηγαίνουμε μόνο Πόρτο Γερμενό, δεν έχει ξαπλώστρες κτλ. παίρνουμε τα δικά μας. Έχει πετρούλα λατρεμένη κι έτσι δεν ένοχλεί η άμμος. Εκεί που σκάει το κύμα όμως έχει χαλικάκι ότι πρέπει για το παιχνίδι των παιδιών. Σε λίγα μ. βρίσκεις καντίνα. Για εμάς εδώ ψιλο-κοντά είναι, πάμε και μετά τη δουλειά. Μια ωρίτσα τη θες στο νερό μέχρι να φτάσεις, αλλά νομίζεις ότι είσαι αλλού. Γούστα είναι αυτά, μου αρέσει πολύ εκεί.

Κοριτσάκια καληνύχτα. Σας φιλώ όλες. Άργησα πάω να κοιμηθώ.

Αχ τι ατιμα που ειναι τα μικρακια μας. Σας σφουγγαρακι ειναι ετσι και τολμησουμε να ξεστομισουμε καμμια "κακια" κουβεντα τσουπ την πεταει και μαλιστα εκει που πρεπει .Ολα τα καταλαβαινουνε τα σκατουλια.

Παρτε με και εμενα στα Χανια εχω τοσα χρονια να παω και ειναι η μανουλα μου απο εκει.

Εμεις χθες πηγαμε παιδιατρο και το μπεμπονι το βρηκε καλα ..και παρολο που βηχει ειναι καθαρο οποτε ποοολυ ορο και αναμενουμε...καναμε και το εμβολιο μας και μας μετρησε 67 ποντους και 8100 κιλα..ξεκιναμε και φαγακια οσονουπω αλλα οχι κρεμουλα (ειμαστε χοντρουληδες..)αλλα φρουτακια , γυρναμε απο ανασκελα -μπορυμητα και τουμπαλιν και κακαριζουμε διαρκως......

Αντε ευτυχώς Ιωάννα μου !

Καλη αρχη στα φαγητα σας!

Παντως οι περιγραφες που κανεις γι' αυτο το παιδι ειναι απαικτες:D

Καλημέρααααααα!

Μόλις ξύπνησα! Και ΝΑΙ! Πήγαμε χθες στην συναυλία! Δεν έβρεξε καθόλου! Αντιθέτως ήταν μια υπέροχη βραδιά (αργούτσικα "δρόσισε" λιγάκι, αλλά δεν με ένοιζε γιατί ήμασταν εξοπλισμένοι!) Περάσαμε εξαιρετικά! Ο Παπακωνσταντίνου πολύ καλός! (ο Θανάσης ε? Μην μπερδευτείτε και νομίζετε ότι εννοώ τον υπουργό! χαχα!) Δεν τον είχα ξανακούσει ζωντανά.

Είχαμε και τα τσιπουράκια μας, μπύρες, ξηρούς καρπούς οπότε... δεν μας έλειπε τίποτα! Και το καλύτερο της βραδιάς ήταν το φεγγάρι!!! Είχε πανσέληνο και ολική έκληψη, οπότε είδαμε όλες τις φάσεις! Από την στιγμή που άρχισε σιγά σιγά να κρύβεται, μέχρι που ξαναβγήκε!

Αχ! Κορίτσια... για λίγες ώρες, ένοιωσα ξανά όπως τις εποχές "προ Σοφίας"!

Τώρα, βέβαια, πρέπει να τρέξω λιγάκι!!! Να επανέλθω στην πραγματικότητα!

Πίνω καφεδάκι, συμμαζεύω το χαός του σπιτιού μας, ετοιμάζω πράγματα και πάω να την πάρω από την γιαγιά για να πάμε Λουτράκι! Θα τον παρατήσουμε τον μπαμπά μας τέσσερεις μερούλες μόνο του... Θα γυρίσουμε την Κυριακή, εκτός απροόπτου!

Πάω να σας διαβάσω...

Φιλάκια σε όλες!

Μπραβο ρε φιλεναδα.ΣΑς εκανε τη χαρη ο καιρος ειχατε και την απαραιτητη οργανωση ειχατε και το φεγγαρακι συμμαχο.

Καλα να περασετε και στο Λουτρακι.

Σε εμενα ποτε θε ερθετε????:?:

Διαφημίσεις

Hellooooooo!!!Ο μπεμπούκος μόλις κοιμήθηκε και το Ευάκι πήγε μαζί με τον μπαμπά της και τον παππού σε μια ταβέρνα να δουν για την βάφτιση.(ποιος να μου το λεγε ότι δεν θα πήγαινα εγώ πρώτη να δω μαγαζί..τεσπα) κι εγώ κάνω ριλάξ!! Τελικά κλείσαμε την εκκλησία στις 2 Οκτωβρίου και τώρα ψάχνουμε για κέντρο. Τελικά ενώ περίμενα ότι ο πεθερός μου θα θέλει πολύ κόσμο, μας είπε ότι επειδή είναι λίγο δύσκολα δεν θα έχουμε πολλούς, μέχρι πρώτα ξαδέρφια δλδ γύρω στα 80 άτομα(ευτυχώς!!).Εμείς έτσι κι αλλιώς δεν παίζει να βάλουμε χρήματα οπότε ό,τι θέλει εκείνος. Στην εκκλησία θα έχουμε πολύ περισσότερους βέβαια. Αν ξέρετε κανα χώρο που να είναι σχετικά κοντά με καλό φαγητό να μου πείτε ε?

ΑΑΑΑΑΧ!Το ευχαριστήθηκα! Ποστάρω!

Χαιρομαι με τη χαρα σου φιλεναδα.Χα χα τα καταφερες ποσταρησες ε???

Αντε με το καλο η βαφτιση σας και η εποχη μια χαρα χαρουλα ειναι.

Καλησπέρα κοριτσάκια μου. Σήμερα δεν πρόλαβα καθόλου να σας γράψω. Στο γραφείο δεν πήρα ανάσα και στο σπίτι βάλθηκα να κάνω δουλειές. Πήρα και το απόγευμα την Αλεξάνδρα για μπάνιο και μου το έβγαλε ξυνό. Πρώτη φορά στη ζωή της δεν ήθελε να μπει, προσπάθησα να τη βάλω εγώ και τσίριζε σαν τρελή, μέχρι και εμετό πήγε να κάνει. :(:(:(:(:( Την έβγαλα άρον - άρον....μας κοίταζε και όλη η παραλία :mad::x:x:x:x και μετα μου έκανε τις πετσέτες θκ@τ@ με τα χώματα. :mad::x:x:x Δεν έχω βέβαια παράπονο...όταν ηρέμησε μου είπε: ''Μαμά αν θέλεις εσύ πήγαινε να κολυμπήσεις'' ......γκρρρρρ

/QUOTE]

Αφου σου επετρεψε εσενα παλι καλα.

Μα καλα δεν παιζονται αυτα τα παιδια!

Ειπαμε Ιωαννα μου μοιαζουν πολυ τα καμαρια μας.Μου κανει και μενα τετοια κουλα η δικια μου.

Υπομονη !!!

Νομίζω ότι καταφερα να σας διαβασω ολες!!!

Μαργαρίτα αφου το "εχεις " γιατι δεν πας σε καμμια εκπομπούλα να σε καμαρώσουμε και εμεις?Και τι μου κανεις με τους λουκουμαδες.Δεν εχω πετυχει ποτε στη ζωη μου συνταγη.Μια δεν φουσκωνουν μια βγαινουν κατι τερατουργηματα σχεδια μια μου λασπωνουν στο σιροπιασμα.

Και μου αρεσουν τοσο πολυ και μου ζηταει και η κορη μου.

Κριμα που ειμαστε μακρυα!!

Ιωάννα μου και εμεις στη θαλασσα με τη μικρη μπαινουμε εναλλαξ.Για την ακριβεια δλδ ο καλος μπαινει γιατι εμενα η μικρη δεν με αφηνει να κουνησω ρουπι απο διπλα της.

Ουτε λιγο στον ηλιο δεν μπορω να κατσω γιατι ερχεται και κολαει επανω μου οποτε ξαναγυρναω στη σκια.

Βεβαια αυτα περσι φετος δεν ξερω τι θα γινει.Λετε να αλλαξε κατι μια που μεγαλωσαμε???

Μαμαλευτερακι μου αρεσουν τρελα τα αλογα .Το ονειρο μου εναι να καταφερω καποτε να φτιαξω μια φαρμα και οποσδηποτε να παρω αλογα.

Δεν νομιζω βεβαια να γινει ποτε αλλα τα ονειρα δεν κοστιζουν χα χα

Τα δικα μας νεα ειναι καλα.

Βεβαια η μικρη εχει ξεσαλωσει τελειως και δεν μας ακουει καθολου!Οσο εχω φωναξει-μαλωσει τις τελευταιες μερες δεν το εκανα 3 χρονια !

Εγω βεβαια ενα αγχος το εχω παλι γιατι την Τετάρτη παω παλι στην επιτροπη της λιθοτριψιας να δουμε τι καναμε και πως θα προχωρήσουμε .

Νομιζω οτι ειπα παρα πολλα!!!

φιλια

Καλησπέρα κι απο μενα!!

Ηρθα λίγο να σας διαβασω..

Βατραχακι μου διαβαζω πως περνατε πολύ καλα και τα καταφερνεις τελεια με τα ζουζουνια!!Πες του Δ. τετοιες διακοπές πολλοί αντρες θα τις ηθελαν!!!!:tongue:

Λεπτομερειες θα πουμε απο κοντα..πολλά φιλακια και καλά να περνατε!!!!

Μαμαλευτερακη δεν τη γλίτωσαν τα αλογα, εεεε?????:tongue::tongue:

Μαρακι μου πολύ ευχαριστη αυτη η διαδικασια να κανονιζεις τα της βαφτισης!!

Μπραβο στον παππου σας που είναι πολύ μερακλής!!Με το καρεκλάκι τι εκανες;;;

Σούλα καλή επιτυχία για την επισκεψη της Τεταρτης..αντε να τελειωνεις ρε παιδι μου με αυτο!!!!

Ιωαννα σπίτι σημερα με τον Πολωνό???Δωστου πολλά φιλακια!!

Ελένη περαστικα στη μικρη σου!!Το τρεξιμο να ειναι ευχαριστο ευχομαι...

Ριτα ωραια τα λουκουμαδακια!!Καλή προσαρμογη τωρα και στους νεόνυμφους και να κρατησουν πολύ πολύ τα μέλια τους!!!

Πανμαρ καλά να περασετε!!!

Σαρδελάκι καλά αποτελεσματα απο τον ΩΡΛ!

Giovanna μπορει να μην ειχε διαθεση η μικρη να κολυμπήσει εσεις ετσικι αλλιως τη θαλασσα την εχετε στην κυριολεξία στα πόδια σας!!!Εγω πάντως ειμαι παιδι της ξαπλώστρας!!Στις μεγαλες καψες θα βουτηξω για μπανακι...φετος με τον μπέμπη ουτε ο ηλιος , ουτε και η θαλασσα νομιζω να με συναντησουν!!!!

Μαρινα σημερα ειναι η γιορτούλα σας;;καλά να περασετε!!!!

Φιλακι καλή επιτυχια και στην μικρη!!!!

Σας φιλώ , πάω να ετοιμασω τραπέζι!!!

Καλό μεσημερι!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

καλησπέρα όμορφα κοριτσάκια,

εγώ σήμερα εργασία και χαρά μιας και δεν δούλευα τη Δευτέρα και έπρεπε να συμπληρώσω το 4ημερο στη δουλειά.

Βατραχάκι θα ξεκινήσω με 'σένα και να σου δώσω πολλά συγχαρητήρια για το θάρρος σου βρε κοπέλα μου , να περνάς όμορφα εκεί που είσαι και να μου φιλήσεις τα παιδάκια σου.

Μαλευτεράκι διάβασα για βολτίτσες με άλογο , πωπω ζήλεψα μου αρέσουν πολύ τα άλογα αλλά δυστυχώς εδω στην πόλη που είμαστε μόνο με μηχανάκια και αυτοκίνητα έχουμε πάρε δώσε. Μου αρέσει καταπλητικά επίσης τα μέρη που περιγράφεις στο ποτάμι, με τα πλατάνια, πρέπει να είναι όνειρο , σε τέτοιο μέρος θα ήθελα να ζήσω με την οικογένεια μου, έχω βαρεθεί τη βαβούρα και το νέφος βρε παιδί μου.

Σουλίτσα όλα καλά θα πάνε , να μην αγχώνεσαι κοπέλα μου γιατί το άγχος τα δημιουργεί όλα.

Ντελενάκι περαστικά στη μικρούλα σου , είναι λίγο ύπουλη η φαρυγγίτιδα, να προσπαθήσει να μη πολυμιλάει η μικρή για να αναρρώσει σύντομα (τι είπα τώρα ε;; να μη μιλάει το παιδί, το άλλο ανέκδοτο με τον Τσακ Νόρις το ξέρετε:D΄)

Αρμάκι με το καλό και εσείς για τη βάφτιση κοπέλα μου και μπράβο στον πεθερούλη που αναλαμβάνει το οικονομικό κομμάτι για το γλέντι, υποθέτω θα πάρει και το όνομα του ο μπέμπης;

καλή επιτυχία και καλά να περάσετε οι μανούλες με τα παιδάκια που έχουν σήμερα γιορτούλα.

Γιοβαννούλα αφού την έχετε τόσο κοντά τη θάλασσα μη την αφήνετε ανεκμετάλλευτη , όσο επιτρέπει ο καιρός να τη ρίχνετε τη βουτίτσα σας.

Σαρδελάκι όλα καλά να πάνε με τον ΩΡΛ και εύχομαι ότι γίνει να είναι για καλό του παιδιού.

ΠανΜαρ καλά να περάσετε και εσείς.

Ιωαννίτσα πολύ καλό το site που μου έστειλες , αποφάσισα τελικά να πάρω καμιά μπάλα παραπάνω να παίξουν τα πιτσιρίκια και να πάρω και κάποιον animateur να ασχοληθεί μαζί τους δημιοργικά με 80€ γιατί τα φουσκωτά ωραία μεν αλλά με βγάζανε εκτός budget βρε παιδί μου.

Πετρούλα πως πάνε οι ετοιμασίες της βάπτισης; εσείς πότε βαπτίζετε είπαμε;

Ριτάκι μας λείψανε οι συνταγές σου βρε κοπελιά , όχι δηλαδή ότι έχω φτιάξει τίποτα τους τελευταίους μήνες αλλά όσο να'ναι τέτοιες ιδέες είναι πάντα ευπρόσδεκτες. Να μην παραλείψω να σου πω πως η φώτο με τα μικρά κεράσματα είναι καταπλητική , μπράβο σου.

εγώ επιτέλους τελείωσα τα προσκλητήρια , βρήκα οικονομικά μπουκάλια με φελό , έφτιαξα και την πρόσκληση στο word με θέμα πειρατή , πήρα και μεταλλικό στοιχείο πειρατάκο και απο αύριο ξεκινάει η διανομή μας.

Τώρα με τις μπόμπο όπως σας είπα έκλεισα και εγώ γλαστράκι βασιλικό, βρήκα κασπουδάκια , τύπωσα στον εκτυπωτή τη φώτο απο τον πειρατή του προσκλητηρίου και θα τη κολλήσω σε ξυλάκι όπου και θα το καρφώσω μέσα στο γλαστάκι μας, πήρα τα κουφέτα , θα τα ετοιμάσω, και ανήμερα της βάπτισης απλά θα τα δέσω στο χερούλι και that's it.

τώρα για τα παιδιά πήρα ρακετούλες με τον πειρατάκο πάνω και εγώ θα βάλω κανένα γλύκισμα μέσα σε σακουλίτσες που σκέφτηκα να δώσω στα πιτσιρίκια.

Αυτά εν ολίγοις. τα φιλιά μου σε όλες

Διαφημίσεις

Κικη εχω παθει πλακα!!

Τι ωραια πραγματα που φτιαχνεις!!!!!!

Να σου στειλω διευθυνση να με καλεσεις;:tongue::tongue::tongue:

Τελεια μπραβο σου με το καλο!!!!!!!!

Αξιες ειστε ολες,μπραβο!

σε τέτοιο μέρος θα ήθελα να ζήσω με την οικογένεια μου, έχω βαρεθεί τη βαβούρα και το νέφος βρε παιδί μου.

φαντασου να εμενες και στο μαγευτικο παγκρατι....:rolleyes:

Μερσι για τα σχολια για τις φωτο μου!Το γλυκακι το εκανα για το κρεβατι της αδερφης μου και εκανε θραυση!Σαν πορσελανινο ηταν εξωτερικα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Βρε Σουλα μη μου πεις οτι εχεις κανει αυτους τους λουκουμαδες express και απετυχες;

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=3823&Itemid=49

Δε ξερω κανεναν να εχει αποτυχει...χαχα!Για δοκιμασε και πες μου!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Βρε Σουλα μη μου πεις οτι εχεις κανει αυτους τους λουκουμαδες express και απετυχες;

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=3823&Itemid=49

Δε ξερω κανεναν να εχει αποτυχει...χαχα!Για δοκιμασε και πες μου!

Ασε φιλεναδα.Μάλλον θα είμαι η πρώτη .:-(

Θα το δοκιμασω παντως.

Ασε φιλεναδα.Μάλλον θα είμαι η πρώτη .:-(

Θα το δοκιμασω παντως.

ειναι οι ποιο νοστιμοι γρυγορη λουκουμαδεσ που εχεισ φτιαξει μιαμ μιαμ τουσ εχω τσακ μπαμ για μεζε και πριν κανα δυο βδομαδεσ τουσ γεμισα με τονοσαλα μιαμ μιαμ

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...