Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια!

Τι κάνετε;;;;;

Τρέχω αυτές τις μέρες και ίσα που προλαβαίνω να σας διαβάσω.....

Εμείς είμαστε σχετικά καλά, ο βήχας του μικρού βελτιώθηκε (χωρία μάσκες!!!!) και συνεχίζουμε ακάθεκτοι με ορό....πολύ ορό!

Η μικρή έχει βραχνιάσει απίστευτα αλλά χωρίς βήχα οπότε η παιδίατρος το αποδίδει σε φαρυγγίτιδα η οποία απο ό,τι μου είπε θα αργήσει πολύ να περάσει και φυσικά δεν μας έδωσε τίποτα...όσο και να παρακαλάω για ένα φαρμακάκι :-P:razz::-Pαυτή εκεί ...τίποτα....:cool:

Βατραχάκι μπράβο κούκλα μου, πολύ σε χαίρομαι για τις εξορμήσεις!!!!!:D

ΠανΜαρ καλά να περάσετε!!!!

Κίκο και εγώ στη βάφτιση του μικρού είχα ανιματέρ και τα παιδάκια μικρά και μεγάλα πέρασαν σούπερ! Αλλά αφού ούτως ή άλλως είναι γρασίδι και αυλή τα μεγάλα φαντάζομαι θα προτιμήσουν το ποδόσφαιρο! τουλάχιστον σε κάτι γενέθλια που πήγαμε τελευταία τα μεγαλύτερα πιτσιρίκια ήταν συνέχεια πίσω απο μια μπάλα!

Τα φιλιά μου σε όλες και μόλις μπορέσω θα ξαναμπώ να σχολιάσω αναλυτικά!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Hellooooooo!!!Ο μπεμπούκος μόλις κοιμήθηκε και το Ευάκι πήγε μαζί με τον μπαμπά της και τον παππού σε μια ταβέρνα να δουν για την βάφτιση.(ποιος να μου το λεγε ότι δεν θα πήγαινα εγώ πρώτη να δω μαγαζί..τεσπα) κι εγώ κάνω ριλάξ!! Τελικά κλείσαμε την εκκλησία στις 2 Οκτωβρίου και τώρα ψάχνουμε για κέντρο. Τελικά ενώ περίμενα ότι ο πεθερός μου θα θέλει πολύ κόσμο, μας είπε ότι επειδή είναι λίγο δύσκολα δεν θα έχουμε πολλούς, μέχρι πρώτα ξαδέρφια δλδ γύρω στα 80 άτομα(ευτυχώς!!).Εμείς έτσι κι αλλιώς δεν παίζει να βάλουμε χρήματα οπότε ό,τι θέλει εκείνος. Στην εκκλησία θα έχουμε πολύ περισσότερους βέβαια. Αν ξέρετε κανα χώρο που να είναι σχετικά κοντά με καλό φαγητό να μου πείτε ε?

Κικη και αρμα αυτο που καταλαβα απο τον χρηστο ειναι οτι οταν ειναι ετοιμα τα παιδια την κοβουν σε 3 μερες...εμας μεχρι πριν ενα μηνα εχει τεραστια αρνηση σε αυτο το θεμα ...μεχρι που αποφασισε (με την βοηθεια παντα της πριγκηπισσας)οτι ειναι αντρας και μεσα σε 3 μερες τα ειχε καυταφερει και σε 5 μερες εκοψε και την βραδυνη..

Παίρνω κουράγιο! Και ο Πανούλης ακριβώς το ίδιο, τσακ μπαμ σε μια βδομάδα ακόμα και την βραδυνή! Μακάρι να φάει και η δικιά μου καμιά φλασιά. Προς το παρόν πάμε στο πολύ χαλαρό και κάτι κάνουμε.

Το αλλο μου μαστερ ειναι η πανα ως γνωστον!:tongue:

Και ο γιος μου ακολουθει τα χναρια μου!

Κουκουβαααα!Εβαλε σκοπο χωρις φυσικα να του εχουμε πιε τιποτα,να μαθει σε ενα 2χρονο αγορακι-φιλο του, να πηγαινει στην τουαλετα αυτες τις μερες που λειπαμε και ναι!!!!Τα καταφερε !!!!τον πηγε και εκανε τσισα το μικρο στο γιο γιο!!Καλα ετοιμη να κλαψω ημουν απο συγκινηση που το αγορι μου εχει μεγαλωσει τοσο!!!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!Απίστευτο!!Καλέ δεν τον φέρνεις και καμιά βόλτα από έδω???

Όσο για την πάνα, Κική και Άρμα, πρέπει να πω ότι και για την Αλεξάνδρα το περίμενα πιο δύσκολο αλλά τελικά ήταν πανεύκολο. Βέβαια είχαμε ξεκινήσει μια ρουτίνα από το Χειμώνα και κάθε πρωί τη βάζαμε στο γιογιό για κακά και πιπί και έτσι ήξερε τι γίνεται. Πριν το Πάσχα ήρθε και μας είπε ότι δεν θέλει πάνα γιατί δνε έχει ούτε ο Κωνστανίνος και το εκμεταλλεύτηκα. Της είπα και για τη νεράϊδα που πήρε τις πάνες και θα φέρει δώρο και ......όλα καλά. :D:D:D:D

Μπράβο στο κοριτσάκι σου! Κι εγώ περιμένω να δει τον Πανούλη γιατί άρχισε να το σκέφτεται και να είναι πιο θετική από τότς που άκουσε που το λέγαμε στο τηλ. με την Ντίνα.Με νεράιδες κλπ δεν πείθεται με τίποτα.

Αρμάκι σε καταλαβαίνω απόλυτα για το θηλασμό , δυστυχώς επειδή ο μεγάλος μου είχε τρομερή ένταση όταν με έβλεπε να θηλάζω το μωρό δεν κράτησε πολύ ο θηλασμό μας , μόνο 3 μήνες και πάλι έκανα υπερπροσπάθειες για να τα καταφέρω. Να κοιτάζεις να είσαι εσύ καλά και όταν είσαι εσύ ψυχολογικά καλά θα είναι και τα μωρά σου.

Ναι Κικίτσα μου ακριβώς έτσι σκέφτομαι κι εγώ. Πρέπει να είμαστε όλοι καλά, μέχρι εκεί που μπορούμε..

ΑΧ δεν φανταζεσαι τη χαρα περνω οταν διαβαζω οτι θηλαζει ενα μωρο πολυ χαιρομαι για σασ μπραβο σου μπραβο σου υπομονη στον τζαναμπετι δωστου οσο μπορεισ εστω κ ενα γευμα την ημερα μητρικο οσο μπορεισ ακουσ οσο μπορεισ αχ το μικρουλακι μασ μουτσ ουτε τηλ σ επηρα ουτε τιποτα θα το κανω ομωσ κ θα σε ζαλισω για καν δυοωρο χαχαχα μουτσ ΕΓΩΠΑΩ ΠΑΝΤΟΥ Κ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ δεν την θελω εγω την προσκληση ειναι τιπουκουρα κ στησ μεταξη μασ σχεση δνε χοραει τυπουκαρα;););) μουτσ

Ευχαριστώ ρε κοριτσάκι μου!!!! Σμουουουουουουουτςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!Και φυσικά να έρθεις! Περιμένω τηλ. να τα πούμε!

Βατραχάκι μου πόσο σε χαίρομαι δεν λέγεται! Μπράβο σου! Καλή συνέχεια και να συνεχίσετε να περνάτε τέλεια!

Deleni περαστικά σας!

Φιλάκι μου με το καλό και η παράσταση της Ναταλίτσας! Περιμένουμε εντυπώσεις!

Πανμαρ καλά να περάσετε!

Σαρδελάκι μου τι έγινε στον ωρλ τελικά? Άντε ό,τι είναι να γίνει ας γίνει να ηρεμήσει το πουλάκι μου.

ΑΑΑΑΑΧ!Το ευχαριστήθηκα! Ποστάρω!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Μαρια με το καλο η βαφτιση!!Αφου ορισατε και ημερομηνια ολα καλα!

Εγω εχω να σου προτεινω μονο εκει που το καναμε εμεις και ειναι στο Μοσχατο.Παρα το περιποιημενο του χωρου(ας δειχνει κυριλε) η τιμη ηταν μη σου πω και λιγοτερο απο ταβερνα με στολισμους μεσα και καλο μενου.Οποτε το προτιμησα.Γενικα προτιμω παντα κατι διαφορετικο σε τετοιες περιστασεις.Αν θες πληροφοριες μου λες και μπορειτε να πατε συστημενοι απο εμας να το δειτε.Ειχε αρεσει αρκετα απο οσο ξερω.Ειναι στεγασμενος κηπος με πρασινο ,εχει και κλειστη αιθουσα εναλλακτικα και εμεις ειχαμε 100 ατομα περιπου.Οποτε και τα 80 μια χαρα ειναι!!!!

Α ειχα παει και σε βαφτιση στο ''μια φορα και εναν καιρο'' στο περιστερ' αλλα δε μου αρεσε...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου. Σήμερα δεν πρόλαβα καθόλου να σας γράψω. Στο γραφείο δεν πήρα ανάσα και στο σπίτι βάλθηκα να κάνω δουλειές. Πήρα και το απόγευμα την Αλεξάνδρα για μπάνιο και μου το έβγαλε ξυνό. Πρώτη φορά στη ζωή της δεν ήθελε να μπει, προσπάθησα να τη βάλω εγώ και τσίριζε σαν τρελή, μέχρι και εμετό πήγε να κάνει. :(:(:(:(:( Την έβγαλα άρον - άρον....μας κοίταζε και όλη η παραλία :mad::x:x:x:x και μετα μου έκανε τις πετσέτες θκ@τ@ με τα χώματα. :mad::x:x:x Δεν έχω βέβαια παράπονο...όταν ηρέμησε μου είπε: ''Μαμά αν θέλεις εσύ πήγαινε να κολυμπήσεις'' ......γκρρρρρ

Φιλιώ είσαι άξια μανούλα. Μπράβο που με δύο παιδάκια καταφέρνεις να τα κουβαλάς για μπάνιο και βόλτες. Σε θαυμάζω και μόνο που οδηγάς σε ένα μέρος που δεν ξέρεις τους δρόμους.

Άρμα μου με το καλό να κάνετε τη βάφτιση. 2/10 είναι μια χαρά ημερομηνία......Καλοκαίρι ακόμα :-P:-P:-P:-P. Όσο για την Εύα σου, η εκπαίδευση θέλει επιμονή και υπομονή. Το παραμύθι με τις νεραϊδες στην Αλεξάνδρα έπιασε. Εξαφανισα και όλες τις πάνες (της είπα ότι μας φέρνει μόνο μία για το βράδυ αλλά σε λίγες μέρες θα την πάρει και αυτή) και έτσι με πίστεψε.

Ντελένι κάποιο σιροπάκι για να της γλυκάνει λίγο το λαιμό δεν της έδωσε; Προσπάθησε να μην της δίνεις κρύα και μακριά από τα παγωτά.

Κική εγώ δεν έχω να σου προτείνω κάτι, αλλά αφού έχετε κήπο νομίζω ότι μερικές μπάλες και μπαλόνια θα κάνουν τη δουλειά τους. Πέρσι στα γενέθλια της Αλεξάνδρας είχα γεμίσει μια παιδική πισίνα με πλαστικές μπάλες από τζάμπο και έγινε χαμός. Κυλιόντανε όλα μέσα ;););););) Πάρε και μερικά από αυτά τα παιχνιδάκια που κάνουν σαπουνόφουσκες και θα βρουν τον τρόπο τα πιτσιρίκια να περάσουν καλά. ;););)

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

καλημεραααααααααααααα

εμεις ακομη ψαχνομαστε με τις διακοπες..ο αντρας μου εριξε κ αλλες ιδεες στο τραπεζι κ ολα ειναι ανοικτα...

σπιτι σημερα με το μπεμπακι αγκαλια οποτε το μεσημερι που θα κοιμηθει τα ξαναλεμε..

αντιος....

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα δεν μου κολλούσε ύπνος χτες βράδυ και πόσο να καθίσεις στο νετ ?????//

και μπομπονιέρες βαριόμουν να κάνω

και από τις 6 σηκώθηκα έπλυνα βεράντες άπλωσα ένα πλυντήριο σαπούνισα μπάνιο μαγείρεψα κολοκυθάκι στο φούρνο για μας και μοσχάρι για τα παιδία

έκανα μπάνιο και ψιλό μποτε στην μάπα μου μια μάσκα

και τώρα κάθισα να πιω ένα τσάι και να φάω ένα τοστ κ είπα να σας διαβάσω

:tongue::tongue:

Καλημερα !

Η βροχη μου τα χαλασε εχθες και χασαμε τον καραγκιοζη...ελπιζω να επαναληφθει.

Γιοβαννα απλα δεν ηθελε η μικρη να κολυμπησει σε εκεινη τη φαση!!!!Αφου σου επετρεψε να μπεις εσυ ,μη σκας!!Τυχεροι ειστε που μπορειτε να πηγαινετε καθε μερα!!Ποσοοο καλο της κανει αυτο...

Και εμεις θα τον παμε αυριο και την κυριακη γιατι ο ωρλ περισυ μας το ειχε τονισει το Α και το Ω στο θεμα μας,μυτη-αυτια ειναι τα μπανια....ολο το Χειμωνα ξεσκιστηκαμε στον ορο και τη γλυτωσαμε ε τωρα πρεπει να κανουμε και οσο πιο πολλα μπανια μπορουμε.

Ιωαννα και εγω με τις διακοπες οσο παω και μπλεκομαι περισσοτερο!

Ντελένη καλα στα λεει ..πολυ ορο ...χαχα!Αστειο εχει γινει αυτο, αλλα απο το να τα φορτωνε φαρμακα ;)

Βατραχακι καλη συνεχεια!!!Και εγω σε θαυμαζω!!!!!Μπραβο σου!..

Ωρες ωρες πως τα βγαζεις περα;Εννοω σε φασεις που ξεσαλωνουν και τα 2;Εγω ακομα αυτη την εικονα ουτε που μπορω να τη φανταστω...εδω και τωρα που καμμια σχεση με την παλια παρανοια του μικρου καθε μερα μεχρι να ερθει ο ανδρας μου (που πλεον ερχεται 10 το βραδυ) ,τα χανω σε κατι φασεις....

Σαρδελακι τελικα τι σας ειπε ο γιατρος;

Σας χαιρετω αν δεν τα ξαναπουμε, καλο σκ !!!!!Γρηγορα περασε αυτη η εβδομαδα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

;αχ Ρίτα να πατέ καραγκιόζη ο δικός μου ακόμη λέει την ατάκα ΑΦΑΩ ΓΩ ΤΟ ΠΑυΩΤΟ ΕΣΥ ΤΟ ΤΣΙΛΑΚΙ

δηλ θα σε κεράσω και ένα παγωτό θα φάω εγώ το παγωτό εσύ το ξυλάκι …

Και αυτό που σας προτείνω να πατέ είναι ο ΑΛΑΝΤΙΝ ακόμη μας κάνει χορευτικές φιγούρες έτσι ο Αλαντίν και αλλιώς ο Αλαντίν και τσουπ μου προσφέρει και φύλλα από τις γλάστρες όπως έκανε ο Αλαντίν στην αγαπημένη του

Ο δικός μου καθηλώνετε μπροστά σε παραστάσεις και στο ποτάμι αυτές τις μέρες έχει μικρά θεατρικά και κουκλοθέατρο μόλις τα δει πιάνει καλή θέση να βλέπει μπροστά μπροστά και κάτσε κάτω μαμά τωραααααα

Και στα άλογα που πάμε και ανεβαίνουμε 1000 φορές στο έγκυο πονι γιατί στα μεγάλα χεσμεντεμ ο μπάγκας εδώ εγω χεσμεντενμ που κανω τόσο χρόνια 1.96 άλογο ρε κορίτσια με σκάλα το ανέβηκα δεν μπορούσα να πηδήξω πάνω χτεσ βράδυ παρολα που φορούσα και κολάν να είμαι άνετη

και σε λιγο τα υπολιπα σχολια παω για φρουτοκρεμα τον μπεμπη

εμείς ΜαμάΛευτεράκη μου, σίγουρα δεν θα έρθουμε! ευχαριστούμε για την πρόσκληση, αλλά (καλώς εχόντος των πραγμάτων) θα είμαστε στο νησί μας εκείνη την περίοδο!
:-(:sad::-(:sad::-(

kiko σουπερ το μπομπόνι σου γράψε μας για τις ετοιμασίες τις βάφτισης τι ρούχα πηρές τι πρόσκληση θα κάνεις πες μας ? αχ εμείς ευτυχώς έχουμε και καλά που δεν μιλάμε ΔΕΝ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΧΑΧΑΧΑ πάντως το γειτονόπουλο μας πολυ πράγμα ρε κορίτσια πολύ βρίσιμο και καμαρώνουν οι γονείς ΤΙ ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ ΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ?

Α και λουκουμαδες που εκανα εχθες που υποδεχτηκαμε τα νιοπαντρα με τα δωρα απο το ταξιδι!Σαν τον Αγιο Βασιλη ηρθαν τα χρυσα μου!!!χαχα

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=5722&Itemid=49

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Μαμαλευτερακι μου ναι θα τον παω ,εχει εδω ο γειτονικος μας δημος καθε μερα και κατι οποτε κανονιζουμε με φιλες να τα πηγαινουμε.

Ωραιο το αλογο ε;Τετοιες επαφες εμεις δεν εχουμε...αλλα ευτυχως για τα αλογα....χαχα!Τη γλυτωσαν!χαχα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

γεια σας!!!

ειναι η ωρα του υπνου για τους αντρες και η δικη μου για ριλαξ ειμαι αραχτη στην ξαπλωστρα διπλα στηνν πισινα με την φραπεδια μου :cool:

τι κανετε;τα ζουζουνια σας ολα καλα;

Μαρινα μου η αληθεια ειναι οτι ειμαι πολες ωρες μονη καποιες μερες εως και 11 ωρες αλλα οκ το πηρα αποφαση και περναμε καλα εχω αυτοκινητο και πηγαινω παντου με τα ζουζουνια μου η Σαντορινη ειναι υπεροχη και ειναι κριμα να μην την δουμε οποτε τους φορτονω και βουρρρρ σημερα πηγαμε θαλασσα το πρωι σε μια παραλια με αμμο ο θοδωρης κοντεψε να την τελειωσει με τοσο που εφαγε χαχαχα ο τιμος μας βγηκε κρυουλιαρης δεν βουταει παει εως την ακρη και μου λεει θα μπω σε μια ωρα που θα ζεσταθει χαχαχα η αληθεια ειναι οτι ακομη ειναι παγωμενη η θαλασσα κι ακομη περισσοτερο σε νησι.

σας φιλω κουκλες να ριξω μια βουτια!!!

ΑΧ ΤΥΧΕΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΣΥ ΜΟΥΤΣ ΜΑΥΡΗ ΘΑ ΜΑΣ ΕΡΘΕΙΣ

Μαμαλευτερακι μου ναι θα τον παω ,εχει εδω ο γειτονικος μας δημος καθε μερα και κατι οποτε κανονιζουμε με φιλες να τα πηγαινουμε.

Ωραιο το αλογο ε;Τετοιες επαφες εμεις δεν εχουμε...αλλα ευτυχως για τα αλογα....χαχα!Τη γλυτωσαν!χαχα!

Εμείς έχουμε άλογα έχει 10 ο πατέρας μου και είναι εξικιομενοσ ο Λευτέρης απο πολύ μικρός και ήμουν σίγουρη πως θα ανέβαινε μα αυτα είναι θεργια σας λέω εγώ κα τρόμαξα να καβαλήσω μου βαλαν σκάλα η ξέφτιλα να μην μπορώ να πηδήξω η ξέφτιλα γελούσε ο σύζυγος καλά μου λέει βάρυνε ο απαυτος σου αστέ με ρεζιλια

αλά τελικά ρωτήσαμε τον πατερά μου τι ύψος έχουν τα δικά μας δεν ξεπερνάν το 170 όποτε 196 είναι κάποια εκατοστε ψηλότερα όσο να πεις

Καλημέρα κορίτσια. Παρασκευή σήμερα και είμαι κομματάκι πιο χαλαρά.......αν και αυτή η παγωμάρα δεν μου αρέσει......είναι σαν την ηρεμία πριν την καταστροφή :confused::confused:

Ρίτα και εγώ γι΄αυτό προσπαθώ να την πηγαίνω στη θάλασσα καθημερινά, γιατί ξέρω ότι κάνει σε όλους καλό. Χτες όμως στράβωσε :(:( Και που μου είπε πάντως να μπω, πήγα πλατσούρισα λίγο στα ρηχά με φάτσα την παραλία για να την βλέπω και βγήκα. Κολύμπι όπως θέλω δεν έκανα. Τεσπα. Οι συνταγές σου τέλειες......μας έλειψαν ;););) Τι λες; Θα πας στο μαστερ σεφ 2; Είδα και μια διαφήμιση για ένα περιοδικό για τζούνιορσεφ (ή κάπως έτσι) και λέω να πάρω τον 1ο τόμο να δω τι λέει. Όταν ήμουν μικρή, είχα δύο βιβλιάράκια με παιδικές συνταγές, ΜΑΓΕΙΡΕΒΑΣ, λεγόταν αλλά τα χάρισα.

επανέρχομαι........

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Σας χρωσταω και μια αλλη ...

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=5708&Itemid=49

Σιγα μην παω στο μαστερ σεφ βρε!Αυτοι ειναι σεφ!Τι σχεση εχω εγω;

Να εισαι καλα για το κοπλιμαν!χαχαχα!!!

Ενταξει παντως με παιδι μαζι στην παραλια μπανιο και εμεις δεν κανουμε...ισα που βρεχομαστε...ή παμε για λιγο μεσα εναλλαξ, αλλα σαν τις παλιες καλες εποχες δεν ειναι...

Να την πηγαινεις ομως οσο μπορεις!!!Ειναι το καλυτερο πραγμα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...