Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημεραααααααα

Τελικα ο καιρος χθες ηταν καλος και ο χρηστος ποδηλατουσε μεχρι τις 9 παρα!!οποτε το γειτονακι μου πρεπει να περασε χαρμα στην συναυλια με τον πασα της!!

Στα του καιρου σημερα ειναι η τελευταια μερα που θα ειναι μουντη φθινοπωρινη(στα βριλησσια παντως εχει κρυοοοοο)και απο αυριο θα θυμηθει οτι ειναι καλοκαιρι!!!

Φιλακι αναμενουμε νεα απο την δικη σου θεατρινα!!!!θα τα ξαναπω οτι το ναταλακι ειναι πολυ μουτρο!!!

Εμεις χθες πηγαμε παιδιατρο και το μπεμπονι το βρηκε καλα ..και παρολο που βηχει ειναι καθαρο οποτε ποοολυ ορο και αναμενουμε...καναμε και το εμβολιο μας και μας μετρησε 67 ποντους και 8100 κιλα..ξεκιναμε και φαγακια οσονουπω αλλα οχι κρεμουλα (ειμαστε χοντρουληδες..)αλλα φρουτακια , γυρναμε απο ανασκελα -μπορυμητα και τουμπαλιν και κακαριζουμε διαρκως...

Παω να εργαστω και ποσοοοοοοοο βαριεμαι ....

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρααααααα!

Μόλις ξύπνησα! Και ΝΑΙ! Πήγαμε χθες στην συναυλία! Δεν έβρεξε καθόλου! Αντιθέτως ήταν μια υπέροχη βραδιά (αργούτσικα "δρόσισε" λιγάκι, αλλά δεν με ένοιζε γιατί ήμασταν εξοπλισμένοι!) Περάσαμε εξαιρετικά! Ο Παπακωνσταντίνου πολύ καλός! (ο Θανάσης ε? Μην μπερδευτείτε και νομίζετε ότι εννοώ τον υπουργό! χαχα!) Δεν τον είχα ξανακούσει ζωντανά.

Είχαμε και τα τσιπουράκια μας, μπύρες, ξηρούς καρπούς οπότε... δεν μας έλειπε τίποτα! Και το καλύτερο της βραδιάς ήταν το φεγγάρι!!! Είχε πανσέληνο και ολική έκληψη, οπότε είδαμε όλες τις φάσεις! Από την στιγμή που άρχισε σιγά σιγά να κρύβεται, μέχρι που ξαναβγήκε!

Αχ! Κορίτσια... για λίγες ώρες, ένοιωσα ξανά όπως τις εποχές "προ Σοφίας"!

Τώρα, βέβαια, πρέπει να τρέξω λιγάκι!!! Να επανέλθω στην πραγματικότητα!

Πίνω καφεδάκι, συμμαζεύω το χαός του σπιτιού μας, ετοιμάζω πράγματα και πάω να την πάρω από την γιαγιά για να πάμε Λουτράκι! Θα τον παρατήσουμε τον μπαμπά μας τέσσερεις μερούλες μόνο του... Θα γυρίσουμε την Κυριακή, εκτός απροόπτου!

Πάω να σας διαβάσω...

Φιλάκια σε όλες!

mrdIp3.png

Καλημερααααα!!!

Τρεχω λιγο!

Σημερα εχει καραγκιοζη στην περιοχη και λεω να παμε.Τεως γειτονισσα αν εισαι εδω παρε με.

Μαρινα που εκλεισες στην Ευβοια;Σε ποια περιοχη;(Σου εχω στειλει πμ για το σχολειο δες το)

Ιωαννα μια χαρα το παιδι βρε....και ο Γρ. αν θυμασαι στη βαφτιση του 5 μηνων 8 κιλακια ηταν...υψος δε θυμαμαι αλλα μην λες χοντρο το παιδι....

Εγω παλι μπουρδουκλωθηκα με τις διακοπες....ο μικρος θελει πολυ να παμε παλι Σικινο,επιμενει...το θεωρει δεδομενο οτι θα παμε..

Οι φιλοι μας επισης το θεωρουν δεδομενο...

Η κεφαλλονια φετος ειναι στανταρ...αλλα θα παιξει οπωσδηποτε και λιγο Ζακυνθος...δε ξερω πως θα τα κανω...

Ακομα δεν εχω ψαξει τιποτα....

Φιλακι με το καλο και το δικο σας θεατρικο!!!Ανυπομονεις;Εγω ξετρελαθηκα παντως!!!

Στο σχολειο αυτο το μηνα εχουν εκδρομες σαν επιβραβευση για τις προσπαθειες των παιδιων.

Θα μας ενημερωσουν αναλυτικα.Και την τελευταια μερα του σχολειου θα εχουν μπουγελωματα!!!!!Θα πανε τα παιδια με μαγιω πετσετα κτλ χαχαχα!!

Μετα θα ακολουθησει παρτυ!!

Καλα οταν του το διαβασα αυτο και του εξηγησα τι ειναι τα μπουγελωματα ....ελαμψε!Μιλαμε θα δωσει ρεστα!

Ξαναρχομαι...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ΠανΜαρ στόχος μας είναι όπως είπαμε να μπερδέψουμε το κοινό μας, εσύ έχεις έναν άντρα τον Παν. και μία κόρη τη Σοφία , αυτό δεν αλλάζει με τίποτα , εντάξει Κούλα;

"Πανμαρ, ή Μανμαρ, ή Κανμαρ ή Αγκοπιάν ή Αστραπόγιαννος..."

εντάξει... πάει... την έχασα κι εγώ την μπάλα!!!

θα ξυπνάω κάθε πρωί και θα λέω "είμαι η Μαρία και είμαι καλά!"

το Κούλα από που ξεφύτρωσε?

"Ααααααχ! Κούλα!" την ταινία με τον Ψάλτη μου θυμίζει!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

γειτονακι τον πρ. ηλια στο μενιδι ???ειναι ο μπαμπας του κολλητου μου παπας εκει ...θα κρατησει το μυστηριο 2 ωρες απο το μπλα μπλα στο τελος ......απαπαπαπα...

ναι βρε! το ξέρω! χαχαχαχαχαχα!

σούπερ ο μικρός ε? άντε... πλάκωσέ τον στον ορό να γίνει περδίκι!

mrdIp3.png

εγω 24 ΙΟΥΛΙΟΥ ΒΑΦΤΙΖΩ ΚΑΛΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΟΛΛΕΣ ΑΚΟΥΤΕ

εμείς ΜαμάΛευτεράκη μου, σίγουρα δεν θα έρθουμε! ευχαριστούμε για την πρόσκληση, αλλά (καλώς εχόντος των πραγμάτων) θα είμαστε στο νησί μας εκείνη την περίοδο!

mrdIp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια,

Καλέ τι θλιμμένη Πέμπτη είναι αυτή ; άντε να μπει ο Ιούνιος να δούμε καλοκαίρι βρε παιδί μου.

Συγχαρητήρια Ιωάννα για το μπεμπέ και εμείς πήγαμε χθες παιδίατρο πρέπει να μας ακούσατε , μα όσο μπόι του λείπει αυτουνού του παιδιού τόσο τσιρίδα έχει, κάναμε το εμβολιάκι μας ευτυχώς , είμαστε 8500 κιλά και 73 πόντους , ξεκινάμε και μακαρονάκια με ρυζάκι στο φαγητό, ευτυχώς δηλαδή γιατί πεινάει τρελά το παιδί μου.

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια όλες για τις συμβουλές σχετικά με τα φουσκωτά, έχετε απόλυτο δίκιο, το σημαντικό είναι να απολαύσουμε όλοι εκείνη την ημέρα και οι γονείς να είναι χαλαροί, αν έχουν συνέχεια την έννοια με τα παιδιά δεν θα ευχαριστηθεί κανένας , μάλλον θα δω κανέναν animateur να τους απασχολήσει δημιουργικά με παιχνιδάκια και τα σχετικά.

Βατραχάκι μπράβο καλή συνέχεια στις διακοπές σας να περνάτε έτσι όμορφα , αχ Σαντορίνη είναι όνειρο μπορώ να πω.

Εμείς για διακοπές άγνωστο ακόμα, θα δείξει στη πορεία αν μας παίρνει για καμιά 5νθημερη απόδραση. Πάντως αν θα πάμε κάπου θα έρθουμε προς βόρεια μεριά και ελπίζω να συναντηθώ με καμιά σας.

Αυτά προς το παρόν σας φιλώ

Υ.Γ Βρε Φιλάκι τι ωραίο blog είναι αυτό που μας στέλνεις , φοβερές οι δημιουργίες της. Όσο για τις βρισιές εμένα επροχθές ο δικός μου ο γιος έβλεπε τοτον Λαζόπουλο και άκουγε κάτι περίεργα με αποτέλεσμα να λέει μετά συνέχεια , καλά μιλάμε μαμά έγινε της π@#@ς, κάθε λίγο και λιγάκι , έγινε της π@#@#ς.

Οι υπόλοιπες βορειοελλαδίτισσες μανούλες &γιαγιούλες που είναι;

Μαελένη, Πετρούλα, Βίκυ , κα Φωτεινή, Σουλίτσα (εσύ ευτυχώς το δίνεις το παρόν),Ντελενάκι που είσαστε καλέ;;;;;;;

Νατασάκι όπως τα λένε και οι κοπέλες, κάθε εμπόδιο για καλό! Από την άλλη καταλαβαίνω ότι είχατε μπει στη λογική του να γίνει η επέμβαση να ξεμπερδεύεται και όσο να 'ναι ανατράπηκε ο προγραμματισμός σας, αλλά αυτά συμβαίνουν με τα μικράκια! Κοιτάξτε να απολαύσετε τις διακοπούλες σας!

στην συγκεκριμένη περίπτωση, Μαρινάκο, δεν φταίει ο μικρός για την αλλαγή του προγραμματισμού, αλλά η ελληνική πραγματικότητα και οι απεργίες! χαχαχαχα!

Πάντως, Νατασάκο, όπως και να έχει, καλύτερα νομίζω που έγινε έτσι!

mrdIp3.png

πανμαρ, και κάτι άλλο, πώς πάει το παιδάκι της φίλης σου που εγχειρίστηκε; Τα νέα από τη βιοψία; Ελπίζω όλα καλά.

Όσο για μπάνιο, έχω ξαναπεί, πηγαίνουμε μόνο Πόρτο Γερμενό, δεν έχει ξαπλώστρες κτλ. παίρνουμε τα δικά μας. Έχει πετρούλα λατρεμένη κι έτσι δεν ένοχλεί η άμμος. Εκεί που σκάει το κύμα όμως έχει χαλικάκι ότι πρέπει για το παιχνίδι των παιδιών. Σε λίγα μ. βρίσκεις καμπίνα. Για εμάς εδώ ψιλο-κοντά είναι, πάμε και μετά τη δουλειά. Μια ωρίτσα τη θες στο νερό μέχρι να φτάσεις, αλλά νομίζεις ότι είσαι αλλού. Γούστα είναι αυτά, μου αρέσει πολύ εκεί.

Μια χαρά είναι Φιλάκι μου! Όλα βγήκαν καθαρά!

Στα γούστα σας για την θάλασσα, μάλλον ταιριάζουμε! Κι εγώ προτιμώ βοτσαλάκια αντί για άμμο!!!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

πανμαρ, και κάτι άλλο, πώς πάει το παιδάκι της φίλης σου που εγχειρίστηκε; Τα νέα από τη βιοψία; Ελπίζω όλα καλά.

Όσο για μπάνιο, έχω ξαναπεί, πηγαίνουμε μόνο Πόρτο Γερμενό, δεν έχει ξαπλώστρες κτλ. παίρνουμε τα δικά μας. Έχει πετρούλα λατρεμένη κι έτσι δεν ένοχλεί η άμμος. Εκεί που σκάει το κύμα όμως έχει χαλικάκι ότι πρέπει για το παιχνίδι των παιδιών. Σε λίγα μ. βρίσκεις καμπίνα. Για εμάς εδώ ψιλο-κοντά είναι, πάμε και μετά τη δουλειά. Μια ωρίτσα τη θες στο νερό μέχρι να φτάσεις, αλλά νομίζεις ότι είσαι αλλού. Γούστα είναι αυτά, μου αρέσει πολύ εκεί.

Μια χαρά είναι Φιλάκι μου! Όλα βγήκαν καθαρά!

Στα γούστα σας για την θάλασσα, μάλλον ταιριάζουμε! Κι εγώ προτιμώ βοτσαλάκια αντί για άμμο!!!

Καλά είσαι?

mrdIp3.png

γεια σας!!!

ειναι η ωρα του υπνου για τους αντρες και η δικη μου για ριλαξ ειμαι αραχτη στην ξαπλωστρα διπλα στηνν πισινα με την φραπεδια μου :cool:

τι κανετε;τα ζουζουνια σας ολα καλα;

Μαρινα μου η αληθεια ειναι οτι ειμαι πολες ωρες μονη καποιες μερες εως και 11 ωρες αλλα οκ το πηρα αποφαση και περναμε καλα εχω αυτοκινητο και πηγαινω παντου με τα ζουζουνια μου η Σαντορινη ειναι υπεροχη και ειναι κριμα να μην την δουμε οποτε τους φορτονω και βουρρρρ σημερα πηγαμε θαλασσα το πρωι σε μια παραλια με αμμο ο θοδωρης κοντεψε να την τελειωσει με τοσο που εφαγε χαχαχα ο τιμος μας βγηκε κρυουλιαρης δεν βουταει παει εως την ακρη και μου λεει θα μπω σε μια ωρα που θα ζεσταθει χαχαχα η αληθεια ειναι οτι ακομη ειναι παγωμενη η θαλασσα κι ακομη περισσοτερο σε νησι.

σας φιλω κουκλες να ριξω μια βουτια!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Σε λίγα μ. βρίσκεις καμπίνα.
Καλέ τί λέω εδώ.... ωχ θα με έχει πιάσει τώρα η πανμαρ στο στόμα της.... ελπίζω να μην το είδε λόγω ξενυχτιού...!!! Καντίνα εννοούσα κορίτσιαααααα......

Την καλησπέρα μου σε όλες! Παπί γύρισα σήμερα από το γραφείο μου... ως και το βρακάκι μου λούτσα... στη Συγγρού με πέτυχε... κι ως τον Πειραιά η βρόχα έπεφτε right-through...!!! Τί καλοκαίρι Θε μου.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

καλησπέρα κοπελιές...είπα να περάσω κι από εδώ μιά βόλτα που έχω πολύ καιρό να περάσω. Ελπίζω να είστε όλες μα όλες καλά και το ίδιο και τα ζουζούνια σας.

Εγώ έχω πολύ τρέξιμο με το μαγαζί και δεν σας προλαβαίνω...όταν έχω λίγο χρόνο μπαίνω στο φβ για να διαφημίζω την δουλειά μου!

Κατά τ΄άλλα καλά...σήμερα έχουμε και πάλι ραντεβού στον ΩΡΛ να δούμε την εξέλιξη του Αστέρη. Αν και την προηγούμενη φορά ήταν καλύτερα...έχω μια ανησυχία ότι τώρα δεν θα είναι έτσι...θα δείξει. Νομίζω πως έχει λίγο κόκκινο λαιμό και λίγες μυξούλες. Θα δούμε τι θα πεί και ο ειδικός!

Δεν σας έχω πεί ούτε και τα τελευταία νέα με τα αυτάκια αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα πάμε ολοταχώς για χειρουργείο. Αν γίνει βέβαια θα γίνει του χρόνου που θα γίνουμε 4 χρονών. Αναλυτικότερα κάποια άλλη στιγμή!

Σας φιλώ

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...