Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα!!!

Εχω τοσα πολλα νεα αλλα δεν προφταινω να τα γραψω!

Σε γενικες γραμμες περασαμε πολυ καλα,ξεκουραστηκαμε και ολα μια χαρα!

Ο μικρος οπως σας ειπα, ηταν που ηταν αυτονομος, εκει παραεγινε ...αν μεναμε μονιμα επαρχια νομιζω οτι θα ηταν απεριγραπτος....

Στη θαλασσα την πρωτη μερα εκοβε θεα και δεν ηθελε να πλησιασει αλλα ηταν Και απογευμα αργα και δεν επιμειναμε.Απο την επομενη ομως που εγκλιματιστηκε βουουουουρρρρ μεσα.... και κολυμπουσε κανονικα και μονος του με τα μπρατσακια φυσικα.

Ποδηλατο ατελειωτο και γονατακια χαααααλια απο τα κυνηγητα στις αλανες.....

Βροχη μας επιασε εχθες στην επιστροφη, μιλαμε ομως για τρελη βροχη.Δε πειραζει ..αφου δε μας χαλασε το 4ημερο παλι καλα.

Πανμαρ τι επαθε ο παν;Δεν καταλαβα..θα παω πισω να διαβασω.

Κικη θα μαθω για φουσκωτα κα θα επανελθω.Αλλα να σου πω τη γνωμη μου αν ειναι να νοικιασεις μικρο φουσκωτο καλυτερα να μην το κανεις.Περα απο το οτι τα παιδια (τουλαχιστον ο δικος μου) εχουν μαθει σε φουσκωτα υπερπαραγωγες και σε μικρα δεν ικανοποιουνται ,ειναι επισης επικινδυνο να συνωστιζονται πολλα παιδια διαφορων ηλικιων πανω σε μικρο φουσκωτο και συνηθως αυτα που εχουν για ενοικιαση ειναι τετοια...

Εχω παρει μαστερ σε παιδοτοπους για αυτο στο λεω...χαχα!

Το αλλο μου μαστερ ειναι η πανα ως γνωστον!:tongue:

Και ο γιος μου ακολουθει τα χναρια μου!

Κουκουβαααα!Εβαλε σκοπο χωρις φυσικα να του εχουμε πιε τιποτα,να μαθει σε ενα 2χρονο αγορακι-φιλο του, να πηγαινει στην τουαλετα αυτες τις μερες που λειπαμε και ναι!!!!Τα καταφερε !!!!τον πηγε και εκανε τσισα το μικρο στο γιο γιο!!Καλα ετοιμη να κλαψω ημουν απο συγκινηση που το αγορι μου εχει μεγαλωσει τοσο!!!!

Ιωαννα μου θα διαφωνησω μαζι σου, ο Χρηστος δε εκοψε την πανα σε 3 μερες....το παιδι πηγαινε και ερχοταν στο γιο γιο απο περισυ ή κανω λαθος;Το ποτε θα εβγαζε ορισιτικα την πανα σαφως και ηταν θεμα ετοιμοτητας δικης του(και δικης σας φυσικα -παιζει ρολο ποτε θα το παρουμε και εμεις αποφαση ορισιτικα), αλλα αν δεν ειχε προηγηθει ολο αυτο το διαστημα που εβλεπε το γιο γιο,αλλα παιδια στο σχολειο και αν δεν του λεγατε και εσεις τα οσα ειπατε η πανα δε θα εβγαινε τοσο απλα ή αν την βγαζατε μια και εξω ισως αντιμετωπιζε αλλα θεματα οπως δυσκοιλιοτητα ή ουρολοιμωξη.

Και εμεις 5 μηνες πηγαινοερχομασταν στο γιο γιο αλλα την πανα τη φορουσαμε .Την βγαλαμε οταν ο ιδιος ενα πρωι το ζητησε και δεν ειχαμε ποτέ ατυχημα.Και κυριολεκτω σε αυτο.Αρα ποσο του πηρε;1 μερα;

Με λιγα λογια θελω να πω για αλλη μια φορα οτι δεν παει ετσι...

Αν δεν προηγηθει ενα διαστημα που το παιδι θα εξοικιωθει με αυτη τη διαδικασια σε οποια ηλικια και να ειναι τοτε δε θα βγαλει ευκολα την πανα και αν την βγαλει βιαστικα μπορει να εχει αλλα θεματα μετα.

Εγω αυτο υποστηριζω και για αυτο επιμενω να φορουν την πανα τους μεχρι το σημειο που θα καταλαβουμε οτι εμαθαν και νιωθουν ασφαλεια ως προς τη νεα δεξιοτητα.Μετα θα το ζητησουν μονα τους να τη βγαλουν ή και αν δεν το ζητησουν θα το καταλαβουμε εμεις και θα προχωρησουμε.

Επισης οτι θα ζητανε την αναγκη τους πριν και τοτε θα θεωρησουμε εμεις οτι ειναι ετοιμα ειναι ενας μυθος οπως αποδεικνυεται....

Διαβαστε και το θεμα με το κοψιμο της πανς στο παρεντς και θα το δειτε αυτο που σας λεω.

Οσα ξερω μεχρι αυτη την ηλικια τουλαχιστον,ολα τα παιδια μετα που εμαθαν τη διαδικασια το ζητησαν συνειδητα και οχι πριν.

Για τη βραδινη που λεγατε....να την ακουτε την παλια :tongue::tongue:

Αλλος μυθος να παραμενουν στεγνα πριν τη βγαλουμε...

Σε ελαχιστες περιπτωσεις ισχυει αυτο.Παντα μιλαω μεχρι τη δεδομενη ηλικια που ειναι τα παιδια μας.

Και ο Γρηγορης την μια μερα ηταν κατακατουρημενος οσο φορουσε την πανα του και την επομενη που τη βγαλαμε και στον υπνο συντονιστηκε και σε ενα μηνα το ειχε απολυτα.Και ηταν μολις 2.Σαφως η κυστη του δεν ειχε την ιδια χωρητικοτητα που εχει τωρα ενα 3χρονο.Κι ομως...ολα καλα!

Κικιτσα εγω θα ελεγα με πολυ υπομονη και επιμονη να συνεχισεις.

Αρμα το ιδιο πιστευω και για εσας αργα ή γρηγορα θα συνηθισει η μικρη, τοσα τις εχετε πει καποια στιγμη θα το παρει αποφαση,οταν νιωσει και η ιδια οτι μπορει να κανει αυτο που της ζητατε.

Practice ειναι το θεμα!

Πολλα ειπα παλι.....

Νατασσακο μου ηθελα να σε παρω και εγω να δω τι γινετε και διαβασα τα νεα!!Να σου πω την αληθεια καλυτερα που θα την κανετε αργοτερα.Ισως αν το παιδι μεινει ενα διαστημα χωρις να αρρωστησει μεσα στο καλοκαιρι απορροφηθει και το υγρο στα αυτια και γλυτωσετε την παρακεντηση.Συνηθως ετσι γινετε απο οσο ξερω.Τσεκαρετε και τοτε σε τι κατασταση ειναι τα αυτια του και να δεις που ισως αυτο το κομματι με το υγρο να μη χρειαστει να γινει!Να επιμεινεις να το τσεκαρετε παλι πριν το χειρουργειο

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειτονακι δεν θα το βαφτισουμε το ταβανοπαιδο στην αγια τριαδα ,δεν εχει ημερομηνια ..παω κοντα στο σπιτι μου να ρωτησω τωρα..ο παππας παντως αχωνευτος ..απαπαπα

έχει πολλή πέραση η εκκλησία μας ε?

κι εγώ, πάντως (αν και δεν έχω πολλές σχέσεις) δεν έχω και μεγάλη συμπάθεια στον παππά μας!

μα γιατί δεν πάτε στον Πρ.Ηλία??????

mrdIp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια. Απεργία σήμερα και είμαι σπιτάκι μου. Δυστχώς χάλασε ο καιρός και δεν είναι για μπάνιο :-(:sad::-(:sad: Πήγαμε όμως χτες το απόγευμα.

Πανμαρ, ή Μανμαρ, ή Κανμαρ ή Αγκοπιάν ή Αστραπόγιαννος :-P:razz::-P:razz::-P Τόσο άσχημο πέσιμο έκανε ο καλός σου; Τελικά από τα πιο χαζά πεσίματα μπορείς να πάθεις μεγάλη ζημιά. Ο νονός της Αλεξάνδρας είναι γυμναστής και μια μέρα που είχε μάθημα ακουμπούσε το πόδι του πάνω σε μια μπάλα.......του γλιστράει η μπάλα κάτω από το πόδι, πέφτει, σκίζει το χείλος, χτυπάει τον αγκώνα και στο γόνατο (που είναι και χειρουργημένο) και γδέρνει τα πλευρά του....χάλια από το τίποτα. Μακάρι να μην βρέξει απόψε και να απολαύσετε τη συναυλία. Μπράβο και στο Σοφάκι. Πρέπει να πάρω θάρρος να βγάλω και από την Αλεξάνδρα τη βραδινή.

Joa περαστικά στο μπεμπάκι μωρέ. Εύχομαι να γλιτώσετε και αντιβίωση και μάσκες.

Νατάσα μην σκας. Έχει δίκιο η Ρίτα. Καλύτερα έτσι. Κάθε εμπόδιο για καλό. Και τα μπάνια του δεν θα χάσει το παιδί και πιο μεγάλο θα είναι. Βγάλτο και εσύ λίγο από το μυαλό σου και χαλάρωσε το Καλοκαίρι.

Όσο για την πάνα, Κική και Άρμα, πρέπει να πω ότι και για την Αλεξάνδρα το περίμενα πιο δύσκολο αλλά τελικά ήταν πανεύκολο. Βέβαια είχαμε ξεκινήσει μια ρουτίνα από το Χειμώνα και κάθε πρωί τη βάζαμε στο γιογιό για κακά και πιπί και έτσι ήξερε τι γίνεται. Πριν το Πάσχα ήρθε και μας είπε ότι δεν θέλει πάνα γιατί δνε έχει ούτε ο Κωνστανίνος και το εκμεταλλεύτηκα. Της είπα και για τη νεράϊδα που πήρε τις πάνες και θα φέρει δώρο και ......όλα καλά. :D:D:D:D

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Α για την βεραντα που επλυνα πριν φυγουμε που λετε καλονοικοκυραδες μου...χαχαχα!

Καλε αφου σας ειπα οτι επλυνα το χαλι του γρηγορη- το μονο μικρο που κρατησα να πλυνω εγω μονη μου και το σκυλομετανιωσα....πως θα αφηνα το μπαλκονι ετσι;Με σαπουναδες,χνουδια κτλ;Αν εβρεχε που εβρεξε θα μου βουλνωναν τα σιφονια...για αυτο το επλυνα ,τι με περασατε για μαζοχα;

Αχ εσεις με τις αυλες δε με νιωθετε.....χαχαχα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Ριτακι καλως ηρθες!!!

για την πανα σαφως και κατα διαστηματα καναμε κατι προσπαθειες (για τσισα μονο,κακα ποτε)αλλα ουσιαστικη προσπαθεια οχι ..το μονο που καναμε ειναι γνωριμια με το γιογιο(to know us better...)και στον δευτερο ετσι θα πραξω θα του δειξω την διαδικασια θα την επαναλαμβανουμε που και που μεχρι να ειναι ετοιμος ...

γειτονακι τον πρ. ηλια στο μενιδι ???ειναι ο μπαμπας του κολλητου μου παπας εκει ...θα κρατησει το μυστηριο 2 ωρες απο το μπλα μπλα στο τελος ......απαπαπαπα...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

για την πανα σαφως και κατα διαστηματα καναμε κατι προσπαθειες (για τσισα μονο,κακα ποτε)αλλα ουσιαστικη προσπαθεια οχι ..το μονο που καναμε ειναι γνωριμια με το γιογιο(to know us better...)και στον δευτερο ετσι θα πραξω θα του δειξω την διαδικασια θα την επαναλαμβανουμε που και που μεχρι να ειναι ετοιμος ...

Σαφως το to know us better...ειναι το κλειδι στην ολη υποθεση.Και απλα εγω τελικα ειμαι της φιλοσοφιας οτι οσο πιο νωρις γινει αυτη η γνωριμια τοσο πιο ευκολο βγαινει μετα η πανα και ισως νωριτεραηλικιακα και με βαση το δικο μου παιδι αν ξεκινουσα τωρα θα ειχα θεμα.

Εγω εχω ξαναπει ,στο επομενο θα ξεκινησω ακομα νωριτερα!

Ακολουθω τα χναρια της Μαρινας σε αυτο το θεμα.

Περαστικα στο μπεμπακι!!!Να γιανει γρηγορα, πολυ ταλαιπωρηθηκε μωρε.

Πανμαρ τωρα διαβασα...βρε τι επαθε ο ανθρωπος...καλα την ειδε νεανιας ετσι;Χαχαχα!Πολλα περαστικα να του πεις.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ριτάκι καλώς ήρθες , να είσαστε καλά και του χρόνου να ξαναπάτε αλλά και πιο σύντομα αν θες.

Θέλω μια μεγάλη χάρη ομως απο 'σένα , σε παρακαλώ στείλε τον Γρηγοράκη ένα ΠΣΚ να τον φιλοξενήσουμε μπας και δελεάσει και τον δικό μου τον γιο και τον μάθει το σωστό σημείο που πρέπει να κάνει την ανάγκη του γιατί όπως έγραψα και πιο πάνω ευτυχώς που πρόλαβα και ξέστρωσα.

Το πρόβλημα το μεγάλο με 'μένα είναι ότι η εκμάθηση για το γιογιό γίνεται μετά τις 5.00 και φοβάμαι μήπως δεν γίνεται δουλειά έτσι. Τέσπα θα επιμείνω και ελπίζω να έχουμε αποτέλεσμα πριν φύγει το καλοκαιράκι και ξαναστρώσω τα χαλιά γιατί τότε δεν θα αντέξω άλλο κατούρημα και χέσιμο , θα του αγοράσω άμμο έξω απο το σπίτι για να πηγαίνει εκεί.:tongue:

Σχετικά με τα φουσκωτά , καλά μου τα λες αλλά δεν ξέρω τι άλλο να κάνω προκειμένου να απασχοληθούν 15 παιδάκια 1-10 χρονών και η αλήθεια είναι ότι κλόουν και τα σχετικά δεν θέλω να πάρω γιατί είμαι σίγουρη πως λίγα παιδιά θα ενθουσιαστούν με αυτή την ιδέα. Αν έχετε κάτι άλλο να μου προτείνεις/ετε θα με βοηθήσετε πολύ.

Ιωαννίτσα εσύ πότε με το καλό βαφτίζεις;

Μαλευτεράκι δεν έχω στείλει καμιά δ/νση , δεν είχα καταλάβει περι τίνος πρόκειτα.

Γιοβαννούλα κάτσε να ξεκουραστείς και να απολαύσεις την κόρη σου σήμερα που είσαι σπίτι, απο Σάββατο για μπάνιο απ'ότι βλέπω στο internet.

Αρμάκι σε καταλαβαίνω απόλυτα για το θηλασμό , δυστυχώς επειδή ο μεγάλος μου είχε τρομερή ένταση όταν με έβλεπε να θηλάζω το μωρό δεν κράτησε πολύ ο θηλασμό μας , μόνο 3 μήνες και πάλι έκανα υπερπροσπάθειες για να τα καταφέρω. Να κοιτάζεις να είσαι εσύ καλά και όταν είσαι εσύ ψυχολογικά καλά θα είναι και τα μωρά σου.

ΠανΜαρ στόχος μας είναι όπως είπαμε να μπερδέψουμε το κοινό μας, εσύ έχεις έναν άντρα τον Παν. και μία κόρη τη Σοφία , αυτό δεν αλλάζει με τίποτα , εντάξει Κούλα;

Κικη δες λιγο εκει που καναμε εμεις τη βαφτιση (πολυ καλη τιμη)

http://www.katarraktis-weddings.gr/servicedet.asp?id=4

δες τις φωτο.

ειχαμε μια κοπελα που δεν ηταν ακριβως κλοουν οπως θα δεις στις φωτο αλλα τους εκανε κατασκευες με μπαλονια,face painting ,μαγικα και πολλα αλλα και ξετρελαθηκαν.Στον ιδιο χωρο ειχαν και φουσκωτο αλλα ειναι το μικρο που σου λεω.Δεν κοστιζε πολυ αλλα εγω δεν το ηθελα γιατι ειχα παρεβρεθει σε αλλο παρτυ με το ιδιο φουσκωτο και ηταν αρκετα επικινδυνο και φυσικα δεν αφουρουσε τοτε τον δικο μου το θεμα αφου ηταν μολις 5 μηνων και δε συμμετειχε αλλα ολα τα αλλα που ειχαν διαοφρες ηλικιες και δεν ηθελα να πλακωθουν.

Θα σου προτεινα μηχανημα με φουσκες.Το νοικιαζουν επισης και ξετρελενονται τα παιδια,ή σαπουνοφουσκες απλες οπως ειχα εγω και φυσαγαν ολοι μικροι μεγαλοι χαχα!

Επισης μια κοπελα (οχι με την κλασσικη εννοια του κλοουν-και κλοουν πολυ καλο εχω να σου προτεινω) για να κανει δραστηριοτητες .Ξερω σιγουρα οτι τους αρεσει και φυσικα τραγουδια,στρωματα κατω (η Πανμαρ ειναι καλη σε αυτα)να κυλιουνται,σκηνες φτηνες απο τα τζαμπο και ολα τα σχετικα.

Εξαρταται ομως απο το χωρο.

Μια αλλη φιλη ειχε κλεισει στην αυλη της ενα γκρουπακι που τους επαιζε καραγκιοζη -υπαρχει και αντιστοιχο κουκλοθεατρο και επειτα αλλες δραστηριοτητες.Μπορω να ρωτησω αν θες αλλα ηταν μεγαλυτερα τα παιδια της.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Κικη δες λιγο εκει που καναμε εμεις τη βαφτιση (πολυ καλη τιμη)

http://www.katarraktis-weddings.gr/servicedet.asp?id=4

δες τις φωτο.

ειχαμε μια κοπελα που δεν ηταν ακριβως κλοουν οπως θα δεις στις φωτο αλλα τους εκανε κατασκευες με μπαλονια,face painting ,μαγικα και πολλα αλλα και ξετρελαθηκαν.Στον ιδιο χωρο ειχαν και φουσκωτο αλλα ειναι το μικρο που σου λεω.Δεν κοστιζε πολυ αλλα εγω δεν το ηθελα γιατι ειχα παρεβρεθει σε αλλο παρτυ με το ιδιο φουσκωτο και ηταν αρκετα επικινδυνο και φυσικα δεν αφουρουσε τοτε τον δικο μου το θεμα αφου ηταν μολις 5 μηνων και δε συμμετειχε αλλα ολα τα αλλα που ειχαν διαοφρες ηλικιες και δεν ηθελα να πλακωθουν.

Θα σου προτεινα μηχανημα με φουσκες.Το νοικιαζουν επισης και ξετρελενονται τα παιδια,ή σαπουνοφουσκες απλες οπως ειχα εγω και φυσαγαν ολοι μικροι μεγαλοι χαχα!

Επισης μια κοπελα (οχι με την κλασσικη εννοια του κλοουν-και κλοουν πολυ καλο εχω να σου προτεινω) για να κανει δραστηριοτητες .Ξερω σιγουρα οτι τους αρεσει και φυσικα τραγουδια,στρωματα κατω (η Πανμαρ ειναι καλη σε αυτα)να κυλιουνται,σκηνες φτηνες απο τα τζαμπο και ολα τα σχετικα.

Εξαρταται ομως απο το χωρο.

Μια αλλη φιλη ειχε κλεισει στην αυλη της ενα γκρουπακι που τους επαιζε καραγκιοζη -υπαρχει και αντιστοιχο κουκλοθεατρο και επειτα αλλες δραστηριοτητες.Μπορω να ρωτησω αν θες αλλα ηταν μεγαλυτερα τα παιδια της.

Ριτάκι μετά τη βάπτιση είπα να μη κάνουμε πολλά πράγματα μιας και οι καιροί είναι δύσκολοι και απλά θα μαζευτούμε μεταξύ λίγων συγγενών και φίλων στον κήπο της πεθεράς μου, έχει ένα μεγάλο χώρο με γκαζόν όπου λέω να βάλω εκεί τα πιτσιρίκια και με κάποιο τρόπο να τα απασχολήσω.

Ωραια κανε κατι μονη σου τοτε.Σαπουνοφουσκες πιστολια απο τζαμπο,κανα στρωμα κατω,καμμια σκηνουλα.Παιχνιδια απλωτα γυρω γυρω,μπαλες και αστα να ξεσαλωσουν.

Αλλιως παρε μια κοπελα για λιγη ωρα και ξεμπερδευεις ή παρε 2 τουλαχστον φουσκωτα...δε ξερω ειμα λιγο επιφυλακτικη στο φουσκωτο οταν συνυπαρχουν μικρα με μεγαλυτερα παιδια.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

για πες κι 'αλλα τώρα που γυρνάει ο τροχός και μαζεύω ιδέες.:D

Γεια σας κοριτσακια ,

Δυστυχως δεν εχω προλαβει να διαβασω πολλα γιατι σημερα απο το πρωι τρεχω και δεν φτανω.

Απο οτι βλεπω επεστρεψε η Μαργαριτα .Καλως μας ήρθες!

Νατασα μου καλυτερα και εγω πιστευω μετα το καλοκαιρι .Να χαρει λιγο μωρε και αυτος και εσεις!

Μαρακι μου το ρίξατε εξω τριημερο ε?Μπραβο κουκλα μου.απο εδω και περα που ελπιζω να ανοιξει ο καιρος θα το κανετε συχνοτερα.

Ιωαννα ακομα ο μικρος?Περαστικα σας.

Κουλα χι χι ευχομαι να πατε στη συναυλία το βραδυ και να μην σας τα χαλασει ο καιρος.Παντως και εμεις οταν κανονιζουμε εξοδο γινεται χαλασμος .Μηπως καποιος υπονοει κατι????

Κικη μου με το καλο η βάφτιση .Με βρίσκεις και σε δυσκολη ωρα για να σκεφτω ιδεες αλλα ευτυχως η Μαργαριτα εχει και παλι οιστρο!

Για τα φουσκωτα και εγω παντως νομιζω ότι ενα και αν ειναι μικρο μαλλον βασανο θα ειναι παρα διασκεδαστικο.

Να σου πω και εγω λεω καλυτερα να εχεις διαφορα παιχνιδια ,μπορεις να φτιαξεις μια πινιατα ή να διοργανωσεις ενα κυνηγι χαμενου θησαυρου (αλλα αυτο μαλλον για τα μεγαλύτερα).

Φουσκωτα ας πουμε εχει στο jumbo που πηρα και εγω στη μικρη που ειναι πισινα και εχει μεσα μπαλακια οπως στους παιδοτοπους (αν καταλαβες τι εννοω) .Φυσικα δεν το γεμισα νερο απλα ετσι εμπαινε μεσα και επαιζε.Και το πηρα πολυ φθηνα και θα σου μεινει και για το μικρο.

Οπότε τα μικροτερα μπορουν να παιξουν καπως ετσι.

Θα σκεφτω και αλλα που θα μου παει

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...