Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

blume αχ τέλεια; Που την αποχωριστήκατε την βραδινή άντε τώρα γιοβανα κ εσείς μαρια νόμισα ότι η σοφία δεν φορούσε την νύχτα δεν το ήξερα ότι φορούσατε στον ύπνο αντί να καθαρίσει και αυτήν τελείως ένα ένα τα παιδάκια μας μεγάλωσαν εγώ από φθινόπωρο λέω να ξεκινήσω το μπέμπη στην εκπαίδευση μέχρι το Πάσχα να την χαιρετήσουμε την κύρια πάνα

sunsun μου τελεία το μπεμπε σου όλα υπέροχα προχωρατε κ εσείς μια χαρά

ΡΗΤΑ αυτό με την βεράντα κ εγώ άσκοπο το είδα χιχιχι

marina28 πάλι ο Γιώργος με πυρετό πολύ συχνά αρρωσταίνει ο φουκαράς

ααααααα διαβαζω για παραλίες κ κτλ εμείς δεν πάμε σε οργανωμένη δεν μου αρέσει το νταμπά ντουπα καθολουυυυυυυυυ

πάμε σε μια παραλία πολύ όμορφη με πλατάνια και βοτσαλάκι ιδανική για παιδια πεντακάθαρη έχει ένα ταβερνάκι κ ένα καφέ εκει

τις περισσότερες φόρες ψήνουμε στην παραλία με παρέα και τρώμε κ προμηθευόμαστε και λίγα από το ταβερνάκι κάνα τυρί καμία πατάτα και καμία μπύρα αν δεν μας φτάσουν αυτά που κουβαλάμε στα ψυγεία μας από το σπίτι

ουσιαστικά ότι φάμε κ ότι πιούμε δηλ οπως στο σπιτι .

τώρα με τα μικρά στρώνουμε και τεράστιες κουβέρτες πικέ κάτω και γίνετε μια τεράστια αυλή κάτω από τα πλατάνια είναι πολύ όμορφο εκει καθόμαστε όλοι μέρα αράζουμε ρίχνουμε κ τους ύπνους μας κ κάποια φορές μπόρει κ να κοιμηθούμε εκεί σε σκηνή κ βράδυ ελεύθερο κάμπινγκ αλά έμαθα οτο το φίδι μυρίζετε το μητρικό κ έκοψα τον βραδινό ύπνο στην παραλία φοβάμαι πολύ κ στην ιδεα

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΑΡΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΖΗΓΟΥ ΣΟΥ ο γεροσ ανρρωποσ η απο Χ2Σ2ΙΜ% ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΑΠΟ ΠΕΣΙΜΟ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ περα απο την πλακα πωσ ειναι καλητερα χτυπισε πολυ ?

Καλημέραααα!

Ξύπνησα πρωί πρωί... το κοριτσάκι μου ακόμα κοιμάται!

Ψόφησε και χθες... Μετά την μουσική μας πήγαμε στο σπίτι ενός "συμμαθητή" της και τα δώσαν όλα!

Σήμερα θα πάω να την αφήσω στην μαμά μου να κοιμηθεί γιατί το βράδυ θέλουμε να πάμε σε μια συναυλία με τον καλό μου... αλλά, μάλλον ο καιρός θα μας τα χαλάσει... :-( βροχές και καταιγίδες βλέπω στα προγνωστικά της Πετρούπολης... :-(

Μα, μετά από πολύυυυ καιρό, είπαμε κι εμείς να κάνουμε κάτι οι δυο μας και να βρέχει? Κρίμα κι άδικο!!!

Αααα! Είχαμε κι άλλη εξέλιξη με την βραδινή πάνα! Το βράδυ, πριν κοιμηθώ, που την σήκωσα να την βάλω να κάνει τσίσα, δεν έκανε τίποτα και σήμερα το πρωι που ξύπνησα, είδα το γιογιό της γεμάτο! Άρα σηκώθηκε μόνη της κάποια στιγμή και έκανε!!!!

Κατά τ'άλλα... ήσυχα!

Εσείς? Εύχομαι όλες καλά!

mrdIp3.png

Καλημεραααααα

ο μπεμπης παλι βηχει , ηταν καλυτερα και τωρα βηχει παλι ...ποσο εχω κουραστει με τις ιωσεις...το απογευμα ουτως η αλλως θα πηγαιναμε παιδιατρο για εμβολιο οποτε να μας δει το τι θα κανουμε ..

ο Χρηστακος ειναι μια χαρα...οοοοολη μερα θελει να κανει ποδηλατο...πηγαμε και στο mall και ειχε απομειναρια απο το lego festival και εκλειναν στις 8 και μονο που δεν εδειρε τον νεαρο οταν αρχισε να μαζευει τα lego....

Γειτονακι ο καιρος σημερα αναμενεται πιο βαρυς απο χθες ...απο αυριο βελτιωνεται ...και οι προβλεψεις λενε βροχες εντονες απο το απογευμα και μετα ...ε ψιτ θεουλη κανε κατι για πετρουπολη μερια ...να βγει το γειτονακι μου με τον πασα της!!!!

παω για δουλεια....εχω τονους!!!!!

Μουτς..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

ΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΑΡΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΖΗΓΟΥ ΣΟΥ ο γεροσ ανρρωποσ η απο Χ2Σ2ΙΜ% ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΑΠΟ ΠΕΣΙΜΟ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ περα απο την πλακα πωσ ειναι καλητερα χτυπισε πολυ ?

ΜαμάΛευτεράκη μου, ετσι όπως τον βλέπω τον καλό μου, μάλλον από χε@!μο θα πάει... από τα πεσίματα ξέρει και την σκαπουλάρει!

Κατά τ'άλλα, χτύπησε καλά! Πονάει ακόμα... καλύτερα δεν το λες... μάλλον το συνήθισε!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

ε ψιτ θεουλη κανε κατι για πετρουπολη μερια ...να βγει το γειτονακι μου με τον πασα της!!!!

από το στόμα σου και στου Θεού τ'αυτί γειτονάκι μου!!!

(αλλά δεν το βλέπω... :-( )

περαστικά στον μικρό σου κούκλο!

κι ένα φιλάκι στον μεγάλο!

καλή δουλίτσα!

mrdIp3.png

καλημερεσ κουκλεσ μου ολλεσ εγω τα νεα μου στο φεισ

ρε ιωανα αμαν ο μικροσ κοψτα τα τσιγαρα μπααααααα ξεκινη πουρο

περαστι στην ζουζονοφατσα σου

μαρια μου μην βρεξη μην βρεξη παρε ομπρελα χαχαχ:tongue::tongue:

μια συννεφιασμένη καλημέρα στα κοριτσάκια τα όμορφα και ζωηρά.

Νατασούλα ήθελα να σου στείλω μήνυμα πρωί πρωί να πάνε όλα καλά αλλά μας πρόλαβες. Να σου πω την αλήθεια νομίζω ότι είναι καλύτερα η αναβολή που πήρατε για το Σεπτέμβρη νομίζω. Άσε το παιδί να ευχαριστηθεί καλοκαιράκι , έτσι και αλλιώς τώρα τα μεγάλα δεν αρρωσταίνουν εύκολα , τα μικρά έχουν ακόμα ένα θέμα με τις ιώσεις , δεν λένε να ξεχωρίσουν τις εποχές βλέπεις. Εγώ και η Ιωάννα είμαστε τρανταχτό παράδειγμα. Ιωαννίτσα και εμένα ο μικρός μία από τα ίδια , το βηχαλάκι το τσιμπάει στο άψε σ βήσε, τα ‘χω δει όλα η γυναίκα.

ΚανΜαρ (κάθε βδομάδα εγώ προτείνω να σου αλλάζουμε το όνομα για να μπερδέψουμε το κοινό που σε παρακολουθεί) περαστικά στον πασά σου, πως τον άφησες καλέ και σου έπεσε δεν τον προσέχεις καθόλου εσύ; Νομίζω όμως ότι θα είναι ο μοναδικός που θα ψιλοχαρεί σήμερα αν ρίξει καρεκλοπόδορα και αναβληθεί η συναυλία με τον πόνο που έχει.χιχιχι

Μαλευτεράκη μακάρι να είχαμε και εμείς καμια τέτοια παραλία με πλατάνια και βοτσαλάκι , στις δικές μας ακτές τα σκουπίδια υπερτερούν από τα βοτσαλάκια, άστα. Εσείς πότε με το καλό βαφτίζετε;

Εγώ τρέξιμο με τη βάφτιση που θα γίνει στις 9/7 και μαζί θα κάνω και τα γενέθλια του μεγάλου για να ξεμπερδέυω να πω την αλήθεια , εξ’ου και τα φουσκωτά που ψάχνω. Κάτι βρήκα μέσω internet αλλά το ψάχνω ακόμα μήπως βρω κάτι πιο οικονομικό.

Βρε κορίτσια πόσο σας χαίρομαι με τις πάνες , πείτε μου και εμένα τι να κάνω την άμοιρη που του την έβγαλα το ΣΚ και μου κατάχεσε και κατακατούρησε όλο το σπίτι, ούτε ο σκύλος της Πετρούλας δε νομίζω να τα κάνει έτσι από ‘δω και από ‘κει. Αφήστε που δεν θέλει με τίποτα το γιογιο και το καθισματάκι, τι να κάνω βρε κορίτσια να το συνεχίσω ή να το αφήσω μήπως και δεν είναι έτοιμος ακόμα;

Καλημέρα φιλενάδες! Τελικά καταφέραμε το τριήμερο και πήγαμε χωριό και ήταν σούπερ! Η Εύα ξεσάλωσε και φυσικά δεν ήθελε να γυρίσει και ο μικρούλης απόλαυσε τον καθαρό αέρα!Άρχισε και τα γελάκια και λιώνουμε οικογενειακώς!!!Μπάνιο δεν κάναμε γιατί είχε ψύχρα, αλλά βολευτήκαμε με παιχνίδια στην παραλία.

Κατα τ'άλλα καλά, με την πάνα η Εύα εξακολουθούσε μέχρι χτες να έχει τρομερή άρνηση. Την προηγούμενη βδομάδα που εξαφανίσαμε τα πάμπερς την έπιασε τρομερή δυσκοιλιότητα..πέτρωσαν τα κακάκια της πάρα πολύ και σηκώθηκε ξημερώματα ουρλιάζοντας από τους πόνους :-(. Αναγκαστίκαμε να της βάλουμε υπόθετο. Και εχτές στο πολύ χαλαρό την πήρε ο μπαμπάς στης στο μπάνιο, έβγαλε την πάνα της και έκανε τσίσα στο γιο γιο. Όχι ότι λέει κάτι, αλλά τουλάχιστον έγινε μια αρχή. Ελπίζω να συνεχίσει έστω και λίγο λίγο μπας και το πάρει απόφαση..

Joa μου περαστικα στον μικρούλη σου!

Πανμαρ ελπίζω μέχρι το βράδυ να έχει φτιάξει ο καιρός και να μην σας το χαλάσει. Ποιοι παίζουν?

Κικίτσα αν πατήσεις στο google ενοικίαση φουσκωτών παιχνιδιών σου βγάζει πολλά. Για συγκεκριμένο δεν ξέρω να σου πω.

Σουλίτσα λίωνω με της αγάπες της κόρης σου! Και η δικιά μου όλο το τριήμερο που περνούσε καλά τα ίδια μας έκανε!

Ρίτα ο Γρηγόρης ξεπετάχτηκε για τα καλά! Μια χαρά!

Νατάσα μια χαρά με το χειρουργείο. Θα απολαύσετε διακοπές έτσι χωρίς άγχος. Εύχομαι όλα να πάνε καλά!

deleni γέλασα πολύ με τον μικρό ''καζανόβα'' σου! Έτσι πρέπει όμως!

Μαμαλευτεράκη δεν το ήξερα αυτό με τα φίδια! Πάντως τα κουνούπια σίγουρα το μυρίζονται το γάλα. Δεν με τσιμπούσαν ποτέ και τώρα με κατασπάραξαν στο χωριό. Και τουμπάνιαζα!

Αυτά ακούω το μικρό τέκνο να ξυπνά!(άργησε σήμερα..) Φιλιά σε όλες!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

μια συννεφιασμένη καλημέρα στα κοριτσάκια τα όμορφα και ζωηρά.

Νατασούλα ήθελα να σου στείλω μήνυμα πρωί πρωί να πάνε όλα καλά αλλά μας πρόλαβες. Να σου πω την αλήθεια νομίζω ότι είναι καλύτερα η αναβολή που πήρατε για το Σεπτέμβρη νομίζω. Άσε το παιδί να ευχαριστηθεί καλοκαιράκι , έτσι και αλλιώς τώρα τα μεγάλα δεν αρρωσταίνουν εύκολα , τα μικρά έχουν ακόμα ένα θέμα με τις ιώσεις , δεν λένε να ξεχωρίσουν τις εποχές βλέπεις. Εγώ και η Ιωάννα είμαστε τρανταχτό παράδειγμα. Ιωαννίτσα και εμένα ο μικρός μία από τα ίδια , το βηχαλάκι το τσιμπάει στο άψε σ βήσε, τα ʽχω δει όλα η γυναίκα.

ΚανΜαρ (κάθε βδομάδα εγώ προτείνω να σου αλλάζουμε το όνομα για να μπερδέψουμε το κοινό που σε παρακολουθεί) περαστικά στον πασά σου, πως τον άφησες καλέ και σου έπεσε δεν τον προσέχεις καθόλου εσύ; Νομίζω όμως ότι θα είναι ο μοναδικός που θα ψιλοχαρεί σήμερα αν ρίξει καρεκλοπόδορα και αναβληθεί η συναυλία με τον πόνο που έχει.χιχιχι

Μαλευτεράκη μακάρι να είχαμε και εμείς καμια τέτοια παραλία με πλατάνια και βοτσαλάκι , στις δικές μας ακτές τα σκουπίδια υπερτερούν από τα βοτσαλάκια, άστα. Εσείς πότε με το καλό βαφτίζετε;

Εγώ τρέξιμο με τη βάφτιση που θα γίνει στις 9/7 και μαζί θα κάνω και τα γενέθλια του μεγάλου για να ξεμπερδέυω να πω την αλήθεια , εξʼου και τα φουσκωτά που ψάχνω. Κάτι βρήκα μέσω internet αλλά το ψάχνω ακόμα μήπως βρω κάτι πιο οικονομικό.

Βρε κορίτσια πόσο σας χαίρομαι με τις πάνες , πείτε μου και εμένα τι να κάνω την άμοιρη που του την έβγαλα το ΣΚ και μου κατάχεσε και κατακατούρησε όλο το σπίτι, ούτε ο σκύλος της Πετρούλας δε νομίζω να τα κάνει έτσι από ʽδω και από ʽκει. Αφήστε που δεν θέλει με τίποτα το γιογιο και το καθισματάκι, τι να κάνω βρε κορίτσια να το συνεχίσω ή να το αφήσω μήπως και δεν είναι έτοιμος ακόμα;

χαχαχαχ εχω ξεραθη στο γελιο με το καταχεσιμο κ το κατακατουριμα χαχαχ εγω λεω να το παλεψεισ λιγο αρχη ειναι ακομη κικο μου εσυ διευθηνση μου εστηλεσ ? μενεισ με καποια κοντα ? ηβαφτιση μασ ειναι 24 ιουλιου

Διαφημίσεις

Καλημέρα φιλενάδες! Τελικά καταφέραμε το τριήμερο και πήγαμε χωριό και ήταν σούπερ! Η Εύα ξεσάλωσε και φυσικά δεν ήθελε να γυρίσει και ο μικρούλης απόλαυσε τον καθαρό αέρα!Άρχισε και τα γελάκια και λιώνουμε οικογενειακώς!!!Μπάνιο δεν κάναμε γιατί είχε ψύχρα, αλλά βολευτήκαμε με παιχνίδια στην παραλία.

Κατα τ'άλλα καλά, με την πάνα η Εύα εξακολουθούσε μέχρι χτες να έχει τρομερή άρνηση. Την προηγούμενη βδομάδα που εξαφανίσαμε τα πάμπερς την έπιασε τρομερή δυσκοιλιότητα..πέτρωσαν τα κακάκια της πάρα πολύ και σηκώθηκε ξημερώματα ουρλιάζοντας από τους πόνους :-(. Αναγκαστίκαμε να της βάλουμε υπόθετο. Και εχτές στο πολύ χαλαρό την πήρε ο μπαμπάς στης στο μπάνιο, έβγαλε την πάνα της και έκανε τσίσα στο γιο γιο. Όχι ότι λέει κάτι, αλλά τουλάχιστον έγινε μια αρχή. Ελπίζω να συνεχίσει έστω και λίγο λίγο μπας και το πάρει απόφαση..

Joa μου περαστικα στον μικρούλη σου!

Πανμαρ ελπίζω μέχρι το βράδυ να έχει φτιάξει ο καιρός και να μην σας το χαλάσει. Ποιοι παίζουν?

Κικίτσα αν πατήσεις στο google ενοικίαση φουσκωτών παιχνιδιών σου βγάζει πολλά. Για συγκεκριμένο δεν ξέρω να σου πω.

Σουλίτσα λίωνω με της αγάπες της κόρης σου! Και η δικιά μου όλο το τριήμερο που περνούσε καλά τα ίδια μας έκανε!

Ρίτα ο Γρηγόρης ξεπετάχτηκε για τα καλά! Μια χαρά!

Νατάσα μια χαρά με το χειρουργείο. Θα απολαύσετε διακοπές έτσι χωρίς άγχος. Εύχομαι όλα να πάνε καλά!

deleni γέλασα πολύ με τον μικρό ''καζανόβα'' σου! Έτσι πρέπει όμως!

Μαμαλευτεράκη δεν το ήξερα αυτό με τα φίδια! Πάντως τα κουνούπια σίγουρα το μυρίζονται το γάλα. Δεν με τσιμπούσαν ποτέ και τώρα με κατασπάραξαν στο χωριό. Και τουμπάνιαζα!

Αυτά ακούω το μικρό τέκνο να ξυπνά!(άργησε σήμερα..) Φιλιά σε όλες!

κουκλα μουυυυυυυυυυ καλημερα αχ θηλαζεισ ναι ? πεσ μου λεπτομεριεσ ? ο μπεμπαροσ τι κουκλη ζωγραφιστο και με το καλο η βαφτιση τον οκτωμβριο να μαστε καλα αν παραβρεθουμε ολλεσ στο βασανιαρη σου που αν δνε μασ καλεσεισ εσυ η μανα ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ;););););)ΜΠΟΥΑΧΧΧΧΧΧΧΧ ετσι δνε ειναι πικουλινα ???????χιιχιχιχιχ

Κικίτσα εγώ έχω μια λύση. Πάνες tena που απορροφούν και τις οσμές γιατί έτσι όπως το πάνε τα παιδάκια μας κατά το γυμνάσιο βλέπω να την βγάζουν..:lol: :lol: :lol:

Ηλιάνα μου ναι θηλάζω αλλά δίνω και ξένο. Δεν ξέρω πόσο θ'αντέξω. Νόμιζα ότι θα το είχα κόψει πιο νωρίς αλλά δεν μπορώ ακόμα.Πάει και καλά γενικά ο μικρός σε ένα 15λεπτο το πολύ έχει τελειώσει οπότε συνεχίζουμε. Για πόσο δεν ξέρω.. Χαρά στο κουράγιο σου πάντως ρε φιλενάδα που θηλάζει τοοοοοοοσο καιρό. Εγώ δεν το χω καθόλου!

Με το καλό και η δική σας βάφτιση. Εγώ δεν θα καλέσω καμιά σας. Αν θέλει η κουμπάρα μου ας σας καλέσει εκείνη!:tongue::tongue::tongue:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημέρα ΜαμάΛευτεράκη, Κικίτσα και Αρμάκι!

Κικίτσα, θα μπερδέψουμε το κοινό που μας παρακολουθεί, αλλά στο τέλος θα μπερδευτώ κι εγώ η ίδια!!! Με ποιον είμαι παντρεμένη???

9/7 βαφτίζεστε? άντε με το καλό! αλήθεια, πώς θα τον βγάλετε? ή δεν το λες ακόμα?

Αρμάκι ωραία περάσατε κι εσείς το τριημεράκι σας ε? Άντε, αυτό το Σ-Κ που θα έχει και καλύτερο καιρό να κάνετε και μπανάκι!

Το βράδυ (αν γίνει τελικά η συναυλία και δεν αναβληθεί λόγω βροχής) θα πάμε στον Θανάση Παπακωνσταντίνου.

Τώρα, για την πάνα που λέτε και οι δύο... το μόνο που θα σας έλεγα είναι υπομονή και όλα θα γίνουν!!!

(πού είναι και η Ρίτα να σας δώσει οδηγίες...)

mrdIp3.png

Εγώ δεν θα καλέσω καμιά σας. Αν θέλει η κουμπάρα μου ας σας καλέσει εκείνη!:tongue::tongue::tongue:

μμμ... τώρα σωθήκαμε! αν είναι να περιμένουμε από την κουμπάρα πρόσκληση... κατάλαβα! κανείς δεν θα έρθει!

Πικουλίναααα!!! :tongue:

mrdIp3.png

να μαι παλι ....

Κικη και αρμα αυτο που καταλαβα απο τον χρηστο ειναι οτι οταν ειναι ετοιμα τα παιδια την κοβουν σε 3 μερες...εμας μεχρι πριν ενα μηνα εχει τεραστια αρνηση σε αυτο το θεμα ...μεχρι που αποφασισε (με την βοηθεια παντα της πριγκηπισσας)οτι ειναι αντρας και μεσα σε 3 μερες τα ειχε καυταφερει και σε 5 μερες εκοψε και την βραδυνη..

Απο την Παρασκευη κοψαμε και το μπιμπερο..επισης το αποφασισε μονος του...δεν θελω πια μπιμπι μαμα , δεν ειμαι μωο ειμαι αντας!!!στο θεμα μπιμπερο δεν με ενοχλουσε κιολας αλλα αφου το εκοψε μια χαρα!!!

Σημερα αν η γιατρος μου πει να του κανω μασκες παλι (εκανε 1 μηνα συνεχομενο)θα τηςπω να του δωσει αντιβιωση ...βαρεθηκα πια!!!!

Γειτονακι δεν θα το βαφτισουμε το ταβανοπαιδο στην αγια τριαδα ,δεν εχει ημερομηνια ..παω κοντα στο σπιτι μου να ρωτησω τωρα..ο παππας παντως αχωνευτος ..απαπαπα

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...