Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Hello!

Φρεντακι,καπελακι,δωρεαν ξαπλωστρα και λαπτοπακι.

Σας χαιρετω απο τας εξοχας.Οι ανδρες ριχνουν υπνους ξεγυρισμενους και εγω ρηλαξ.

Με το παιδι σχεδον δεν εχουμε συναντηθει καθολου οσο ειμαστε σπιτι..χαχα,

Ξυπναει απο τις 7 ντυνεται και κοβει βολτες σε αλλες αυλες.Πεταει ενα παω στο Νικολα και καπνος....

Καποια στιγμη παμε και τον μαζευουμε...

Εμαθα οτι ειχε πολυ βροχη πανω αλλα εμεις τη γλυτωαμε και ξεσαλωσαμε στις βουτιες.κρυα ομως ρε παιδια η θαλασσα...πουντιασα....:tongue:

Αυριο που επιστρεφω τα ξαναλεμε

Φιλακια

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Hello!

Φρεντακι,καπελακι,δωρεαν ξαπλωστρα και λαπτοπακι.

Αυτά είναι. Που παραθέρισες εσύ χρυσό μου;

Εμείς πήγαμε το απογευματινό μας μπανάκι και γυρίσαμε. Κρύα η θάλασσα αλλά δεν πτοούμαστε. Ψόφια τώρα η Αλεξάνδρα. :tongue::tongue::tongue:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλησπέρα κι απο εμας!!!

Τι καλά που βολταραμε ολοι..αλλοι σε παρτυ κι αλλοι σε παραλίες του δωσαμε να καταλάβει!!!!Τα κεφαλια μεσα τωρα...

Και η δικη μας βολτα ηταν πολύ ομορφη και παρα τη χτεσινη μπορα, τα 2 μεγαλύτερα αγορια καταφεραν κι εκανα 3-4 βουτιες σε θαλασσα και πισινα με θαλασσινο νερό αλλα εγω προτιμησα να κανω παρεα στον μπέμπη..παγωμενη η θαλασσα, προτιμησαμε τη ζεστη της παραλίας και τα παιχνιδια στην αμμο!!!

Χτες ειχαμε κι επισκέψεις στο ξενοδοχείο..ηρθε η μαελενο-οικογένεια!!!!!

Χαρηκαμε πολύ που προτιμησαν να πιουν τον απογευματινο τους καφε μαζι μας!!!

Πρωτη φορα μετα την ελευση του μπέμπη ενοιωσα οτι μπορω να καθομαι ανετη και να μην αγχωνομαι οτι θα ενοχληθουν οι διπλανοί απο τα κλάματα μας, τη νυστα μας, τη γκρινια μας..ο μπέμπης τοοοοσο αψογος!!!!Καθεται στο καροτσι, παιζει με τα ποδαρακια του, εχει αρχισει και λέει τα δικα του και γενικα αρχιζει και γινεται παιδακι και μου αρεσει πολύ!!Δεν με κουρασαν καθολου και φαινεται πως οι φετινες μας διακοπές (καλά να΄μαστε) θα ειναι ...διακοπές!!!:tongue:

Φιλακια και καλό βραδυ σε ολους!!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

καλημεραααααα

βλεπω οι εξοδουχες περασαν υπεροχα....πατα τετοια κοριτσαρες..

για παραλιες, τελευταια φορα που ειχα παει με ψαθα ηταν το 98 στον ωροπο....απο τοτε ξαπλωστριτσα κ γρανιτα αλλα το να δινω 30 ευρω για καθε μπανιο δεν βγαινουμε οποτε ψαχνουμε πιο οικονομικες λυσεις...για σχοινια εχω να παω χρονια ...πηγαινα στα νιατα μου στο καραβι κ στον μωραιτη αλλα ηθαλασσα ηταν τοσο ζεστη που αηδιαζες...

γειτονακι πως ειναι ο πασας???

ωχ κλαιει το ταβαναπαιδο...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Μια μεγάλη καλημερά και από’μένα και καλό υπόλοιπο εβδομάδας να έχουμε.

Με το καλό να επιστρέψετε οι εξοδούχες του ΠΣΚΔ και εμείς καλή επάνοδο στη δουλειά. Κλαψ ,κλαψ, σήμερα έπαθα νείλα , είχα συνηθίσει που ξύπναγα αυτές τις 4 μέρες γύρω στις 830 και σήμερα χωρίς ξυπνητήρι ανοίγω τα μάτια κάποια στιγμή και βλέπω στο ρολόι 815 για πότε έφτασα στη δουλειά , τι πρωινό πήρα , αν πήγα τουαλέτα και ντύθηκα ούτε που το θυμάμαι.

Να ευχηθώ αν και μετεχρονισμένα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στα παιδάκια που είχαν γενέθλια την περασμένη εβδομάδα , δεν έχω χρόνο να μπαίνω συχνά μιας και εγώ έχω καταπιαστεί με τις ετοιμασίες της βάπτισης , ελπίζω να με συγχωρείτε βρε κορίτσια μου.

Λίγα πράγματα έχω διαβάσει όπως καταλαβαίνετε και έτσι δεν θα σχολιάσω τίποτα , θέλω όμως την βοήθειά σας βρε κορίτσια μου, επειδή στο πάρτυ των γενεθλίων του μεγάλου μου σκέφτομαι να νοικιάσω κανένα φουσκωτό για το σπίτι , έχετε τίποτα κατά νου να με βοηθήσετε;

Ευχαριστώ πολύ πολύ.

Καλημέρα!!!

Ξεκίνησαν οι εξορμήσεις βλέπω... και εμείς πήγαμε σκ εδώ κοντά αλλά.... απίστευτη βροχή κορίτσια.... μόνο το σάββατο ότι προλάβαμε και μετά τα μαζέψαμε και φύγαμε.... άρχισε να βήχει και ο μικρός και...καταλαβαίνετε...γκρρρρ τα νεύρα μου...:mad:

Ακόμα είμαστε με βήχα και μύξα (πότε θα σταματήσει οεο;;;;) και απεργία πείνας λόγω δοντιών (ελπίζω τουλάχιστον....)

Κατά τα άλλα περάσαμε πολύ ωραία, ο μικρός όπου και να πήγαμε ήταν η μασκότ...αυτό το παιδί είναι των δημοσίων σχέσεων...να μην πω για το τι "καμάκι" 'έκανε στις κοπελίτσες...όπου θηλυκό δώστου ο μικρός να σπάει χαμόγελα και κάνει κουκου τσα!!!!!:lol::lol::lol:

Η μικρή ξετρελάθηκε στη θάλασσα, δεν της είχα και το ισοθερμικό και έτρεμε στο τέλος η καλή μου,.... έσκαψε έσκαψε μετά στην άμμο..ολόκληρο τούνελ έκανε!!!:lol::lol::lol:

Αυτά όπως σας είπα το Σάββατο, την Κυριακή βολτάραμε σε κάτι άλλα χωριουδάκια εκεί γύρω, πήγαμε και σε ένα beach bar όπου τα έδωσαν όλα....χορός να δείτε χαχαχααχ και μετά έπιασε η βροχή... είπαμε να περιμένουμε να ανοίξει ο καιρός αλλά με το που άκουσα τον Γιαννάκη να βήχει και είδαμε στο μετεο τις προβλέψεις τα μαζέψαμε και γυρίσαμε στο σπιτάκι μας!

Τα λέμε μετά τσούπρες...

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Καλημέρα ,

Βλέπω λίγο πολύ ολες τις κανατε τις βουτιές σας.

Εμείς δεν το τολμήσαμε ακομα αλλα καναμε πολλες βολτιτσες το τριημερο και περασαμε ομορφα.

Η μικρη το καταχαρηκε που ημασταν μαζι και κάθε λιγο με αγκαλιαζε και μου ελεγε ποσο πολύ με αγαπαει.:D

Περαστικα και στα αρρωστουλικα .Αμαν πια φτανει !!!!!!!!!

Sun sun γιος και με τη βουλα ε?

Μπράβο που είναι όλα καλα κορίστι μου.Αντε με το καλο.

Μαργαρίτα μπραβο σας βρε μια χαρά.Παραμεγαλωσε μου φαινεται ο Γρηγορακη μας.

Κικη μου με το καλο και η βαφτιση και τα γενεθλια.

Εγω δεν μπορω φυσικα να σε βοηθησω για το φουσκωτο αλλα πολύ καλη ιδεα.

Πολλα φιλια!

Καλημέρααααα!!!

Ξυπνήσαμε κι εμείς! Αχ! Αυτό το κοριτσάκι μου... τι καλοσύνη το έχει πιάσει! Πάλι στις 9 ήρθε να με ξυπνήσει!

Ωραίες βολτίτσες διαβάζω!!!

Σουλίτσα, ωραίες στιγμές αυτές οι αγκαλίτσες ε? Πρέπει να τις χαιρόμαστε τώρα που μπορούμε, γιατί σε λίγο καιρό... θα παρακαλάμε για μια αγκαλιά και οι κορούλες μας θα μας βρίζουν! Το βλέπω να μας έρχεται!!!!

Γιατρέ, καμακιάρης ο μικρός ε? Αν αρχίσει να σου λέει ο καλος σου ότι θα πάρει τον μικρό να πάνε για καφέ οι δυο τους... να ανησυχείς!!!! χαχα!

Περαστικά για το βηχαλάκι σας!

Κικίτσα, για ενοικίαση φουσκωτών... δεν έχω ιδέα! Ούτε καν ήξερα ότι τα νοικιάζουν!!!

Εσείς πότε με το καλό, σκέφτεστε να βαφτίσετε τον μικρό?

Sunsun όλα καλά με τον μικρό!!! Μπράβο!!!

Γειτονάκι μου, ο πασάς πονάει ακόμα πολύ! Και σήμερα λέει, ακόμα περισσότερο! Βέβαια, χθες που είχαμε πάει στο πάρτυ (είχε γενέθλια ο ανηψιός του κολλητού του), τον "έχωσε" στην ψησταριά με το που φτάσαμε στο σπίτι τους, οπότε ο καημενούλης ήταν όρθιος πολλές ώρες και ψόφησε λιγουλάκι... Αλλά δεν πειράζει! Αντέχει!!!

Πετρουλίνι! Μεγάλωσε και ο μικρός σου... Άντε πάμε γι άλλο τώρα! (δεν θα χρειαστεί να γυρίσεις και στην δουλειά έτσι! χαχα!) Ωραία περάσατε κι εσείς, κι ας μην κάνατε πολύ μπανάκι... Τα προσκλητήρια τα έστειλες? χαχαχα!

Γιοβάννα μου, εσείς είστε οι τυχερές που ζείτε σε νησί! Κάθε μέρα θάλασσα!!! Χωρίς να ψάχνετε κοντινές και καθαρές παραλίες!

Μαργαρίτα! Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να πάρεις ένα κινητό στον Γρηγόρη... Για να μπορείς να τον βρίσκεις, να μαθαίνεις τι κάνει και να του λες να έρθει σπίτι!!!

Για παραλίες κοντά στην Αθήνα, δεν ξέρω να σας πω και πολλά... Εγώ τις αποφεύγω! Τώρα για τον Σχοινιά, που σου είπα γειτονάκι, στο είπα καθαρά λογω απόστασης, άμμου και ξαπλώστρας! Εμείς, προτιμάμε να πηγαίνουμε προς Εύβοια ή Κορινθιακό, παρά στην Αττική. Βέβαια, προς Σούνιο, έχω πααααρα πολλά χρόνια να πάω, αλλά μου φαίνεται πολύ μακρυά η άλλη άκρη της Αττικής! Ενώ, από εδώ που μένουμε, οι δύο Εθνικές Οδοί είναι πιο κοντά μας και φεύγουμε για αλλού! χαχαχα!

Ουουουφ! Αυτά! Νομίζω έγραψα ό,τι ήθελα να πω...

Ελπίζω να μην σβηστούν γιατί θα εκνευριστώ!

Ααα! Και στο παρτάκι μας χθες, περάσαμε πολύ ωραία! Κατά τις 10 και μαζευτήκαμε, 11 πήγε μέχρι να κοιμηθεί το τέρας!

Πολλά φιλιά σε όλες!!!

mrdIp3.png

Στο τελευταίο μπάνιο παίρνουμε όσκαρ! 55 Ευρώ παρακαλώ! Πήραμε και την πεθερά, πήραμε καφέδες, ice tea, 5 τυρόπιτες/πίτσες/πεϊνιρλί (δεν αντέχει αυτός ο άνδρας μου να μην κεράσει), 2 σάντουιτς, τυρόπιτα και κριτσινια (είχα πάει σε άλλο φούρνο εγώ και συνεννοηθήκαμε τέλεια όπως καταλάβατε), νερά, παγωτά, ξαπλώστρες 10 Ευρώ. Και δεν υπολογίζω βενζίνη..

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα στα γρηγορα γιατι πηζω...

Λοιπον μπηκα να σας πω τα νεα για το χειρουργειο. Κανονικα θα γινοταν αυριο... Ομως... Εχει απεργια! Μιλησα με τον ωρλ, του ειπα να βρουμε μια ημερομηνια μεχρι τις 25 Ιουνιου το παααααρα πολυ. Δε θελω να το παω για Ιουλιο γιατι τον λυπαμαι να του στερησω τη θαλασσα κατακαλοκαιρο. Το παιδι κανονικα θα πρεπει να μεινει σπιτι μια εβδομαδα πριν και μια μετα συν αλλη μια που δεν πρεπει να ερθει σε επαφη με το νερο λογω των αυτιων του. Ε, πηγαινε πολυ να του στερησω ολο τον Ιουλιο τη θαλασσα. Ετσι, αποφασισαμε δεδομενου οτι δεν ειναι το σουπερ επειγον χειρουργειο και μιας και οι ιωσεις θεωρητικα ειναι σε υφεση να το αφησουμε για τελη Αυγουστου, αρχες Σεπτεμβριου.

Ετσι ειμαστε παλι στην αναμονη....

Αυτα τα νεα μας, πολλα φιλια σε ολες!

t7fQp3.png

Κ

Πετρούλα μου μια χαρα σε βρίσκω.Και τριημερακι θα χτυπήσετε .Μπραβο σας.

Παντως για τα προσκλητηρια θα συμφωνησω με τη ΜΑρία .

Αν τα δινετε μαζι με τις μπομπονιερες θα ειστε οι πρωτοι στο ειδος.

Χα χα

α και που εισαι φιλεναδα εβαλα τα γενεθλια της κορης μου στις 25 για να ερθουμε στη βαφτιση.αλλα αν δεν λαβω προσκληση δεν ερχομαι!

ε!!

σουλα μου μεισ εδω δινουμε μπομπονιερα και προσκλητηριο μαζι ΜΙΑ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ θα δεισ αυτο που θα σου στηλω ειναι μπομπονιερακαι προσκληση μαζι δεν κανουμε μπομμπονιερεσ στην εκλησια ΜΟΝΟ ΓΛΥΚΟ και αν καποιοσ θελει δινει κατι στα μικρα η ζαχαροτο η δωρακι πχ στα βαφτισια που πηγα προχτεσ εδωσαν απο μια κουπα στα μικρα στο χερι χωρισ περυτιλιγμα κ μεσα ειχε 4 καραμελεσ

τελικα απο περιοχη σ επεριοχη διαφερουν τα εθιμα

:tongue::tongue:

Ωχ τον φαντάζομαι τον έρμο τον Παν ή Μαν :P ! Τι τα 'θελε! Αλλά έτσι όπως το έγραψες νόμισα κατουρήθηκε! :)

χαχαχαχ και εγω το ιδιο καταλαβα αχχαχ μπα σε καλο σου ρε μαρια λεω κ εγω σου κατουρηθηκε ο παναγισ χαχαχ

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...