Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

ρε πικουλινα καθε μερα εκει ειμαι ...πρεπει να συναντηθουμε..ειναι κριμα να μην σε εχω γνωρισει και φυσικα εσυ εμενα που ειμαι απιθανη,καταπληκτικη,πανεμορφη,δροσερη ,εξυπνη ,ταλαντουχα ,οξυδερκης ,φυσικα μετριοφρων κλπ κλπ κλπ ...

απο τον προαστιακο της πεντελης φευγω καθε μερα ..

γιαυτο δεν εχουμε γνωριστει τα ομωνυμα απωθουνται!!!!!!!!!!!:P:p:p

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Προσωπικά μου φαίνεται υπερβολή να δώσω 600 ευρώ για παιδικό πάρτυ, ειδικά τώρα με 2 παιδιά δεν το κάνω με τίποτα!

Μα αν διάβασες πιο πάνω, πέρσι μου είχαν πάει τα ψώνια 650 ευρώ συν την τούρτα. Τα βάλαμε κάτω και είπαμε ότι και καλύτερα θα περάσουν τα πιτσιρίκια και δεν θα έχουμε τη φασαρία.

Ιωάννα πραγματικά δώσαμε ένα 30αρι κι εμείς προχτές για το τίποτα! Αλλά από την άλλη ομπρέλα, ξαπλώστρες, καρότσια, κουβαδάκια, σωσίβια, φαγητά αααα και παιδιά δεν παίζει να κουβαλάω!Έχει μερικές παραλίες που πληρώνεις γύρω στα 10-15 ξαπλώστρες και ομπρέλα αν θυμάμαι καλά από πέρυσι, οπότε θα τις προτιμήσουμε!

Τι λέτε ρε κορίτσια; 30 ευρώ για ένα μπάνιο στη θάλασσα; 10 - 15 ευρώ οι ξαπλώστρες; Αχ ζούμε διαφορετικές πραγματικότητες. Ξαπλώστρες και ομπρέλες δεν κουβαλάω ούτε και εγώ. Ή θα διαλέξω παραλία με σκιά ή αν πάμε από τις 6 το απόγευμα και μετά είναι δωρεάν. Άντε να αγοράσουμε έναν καφέ και κάποιο νερό (έχω πάντα τοστ και φρουτάκια μαζί ειδικά για την Αλεξάνδρα). Ίσως τύχει από κάποια Κυριακή, που καθόμαστε περισσότερο, να νοικιάσουμε ξαπλώστρες και ομπρέλα, αλλά και πάλι μιλάμε για 9-10 ευρώ το πολύ. Πολλές παραλίες τις έχουν και δωρεάν αν αγοράσεις νερό, καφέ.....από τις καφετέριες που τις εκμεταλλεύονται.

Πανμαρ πώς είναι ο σύζυγος; Τόσο άσχημο ήταν το πέσιμο; Σε γιατρό πήγε;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Γεια σας! Καλό μεσημέρι! Δεν σας χαιρέτησα!

Ρε γειτονάκι, αφού πάτε πρωί πρωί για μπάνιο, γιατί δεν πάτε Σχοινιά?

Είναι πολύ πιο κοντά μας! Και αν πηγαίνετε νωρίς, δεν έχει και καθόλου κόσμο!

Ευχαριστώ και για το δελτίο καιρού!

mrdIp3.png

Γεια σου Γιοβάννα!

Ο σύζυγος, πονάει! Σιγα μην πήγε σε γιατρό!!! Δεν έσπασε και τίποτα... (απ'ότι φαίνεται τουλάχιστον!)

Εγώ δεν έχω ιδέα να σας πω από τιμές σε ξαπλώστρες...

Γενικώς, όπου βλέπω ξαπλώστρες... μακρυά εγώ!!! Τις αποφεύγω αυτές τις παραλίες!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Ε! Τώρα... Θέλετε να τα ακούσετε και οι δυο σας!!!!!

Περαστικα στο νιατο σου !!!!!

Εγω παντος ρε κοριτσια ,δε μπορω με τιποτα σε παραλια χωρις ξαπλωστρες και μπαρακι. Και ειδικα τωρα με τα παιδια. θελω τη σκια μου, τη ξαπλα μου, το φρεντακι μου .Καλομαθημενη με εχει η μανα μου ε;;; Που να ημουν και πολυσια φανταστειτε τι θα εκανα. Ιδιωτικη παραλια θα ηθελα, με καμια δεκαρια να μου κανουνε αερα. Τρομαρα μου!!!

Γεια σου Γιοβάννα!

Ο σύζυγος, πονάει! Σιγα μην πήγε σε γιατρό!!! Δεν έσπασε και τίποτα... (απ'ότι φαίνεται τουλάχιστον!)

Εγώ δεν έχω ιδέα να σας πω από τιμές σε ξαπλώστρες...

Γενικώς, όπου βλέπω ξαπλώστρες... μακρυά εγώ!!! Τις αποφεύγω αυτές τις παραλίες!

Εμεις απο την αλλη μπορει και να ελκομαστε ως ετερονυμα!!!! Οτι αρεσει σε εσενα δεν αρεσει σε εμενα!!! Ωραι να κανονισουμε συναντηση , θα ταιριαξουμε!!!!

Περαστικα στο νιατο σου !!!!!

Εγω παντος ρε κοριτσια ,δε μπορω με τιποτα σε παραλια χωρις ξαπλωστρες και μπαρακι. Και ειδικα τωρα με τα παιδια. θελω τη σκια μου, τη ξαπλα μου, το φρεντακι μου .Καλομαθημενη με εχει η μανα μου ε;;; Που να ημουν και πολυσια φανταστειτε τι θα εκανα. Ιδιωτικη παραλια θα ηθελα, με καμια δεκαρια να μου κανουνε αερα. Τρομαρα μου!!!

Ευχαριστούμε!!

Τώρα με το παιδί, την σκιά κι εγώ την θέλω...

Ξαπλώστρα δεν με νοιάζει καθόλου!

Το φρεντάκι μου το έχω μαζί μου!!!

"πολυσια" τι σημαίνει??? :tongue::tongue:

mrdIp3.png

Εμεις απο την αλλη μπορει και να ελκομαστε ως ετερονυμα!!!! Οτι αρεσει σε εσενα δεν αρεσει σε εμενα!!! Ωραι να κανονισουμε συναντηση , θα ταιριαξουμε!!!!

γι αυτό λες να ταίριαξα και με το γειτονάκι μου? χαχαχα!

βρε, ας κανονίσουμε να συναντηθούμε και όπου θέλετε πάμε!

(αρκεί να μην έχει πολυκοσμία....)

ας μην πάμε για μπάνιο! :tongue:

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

και άσχετο... ρε Πικουλίνα, αφού τα "ομώνυμα" τα έγραψες με ω, τα "ετερώνυμα" γιατί τα έγραψες με ο????

(ξύπνησε ο Μπαμπινιώτης πάλι μέσα μου!!! χαχαχαχαχα!)

Γιατι δε ξερω. Μου ταιριαζαν καλυτερα με ω. Εγω ετσι τα ειχα μαθει στα νιατα μου. Αλλα μετα μπερδευτηκα. Και αποφασισα να τα γραψω, ενα και ενα και να διαλεξετε οποιο θελετε!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...