Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Xristina96 είπε:

χαχαχαχαχα είπα μήπως βρω ευκαιρία χαχαχαχα

ναι σε καταλαβαίνω. Εμένα απέτυχε η εξωσωματική μου και στην δουλειά μου πέτυχε 40 χρονών δίδυμα, και 43 φυσικά. Οπότε... σε νιωθω. Και ήμουν 25...

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρίτα απο χτες είναι σαφώς καλύτερα..Πλέον βηχει μονο το πρωί που ξυπνάει, πριν τον βγαλω απο το κρεβατακι..Υποψιαζομαι οτι εκεινη την ώρα καθαρίζει ο λαρυγγας, δεν ξερω..Μας έχουν μείνει λίγες μυξούλες που της τραβαμε με αποφρακτηρα και συνεργαζεται ο καημενος, ξερει που τα εχω και όταν του λέω να καθαρίσουμε τη μυτούλα;;Πάει και μου φερνει ορό και συσκευή και μετα βαζει και σ'εμενα..Ετσι καθεται μονο, γιατί μετα θα μου βάλει κι εκείνος...

Σκατουλάκιας.....

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Σήμερα επειδή σχεδόν όλη το πρωι ήμουν στην κουζίνα (γελα ελεύθερα κα Ρίτα...) , όταν βγηκα να τον δω που είναι, γιατι πότε ερχόταν και πότε έφευγε, είδα ενα άλλο σπίτι!!Είχε ανοιξει οτι συρταρι θες και είχε βγάλει εξω τα πάντα..Το pummaro το βρηκε ο συζ. μες το τζάκι..

Απο τότε τον ρωτάμε τι εριξες εδώ Αναστάση;;και μας λέει "μπομπαααααα" χαχα

Αχ βρε βατραχάκι σου τράβηξε μηλόπιτα!!! Έχω μια συνταγή πολύ παλιά και είναι ελαφριά , με επιφύλαξη σου λέω τα υλικά που αν και νομηζω είναι σωστά

Για το φύλλο θέλεις 1 Βιταμ παγωμενο και σε κομματακια..1 φαριν απ…3/4 φλυντζανι ζάχαρη και λίγο κρύο νερό ισα ισα για πλάσεις το μείγμα. Αυτό θα γίνει μια μάζα στην αρχη σαν τραχανας αλλα μετα σαν το φύλλο για πίτα το χωρίζεις σε 2 μέρη και το βάζεις στην κατάψυξη για μισή ώρα να παγωσει

Για την γέμιση θέλεις 5 ξυνόμηλα λίγες σταφίδες, 4 κουταλιές ζάχαρη, και κανέλα με γαρίφαλο αν θέλεις, αυτά τα τρίβεις στον ρεντε μέσα σε ένα μπολ και τα ανακατεύεις

Σε ένα πυρέξ μακρόστενο το μεγάλο αλείφεις βούτυρο και τρίβεις μια από την μπάλα στον ρεντε, την απλώνεις να πάει παντού ρίχνεις το μείγμα από τα μήλα και μετά τρίβεις την άλλη μπάλα από πάνω

Έτσι το φύλλο γίνετε πιο τραγανό αλλά είναι λίγο μπελαλίδικο. Μπορείς αν θέλεις να απλώσεις το κάτω φύλλο και τα επάνω να το τρίψεις

Αν θέλεις πασπαλίζεις και λίγο ζάχαρη κατά προτίμηση μαύρη, το ψήνεις στο φούρνο για 1 ώρα περίπου ώσπου να ξεροψηθεί

Ρίτα απο χτες είναι σαφώς καλύτερα..Πλέον βηχει μονο το πρωί που ξυπνάει, πριν τον βγαλω απο το κρεβατακι..Υποψιαζομαι οτι εκεινη την ώρα καθαρίζει ο λαρυγγας, δεν ξερω..Μας έχουν μείνει λίγες μυξούλες που της τραβαμε με αποφρακτηρα και συνεργαζεται ο καημενος, ξερει που τα εχω και όταν του λέω να καθαρίσουμε τη μυτούλα;;Πάει και μου φερνει ορό και συσκευή και μετα βαζει και σ'εμενα..Ετσι καθεται μονο, γιατί μετα θα μου βάλει κι εκείνος...

Σκατουλάκιας.....

Μιλάς σοβαρά Πετρούλα; Υπάρχει παιδί που κάθεται και πηγαίνει να φέρει μάλιστα μόνος του τον αποφρακτήρα και τον ορό; Νομίζω ότι το παιδί σου είναι μακράν το μοναδικό που το κάνει αυτό συν του ότι είναι ένας άγγελος. Εμένα μόλις του λέω η μυτούλα θα καθαρίσει τώρα τη μυτούλα μόνο από το μπαλκόνι που δεν πέφτει για να το αποφύγει...

Τέλειος , τέλειος σου λέω ο μικρός...

Διαφημίσεις

Σήμερα επειδή σχεδόν όλη το πρωι ήμουν στην κουζίνα (γελα ελεύθερα κα Ρίτα...) , όταν βγηκα να τον δω που είναι, γιατι πότε ερχόταν και πότε έφευγε, είδα ενα άλλο σπίτι!!Είχε ανοιξει οτι συρταρι θες και είχε βγάλει εξω τα πάντα..Το pummaro το βρηκε ο συζ. μες το τζάκι..

Απο τότε τον ρωτάμε τι εριξες εδώ Αναστάση;;και μας λέει "μπομπαααααα" χαχα

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Tσς τσς τσς

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αχ βρε βατραχάκι σου τράβηξε μηλόπιτα!!! Έχω μια συνταγή πολύ παλιά και είναι ελαφριά , με επιφύλαξη σου λέω τα υλικά που αν και νομηζω είναι σωστά

Για το φύλλο θέλεις 1 Βιταμ παγωμενο και σε κομματακια..1 φαριν απ…3/4 φλυντζανι ζάχαρη και λίγο κρύο νερό ισα ισα για πλάσεις το μείγμα. Αυτό θα γίνει μια μάζα στην αρχη σαν τραχανας αλλα μετα σαν το φύλλο για πίτα το χωρίζεις σε 2 μέρη και το βάζεις στην κατάψυξη για μισή ώρα να παγωσει

Για την γέμιση θέλεις 5 ξυνόμηλα λίγες σταφίδες, 4 κουταλιές ζάχαρη, και κανέλα με γαρίφαλο αν θέλεις, αυτά τα τρίβεις στον ρεντε μέσα σε ένα μπολ και τα ανακατεύεις

Σε ένα πυρέξ μακρόστενο το μεγάλο αλείφεις βούτυρο και τρίβεις μια από την μπάλα στον ρεντε, την απλώνεις να πάει παντού ρίχνεις το μείγμα από τα μήλα και μετά τρίβεις την άλλη μπάλα από πάνω

Έτσι το φύλλο γίνετε πιο τραγανό αλλά είναι λίγο μπελαλίδικο. Μπορείς αν θέλεις να απλώσεις το κάτω φύλλο και τα επάνω να το τρίψεις

Αν θέλεις πασπαλίζεις και λίγο ζάχαρη κατά προτίμηση μαύρη, το ψήνεις στο φούρνο για 1 ώρα περίπου ώσπου να ξεροψηθεί

σ'ευχαριστω Φωτεινη μου μαλλον ειναι αυτη η τριφτη που λεει η στονε θα την κανω κι αυτη αλλη μερα που θα εχω χρονο σημερα θα κανω την ευκολη να φυγει το αχτι :D

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Μιλάς σοβαρά Πετρούλα; Υπάρχει παιδί που κάθεται και πηγαίνει να φέρει μάλιστα μόνος του τον αποφρακτήρα και τον ορό; Νομίζω ότι το παιδί σου είναι μακράν το μοναδικό που το κάνει αυτό συν του ότι είναι ένας άγγελος. Εμένα μόλις του λέω η μυτούλα θα καθαρίσει τώρα τη μυτούλα μόνο από το μπαλκόνι που δεν πέφτει για να το αποφύγει...

Τέλειος , τέλειος σου λέω ο μικρός...

Χαχαχα κοιτα εμεις αν το πουμε αυτο..(ευτυχως εχουμε καιρο να το χρειστουμε φτου φτου)εχει κρυφτει πισω απο τιν καναπε..

Αν ομως τον δελεασω θα παει να το φερει και τωρα παει καποιες φορες και το βρισκει στο συρταρι του και κανει πως ρουφιεται μονος του..

Αλλιως κλαφτα..ουτε μωρο πολυ δεν μπορουσα να το κανω μονη μου μιλαμε για τρελες κλωτσεις 3 τον κραταγαμε...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κικη στον ορό δεν κάθεται καθόλου..μα καθόλου όμως σαν να τον σφάζεις κάνει!!!

Στον αποφρακτηρα είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα..Αλλα καθεται γιατι ξερει οτι δεν θα το αποφυγει οπότέ όσα νερα και να μου κν, ξερει οτι δεν μασάω...

Διαφημίσεις

εμενα κοιμηθηκε αργα γιατι ο μπαμπας του τον εβαλε κατα της 1 για υπνο γιατι νυσταζε καλα που ειχα παρει τηλ και του ειπα να τον αφησει μονο μιση ωρα!

Ηταν που σου ελεγε να μην τους ενοχλείς..Μάλλον να τον κοιμίσει ήθελε..χαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...