Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερααααααα

εμεις εδω σπιτι!!!!ο χρηστος δεν εχει σχολειο και κοιμαται και το μπεμπονι ριχνει και αυτος ενα υπνακι...

Ειδατε ποσο ακριβης ειμαι στις προβλεψεις μου ???εεεε????να με ακουτε ..το αλλο ΣΚ θα ειναι σουπερ ο καιρος μεχρι που και εμεις λεμε για θαλασσα...

αλλα λεμε φετος (λογω κρισης)να μην πηγαινουμε σε οργανωμενη (παμε εδω και πολλα χρονια βαρκιζα αλλα μας κοστιζει το καθε μπανιο ενα 30αρι στο νερο..)αλλα να παμε με δικη μας ομπρελα εχετε να μου προτεινετε καμια παραλια με αμμο και οσο να ειναι καθαρη????λεμε να παρουμε το βουβου και οπου δουμε κατω απο την βαρκιζα παραλια να κατεβουμε ...αν εχετε προτασεις ..ακουμε..

blume μου συναντιομαστε συνηθως μενιδι ..αν δεν σου πεφτει μακρυα ,την επομενη φορα θα σου τηλ!!!!!

Γειτονακι μου χθες το βραδυ ημουν στις περιοχες σου...και αναρωτιομουν μα που να μενει το γειτονακι μου ...πηγα να δω για εκκλησια εχω και ενα παιδι αβαπτιστο λεμε!!

μπραβο στο σοφακι με την πανα!!!

Ιωαννα μου παρτυ σε διαμερισμα με πολλα παιδακια πωπω παρατολμο σχεδιο...δεν ξερω αν θα τολμουσα να καλεσω ποτε πανω απο 2-3 παιδακια αν εμενα σε διαμερισμα ..

μαρινακι περαστικα στο αγορακι σου...καλοκαιριατικα τι του εμελε(καλοκαιριατικα λεμε τωρα!!!!)

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα κορίτσια και Χρόνια Πολλά σε όλους. Τι κάνετε; Να πω πρώτα από όλα περαστικά στα αρρωστούλικά μας, στο Γιώργο και στη Φωτεινούλα.

Μαρίνα πώς είναι σήμερα; Έχει πολύ πυρετο;

Βίκυ η Φωτεινή; Συνήλθε;

Καλή αρχή στα μπάνια σε όλους. Και εμείς πήγαμε χτες, αλλά είχε πολύ αέρα όλες τις προηγούμενες μέρες και τα νερά είχαν κρυώσει. Η Αλεξάνδρα έκανε μια βουτιά και μετά την έβγαλε παραλία με κουβαδάκια. :tongue::tongue::tongue::tongue:

Τελικά αποφασίσαμε να κάνουμε τα γενεθλιά της Αλεξάνδρας σε παιδότοπο που έχει και εξωτερικό χώρο με φουσκωτά, κούνιες κλπ. Το μενού είναι 8 ευρώ το άτομο με, σουβλάκια, πατάτες τηγανιτές, πατάτες φούρνου, μακαρονοσαλάτα, σαλάτα σεφ, πίτσα, τοστ, κεφτεδάκια και τυρόπιτα. Τα αναψυκτικά για τα παιδιά είναι δωρεάν αλλά για τους μεγάλους τα πληρώνεις. Νομίζω είναι καλά. Υπολογίζουμε περίπου 50 άτομα, άρα 400 ευρώ και άντε να πάει 600 με τα ποτά. Ε, περσι είχα πληρώσει 650 ευρώ σε Σ/Μ, τζάμπο κλπ για το πάρτυ και είχα και όλη τη φασαρία πριν και μετά.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Κάναμε Β' επιπέδου και όλα είναι ακριβώς όπως πρέπει! Είχα αγωνία η αλήθεια είναι γιατί στη Β' επιπέδου είχαμε μάθει το πρόβλημα με το νεφρό στην μικρή μας και μετά άρχισε η αγωνία του τί θα κάνουμε, ποιόν θα εμπιστευτούμε, πότε θα γίνει η εγχείριση, εξετάσεις κτλ.

Όσο για το φύλο... πιο καθαρά δεν μπορούσε να φαίνεται! Μας είπε ο γιατρός αν μας δώσουν κορίτσι δεν είναι δικό μας!! έπαθα πλάκα με την ακρίβεια της εικόνας! Μας έδωσε και φωτό έγχρωμη! Κουκλάκι βέβαια !

Για την πάνα που λέτε και εμάς είναι πάντα βρεγμένη το πρωί και μια φορά που δεν της φορούσα κατουρήθηκε πατόκορφα και δεν κατάλαβε και τίποτα... κοιμόταν βρεγμένη μέχρι που πήγα να τη δώ και της άλλαξα τα πάντα.. Προχθές όμως ξύπνησε και έκανε στο γιογιό που ήταν δίπλα της (κάπου το διάβασα εδώ) και μετά ξύπνησε στεγνή. Ευκαιρία τώρα που μας τελείωσαν οι πάνες να το προσπαθήσω !!

Χθες την αφήσαμε στη γιαγιά να κοιμηθεί το βράδυ και πήγαμε σινεμαδάκι. Είδαμε τους Πειρατές της Καραϊβικής.. Πολύ ωραίο!

ρίτα πολύ ωραία η περιγραφή της γιορτής. Σαν να 'μουν εκεί! Και του χρόνου! εμείς έχουμε την Πέμπτη τη γιορτούλα μας!

'βεβαίως" λέει και η δικιά μου, αλλά φανταστείτε γέλια στον σταθμό πέρυσι που την πρωτοπήγα τα απογεύματα που κατέβαινε τη σκάλα και έλεγε πεντακάθαρα "παρεπιπτόντως" ... Έμαθε τώρα και το τελευταίο γράμμα που δεν είχε, το "ξ". Λέει έκ-σω ενώ έλεγε έτσω π.χ. για το "έξω". Τώρα θα της μάθω και μερικά γερμανικά "sch" και "ue" που δεν τα λέει άνετα.

giovanna τόσα πολλά είχες δώσει; εμένα γύρω στα 250 μου βγήκανε και είχαμε απ'όλα. Τα έφτιαξα όμως εγώ δεν πήρα έτοιμα, μόνο την τούρτα, και δωράκια ήταν φθηνά, 1 ευρώ περίπου με περιτύλιγμα που το ΄φτιαξα εγώ για το εφέ. Ωραία πάντως και σε παιδότοπο ανοιχτό.

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Καλημέρααααα!

Πώς είναι τα αρρωστούλικα μας σήμερα?

Γειτονάκι μου, ήρθατε στα μέρη μας? Ωωωωω! Και να μην μας πάρετε ένα τηλ! Από την εκκλησία (που φαντάζομαι ότι πήγατε να δείτε...) μένω πιο κάτω! Στα χαμηλά!

Εδώ θα τον βαφτίσετε τελικά?

Αααα! Κύριε Καντερέ! Θέλω πρόβλεψη για Τετάρτη βράδυ (που θέλουμε να πάμε σε μια συναυλία) και από Πέμπτη και μετά (που λεω να πάρω την κόρη μου και να πάμε μέχρι το κοσμοπολίτικο Λουτράκι για μερικές μέρες...)

Γιοβάννα μου, άντε με το καλό κι εσείς το παρτάκι σας! Μμμμ... έτσι όπως διάβαζα πρωινιάτικα το μενού, μου άνοιξες την όρεξη! Να έρθουμε κι εμείς? χαχαχα!

Εμείς καλά... το κοριτσάκι μου σήμερα, με άφησε να κοιμηθώ μέχρι τις 9.00! Δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν με ενόχλησε καθόλου!

Τώρα έχουμε να κάνουμε δουλίτσες και ψώνια και το απόγευμα είμαστε καλεσμένοι σε ένα πάρτυ, αλλά αν ο μπαμπάς μας πονάει πολύ, μάλλον δεν θα πάμε...

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα! Καλη εβδομαδα!

Εμείς με βηχα. Ο μεγάλος πιο λιγο, η μικρη πιό πολύ.

Ο Κωνσταντίνος έχει κόψει και τη βραδιν'η πάνα; Δεν το είχα καταλάβει.

Την είχαμε κόψει στις 3 εβδομαδες (αν θυμαμαι καλα) και μου το ζητουσε και νωρίτερα. Αφου εκείνο το βραδυ μου είχε πει "ακου μαμα εγω μιλαω τωρα, δεν θελω να φοραω πανα οταν κοιμαμαι":shock: μπορείς να πείς όχι?χαχαχα

Μαρίνα μου σας βγήκε ξυνό το μπανακι ε? Αυτός ο καιρός δεν λεει να φτιάξει. Περαστικά του.

πανμαρ περαστικά στον μπαμπά σας. Πόνεσα απο την περιγραφη. Είμαστε για τέτοια τώρα?

giovanna μου μια χαρα και ο παιδοτοπος. Ωραίο και το μενου. Αντε με το καλό!

Εγω πάντως άνετα θα εκανα παρτι στο σπιτι και με πολλά παιδακια, αλλά φετος δεεεν. Η αληθεια είναι οτι στεναχωρηθηκα αρκετά που δεν μπορεσα να κάνω ενα παρτι στο παιδί μου... Αλλά να μου πεις εδω δεν μπορω να τα πάω σε ενα καλό σχολείο...το παρτι με μαρανε.:(

sunsun μια χαρα το αγοράκι σας! Με το καλό!

Blume μου Μενίδι βρεθήκαμε με τα κορίτσια δεν ξέρω αν σε βολεύει,
Blume μου... ζητάω συγνώμη... Έχεις δίκιο να παραπονιέσαι! Δεν θα το ξανακάνουμε!!!
blume μου συναντιομαστε συνηθως μενιδι ..αν δεν σου πεφτει μακρυα ,την επομενη φορα θα σου τηλ!!!!!

Για να δούμε.... Στην εξοδο για Πάρνηθα δεν πάς??? Αν ναι είμαι πιο κοντα απο ολες σας. Και μη με λέτε θυμωνιάρα,σας ακούω...:cool: Και εσας όμως σας βολευει το άλσος.

Καλημέρα! Ευτυχώς ο Γωγούλης είναι απύρετος από χτες βράδυ, μακάρι να πέρασε κιόλας! Ήδη πήγαμε για ένα πωρινό καφεδάκι με το ποδηλατάκι μας! Τώρα ανακατέβουν ότι έχω μαζέψει!

Περαστικά και με τον παλιοβήχα στα πιτσιρίκια σου Blume! Πάντως το σχολείο εντάξει μια χαρά είναι, αν δεν είχατε και τα θέματα που κλείνουν συχνά πυκνά, νομίζω δε θα είχατε κανένα πρόβλημα! Όσο για τα παιδικά πάρτυ μη στενοχωριέσαι καθόλου, γιατί μια χαρά θα το ευχαριστήθηκε και στο σχολείο. Προσωπικά μου φαίνεται υπερβολή να δώσω 600 ευρώ για παιδικό πάρτυ, ειδικά τώρα με 2 παιδιά δεν το κάνω με τίποτα!

Όχι ότι δεν ενθουσιάζομαι με το πάρτυ που διαβάζω ότι θα οργανώσει η Γιοβάννα βέβαια! Θα είναι τέλεια είμαι σίγουρη!

Sun-sun μπράβο που ήταν όλα καλά στη β' επιπέδου και είδατε τον αγόραρο με κάθε λεπτομέρεια!

Εϊδες δώρο που σου έκανε το κοριτσάκι σου σήμερα Μαρίιι? Μέχρι τις 9 ύπνος? Αυτά είναι!

Ιωάννα πραγματικά δώσαμε ένα 30αρι κι εμείς προχτές για το τίποτα! Αλλά από την άλλη ομπρέλα, ξαπλώστρες, καρότσια, κουβαδάκια, σωσίβια, φαγητά αααα και παιδιά δεν παίζει να κουβαλάω!Έχει μερικές παραλίες που πληρώνεις γύρω στα 10-15 ξαπλώστρες και ομπρέλα αν θυμάμαι καλά από πέρυσι, οπότε θα τις προτιμήσουμε!

Καλά λέει η Blume όμως επόμενη συνάντηση στο άλσος! Κανονίστε! Για το ποιά έξοδο παίρνουμε για Μενίδι ιδέα δεν έχω γιατί προς το παρόν πάω με οδηγό! Την επόμενη φορά λέω να τολμήσω μόνη μου!

mGKop3.png60Jvp3.png

να μαι παλι..μαγειρεψα,καναμε κ κατι ψωνια με τα πιτσιρικια μαζι κ τωρα αρραζω λιγο..

μαρινα ηδη βρηκα παραλιες που λενε οτι αξιζουν .αγιος νικολαος,μαυρο λιθαρι,αναβυσσος..κ απο διαβασα εχει ξαπλωστρες κ ομπρελα με 9 ευρω...το αλλο σκ θα σας πω περισσοτερα..

γειτονακι,τι επαθε ο γειτονας???περαστικα ευχομαι..εμ καθε πραγμα στον καιρο του

cca53e644d.png

eTRlp2.png

μαρινα ηδη βρηκα παραλιες που λενε οτι αξιζουν .αγιος νικολαος,μαυρο λιθαρι,αναβυσσος..κ απο διαβασα εχει ξαπλωστρες κ ομπρελα με 9 ευρω...το αλλο σκ θα σας πω περισσοτερα..

Α να σου πω και η ''δική΄΄ μας παραλια 10 ευρω νομιζω εχει. Παραπανω αποκλειεται , παρακατω μπορει. Εχει και το ταβερνακι και ειναι super. Αλλα μην πατε δεν εχει χορο για εσας!!!!:P:p

Διαφημίσεις

ξεχασα ..καιρο για το γειτονακι..

λοιπον σημερα το απογευμα βροχες και αυριο και τεταρτη , απο πεμπτη αρχιζουν και μειωνονται τα φαινομενα και θα εχουμε υπεροχο ζεστο ΣΚ!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

α πικουλινα για πες!!!!εμεις παμε πρωι με την αυγουλα οποτε δεν εχει κοσμο πουθενα!!!οταν ερχεται ο λαος εμεις εχουμε ηδη γυρισει σπιτι!!!

αντε , επειδη εισαι καλο κοριτσι θα σου πω. Μετα το Λαυριο πριν το Σουνιο. Πουντα ζεζα λεγεται. Βγαινεις απο το Λαυριο και στο αριστερο σου χερι εχει μια μαρινα (οχι τη γνωστη Μαρινα,με σκαφη) αμεσως μετα τη μαρινα κανεις αριστερα (εχει ταμπελα) ,και στο τελος του δρομου δεξια ειναι η παραλια. λες να συννατηθουμε εκει το σαββατοκυριακο,ειναι και η κικο κοντα μας!!!!!

ρε πικουλινα καθε μερα εκει ειμαι ...πρεπει να συναντηθουμε..ειναι κριμα να μην σε εχω γνωρισει και φυσικα εσυ εμενα που ειμαι απιθανη,καταπληκτικη,πανεμορφη,δροσερη ,εξυπνη ,ταλαντουχα ,οξυδερκης ,φυσικα μετριοφρων κλπ κλπ κλπ ...

απο τον προαστιακο της πεντελης φευγω καθε μερα ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...