Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

πρόσεχε, όμως, γιατί θα σας βρέχουμε με το λάστιχο!!!!

χαχαχα!

Δεν εχουμε προβλημα, αλλα η μονη διαθεσιμη μερα για να βρεθουμε , ειναι 10 Αυγουστου :-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P:razz:

Διαφημίσεις

να παρεμβω σαν εμυ και να προτεινω μετα τις 22 αυγουστου μια ημερομηνια

ε ας ειναι και καποια η ντροπη του φορουμ ....την ανοιξη δεν μπορω το αερακι και τα φθινοπωρο το ψιλοβροχο ...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

κι εγώ γειτονάκι μου, ίδια "ντροπή" είμαι! δεν είσαι μόνη!

κορίτσια σας αφήνω!

έρχεται ο πασάς μου και πρέπει να πάω να ετοιμάσω τα πράγματα!

φιλιά και καλά να περάσετε!

mrdIp3.png

εμενα ηρθε ο μικρος πασας!!!!και θελει να παμε για ποδηλατο μες στο λιοπυρι!!

λοιπον καλα να περασετε το πσκδ!!!!μια ομπρελιτσα ριξτε στο αυτοκινητακι...αχρειαστη να ναι!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Απαπά τι είναι αυτή η λογοδιάρροια που σας έπιασε σήμερις? Ξέρω όμως γιατί οι περισσότερες ονειρεύεστε το σούπερ τριημεράκι (και κάποιες τετραημεράκι) που θα περάσετε και δεν κρατιέστε!

Εγώ ένα λαθάκι έκανα βρε κοπέλες και εσείς το κάνατε σίριαλ! Τστστστσ, με πρώτη και καλύτερη την ΜανΜαρ Μαρίιιιιι!

Τέσπα, εμείς δε θα πάμε πουθενά καθότι έχουμε και το φοιτητή με τα διαβάσματά του, αλλά ελπίζωι μήπως αύριο πάμε για ένα μπανάκι κάπου κοντά!

Φιλιά σε όλες!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια!

Σας διαβασα λιγο στα πεταχτα!

Ξεκινάω με παραπονα στα 3 γειτονακια (Μαρίνα-πανμαρ-joa) αφου βολταρετε εδω κοντα στείλτε ενα μνμ, όχι τηλ. μη χρεωνεστε κιόλας....

Ρίτα συγχαρητηρια στον Γρηγόρη για την παρασταση!

stone μου τα τελείωσες ε? Μπραβο, αντε με το καλό τωρα!

πανμαρ μπραβο στο Σοφακι που δεν ηθελε την βραδυνη πανα. Εμενα ο Κ. βραχηκε μονο το 1ο βραδυ και απο τοτε ποτε ξανα.

armaki μου μια χαρα ειναι ο Οκτώβρης! Αντε με το καλό η βάπτιση!

Ωχ ξυπνησε η ζουζού...Φιλια!

Καλησπέρα κορίτσια. Τι κάνετε; Βλέπω όλες βολτάρετε και άλλες έχετε φύγει ταξιδάκι. Καλά κάνετε κορίτσια. :P:p:p:p:p

Blume πω, πω πολύ παραπονιάρικο το μήνυμά σου προς τα κορίτσια. Ο Κωνσταντίνος έχει κόψει και τη βραδιν'η πάνα; Δεν το είχα καταλάβει. Μπράβο του. Και η Αλεξάνδρα μου λέει ότι δεν θέλει άλλο πάνα, και μιας και 3 βράδια τώρα οι βραδινές είναι στεγνές, θα τις της κόψω. Μεσημεριανή δεν φοράει.

Εμείς χτες ήμαστε σε παιδικό πάρτυ και έγινε στο σπίτι της κοπέλας ο κακός χαμός. 15+ πιτσιρίκια από τριών και πάνω έτρεχαν παντού. Το σπίτι είχε βεράντα αλλά όχι αρκετά μεγάλη και τα παιδιά είχαν ξαμολυθεί σε δωμάτια και σαλόνι ..... μπρρρρ Τόσο πολύ λυπηθήκαμε την κοπέλα που βάλαμε μετά όλες μαζί ένα χέρι να μαζευτούν τουλάχιστον πιάτα, ποτήρια κλπ.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλησπέρα κι από μένα! Τι μου κάνετε? Ελπίζω να περνάτε όλες καλά!

Εμείς χτες κάναμε το πρώτο μας μπάνιο! Επιτέλους! Ο Γιώργος όμως με το που μπήκε λες και έπαθε σοκ με το κρύο και έτρεμε σαν το ψάρι! Μετά ζήτησε να ξαναμπεί μια από τα ίδια, είδα και τα ματακια του κομμένα και επιβεβαίωσα ότι πάμε για ίωση! Όντως το βράδυ έκανε 38,8 και σήμερα ανά 4ωρο-5ωρο ανεβάζει, μία φορά έφτασε και 39,8! Τέλεια καλοκαιριάτικα! Ωστόσο έχει γενικά πολύ καλή διάθεση και όρεξη για ταλιμπανιές και με έβγαλε off!

Blume μου Μενίδι βρεθήκαμε με τα κορίτσια δεν ξέρω αν σε βολεύει, αν είναι o.k. θα σε παίρνω οπωσδήποτε τηλ! Άσε που ονειρευόμουν ότι σήμερα ή αύριο θα τα λέγαμε οπωσδήποτε στο άλσος να παμε τα αγόρια για ποδήλατο, αλλά μας πρόλαβαν τα γεγονότα γμτ με τις παλιοιώσεις!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλησπέρααααα!

Εμείς μαζευτήκαμε σπιτάκι μας!

Ωραία περάσαμε αν και η θάλασσα είχε πολύ κύμα και δεν την πολυχάρηκε το κοριτσάκι μου... :-( Όχι ότι δεν έκανε μπάνιο, αλλά έπινε νερό το καημενάκι και δεν μπορούσε να είναι πολύ ώρα μέσα (και σίγουρα όχι μόνη της!)

Κατά τ'άλλα έπαιξε πολύ, καταευχαριστήθηκε το ποδήλατό της και φύγαμε με πάρα πολύ κλάμα γιατί δεν ήθελε με τίποτα να γυρίσουμε Αθήνα!!!

Μαρινάκο, το κάνατε το μπανάκι σας ε? Αντε! Και του χρόνου! Δεν φαντάζομαι να ήρθατε στα μέρη μας και να μην με πήρες!!!!

Περαστικά στον Γιώργο... Τι είναι κι αυτό πάλι? Ξουτ! Παλιοπυρετέ! Γρήγορα να γίνει καλά το παιδί!

Blume μου... ζητάω συγνώμη... Έχεις δίκιο να παραπονιέσαι! Δεν θα το ξανακάνουμε!!!

Γιοβάννα, ωραίο το παρτάκι σας! Την καημένη την μαμά τι είχε να μαζέψει μετά!!!

Άντε να κόψετε κι εσείς την βραδινή πάνα! Μια απόφαση είναι! Και απ'ότι βλέπω από την Σοφία, είναι πολύ πιο απλό απ'ότι νόμιζα! Και να φανταστείς ότι η Σοφία δεν ξυπνούσε ποτέ με στεγνή πάνα το πρωί! Παρ' όλ' αυτά, συνεχίζουμε (μέχρι στιγμής) χωρίς ατύχημα!

Είχε και ο μπαμπάς μας ένα ατύχημα σήμερα το απόγευμα! Πήγε να το παίξει πιτσιρίκος με το ποδήλατο (ζήλεψε κάτι πιτσιρικάδες που έβλεπε χθες το απόγευμα) και εκεί που έκανε κάτι σούζες, έφαγε μια τούμπα.... ξεγυρισμένη! Τώρα έχει χτυπήσει τους αγκώνες του, την πλάτη του την μέση του και την ουρίτσα του και βογκάει!!! Εμ! Τι τα θέλει? Άλλο 15 και άλλο 35!!!!!

Αυτά τα νέα μας!

Πολλά φιλιά σε όλες!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...