Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Eternity είπε:

Δυστυχώς δεν έχω... αν έχεις facebook δε βάζεις μια δημοσίευση στην ομάδα "εξωσωματική γονιμοποίηση"? 

Δυστυχώς αυτά τα φάρμακα δε γράφονται, τα πληρώνεις κανονικά... Καμιά φορά μάλιστα το φαρμακείο για να στα δώσει ζητά βεβαίωση από το θεράποντα ιατρό. 

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πωπω εφτασε το καλοκαιρι..

στο σχολειο απεναντι εχουν παιδικα τραγουδακια..σ'αγαπω σ'αγαπω καλοκαιρι σ' αγαπω!!!

Καλοκαιρακι welcome!!!!Παρε και τον βηχα του μπεμπη μιας που ηρθες!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!

Στα γρηγορα και εγω γιατι το μεσημερι αναχωρουμε για τριημερο μολις ερθει ο μικρος απο το σχολειο και δεν εχω κανει τιποτα.....

Πετρουλα μια χαρα θα τα προλαβεις ολα!Καλα πανε οι εργασιες ετσι;

Ιωαννα ακομα βηχει το μπεμπακι δεν το ειχα καταλαβει...ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ...ο Χρηστος τι επαθε με το σχολειο;Μηπως με τη νεα χρονια να τον αλλαζες;Να ανανεωθει το παιδι;

Γιοβαννα μην αγχωνεσαι ρε για τη δουλεια ..σιγα, αστους να τρωγοντια ,μη χαλιεσαι εσυ.

Πανμαρ στα ξυλινα που σου ειπα πηγατε;Εμας ειναι το στεκι μας....ναι γινετε χαμος οντως, αλλα ο Γρηγορης την καταβρισκει εκει.

Μπραβο για τη βραδινη πανα, αλλα να σου πω..μην την ξεκινας με το να τη σηκωνεις 2 φορες...μια φορα να διαλεξεις να τη βαζεις γιατι μετα θα συνηθισει ετσι και θα θελει να κανει ή θα τις φευγουν 2 φορες ...

Σκοπος ειναι να κρατιεται ολη νυχτα οποτε για αρχη βαζε την μια φορα και σιγα σιγα αφηνε την να δεις αν θα κατουρηθει ή θα σηκωθει.

Μαρινα θα σου στειλω πμ τον παιδικο μας απο βδομαδα ,τωρα τρεχω αν ειναι κατι επειγον παρε με να σου πω αλλα απο οσο ξερω τα εχουν κλεισει ηδη τα τμηματα τους.

Νατασσα την αλλη τεταρτη ειναι το χειρουργειο;Θα σε παρω να τα πουμε

Σουλα η ξενυχτισσα τι κανει;Και ο δικος μου οσο πιανουν οι ζεστες τοσο λιγοτερο κοιμαται...

Αρμα Οκτωβρη τον βαφτισαμε και εμεις τον μικρο και ηταν Σουπερ και η ηλικια του και η εποχη.Μια χαρα θα ειναι!Την καλυτερη επιλογη κανατε εμενα με το ζορι με ειχαν πεισει αλλα τελικα ειχαν δικιο.

Μαμαλευτερακι εκανες το μπωτε σου;Χαρα στο κουραγιο σου που τα κανεις μονη σου...

Ξεχναω αλλα σορρυ δε θυμαμαι πολλα..θα επανελθω.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μαρίνα! "ΜανΜαρ"? Παντρεύτηκα κανέναν Μανώλη και δεν το ξέρω? χαχαχα

Καλά φιλενάδα δεν υπάρχει περίπτωση να σου ξεφύγει κατι ε?Α πα πα δεν παιζεσαι λεμε!

Καλημέρα !!

Ιωάννα μου τυπικα νομιζω ηρθε το καλοκαιρι.χθες εκανε μια τρελή μπόρα σε εμας μας πηρε και αμς σηκωσε.Το καλό είναι οτι μετα βγηκε ουρανιο τοξο και το χαζευε η μικρη.

Ακομα το κουκλακι μας ταλαιπωρειται μωρε?

Οσο για τον υπνο κοριτσακι εσυ εχεις και δυο παιδια και το ενα μωρο.Εγω τι να πω που ξενυχταω με την γαιδουρα μου οεο???

Μαρακι μου ωραια περασατε βρε!χα χα.

Αντε αφου ξεκινησε και η Σοφια μας και με την βραδυνη πανα θα τελειωνετε και εσεις σιγα σιγα.

Πετρούλα μου μια χαρα σε βρίσκω.Και τριημερακι θα χτυπήσετε .Μπραβο σας.

Παντως για τα προσκλητηρια θα συμφωνησω με τη ΜΑρία .

Αν τα δινετε μαζι με τις μπομπονιερες θα ειστε οι πρωτοι στο ειδος.

Χα χα

α και που εισαι φιλεναδα εβαλα τα γενεθλια της κορης μου στις 25 για να ερθουμε στη βαφτιση.αλλα αν δεν λαβω προσκληση δεν ερχομαι!

Αντε ρε Μαρίζα που εξαφανιστηκες .Αρχισα να ανυσηχω λεμε!Καλα να περασετε!

vatraxaki μου εφτασε και ο καιρος για το ταξιδακι σας ε?

Καλα να περασετε!!

Μαμαλευτερακι σου εχω στειλει τα στοιχεια μου δεν τα πήρες.

Θα στα ξαναστειλω.

Τα δικα μας νεα καλα.Βεβαια η μικρη μου κανει κατι απιστευτες ταρζανιες με εχει τρελανει.

Εκει που παιζει ομορφα ομορφα τσακ θα την κανει την βλακεια!

Χθες πήγανε και ειδανε κουκλοθεατρο με τον παιδικο αλλα δεν την ειδα και πολυ ενθουσιασμενη!

Ετοιμαζόμαστε σιγα σιγα και για τη γιορτουλα μας .Το ποιημα παντως το μαθαμε, τωρα αν θα το πει εκει δεν ξερω χα χα!

ΚΑλημερααααααα

Μαργαρίτα, όχι, δεν πήγαμε στα ξύλινα. Πήγαμε πίσω από το γήπεδο της Νήαρ Ηστ. Εκεί που έχει και τον θερινό κινηματιγράφο και που γίνεται η βιολογική λαϊκη...

Οκ! Master! Μία φορά θα την σηκώνω! χαχαχα! Η πρωινή κομμένη!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Καλά φιλενάδα δεν υπάρχει περίπτωση να σου ξεφύγει κατι ε?Α πα πα δεν παιζεσαι λεμε!

Δηλαδή αν εσένα σε πω Ρούλα αντί για Σούλα, δεν θα το σχολιάσεις?

καλημέρα Ρουλίτσα μου!!!! :tongue:

mrdIp3.png

Aααα πισω απο το γηπεδο..και εκει παμε...χαχα!Εχθες αλλαξαμε και πηγαμε Βυρωνα αλλιως καπου θα σας πετυχαιναμε.

Την αλλη φορα που θα ερθετε θα παμε ξυλινα.Καθομαστε πινουμε το καφεδακι μας και αυτο παιζουν!Καλη φαση σου λεω!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μπραβο στο σοφακι μας!!!!!εγω να πω την αληθεια δεν τον σηκωνω την νυχτα ..μια πριν κοιμηθει και το πρωι κατουραει ενα γιογιο τσισα...

καιρος ...

εγραψα ενα κατεβατο και το εχασα...γκρρρρ

οποτε σε μορφη τηλεγραφηματος

σημερα ο καιρος αρχιζει να χαλαει με συννεφιες , θερμοκρασια σταθερη

απο αυριο ενω το ρπωι θα εχει ηλιοφανεια το απογευμα αναμενονται εντονες νεφωσεις που μπορουν να φερουν και καταιγιδα , θερμοκρασια σταθερη .ιδια και την κυριακη φαινομενα η θερμοκρασια σε μικρη πρωση (28 βαθμους)

να πω οτι και ολη αλλη εβδομαδα θα χαρακτηριζεται απο ασταθεια (δλδ πρωι ηλιο απογευμα συννεφια και βροχουλες)ΑΛΛΑ το αλλο ΣΚ αναμενεται πολυ πολυ πολυ καλο!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Απο σκ σε σκ μου το πας Ιωαννα με τον καιρο....παλι θα βρεχει;Μη μου λετε τετοια γιατι φουσκωνα μπρατσακια και φουσκωτα ολο το βραδυ χθες....

Γεια σου ρουλιτσα!χαχα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...