Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Eternity είπε:

Δυστυχώς δεν έχω... αν έχεις facebook δε βάζεις μια δημοσίευση στην ομάδα "εξωσωματική γονιμοποίηση"? 

Δυστυχώς αυτά τα φάρμακα δε γράφονται, τα πληρώνεις κανονικά... Καμιά φορά μάλιστα το φαρμακείο για να στα δώσει ζητά βεβαίωση από το θεράποντα ιατρό. 

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βατραχακι μου ζηλεψα.Ειμαι τοσο κουρασμενη που μεχρι και Σαντορινη θα πηγαινα...χαχαχα!!!

Αντε καλα να περασετε!!Σουπερ!!!!!!!!!!!

Στο ντουμπαι λεει η αδερφη μου εχει....50 βαθμους τη μερα και 40 το βραδυ....

επρεπε να ειχα παει εκει να λιποαναρροφηθω...η μικρη θα εξαφανιστει...χαχα!

ριτα αφιερωμενο χαχαχα

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!!!

τι κανετε;

εγω τρεχω σαν το αημνηστο βεγγο!!!

επιτελους σημερα παρηγγειλα και την τουρτα μας τον σπαιντερμαν παρακαλω γιατι ειπε ο τιμος οι αλλες ειναι για μωρα ακουτε;χαχαχα ο αντρας!

ΧΑΧΧΑ ΦΙΛΙΩ ΜΟΥ αντρασ το παιδι σου ?

ΑΑΑΑΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΣ εεεε ετοιμη για γκαστρια εισαι μαρι χαχαχχα :tongue::tongue::tongue::tongue:

:tongue::tongue:

πανμαρ moy έτοιμες οι προσκλήσεις μας ΣΟΥ ΤΙΣ ΣΤΕΛΝΩ

ριτα79 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ Ο ΓΙΟΚΑΣ ΣΟΥ ΚΟΥΚΛΑ ΤΕΛΕΙΟΣ

Πικουλινα μου περαστικα σας ΤΙ ΠΡΑΜΑ ΑΥΤΟ ΦΕΤΟΣ ?

Κ

Η Μαρίζα που είναι ρε κοριτσια?Αρχισα να ανησυχω.

ΘΑ ΤΙΣ ΤΗΛ Κ ΕΓΩ ΑΝΗΣΥΧΩ σουλιτσα μου πως είστε ? εσύ μου έστειλες διεύθυνση ?

Ααα και στις οικογενειακες φωτογραφιες ειμαστε 4μελης οικογενεια.Εγω ,ο ανδρας μου, ο Γρηγορης και ο μπατμαν φυσικα!χοχοχο!

Οι τουαλετες και οι γραβατες μας μαραναν ,εδω ειχαμε μαζι μας τον σουπερ ηρωα!Οχι αστεια!.....

Παω να εργαστω λιγο και θα επανελθω.

Φιλακια

χαχαχ δεν υπάρχει λεμε αχ εγώ εχω ενα αλο ανχοσ για τα βαφτίσια μην μασ ξεβρακώνετε κ θελει να κάνουν μαζι μμπανακι όπως στο σπίτι ορε τι θα κάνω εκει??????????/

Μαρίνα κ Ιωάννα μου ΖΥΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩ ΟΛΟ ΜΑΖΙ ΕΙΣΤΕ ΤΣΟΥΠΡΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙ ΤΥΧΕΡΕΣ ΕΓΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΕΔΩ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΘΕΛΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΜΕΣΑ ΑΚΟΥΤΕ ??????????

Ρίτα υπέροχα όσα περιγράφεις, μπράβο στα παιδάκια αλλά και στις δασκάλες που ετοίμασαν όλο αυτό! Αν θες στείλε μου με πμ το όνομα του σταθμού σας μιας και κάμποσες φίλες είναι σε διαδικασία έρευνας για σταθμό και μπορεί κάποια να βολεύεται με την περιοχή σας!

Βατραχάκι μου άντε θα πάτε διακοπουλες και θα ξεκουραστείς! Λίγες μερούλες έμειναν!

ΜανΜαρ σήμερα θα πάτε σε άλλη "παραλία"?:tongue:

Ιωάννα θα το ξαναπώ για το μπεμπούλη είναι πανέμορφος ο ζυμαρούλης σας λέω!

Εμείς σήμερα θα βολτάρουμε με τη συνοδεία της νονάς της μικρής! Πάλι θα σκιαχτεί ή νονά μας και μετά δεν παίρνει απόφαση για δικό της μπεμπέ!:D:D:D

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Μαζί γράφουμε Ηλιάνα????

Ε, το πολύ πολύ να ξαναβαφτιστεί ο Λευτεράκης! :)

μην με τρελενεισ χτεσ το σκεφτικα την ωρα που τουσ μπανιαριζα μην με τρελενεισ χαχα να θυμηθω να του βαλω καινουργιο βρακι μην εναι με κανα ξυλομενο χαχαχαχ :tongue::tongue::tongue:

Έχω βάλει τα πόδια μέσα ποδόλουτρο γκεβολ

( κυνός τα έχω στο μουσκιο χιιχιχ )

έχω βαφή στο κεφάλι και περίμενω να γίνει το χρώμα ελπίζω να βγει καλό κ όχι κοκκινο παλι αυτές οι φυτικές μαπα μου βγαίνουν μετά θα κάνω ένα σουπερ σπέσιαλ πεντικιούρ σε φουξ ???/ χμ θα δω ισωσ γαλλικο στα πόδια μου κ μετά βόλτα στον ποτάμι με σαγκιοναρα :rolleyes::rolleyes::rolleyes: χμμμμμμμ πωσ θα τρεξω οεο θα δω τεσ πα μουτσ μουτσ

Καλησπέρα κορίτσια μου. Πώς είστε; Χάνομαι λίγο αυτές τις μέρες αλλά γίνεται ένας κακός χαμός στο γραφείο και εκτός από δουλειά υπάρχει και μια ασυνεννοησία, ένας εκνευρισμός, τσακωμοί....χάλια...:-(:-(:-(:-( Τεσπα.

Ρίτα πολύ όμορφα όσα περιγράφεις. Μπράβο και στις δασκάλες και στα παιδάκια που συνεργάστηκαν. Είναι πολύ συγκινητικό. Και σε εμάς όταν είχαν κάνει τη γιορτή της μητέρας έδειχναν σε προτζέκτορα φωτογραφίες από τα πιτσιρίκια και όλες λιώσαμε. Φαντάζομαι πόσο μάλλον να βρίσκεσαι σε θέατρο. Πάντα τέτοια σου εύχομαι.

Μαράκι συμφωνώ και εγώ ότι αν είναι μικρό το παιδί είναι καλύτερη η βάφτιση. Ούτε ο μπέμπης θα πολυκαταλάβει και ούτε εσείς θα κουραστείτε. Θυμάμαι το άγχος με την Αλεξάνδρα, τι ώρα θα φάει, πώς θα αντιδράσει (χάλια αντέδρασε :tongue::tongue::tongue:).......και κλάμα, φωνή - ουρλιαχτά......δεν θέλω να το σκέφτομαι

Πανμαρ νομίζω ότι τα καταχάρηκε το Σοφάκι το καταβρεγμα. Τώρα θα πηγαίνει συνέχεια στις στάχτες αν είναι αυτή η τιμωρία της. :tongue::tongue:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου, μην ανησυχειτε. Είμαι κι εγώ γαϊδούρα... Θα τα πούμε μετά, ελπίζω, τώρα, τρέχω κι εγώ, τρέχω........... Και να μην γράψω όμως, μην ανησυχήσετε, απλά δεν θα έχω προλάβει. Σας φιλώ και σας διαβάζω, μη νομίζετε ότι δε σας διαβάζω!!! Σμουτς.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Καλησπέρα κοριτσια!!!

Μπήκα στα γρηγορα να δωσω το παρόν...εδω γινεται της μπομπονιερας!!Παντου κουτια, διχτυα, κουφετα-τα εχουμε τσακισει οικογενειακώς!-κορδελες, πουγκια και δε συμμαζευεται!!!Εχω τελειωσει με τις μπομπονιερες, βρηκα φόρεμα, εκλεισα γλυκό αλλα παρουσιαστηκε ενα κωλυμμα με την εκτυπωση του προσκλητηριου και ελπίζω να λυθει κι αυτο μεχρι αυριο γιατι το Σαββατο αναχωρουμε για τριημερο και τα πρωτα φετινα μπανακια μας!!!

Ριτα συγχαρητηρια στον Γρηγόρη για τα κατορθωματα του αλλα και στις δασκαλες του και για την οργανωση της εκδηλωσης, κτ πήρε το ματι μου και θα σχολιασω μολις βρω τον απαιτούμενο χρόνο..

Ιωαννα μου ευχομαι να ηρεμησετε πολύ συντομα και πάρε και καμια αδειουλα για να ξελαμπικαρεις λίγο...(θα μου πεις τωρα "εσενα περιμενα???")

Ηλιανα εμεις δε θα συγχρονιστουμε να μιλήσουμε στο τηλ...

Με την μαελένη καταφερα τα ειπαμε στα πεταχτα καθως ο μπέμπης ειχε αντιθετη γνωμη, ενω με την αρμα και τη Ντελένη πετυχαμε τη σωστη στιγμη!!!

Βατραχακι να περασετε super!!Αντε καλέεε ετοιμασε καμια βαλίτσα, τρεις εχεις ποτε θα προλάβεις????

Σε ολες στελνω πολλά φιλια και sorry που δεν πολυμπαινω αλλα θα τα ξαναλέμε πιο τακτικα μετα τη βαφτιση...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

http://annoulasmom.blogspot.com/ ωραία δουλειά, μπράβο σας που τις κάνετε μόνες σας!!! Τρρρρρέχω για ύπνο! Τα λέμε από Τρίτη!!! Φεύγουμε για Τυρό/Αρκαδία, μμμμμμμμ, 3 ημέρες θα κοιμάμαι με νανούρισμα τον ήχο των κυμάτων, αυτό είναι ζωή. Εσείς πού θα είστε; Ελάτε καμιά βόλτα σ' εμάς! ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Καλημέραααααα!

Παπαπαπα! Τι ήταν αυτό χθες! Τέτοιο τρέξιμο...

Τελικά πήγαμε σε κάτι κούνιες στην Καισαριανή. Πολύ ωραίες, πολύ ωραία παιχνίδια, πολύ ωραίος χώρος, ΑΛΛΑ... ΠΑΝΙΚΟΣ!!!!! Τόσα παιδιά μαζεμένα, δεν έχω ξαναδεί! Όλων των ηλικιών! Το τι κυνηγητό και τρεχαλιτό έριξα... δεν φαντάζεστε! Ψόφησα! (και η Σοφία, όμως! χαχα!)

Και γυρνάμε σπίτι και είχαν έρθει βόλτα ο νονός της με την κοπέλα του και πίναν μπύρες στην βεράντα με τον μπαμπά μας και με περίμεναν για να τους βγάλω μεζεδάκια! Κοίταξα τον πασά μου (με την καλή μου την ματιά) οπότε σηκώθηκε εκείνος και τα έφτιαξε!

Και μέσα σε όλα, η Σοφία χθες απόφάσισε ότι δεν θέλει να βάλει πάνα το βράδυ! (βασικά δεν ήθελε να βάλει τίποτα! ούτε βρακάκι, ούτε φανελάκι!) Λέω κι έγω, να μην το πιέσω το παιδί... αφού δεν θέλει! Κάνω, λοιπόν, το σύστημα "Μαργαρίτα" (με διπλά σεντόνια κ.λ.π.) και την βάζω! Επιτυχία! Η πρώτη μας νύχτα ήταν στεγνή! Βέβαια, την έβαλα γύρω στις 12 κοιμησμένη στο γιογιό και άλλη μία γύρω στις 6... "μαμά! γιατί με σηκώνεις? θελω να κοιμηθώ κι άλλο!"

Αντε να δούμε και σήμερα... Θα θέλει πάλι ή όχι? Αβυσσος...

Αυτά τα δικά μας, εν ολίγοις...

Εσείς τι κάνετε?

Βατραχάκι, το αγοράκι σου έγινε άντρας ε? Του χρόνου στην τούρτα του θα σου ζητήσει το κουνελάκι του "playboy" χαχαχα!

Καλά να περάστε και στην Σαντουρίνη!

ΜαμάΛευτεράκη, τι ζηλεύεις? Την επόμενη φορά έλα κι εσύ! Στο Μενίδι θα είμαστε! χαχα!

Τις προσκλήσεις θα τις περιμένω για να κάνω τον ταχυδρόμο!

Μαρίνα! "ΜανΜαρ"? Παντρεύτηκα κανέναν Μανώλη και δεν το ξέρω? χαχαχα!

Πώς περάσατε εσείς χθες με την νονά σας?

Φιλάκιιιιιιι! Η επιστροφή του "ασώτου"! Καλά να περάσετε στον Τυρό! Κι εμείς θα πάμε βολτούλα, αλλά το "αυλάκι" λέμε να μην το περάσουμε αυτήν την φορά! Θα μείνουμε από πάνω! (στα όρια βέβαια...)

Πετρουλίνι! Όλα υπο έλεγχο ε? Έχουν πάρει το δρόμο τους! Τα προσκλητήρια... ασ'τα βρε παιδί μου! Τα δίνεις με τις μπομπονιέρες! χαχαχα!

Καλά να περάσετε κι εσείς!

Γιοβάννα μου! Μήπως φταίει το φεγγάρι? Έχει κανέναν ανάδρομο Ερμή και είστε όλοι σε ένταση? Δεν μπαίνει πια και η Λαζαρένια να μας πει για τα άστρα! Υπομονή!

Όσο για την "τιμωρία" της Σοφίας... λες? Να καταλήξω να την φωνάζω "Σταχτοπούτα"?

Αυτά για την ώρα...

(μου πήρε περίπου 1.30 ώρα για να γράψω αυτό το ποστ! ενδιάμεσα ξύπνησε η Σοφία, ήπιε γάλα, έβαλα κι ένα πλυντήριο, μου σβήστηκε και μία φορά...)

Πολλά φιλιά και καλημέρα σε όλες!

Πάω να συμμαζέψω την κουζίνα μου από χθες βράδυ και να σιδερώσω!!!

mrdIp3.png

καλημερααα

ριτακι πρεπει να περασατε πολυ ομορφα!!!!ο παιδικος σας κανει πραγματικα πολυ καλη δουλεια!!περιμενουμε φωτο και βιντεο-ντοκουμεντα!!

Επιτελους φιλακι !!εμφανιστηκες!!!καλα να περασεις στην αρκαδια!!

Βατραχακι μου σε ετοιμασιες και εσυ???αντρας ο τιμουλης ε ??χαχα το ζουζουνι !!!

και εμεις μικρουλη θα βαφτισουμε το μπεμπακι δλδ λεμε για 9/10 ..τον χρηστο που τον βαφτισαμε χρονιαρικο μας εβγαλε την πιστη κυριολεκτικα ..βαφτιζαμε στην λαμια και πρεπει να μας ακουσε και η βατραχινα στην καβαλα ..

Πετρουλινι οι ετοιμασιες καλα κρατουν ε ??αντε και σχεδον ετοιμοι για το μεγαλο μπλουμ...καλε ελπιζω να εχεις κλεισει την εκκλησια ε ??χαχα..

Εγω ειμαι σε προθυρα καταρρευσης ...στην δουλεια ξεπατωνομαι ,επειτα εχω το σπιτι που κανω μονο τα απαραιτητα , τα παιδια και το βραδυ το μωρο να ξυπναει με βηχα ..θα πρεπει να εχω να κοιμηθω πανω απο 4 ωρες κανα μηνα...τα εχω παιξει ..θα παω να παρω καμια βιταμινη γιατι δεν με βλεπω καλα...

Μακιαααααααααααααααααα

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...