Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Eternity είπε:

Δυστυχώς δεν έχω... αν έχεις facebook δε βάζεις μια δημοσίευση στην ομάδα "εξωσωματική γονιμοποίηση"? 

Δυστυχώς αυτά τα φάρμακα δε γράφονται, τα πληρώνεις κανονικά... Καμιά φορά μάλιστα το φαρμακείο για να στα δώσει ζητά βεβαίωση από το θεράποντα ιατρό. 

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας φιλενάδες! Έχω έναν τρομερό πονόδοντο ο οποίος όμως μου έδωσε την ευκαιρία να κάτσω να γράψω. Ο καλός μου πήρε την Ευα στη δουλειά και ο μικρούλης κοιμάται.

Πανμαρ, οργίασες πάλι! Βρε το παιδί με το λάστιχο??? Αχ να ήμουν από μια μεριά να το έβλεπα! :lol: Να υποθέσω ότι το Σοφάκι το καταχάρηκε???

Ρίτα καλή επιτυχία στην παράσταση! Και μην ξεχάσεις τα χαρτομάντηλα!!!

Μαρινάκι σε πήρα τηλ. αλλά δεν σε βρήκα. Όποτε μπορέσεις πάρε!

joa μου ελπίζω να μην κρατήσει πολύ αυτή τη φορά η άρνηση του Χρηστάκου για το σχολείο. Μάνα κουράγιο!

giovanna μου κι εγώ ελπίζω να είναι φαγανούλης! Να πάρω κι εγώ λίγη χαρά με το τάισμα βρε αδερφέ!χαχαχα!

Τα νέα μας γενικά καλά. Ήταν να πάμε χωριό το τριήμερο αλλά τελικά μάλλον δεν θα προλάβουμε λόγω δουλειάς του καλού μου :-(. Επίσης αποφασίσαμε ότι η βάφτιση θα γίνει τον Οκτώβρη πρώτα ο Θεός. Είχαμε πει για του χρόνου την άνοιξη αλλά θα είναι αρκετά μεγάλος οπότε είπαμε για φέτος. Ελπίζω να προλάβουμε. Ο πεθερός μου ζήτησε να κάνει τραπέζι και δεν θα του χαλάσω χατήρι, γενικά δεν ήθελα αλλά ξέρω ότι περίμενε πως και πως να ακούσει το όνομά του οπότε αφού προσφέρθηκε θα γίνει κι αυτό..Αυτά!

Σουλίτσα, blume, deleni, Κικίτσα, Πετρούλα, Βατραχάκι, Ηλιάνα και σε όοοοοολες τις υπόλοιπες τα φιλιά μου!!!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαράκι μήπως να πας κι εσύ σε κανέναν οδοντίατρο? Είδα ότι με πήρες τηλ αλλά μετά ξεχάστηκα να σε πάρω γιατί ήμαστε στη γύρα, αύριο πρωί θα τα πούμε! Με το καλό η βάφτισή σας, κρίνοντας από τη δική μου εμπειρία μια χαρά θα είναι που θα βαφτιστεί το παιδί μικρό, θα είναι κι εκείνο πιο ήρεμο, κι εσείς θα περάσετε καλύτερα και θα ξεμπερδέψετε νωρίς νωρίς!

Ρϊτα πού είσαι να μας πεις τα νέα του θεατρικού?

Εμείς τελικά βρεθήκαμε με Σοφάκι και Χρήστο και τις μαμάδες τους φυσικά και απολαύσαμε ποδηλασία, παιχνίδια με τη μπάλα και τελικά μπουκάραμε και στο σπίτι του Χρήστου να παίξουμε και λίγο! Περάσαμε πολύ ωραία και θα το ξανακάνουμε σίγουρα! Μόνο που για να ξεκολλήσω το Γιώργο και να φύγουμε έκανα τη βλακεία και του έταξα σουβλάκι και άκουσαν και τα άλλα δύο ζουζουνάκια και ζήλεψαν τα καυμενούλια, οπότε μετά με πήρε η Μαρίιι και με έβριζε που την έβαλε η κόρη της άρων άρων να βρει σουβλατζίδικο!:tongue::-):smile::-)

mGKop3.png60Jvp3.png

Αρμάκι μπες και εσύ στην σειρά για οδοντίατρο! Προηγείται το γειτονάκι μου (που έχει και ανοιχτούς λογαριασμούς) μετά εγώ (που δεν πάω γιατί θα ανοίξω λογαριασμούς!) και τώρα κι εσύ!

Ααααχ! Γιατρέεεε! Πού είσαι? Μας πέφτεις και μακρυά! Δεν μπορείς να μας τα φτιάξεις διαδυκτιακά?

Μαρίναααα! Λύσσαξε η Σοφία με το σουβλάκι! Και εννοείται πως πήραμε! Αλλιώς ακόμα θα έκλαιγε! Και εκτός από το σουβλάκι (που το έφαγε όλο!) έφαγε και μια φέτα πεπόνι και καπάκι το γάλα της! Συν τα καροτάκια για ορεκτικό στην Ιωάννα! Πού τα χωράει όλα αυτά το στομαχάκι της? Την κούρασε πολύ το ποδήλατο φαίνεται!

Και ναι! Την "τιμωρία" της με το λάστιχο την καταχάρηκε! Σιγά μην την ενοχλούσε το παγωμένο νερό! Αααααχ! Δεν είναι δικό μου παιδί αυτό!

Ωραία περάσαμε σήμερα πάντως! Να το ξανακάνουμε! (αν συμφωνούν και τα γειτονάκια μου βέβαια! γιατί στο σπίτι τους φορτωθήκαμε! χαχα!)

Ρίτα! Περιμένουμε εντυπώσεις! Ακόμα πρησμένα είναι τα μάτια σου από το κλάμα και την συγκίνηση?

mrdIp3.png

Καλημεραααααααα

Χθες περασαμε πολυ ωραια!!!!με ξεπατωσε βεβαια ο χρηστος που ηθελε να δειξει ποσο γρηγορα παει με το ποδηλατο και ετρεχα η δολια..Αφου καναμε αρκετη ποδηλατικη και παιξαμε και μπαλα στον δρομο(δεν εχουμε καθολου κινηση)μετα αφου το σοφακι πεινασε παιξαμε και λιγο στο σπιτι..μεγαλωσαν τα ζουζουνια και παιζουν τοσο ομορφα ολα μαζι!!!

το σοφακι λογικο ειναι να πεινασε γειτονακι ..καλε ολο το ψυγειο της εδειξα μονο καροτα ηθελε!!!

Και φυσικα σας ξαναπεριμενουμε!!!!περασαμε πολυ ομορφα!!!και εμεις και ο χρηστος!!!ακομη και ο βουδας που κοιταγε τα παιδακια!!

Ωχ οδοντογιατρο...ακομη να παρω τηλεφωνο...φεεετα...

Πικουλινα περαστικα στην βαρβαρουλα!!!

Αντε ριτακι να μας πεις πως πηγε ο καλλιτεχνης!!!!

Νυσταζωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρααααα!!!!

Τι κάνετε κούκλες;

Ρίτα που είναι η ανταπόκριση απο το "μέτωπο";;;;:D:D

Αααα φιλενάδες δε μου τα λέτε καλά...τι πόνοι είναι αυτοί που σας έπιασαν ομαδικά;;;;:D:D:D:D

εμείς χθες πήγαμε στη θάλασσα τελικά αλλα βούτηξε μόνο ο μπαμπάς μας γιατί είχε αέρα και κρύο....οι υπόλοιποι τον καμαρώναμε (και κλαίγαμε :tongue::tongue:) απ' έξω....ααααχχ ο μικρούλης ούτε ζωγραφιστή δεν τη θέλει τη θάλασσα και η μικρή δήλωσε ότι "μπάνιο τα κορίτσια κάνουν μόνο στην μπανιέρα στο σπίτι!" χαχαχα ακούς Πανμαρ;;;; Όχι με τα λάστιχα!:tongue:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέραααα!

Τι κάνουμε? Όλες καλά?

Τι έχετε πάθει? Γιατί εξαφανιστήκατε? Για να δώσουμε καμμιά παρουσία!

Ρίτααααα! Άντε! Πού είσαι?

Με τη Νατάσα τι έγινε? Ξέρει καμμία? Κάνανε το χειρουργείο?

Αααα φιλενάδες δε μου τα λέτε καλά...τι πόνοι είναι αυτοί που σας έπιασαν ομαδικά;;;;:D:D:D:D

Από την αλλαγή του καιρού θα είναι γιατρέ! Πως άλλους τους πονάνε τα κόκκαλά τους όταν έχει υγρασια? Έτσι κι εμάς μας πονάνε τα δοντάκια μας!:tongue:

Δεν στέφθηκε και με απόλυτη επιτυχία η βόλτα σας στην θάλασσα ε? Δεν πειράζει... next time! Κι εσείς... δεν μπορούσατε να έχετε ανοίξει τον θερμοσίφωνα λίγο, να ζεστάνει το νερό, να μπει και η Αν. λίγο να παίξει?

Εμείς μια χαρούλα! Ξυπνήσαμε ορεξάτες (!!!) και σε λίγο πάμε να κάνουμε το ντουσάκι μας για να κατεβούμε στην γιαγιά και στον παππού! Προβλέπεται ξεσάλωμα και σήμερα, γιατί θα είναι εκεί και ο ανηψιός μου και η ξαδερφούλα μου, οπότε θα τρέχουμε!!!!

mrdIp3.png

Καλημερα και από μενα.

Πικουλινα μου περαστικα σας!Ε φτανει πια ρε γμτ.

Μαργαριτα πως πηγε ο ηθοποιος μας?

Κοριτσουδια που βολταρατε χθες παρειτσα ζηλευω!!!!!!!!!!!!

Ελενη μου δεν σας «εκατσε» το μπανακι χθες ε?

Γιατι βρε δεν θελει ο μικρος να μπει???

Μαρακι μου καλα να περασετε στην βολτιτσα σας!

Εμείς καλα.Η μικρη μου σημερα θα πανε να δουνε κουκλοθεατρο .

Είμαι περιεργη να δω πως θα τα κρατησουν τοσα πιτσιρικια χα χα!

Η Μαρίζα που είναι ρε κοριτσια?Αρχισα να ανησυχω.

Καλημεραααααα!

Βλεπω εχετε αγωνια!χαχα!

Καλα παιδια κ α τ α π λ η κ τ ι κ α!

Θα τα πω αναποδα.

Γυρισαμε 12 το βραδυ!Ειχε και παρτυ μετα το θεατρο με παγωτατζη,μαλλι της γριας(μην τον δειτε με το μαλλι της γριας),ποπ κορν,χυμους κτλ για ολο το σχολειο και οοοολους τους γονεις μιλαμε για ατελειωτο κοσμο.Ενα ολοκληρο θεατρο καταμεστο!!!Τα πιτσιρικια λυσσαξαν με τους φιλους τους!Να τα βλεπατε μονο να φωναζει το ενα το αλλο και να λεει ''αυτη ειναι η γιαγια μου'' και αυτη ειναι η δικη μου'',''εφαγες παγωτο;'','' να σου φερω νερακι''κτλ κτλ

Μα τι δεσιμο εχουν!Ειναι πολυ συγκινητικο!

Καποια στιγμη ερχεται ενα αγορακι και κουβαλουσε διαφορες φιγουρες.Εδωσε στον καθε ενα απο τους φιλους του τον ηρωα που του αρεσει λεγωντας οτι τα εφερε για να παιξουν οπως ειπαν....Μετα ενας πατερας μου λεει ''εσεις ειστε η μαμα του Γρηγορη; ο δικος μου μου ειπε να χειροκροταω μονο το Γρηγορη,τον Ιασωνα και αυτον'' χαχαχα!!!

Μα τι πλακα που εχουν.εχουν τα παρεακια τους.

Ηταν φοβερη εμπειρια!

Για το θεατρικο τωρα.Λοιπον εριξα πολυυυ κλαμα!

Ενταξει τα μικρακια μας ηταν ολα κουκλια!!!!Τα συνοδευσαν οι δασκαλες πανω στη σκηνη και εκαναν ολο το χορευτικο τους και το εργο τους.

Μερικα ,μερικα (βλεπε Γρηγορη) :tongue: ξεφευγαν παντα απο τη σειρα και ηταν λιγο πιο μπροστα, λιγο πιο πισω,λιγο πιο πλαι .....αλλα αλιμονο.... να μην κανουμε εντυπωση; :tongue:Εψαχνε με τα ματακια του να μας βρει...αλλα συνεχιζε και μετα εκατσε ομορφα στος κερκιδες να παρακολουθησει το υπολοιπο εργο.Στο τελος που τον παρελαβα με ρωτουσε που ημουν,που καθομουν,αν ηταν ωραιος....χαχα!

Ομως παιδια περα απο τα μικρα μας το εντυπωσιακο ηταν το θεατρικο για το υπολοιπο σχολειο μεχρι τα νηπια.

Τι στολες,τι χορογραφιες,τι ρoδες,τι κωλοτουμπες,τι αφηγηση,τι οργανωση.Τα εκαναν ολα μονα τους τα παιδια.Απο την αφηγηση που ηταν μια καταπληκτικη χιουμοριστικη διασκευη του κλασσικου παραμυθιου ''τα ρουχα του αυτοκρατορα''με αναφορες σε διαφορα θεματα του σημερα οπως η κριση,η τηλεοραση,η ματαιοδοξια μας ,η μοδα και τα προτυπα ομορφιας και πολλα αλλα μεχρι να ανοιγουν τα μικροφωνα κτλ.Ενα πανεξυπνο κειμενο που γελουσαν μικροι- μεγαλοι!

Τοσα χρονια σχολειο και μπαλετο τετοιο συγχρονισμο δεν εχω ξαναδει σε παρασταση.

Υπερπαραγωγη.Ειχαν παθει πλακα ολοι!Μπραβο τους!

Μετα εδωσαν τα απολυτηρια στους μαθητες που του χρονου θα πανε δημοτικο και ηταν φοβερα συγκινητικο γιατι εδειχναν φωτο τους σε οθονη απο βρεφακια στις κουνιες του σταθμου μεχρι ολοκληρα παιδακια....

Επισης τα ειχαν σε βιντεο που ελεγε το καθενα τι θελει να γινει οταν μεγαλωσει.Καλα φοβερο γελιο!!!Το ενα καλυτερο απο το αλλο ηταν.

Βιντεο-καλυψη ειχε το σχολειο και θα μας το δωσουν.Φωτο θα μας δωσουν επισης, αλλα τραβηξαμε και εμεις κατι λιγες απο μακρια και θα τις βαλω fb.

Αντε και του χρονου!Ηταν πραγματικα νομιζω μια ωραια χρονια για το παιδι.

Εσεις τι κανετε;

Ωραια περασατε χθες ε;

Σημερα τι κανετε;Εχει κεφια καμμια να τα παμε καπου να παιξουν;Για πειτε!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μπράβο σας Μαργαρίτα μου!

Εχεις και ενα καταπληκτικο ταλεντο να τα παρουσιαζεις τοσο ζωντανα, λες και ημουν εκει ενιωσα.

Φανταζομαι συγκινηση!!!

Αντε περιμενουμε και φωτο.

Διαφημίσεις

Α ξεχασα..τα μεγαλυτερα χορεψαν και χασαπικο και ζεμπεκικο μεσα στο εργο φυσικα.Το ειχαν δεσει πολυ ωραια.

Εκει να δειτε χειροκροτηματα.

Ντελενη δεν ηθελαν να μπουν στη θαλασσα ή δεν τα αφησες εσυ λογω κρυου;Και εμεις θα παμε το τριημερο μπας και εξοικιωθουμε νωριτερα φετος με τη θαλασσα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Πω!Πω! Ωραία που ήταν....!!!!!!!!!!

Και του χρόνου!!! (στον Λυκαβηττό ή στο Καλλιμάρμαρο!!!)

Μαργαρίτα, εμείς θα είμαστε Παγκράτι, μεν, αλλά δεν ξέρω καθόλου τι θα κάνουμε, γιατί μάλλον θα είναι και τα τρία μαζί!

Αν δω ότι τα καταφέρνω, θα σε πάρω τηλ.

mrdIp3.png

καλημερα!!!

τι κανετε;

εγω τρεχω σαν το αημνηστο βεγγο!!!

επιτελους σημερα παρηγγειλα και την τουρτα μας τον σπαιντερμαν παρακαλω γιατι ειπε ο τιμος οι αλλες ειναι για μωρα ακουτε;χαχαχα ο αντρας!

θα κανουμε ενα μικρο παρτακι γιατι την κυριακη αναχωρουμε για να διακοποαρουμε κι εγω ακομη δεν εχω τιποτα ετοιμο!

εχθες αδιαθετισα κιολας επιτελους και ειμαι κομματια ευτυχως ομως θα ειμαι ξενιαστη στις διακοπες!

ριτα συγχαρητηρια για τον Γρηγορη φανταζομαι τελεια θα ηταν!!

ντελενι μου εμεις περιμενουμε την θαλασσα πως και πως ο τιμος γυρναει με το μαγιο και τα μπρατσακια ολη μερα!!!

και σημερα με το που ξυπνησε ηρθε και μου λεει ¨μαμα ποτε θα παμε Σαντουρινη¨εχει αγωνια ολο ρωταει για το αεροπλανο για το ξενοδοχειο και αν θα εχει πισινα χαχαχα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Βατραχακι μου ζηλεψα.Ειμαι τοσο κουρασμενη που μεχρι και Σαντορινη θα πηγαινα...χαχαχα!!!

Αντε καλα να περασετε!!Σουπερ!!!!!!!!!!!

Στο ντουμπαι λεει η αδερφη μου εχει....50 βαθμους τη μερα και 40 το βραδυ....

επρεπε να ειχα παει εκει να λιποαναρροφηθω...η μικρη θα εξαφανιστει...χαχα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...