Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Eternity είπε:

Δυστυχώς δεν έχω... αν έχεις facebook δε βάζεις μια δημοσίευση στην ομάδα "εξωσωματική γονιμοποίηση"? 

Δυστυχώς αυτά τα φάρμακα δε γράφονται, τα πληρώνεις κανονικά... Καμιά φορά μάλιστα το φαρμακείο για να στα δώσει ζητά βεβαίωση από το θεράποντα ιατρό. 

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέραααα!

Τι κάνουμε? Εύχομαι όλοι καλά! Μικροί, μεγάλοι!

Μαρινάκο, περαστικά σου! Τελικά η μικρή βγάζει δοντάκια ε?

Γειτονάκι μου, ο μικρός σου κούκλος καλύτερα πάει? Ο Φώτης? Τι είχε τελικά?

Εμείς καλά... Μ'έχει πιάσει, όμως, μια απίστευτη βαρεμάρα και δεν έχω κέφι να κάνω τίποτα! Όλο να κοιμάμαι θέλω!

Η Σοφία χθες, έκανε πάλι το θαύμα της! Της φούσκωσα την καινούρια της πισινούλα και την άφησα να παίζει... Πάω κάποια στιγμή να δω τι κάνει... και είχε αδειάσει όλο το αντηλιακό στην πισίνα και στα παιχνίδια της! Τα είχε πασαλείψει όλα! Ένα ολόκληρο, ολοκαίνουριο αντηλιακό ξόδεψε!!! Αχ Παναγία μου!

Αυτά τα νέα μας....

Φιλιά σε όλες!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημεραααα

γραφειο σημερα και νυσταζωωωωωω...

Μαρινακι βγαζει δοντακι το κοριτσακι μας ???ωχ ασχημη εμπειρια εχω απο τα δοντια ..καθε φορα που εβγαζε δοντι ο χρηστος υποφεραμε και εμεις...οσο για το παρτυ ,ρωτησα και την φιλη μου μιλαμε απλησιαστες οι τιμες ...500 ευρω τα 30 ατομα με φαι...ωρε που παμε...

Χθες ξεχασα να ευχηθω !!χρονια πολλα στην φωτεινουλα , στον κωνσταντινο και τον νικολα!!να ειναι γερα και τυχερα τα παιδακια μας!!

Τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους στην σουλιτσα που παρολο δεν εχει μωρο ξενυχταει...βρε σουλιτσα δεν κανεις και ενα μωρο καθεσαι που καθεσαι ξυπνια να σου περναει κ η ωρα βρε αδελφε!!!

Εμεις καλα σχετικα ...το μπεμπακι καλυτερα ,ο μεγαλος ξεκινησε τα ιδια τερτιπια με το σχολειο ...χτυπιεται στα πατωματα....τι ψυχοφθορα κατασταση ειναι αυτη που βιωνουμε..

Παω να βγαλω το τιμιο ψωμι μου..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Γειτονακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι καλημερα.....μας εχετε λειψει!!!ο χρηστος ολο σοφια και σοφια ειναι ...

εχει κανει πλανο οτι θα παει παιδοτοπο με την φιφια,τον γωγο και την μαμεμα!!!

ο φωτακης ειναι καλα..βγηκε απο το νοσοκομειο και αυριο θα παει σχολειο..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Γειτονακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι καλημερα.....μας εχετε λειψει!!!ο χρηστος ολο σοφια και σοφια ειναι ...

εχει κανει πλανο οτι θα παει παιδοτοπο με την φιφια,τον γωγο και την μαμεμα!!!

ο φωτακης ειναι καλα..βγηκε απο το νοσοκομειο και αυριο θα παει σχολειο..

μμμμ.... σας έχουμε λείψει... καλά....

γι αυτό δεν μας παίρνετε ούτε τηλέφωνο να έρθουμε μαζί σας... :tongue:

άντε να κανονίσουμε να βρεθούμε...

το απόγευμα τι κάνετε?

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

ωραία... θα δω και το πρόγραμμα του μπαμπά μας κι αν είναι θα σε πάρω, μήπως πάρουμε κι εμείς το ποδήλατό μας και έρθουμε να κάνουμε μαζί βόλτες το τετραγωνο!

η Σοφία ξαναέκανε το θαύμα της!!!

ήταν στον κήπο και έπαιζε... ησυχία για πολύ ώρα... ανησυχία για εμένα! Βγαίνω και τι να δω??? Είχε πάρει τα φτυαράκια της και έπαιζε με τις στάχτες και τα κάρβουνα από την ψησταριά!!! Μαύρη ολόκληρη!!! Την "τιμώρησα", όμως! Την έγδυσα και την έπλυνα με το παγωμένο νερό από το λάστιχο!!! χαχαχαχαχαχα!

mrdIp3.png

Καλημερα!

Τι κριμα να μην ειναι ο Γρ. εκει πανμαρ...

Ειδες τη σχεση του με το φτυαρι ετσι;Θα σας εκανε τον κηπο παρεα με τη Σοφια αγνωριστο.Στο τσακ τον σωσατε ετσι και αλλιως...:tongue:

Τι κανετε;Εμεις εχθες γυρνουσαμε με το γιο μου μεχρι τις 11 το βραδυ,παιδοτοπους,πλατεια,ταβερνα και δε συμμαζευεται..μου εκανε και δηλωση ''ειναι καλοκαιρι πρεπει να ειμαστε ολη μερα εξω''

Εχει τα δικια του το παιδι...

Σημερα ειμαστε σπιτι παρεοουλα γιατι το σχολειο ειναι κλειστο μιας και το απογευμα ειναι το θεατρικο!!!!

Παραλαβαμε και τη στολη του...καλα τη μπεμπελη θα βγαλει το στρατιωτακι μου.

Ανυπομονουμε οικογενειακως.

Το εχουν οργανωσει πολυ καλα.Θα τα παμε στο σχολειο κατα τις 8 και θα τα πανε αυτοι με τα σχολικα...

Πολυ εξυπνο γιατι αν πηγαιναμε ολοι μαζι με παππουδογιαγιαδες δυσκολα θα τα επειθαν να ανεβουν πανω στη σκηνη στην ωρα τους.Θα εψαχναν τους δικους τους κτλ ενω ετσι θα πανε οπως πηγαιναν για τις προβες.

Βεβαια ειναι πληρως ενημερωμενος τι θα γινει,που θα κατσουν κτλ.

Ξαναρχομαι.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημερα!

Τι κριμα να μην ειναι ο Γρ. εκει πανμαρ...

Ειδες τη σχεση του με το φτυαρι ετσι;Θα σας εκανε τον κηπο παρεα με τη Σοφια αγνωριστο.Στο τσακ τον σωσατε ετσι και αλλιως...:tongue:

Σημερα ειμαστε σπιτι παρεοουλα γιατι το σχολειο ειναι κλειστο μιας και το απογευμα ειναι το θεατρικο!!!!

Ναι μωρέ.... τι κρίμα! Να γινόντουσαν και τα δύο κατάμαυρα! χαχα!

Άντε! Με το καλό σήμερα! Να τον θαυμάσετε! Περιμένουμε φωτογραφίες!!!

Εύχομαι να μην σας τα χαλάσει ο καιρός... γιατί εδώ... ετοιμάζεται για βροχή!

mrdIp3.png

Nα μαι...

γειτονακι μιλαμε στο τηλεφωνο και συννεουμαστε..

Μαργαριτακι παρε καμερα και χαρτομαντηλα!!!!το παιδι εχει θεατρο σημερα!!!!!περιμενουμε με αγωνια να τον καμαρωσουμε...

καλε που ειστε ολες???απαπα τσαπερδωνες...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

επππππππππππππ

πανμαρ καλα κανει και δε παιρνει τηλεφωνο η Ιωαννα. !!!!!!!!!

Εμεις σκατουλες. Ο Παν. τελικα ψηθηκε και αλλο και απυρετησε το σαββατο. Το τσακισε το πουλακι μου. Και σημερα η Βαρβ. με διαρροιες. Πόσο τελεια μας μπηκε το καλοκαιρι.

Πικουλίνααα! Εσύ με ποια είσαι δηλαδή??

Περαστικά σας μωρέ... Άντε να ηρεμήσετε κι εσείς πια!

Το καλοκαίρι επισήμως μπαίνει 21 Ιουνίου... οπότε μην το βλέπεις έτσι!

mrdIp3.png

Πικουλίνααα! Εσύ με ποια είσαι δηλαδή??

Περαστικά σας μωρέ... Άντε να ηρεμήσετε κι εσείς πια!

Το καλοκαίρι επισήμως μπαίνει 21 Ιουνίου... οπότε μην το βλέπεις έτσι!

Με το δικαιο ειμαι Μαρια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p

Σωστο!!!!!!!!! Δεν το ειχα σκεφτει ετσι!!!!:cool::cool::cool:

Μπράβο στον Αριστείδη, εεε στην Πικουλίνα τη δίκαιη!!! Άντε να συνέλθει και η Βαρβαρούλα κοριτσάκι μου και να δείτε άσπρη μέρα!

Γμτ και εδώ συννεφιά και θέλω και εγώ να τα βγάλω βολτούλα και έτοιμη ήμουν να κουβαληθώ στη γειτονιά σας Ιωάννα να παίξουν και πάλι τα ζουζούνια με τα ποδηλατάκια!

Μαρή Μαρίιιι μέσα θα κλείσουν, γδύσιμο και πλύσιμο με το λάστιχο???Πού πάμε, πού πάμεεεεε? :) :) :)

Σήμερα η δασκάλα μου είπε να στείλω σαλιάρες για τη μικρή γιατί μούσκεψε μπλούζες φανέλες και τη δεύτερη αλλαξιά που είχε μαζί! Πού να τις βρω η γυναίκα που τις μοίρασα? Σκεφτόμουνα ότι ξεμπερδέψαμε με αυτά! Σιγά εξάλλου μην κρατήσει η μικρή σαλιάρα! Ας ελπίσουμε να τα βγάλει γρήγορα να ηρεμήσει!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...