Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

υπάλληλος γραφείου είμαι. Περιληπτικά θα πω ότι εκτελώ όλες τις λειτουργίες του ERP συστήματος της εταιρίας και φτιάχνω κάποια πράγματα στο worpess. Είμαστε λιγα άτομα οπότε μπορείς να πεις ότι είμαι ταυτόχρονα σε πολλά τμήματα χαχαχα

Μια χαρά φαίνονται τα αποτελέσματα σου. Άρα δεν έχεις να ανησυχείς για γονιδιακά. Που πάλι καλά να λες γιατί τότε δεν θα μπορούσες να "φτιάξεις" κάτι. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ είμαι μέσα στα νευρά μου, έβαλα τον ανδρούλη μου να πάρει μετρά για ένα στωματάκι για το παρκοκρεβατο,,,,,λάθος τα μέτρησε και μου βγήκε 2 πόντους πιο στενό,,, να τον πνίξω μου έρχεται

Δεν πειράζει Φωτεινή που είναι πιο στενό..Για φαντασου να μη χώραγε...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εχεις κολλήσει εσυ με την μιλόπιτα..Βρε αστα γλυκά τώρα για λίγο καιρό..

α την μηλοπιτα θα την κανω πηρα και τα μηλα σιγα δεν εχει πολυ ζαχαρη χιχιχι

δεν θα φαω πολυ ενα κομματι την υπολοιπη θα την κερασω χααχα

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Ωραι ναι την εχω κανει απλα σου λεω δεν ειναι και πολυ εμφανισιμη οταν βγει το γραφει κιολας η κοπελα..εγω για αυτο δεν την πολυσυμπαθω κατα τα αλλα ειναι νοστιμη αν προσεξεις ενα κεικ ειναι ...

Ακου τιπ.

Οταν θα βαλεις το βουτυρο στο ταψι θα ριξεις και τη ζαχαρη και θα ανακατεψεις πολυ καλα να λιωσει πριν προχωρησεις αλλιως ψιλοφαινεται η ζαχαρη στην επιφανεια και δεν γινεται ωραια.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ωραι ναι την εχω κανει απλα σου λεω δεν ειναι και πολυ εμφανισιμη οταν βγει..εγω για αυτο δεν την πολυσυμπαθω κατα τα αλλα ειναι νοστιμη αν προσεξεις ενα κεικ ειναι ...

Ακου τιπ.

Οταν θα βαλεις το βουτυρο στο ταψι θα ριξεις και τη ζαχαρη και θα ανακατεψεις πολυ καλα να λιωσει πριν προχωρησεις αλλιως ψιλοφαινεται η ζαχαρη στην επιφανεια και δεν γινεται ωραια.

αφου θα ειναι κρυο το βιταμ πως θα λιωσει η ζαχαρη;ρωταει μια ξανθια :D:D:D

Διαφημίσεις

αφου θα ειναι κρυο το βιταμ πως θα λιωσει η ζαχαρη;ρωταει μια ξανθια :D:D:D

Αφου σου λεει καλε να γινει κρεμα..τι καταλαβαινεις?χαχαχα μπα σε καλο μας..

Λοιοπν αναβεις το φουρνο σε χαμηλη θερμοκρασια και βαζεις μεσα το βουτυρο με τη ζαχαρη μολις το δεις και μαλακωνει το βγαζεις και αρχιζεις να ανακατευεις να διαλυθει καλα δυναμωνεις το φουρνο να ζεσταινεται και προχωρας κανονικα με την κανελα,τα μηλα και τον χυλο

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αφου σου λεει καλε να γινει κρεμα..τι καταλαβαινεις?χαχαχα μπα σε καλο μας..

Λοιοπν αναβεις το φουρνο σε χαμηλη θερμοκρασια και βαζεις μεσα το βουτυρο με τη ζαχαρη μολις το δεις και μαλακωνει το βγαζεις και αρχιζεις να ανακατευεις να διαλυθει καλα δυναμωνεις το φουρνο να ζεσταινεται και προχωρας κανονικα με την κανελα,τα μηλα και τον χυλο

χαχα καλα μην βαρας ειπαμε εδω ξανθια!!!!

δεν εχω φαει αυτη την τριφτη ειναι καλη καπως μου φαινετε που την διαβασα!

χαχα καλα μην βαρας ειπαμε εδω ξανθια!!!!

δεν εχω φαει αυτη την τριφτη ειναι καλη καπως μου φαινετε που την διαβασα!

Εμενα μ'άρεσει πολύ γιατι εχει βάση τραγανη, σαν της τάρτας...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...