Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Epilachna είπε:

Σε ευχαριστώ και μόνο για την πρόθεση. 😊

Μην ντρέπεσαι κάνε μια ερώτηση στο κέντρο σου εγώ πιστεύω θα έχουν, και ίσως να υπάρχει και κάποιος άλλος τρόπος για να γλιτώσεις λεφτά, αυτοί ξέρουν 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ρίτα έχω πεθάνει με τον μπάτμαν μιλάμε....:lol::lol::lol:

Σε ωραίους προορισμούς βρε τα αδερφάκια σας....ζηλεύωωωω:rolleyes::rolleyes:

Άρμα έτσι μπράβο!!!! Γουστάρω δίπλες!!!!:D:D:D

Ιωάννα ελπίζω να μην έχει τίποτα το παιδί και σήμερα να βγει....

τα λέμε μετά...

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ααα και στις οικογενειακες φωτογραφιες ειμαστε 4μελης οικογενεια.Εγω ,ο ανδρας μου, ο Γρηγορης και ο μπατμαν φυσικα!χοχοχο!

Οι τουαλετες και οι γραβατες μας μαραναν ,εδω ειχαμε μαζι μας τον σουπερ ηρωα!Οχι αστεια!.....

Παω να εργαστω λιγο και θα επανελθω.

Φιλακια

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μαρακι ειδες καλε αυτες δεν σε θελουν και εμενα που σε εχω καλεσει τοσες φορες με φτυνεις !!!!

Ελα ντε! Είδες αχάριστη που είμαι? Θα μου πεις, τι 5 χλμ, τι 500? Εκεί κολλάω?

Ρίτααααα! Ο Αη Γιώργης μπάτμαν???? χαχαχαχαχα! Απίστευτος!

mrdIp3.png

Μια γρήγορη καλησπέρα και απο'μένα μιας και έχει τρέξιμο σήμερα και θέλω να προλάβω να φύγω πριν τις 5.00.

Διάβασα ευχάριστα νέα για το ΣΚ , όλες περάσατε σούπερ, να είμαστε καλά και να τα περνάμε πάντα έτσι απο 'δω και πέρα. Να ζήσουν οι νεόνυμφοι της Ρίτας και της Ιωάννας, μακάρι να μην είναι τίποτα Ιωάννα το θέμα υγείας του μικρού όπως επίσης και σε εσάς Μαρινάκι της πεθεράς σου.

Ριτάκι πάλι καλά που τα έλεγε μόνο ο Γρηγόρης με τον Αη Γιώργη μπάτμαν και δεν του έκανε καμιά γυμναστική επίδειξη δε λες:tongue:

ΠανΜαρ σχετικά με το γάμο του Αλβέρτου να σου πω την αλήθεια εγώ θα πάω απο την προηγούμενη γιατί θα είμαι και στο bachelor αλλά πάνω απ'όλα θα είμαι εκεί όταν θα ντύνουν τη νύφη, έχω πολλές φίλες ανύπαντρες που επιθυμώ να γράψει στο παπούτσι της η νυφούλα. Αν θες στείλε μου σε πμ το κινητό σου να σε πάρω πριν μπω στην εκκλησία μέσα.:tongue:

Και εμείς περάσαμε πολύ όμορφα το ΣΚ , μπάνιο δυστυχώς δεν κάναμε αλλά σίγουρα εφόσον ανεβαίνει αισθητά η θερμοκρασία αυτή τη βδομάδα δεν θα το γλιτώσουμε.

Τα φιλιά μου σε όλες.

Ρε Μαργαρίτα μου έφτιαξες τη διάθεση. Έγινε κάτι στη δουλειά που με πείραξε, αλλά μόλις διάβασα για το Γρηγόρη, το μπάτμαν και τον Άη Γιώργη λύθηκα στα γέλια. :P:p:p:p:p:p Μα τι παιδί ο Γρηγόρης σου; Τι φοβερή φαντασία είναι αυτή.

Κορίτσια χάρηκα που όλοι περάσαμε καλά το ΣΚ και επιτέλους δεν έχουμε αρρωστούλικα.

Αρμάκι να μπάινεις όσο πιο συχνά μπορείς και να μας λες τα νέα σου. Εύχομαι ο μπεμπάκος να εξελιχθεί φαγανούλης.

Πετρούλα ακόμα να ετοιμάσεις τα προσκλητήρια; Πότε θα τα μοιράσεις βρε κοπελιά;

Σήμερα μας ήρθε η 1η πρόσκληση για πάρτυ του Καλοκαιριού. Από εδώ και περα θα έχουμε κάθε Σάββατο (μάλλον πάρτυ). Κατά ένα περίεργο τρόπο, από τα 15 παιδάκια της ομάδας της Αλεξάνδρας 6 είναι γεννημένα Γενάρη (εδώ είναι και 2 φορές από δίδυμα), 1 Φλεβάρη, 5 Ιούνη και 3 Αύγουστο :confused::confused::confused::confused:..... λοιπούς μήνες τίποτα....μα πώς μοιράστηκαν έτσι;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Γεια σας κι από μένα! Είμαστε κάπως καλύτερα με το θέμα της πεθεράς αφού τα ξημερώματα τους έστειλαν σπίτι! Κι εκεί που πάω η γυναίκα να πάρω μια ανάσα, κι αφού καπάκι από τη δουλειά τρέχαμε οικογενειακώς στα κολυμβητήρια, όπου νομίζω και η Μαριαλένα άρχισε πια να το απολαμβάνει, άρχισαν τα όργανα! Τρελή γκρίνια η μικρή, μου φάνηκε και ζεστή και τα απίστευτα σάλια, ενώ τα χέρια τα είχε συνέχεια στο στόμα. Έχει και φλέμματα και μύξα αλλά παίζει να είναι και από τους 2 τελευταίους κυνόδοντες που περιμένουμε πώς και πώς! ¨Ολα αυτά φυσικά αφού είχε μασουμπακιάσει μία τυρίπιτα εμπορίου και έναν ολόκληρο παιδικό χυμό! Ιωάννα για πες, πώς της ήταν η μπλούζα της μικρής? Έχει κάνει κοιλούμπα σας λέω!:tongue: Κι ο Γιώργος πάντως στράβωσε που φύγαμε ρε Ιωάννα, κάθε φορά μια χαρά παίζανε μέσα, τώρα μπορεί έβλεπαν και τη μικρή μέσα έξω να παρασύρονταν. Θα το ξανακάνουμε όμως, ΜΕ τη Μαρίιι αυτή τη φορά που η αλήθεια είναι λεπτό δε σκέφτηκα να την καλέσουμε γιατί...ήμουν σίγουρη ότι θα πήγαιναν Λουτράκι!

Τι ωραία ταξίδια που κανονίζουν οι νεόνυμφοι καλέ? Καλά κάνουν, τώρα που μπορούν! Ρίτα πολύ γέλιο ο μικρός με το μπάτμαν!

Αρμάκι μου για πες μας τα νέα σου, ο μπεμπούλης πώς είναι? Εϊναι ήσυχος?

Blume είμαι και εγώ σιγά σιγά σε αναζήτηση παιδότοπου για τα γενέθλια του Γιώργου αλλά έχω χαλαστεί απίστευτα με τις τιμές που έχουν για τις συγκεκριμένες παροχές!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημερααααα

Εμεις σπιτι σημερα...ο χρηστακος σχολειο και ο μπεμπης παιρνει το πρωινο του υπνακι ..

το μπεμπακι ειναι καλυτερα αλλα συνεχιζει τις μασκες για 1 εβδομαδα ακομη ...

χαχα ρε τον γρηγορακη τον μπατμαν...εμας παντως ηταν κυριος στο μυστηριο ...μονο οταν του εδωσαν το ρυζι το κρατουσε στο χερακι κ γυρναει και μας λεει να το φαω ??

και επισης ηθελε να κατσει και στην χαιρετουρα και καθισε μεχρι το τελος να του ευχηθουν και στα δικα του ...

να πω οτι η κορη της μαρινας ναι...εχει κοιλιτσα...κ ειναι ονειρο..τις ειχε κανει κ η μαρινα κοτσιδια κ ηταν ονειρεμενη...

σημερα πολλες εξωτερικες δουλειες...ντυνω μπεμπακι κ αναχωρουμε..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρααααα!

Έχουμε πιτσιρίκια που έχουν γενέθλια σήμερα!

Κωνσταντίνε, Φωτεινή και Νικόλα Χρόνια σας Πολλά και καλά! Με υγεία και κάθε ευτυχία!

Να ζήσετε, να τα εκατοστήσετε και να σας χαιρονται και να σας καμαρώνουν οι γονείς σας!

Εμείς καλά! Πάω γιατί η Σοφία δεν με αφήνει σε ησυχία...

Θα επανέλθω!!!!

mrdIp3.png

Καλημέρα ,

Να ευχηθώ χρόνια πολλα στα παιδακια μας που γιορταζουν σήμερα.

Χρόνια πολλά στη Φωτεινούλα μας, στον Κωσταντίνο μας και στο Νικόλα μας.

Πω πω φτανουμε σιγα σιγα όλα τα παιδακια στα 3.Ποτε περασε ο καιρος ρε κοριτσια?

Μαρινάκι μου δεν μπορώ να φανταστω βρε το αγγελακι μας με κοιλουμπα χα χα.

Να το χαιρεσαι παντως κοριτσακι που τρωει γιατι «αβυσσος η ψυχή τους» !!!!!

Εμείς ηρεμα χθες βολταραμε ολο το απόγευμα , της το χρωστουσα εξαλλου της κορης μου.

Αλλα το βραδυ μας εβγαλε και παλι την ψυχη .

Κοιμήθηκε αισιως κατά τις 2 παρα κατι και το πρωι στις 7 φωναζε «αντε θέλω να παω σχολειο»

Δεν ξερω τι αντοχες εχει αυτό το παιδι :shock:αλλα εμεις ξεμειναμε .Κλαταραμε!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Χρόνια Πολλά στα παιδάκια σας που έχουν γεννέθλια!

marina κατακαλόκαιρο σκέψου το... μην κλείσεις παιδότοπο, τουλάχιστον όχι κλειστό. και πανάκριβα και δεν αξίζει νομίζω. μέχρι και σε ταβέρνα φιλική για παιδιά, με καμιά τσουλήθρα κτλ. στην παραλία θα σκεφτόμουν εναλλακτικά! Πιο ωραία θα 'ναι και πιο φθηνά, αν πεις πρωί και πάρεις μεζεδάκια. Για μένα αυτή η εποχή είναι ή για σπίτι ή για έξω. π.χ. Φλοίσβο μπορείς να κάνεις πικνικ και να 'χεις και έναν άνθρωπο να τα απασχολήσει για μια-δυο ώρες στο γρασίδι και είσαι σουπερ!

εγώ είμαι γενικά στεναχωρημένη γιατί δεν θα τα καταφέρουμε να μετακομίσουμε πριν τη γέννηση . . Και μετά ποιός ξέρει πότε θα ξαναβρώ το κουράγιο να μετακομίσω...

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Καλησπέρα κορίτσια. Χρόνια πολλά στη Φωτεινούλα και τον Κωνσταντίνο. Χιλιοχρονοι, με υγεία και πάντα ευτυχισμένοι να είναι.

Έχω έναν πονοκέφαλο όλη μέρα σήμερα, φοβερό. Δεν ξέρω που να βάλω το κεφάλι μου.....α πα, πα πα, πα......χάλια.

Μαρίνα τουλάχιστον δεν την κράτησαν μέσα την πεθερά σου. Καλά νέα αυτά. Η Μαριαλενίτσα πώς είναι; Καλύτερα; Οι κυνόδοντες ήταν τελικά; Ρε άσε το παιδί να φάει και μην το σχολιάζεις. :tongue::tongue::tongue:

Joa ο μπέμπης σου είναι ένας κούκλος. :D:D:D:D:D Ο ανηψούλης σου πώς είναι;

Και εγώ σε αναζήτηση χώρου για τα γενέθλια της Αλεξάνδρας. Δεν έχω το κουράγιο ρε γμτ να τα κάνω στο σπίτι. Μιλάμε για 12-15 πιτσιρίκια και δεν ξέρω πόσους μεγάλους ...... μπρρρρρ.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

κοριτσακια μου σας ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σας και απο εδω.να εισατε γεροι και εσεις και να χαιρεστε τα παιδακια σας.

συμπεθερα μου και νικακι μου να τα χαιρομαστε

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Χρόνια πολλά σε Κωνσταντινάκο, Φωτεινούλα και Νικόλα, να τα χαίρεστε οι μανούλες!

Εγώ πάλι με ιγμορίτιδα γμτ και πολύ βήχα τι θα γίνει αυτή η δουλειά? Θέλω να πάω θάλασσα λέμε μπας και ηρεμήσουμε λίγο! Η μικρή τελικά μάλλον από τα δόντια είναι έτσι γιατί πυρετό δεν ξανάκανε, όμως οι μπλούζες της μουσκεύουν σε χρόνο dt και τα χέρια συνέχεια στο στόμα και κλάαααμα πάλι τώρα για να κοιμηθεί! Και επίτηδες τα είχα 2,5 ώρες έξω να κυνηγάνε περιστέρια μπας και πέσουν ψόφια, αλλά μπάααα!

Γιοβάνα καλό κουράγιο και σε σένα για εύρεση κατάλληλου χώρου για το πάρτυ σας, κι εγώ δεν την παλεύω με τίποτα στο σπίτι μιας και δεν είναι και το πλέον κατάλληλο αφού ούτε μεγάλο μπαλκόνι έχω ούτε αυλή, :(.

Ελίζα έχεις δίκιο κι εμένα δε μου πάει να τα κλείσω τα παιδάκια μέσα Καλοκαιριάτικα, αλλά όλες οι εναλλακτικές είναι ψιλομακρυά και δε βολεύει, έχω όμως μια ιδέα για κάτι κυριολεκτικά στα πόδια μας που αν γίνει θα είναι μια χαρά νομίζω!

Ιωάννα μπράβο στον μικρούλη που πάει καλά και θα ξεμπερδέψετε με τις μάσκες επιτέλους!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...