Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Να 'μαι πάλι! Τελικά δεν πήγαμε νοσοκομείο, γιατί ακόμα από το μεσημέρι δεν αποφασίζουν οι γιατροί τι θα κάνουν, αν θα γίνει εισαγωγή ή όχι. Πρόκειται για την πεθερά μου που λιποθύμησε πάλι και με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Εντομεταξύ είναι και στην άλλη άκρη το νοσοκομείο που πήγε, οπότε είμαστε σε αναμονή!

Πετρουλίνι, τα έβαλες όλα σε σειρά για τη βάφτιση! Ουζάκι με φόντο την παραλία, δεν έχω καλύτερο!

Γιοβάννα και Ηλιάνα μπράβο στους κολυμβητές σας!

Εμείς πήγαμε τελικά το απόγευμα μια βολτίτσα στο παιδότοπο με το Χρηστάκο και την Ιωάννα! Τα πιτσιρίκια ήταν όλη την ώρα μέσα-έξω και 10' πριν φύγουμε στρώθηκαν στο παιχνίδι και τους την σπάσαμε που τα μαζέψαμε να φύγουμε! Η μικρή κλασσικά έδωσε ρέστα με την ισχυρογνωμοσύνη της, αρχικά δεν ήθελε να βγάλει τα παπούτσια, μετά σπάστηκε που δεν της έδινε ποπ κορν να φάει (αφού είχε φάει μισό τοστ και ένα χυμό), μετά που την έπαιρνε η κοπέλα του παιδότοπου αγκαλιά ενώ αυτή ηθελε να πάει όπου νόμιζε εκείνη! Γενικά περάσαμε χαλαράααα!:tongue: Καλά που επιλέξαμε να πάμε παιδότοπο και όχι παιδική χαρά για να πιούμε έναν καφέ με την ησυχία μας! Μπουχαχαχα μας γελλάσανε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Και η μικρούλα μου έκανε το πρώτο της μπάνιο σήμερα! Δεν ξεψάρωσε όμως να αφεθεί με τα μπρατσάκια να κολυμπήσει... μόνο εκεί που πάτωνε πήγε... αλλά είμαι σίγουρη πως την άλλη φορά θα της φύγουν οι ντροπές! Εγώ δεν μπήκα για ευνόητους λόγους αλλά το ευχαριστήθηκα στην παραλία!

blume την Τετάρτη το απόγευμα θα την κάνω!

σαρδελάκι να τον χαίρεσαι (λίγο καθυστερημένα ε; :oops:)

μαρίνα συνήθως όταν δεν είναι σίγουροι οι γιατροί αν πρέπει να νοσηλευτεί κάποιος ή όχι είναι για καλό! εύχομαι να μη χρειαστεί!

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Ε ναι, λοιπόν.... κάναμε κι εμείς το πρώτο μας μπάνιο για την φετινή καλοκαιρινή περίοδο (το δεύτερο για φέτος)!

Γενικώς περάσαμε ένα πολύυυυυ ωραίο Σ-Κ.

Πήγαμε Λουτράκι χθες το απόγευμα και ήταν υπέροχα! Είχα πολλά χρόνια να δω τόσο όμορφο το Λουτράκι! Δεν είχε καθόλου κόσμο, τέλεια βραδιά, βολτάραμε στο πάρκο και στην παραλία, φάγαμε το παγωτάκι μας και όταν κοιμήθηκε η Σοφία, κάτσαμε με τον καλό μου στο μπαλκόνι και ρεμβάζαμε με θέα τον Κορινθιακό...

Σήμερα η Σοφία ξύπνησε με ένα και μόνο πράγμα στο μυαλό της: θάλασσα!!!!!

"μαμά, στον ύπνο μου έβλεπα μια παραλία!"

"μαμά, δεν θέλω γάλα, δεν θέλω πρωινό... πάμε για μπάνιο!"

Εγώ βέβαια, όπως και η Γιοβάννα, λόγω τεχνικών προβλημάτων, δεν έκανα μπάνιο, αλλά δεν με χάλασε καθόλου! Όσο ωραία ήταν η μέρα, τόσο παγωμένη ήταν η θάλασσα!

Μετά, μαζέψαμε το σπίτι και φύγαμε για Τρίπολη, να πάμε να φάμε στον παππού και την γιαγιά. Και εκεί ξεσάλωσε (με διαφορέτικό τρόπο, βέβαια!).

Πήγε με τον παππού της στο καφενείο να πιεί το τσιπουράκι της (!!!), μετά ανέβηκε με τον μπαμπά της στις κερασιές να κόψει κεράσια και ύστερα στην πλατεία του χωριού για να παίξει με το συντριβάνι!

Τελικά κατά τις 8.30 μαζευτήκαμε σπίτι μας!

Και για να τελειώσει ωραία το Σ-Κ μου, έκατσα να δω και το μπασκετάκι μου, να δω και τον Παναθηναϊκό για μια ακόμη χρονιά πρωταθλητή και τώρα μπορώ να κοιμηθώ ήσυχη!

Γειτονάκι και Μαρίνα θα το θυμάμαι αυτό... ούτε ένα τηλέφωνο δεν μας πήρατε αν μπορούμε να έρθουμε κι εμείς... γι αυτό τα παιδιά σας δεν σας αφήσαν να πιείτε καφέ με την ησυχία σας! Σας τιμώρησαν που δεν φωναξατε και την Σοφία! χαχαχαχαχα!

Μαρινάκο ελπίζω να είναι όλα καλά με την πεθερά σου. Περαστικά!

Γιοβάννα, αυτό το κουκλόσπιτο που λες είναι ένα που έχει τρία επίπεδα (αν θυμάμαι καλά) και κάτι ξύλινες σκάλες? Αν ναι, το έχει η Σοφία στην Σέριφο... είναι πολύ ωραίο!

Πετρουλίνι, όλα καλά με τις προετοιμασίες ε? Είδες που αγχωνόσουν? Αλλά συγνώμη, τα προσκλητήρια δεν τα έχεις στείλει ακόμα? Θα τα δώσεις μαζί με τις μπομπονιέρες στην βάφτιση? χαχαχαχα!

Blume, πήγατε καμμιά βόλτα από το Σύνταγμα? Στην Εθνική χθες?

Καλησπέρα είπα? Δεν είπα...

Καλησπέρα!

Τελικά απ'ότι διαβάζω όλες περάσαμε ένα ωραίο Σ-Κ...

(εκτός από την Σούλα που καθάριζε το σπίτι της! χαχαχα)

Άντε να έρθει και το επόμενο... Τι είναι? Πέντε μέρες...

Το Φιλάκι ακόμα δεν εμφανίστηκε?

Πολλά φιλιά σε όλες και καλό ξημέρωμα!

mrdIp3.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

Τελείωσα με τις δουλίτσες μου αλλά κουράστηκα παρά πολύ.

Η μικρή ενθουσιασμενη.Ολα όμορφα τα εβλεπε!Ειχε ψιλοθυμωσει βεβαια γιατι δεν μπορουσα να ασχοληθω μαζι της αλλα θα την αποζημιωσω από εδώ και περα.

Μαρία τι ωραια που τα λες βρε.Ολες καλα περασατε εκτος από μενα ε????Α παπα φιλεναδες ειστε εσεις??:tongue:

Διαβαζω βολτιτσες και θαλασσα ε?

Ζηλευω και εγω αλλα που θα παει θα την επισκεφτουμε και εμεις.

Φιλια!

Καλημέρα!!!!

Κάναμε και εμείς το πρώτο μας μπάνιο με τρελά κλάματα (γιατί η θάλασσα ήταν ακόμα κρύα) αλλά τους αποζημίωσε το παιχνίδι στην άμμο!

Σάββατο πήγαμε σε κάτι γενέθλια σε ένα παιδότοπο και τα παιδάκια μου ξεσάλωσαν κανονικότατα!!!!:D

Ρίτα και Ιωάννα να σας ζήσουν οι νεόνυμφοι!!!!

Σούλα χαρά στο κουράγιο σου κούκλα μου....εγώ ακόμα σφυρίζω κλέφτικα!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Τα πόδια μου πονανε φοβερα!

Περασαμε τέλεια το ΣΚ! Χθες ειμασταν σε παρτι γεννεθλιων. Ηταν 3 γεννεθλια μαζί, σε σπίτι με τεραστια αυλη γκαζον και παιδικη χαρα. Η χαρα του παιδιου! Μπορεί να ειμασταν και 80 άτομα:shock:. Τρελή κουραση βέβαια, αλλά ο Κ. το ευχαριστηθηκε με τους συμαθητές του.

Παραγγείλαμε και τις τουρτες μας για αυριο! Δεν αισθάνομαι και πολύ καλά που δεν θα κάνουμε παρτι στο σπίτι μας, αλλά και με το ταξιδι που θα κάνουμε δεν βγαίνουμε....:(

πανμαρ στο κέντρο δεν μπορεσαμε να παμε τελικα, αλλά ουτε και στον αγωνα πηγαν τα αγορια λόγω της ωρας. Περασατε τελεια ε? Μπράβο!!!

Σούλα μου δεν πειραζει που δεν βγήκες, εχεις ενα σπίτι πεντακαθαρο τωρα! Εγω???? Αστα! Σε 2 βδομαδες ερχομαστε πάνω.

deleni μου κ εσείς μπανακι ε? Α μια χαρα σας βρίσκω!

sunsun με το καλό την εξέταση μεθαυριο!

Μαρίνα χθες το πρωι ηρθαμε στο γνωστο μερος, αλλά για λίγο και δεν σε πηρα τηλ. Καλυτερα είναι απογευματινες ώρες τελικα. Ο μεγάλος εκανε πατίνι και η μικρή ποδήλατο! Εφαγαν και τα τοστάκια τους τα παιδια, μάλλον τους άνοιξε η όρεξη!

Stone κοντευεις με τα της βάφτισης, μπράβο κοριτσακι! Ωραια και η βολτα σας, η καλυτερη θα ελεγα...χαλαρωση για λιγο χωρίς παιδια...με ουζακι και θέα τη θάλασσα..... πώ πωωωωωωω!

Giovanna τέλεια τα επιπλάκια, φανταζομαι και το σπιτακι! Παίζει η Αλεξάνδρα?

μαμαλευτερακι φοβερη η εξορμηση σας! Θέλω κ εγω πικ νικ.

Ιωάννα και Ρίτα περιμενουμε εντυπωσεις απο τους γάμους!

Καλημέρα φιλενάδες!!! Τι κάνετε? Σας έχω χάσει τελείως αλλά καταλαβένετε..Υπάρχουν μέρες που ούτε καν προλαβαίνω να ανοίξω pc. Είμαστε καλά όμως, αυτός ο καιρός είναι λίγο ζόρικος για εμάς μιας και γίνεται χαμός στη δουλειά του καλού μου, αλλά περνάμε καλά!

Ο μπεμπάκος μας είναι μια χαρά και ησυχούλης. Α! επίσης κάτι πρωτόγνωρο για μένα, έχει δίπλες! :lol: :lol: :lol: Να σας πω και βάρος? 5350!:shock: Καλέ λέτε να συνεχίσει έτσι? Να μου γίνει φαγανό? Μακάρι!

Το Ευάκι μου είναι κι αυτό καλά, με τον αδερφούλη της τα πάει πολύ καλά απλά έχει γίνει λίγο θηριάκι.Τώρα που βγαίνει πιο πολύ έξω είναι κάπως καλύτερα τα πράγματα. Αυτά πάνω κάτω από εμάς!

Κορίτσια θέλω να πάρω καρεκλάκι αυτοκινητου.Ποιο καλό κορίτσι θα μου δώσει κανα σάιτ? Θυμάμαι κάποια στιγμή είχατε βάλει κάποια που είναι στο εξωτερικό και ήταν πολύ πιο φθηνά από εδώ, μήπως μπορείτε να μου δώσετε τα λινκ? Δεν προλαβαίνω να ψάξω..

Διάβασα και τα τελευταία, καλή αρχή στα μπανάκια σας! Τι καλά! Κι εμείς λέμε μολις τελειώσουν οι δηλώσεις να πάμε χωριό να κάνουμε κι εμείς καμιά βουτια.

joa και Ρίτα να σας ζήσουν οι νεόνυμφοι!

Μαρινάκι περαστικά στην πεθερά σου. Να δω πότε θα καταφέρουμε να μιλήσουμε!

Πολλά φιλιά σε όλες!!!Πάω για ταίσμα!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημερααααα

Ευχαριστουμε για τις ευχες για τον αδελφο ..ηδη πεταει προς N.Yορκη για honeymoon ..απλα η χαρα μας επισκιαστηκε μιας και ο ανηψιος μου ειναι στο νοσοκομειο ...του ποναγε πολυ η κοιλιτσα και τον πηγε νοσοκομειο και τον κρατησαν μεσα ..σημερα θα μαθουμε νεοτερα ..ελπιζω να ειναι ολα καλα!!

Χθες πηγαμε με την Μαρινα παιδοτοπο...και ενω τα σκατουλια ολη μερα καθοντουσαν εξω οταν ηταν η ωρα να φυγουμε δεν θελαν να βγουν...ο χρηστος στο αυτοκινητο εκλαιγε ..θελω να παω στον παιδοτοπο ειναι εκει ο φιλος μου ο γιωργος και και η μαμεμα(μαριαλενα)..

Γειτονακι εγω δεν σε σκεφτηκα αλλα σε σκεφτηκε ο συζυγος ..πριν φυγουμε μου λεει παρε την μαρια να ερθει και αυτη αλλα εγω ημουν σιγουρη οτι ησασταν στους αγανακτισμενους και δεν σε πηρα !!!φτου μου!!!!

Μαρινακι και απο εδω περαστικα στην πεθερουλα!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!

Βλέπω ότι οι περιγραφές από το ωραίο Σ-Κ που περάσαμε, συνεχίζονται!

Σουλίτσα μου, κι εσύ με τον τρόπο σου, πέρασες ένα ωραίο Σ-Κ, αφού καθάρισες το σπίτι σου και τώρα το χαίρεσαι και το απολαμβάνεις!

Αρμάκι!!! Άντε, να μπαίνεις πού και πού να μας λες τα νέα σας! Μια χαρά και ο μικρός! Να ηρεμήσει και ο καλός σου να ξεκινήσετε κι εσείς τα μπανάκια σας!

Φεύγω τώρα... Καλο το Σ-Κ, αλλά σήμερα είναι Δευτέρα! Δουλειέεεεεεες!!!!

Φιλιά σε όλες!

mrdIp3.png

Αρμακι μπραβο το μπεμπακι!!!φαγανουλι!!!!!ετσι να συνεχισει ...εμας ο μπεμπουλης δεν τρωει γμτ...απο τα φλεμματα ...εχασε και αλλα 100 γρ ..οποτε τελικα αυτο το μηνα εχει καταληξει να μεινει στασιμος ..βεβαια εχουμε αποθεματα..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια μου

Ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες!

Και στα παιδια μας!

Ιωαννα να μας ζησουν οι νεονυμφοι και περαστικα στον Φωτακο.

Εμεις περασαμε παρα πολυ ωραια αν και τα ποδια μου ακομα δεν τα νιωθω.Πολυ κουραση.

Η αδερφη μου ηταν κυριολεκτικα κουκλα!Για εξωφυλλο!Ο μικρος βεβαια μου ειπε οτι εγω ημουν πιο ωραια νυφη!!!Χαχαχα το αντρακι μου....

Αλλα καμμια σχεση η αδερφη μου με μενα.Μοντελο σας λεω!

Τεσπα ολα καλα μονο με τον καιρ αγχωθηκαμε παραααα πολυ μιας και ηταν σε κτημα ο γαμος που ειχε μεν και κλειστο χωρο αλλα δε θα ηταν το ιδιο.Εριξε βεβαια και εκει βροχη κατα τις 7 αλλα ευτυχως προλαβαν μεχρι να παει ο κοσμος να ειναι ολα ετοιμα.

Μιλαμε ομως κοριτσια Η υγρασια....

Ο Γρηγορης ηταν αψογος σε σημειο να ανησυχησω.Ηταν η πρωτη φορα στα 3 χρονια που μου ειπαν ολοι οτι ειναι πολυ καλος και ησυχος.:shock:επαιξε πολυ ομορφα με αλλα παιδια,εκατσε και εφαγε σαν κυριος εμεινε ορθιοςμεχρι τις 3 και γενικα δεν με απασχολησε καθολου.

Βεβαια τα ειχε δωσειο ολαααα στο κρεβατι ...μιλαμε ηταν σε αμοκ και επεσε πολυ κουβεντα για το τι θα κανει στο γαμο.Ευτυχως μας ακουσε και ηταν πολυ καλος.

Φυσικα φροντισε για να μη λειψουν και τα ευτραπελα.... ενω ειμασταν στο μυστηριο και εμεις σαν οικογενεια διπλα στη νυφη μπροστα απο το ιερο φευγει καποια στιγμη ο Γρηγορης απο διπλα μας.

Εντωμεταξυ στην τριχα...πουκαμισακι γραβατουλα κτλ καποια στιγμη μου λεει ο ανδρας μου καλε δες τι κανει.Μεχρι να γυρισω γελουσε η μιση εκκλησια.Ειχε παει πισω απο τον πατερ και διπλα στην πυλη του ιερου ειχε τοιχογραφια του Αη Γιωργη.Παει που λετε ο Γρηγορης βγαζει απο την τσεπη του εναν μπατμαν (που δεν ειχα παρε χαμπαρι οτι εσερνε μαζι του)και ακουμπαει τον μπατμαν πανω στην εικονα :shock::shock:

Γυρναει ολο καμαρι και φωναζε στην αδερφη μου''Διονυσια 2 μπατμαν !Δυο!''

Η ΝΤΡΟΠΗ....ο πατερ μας εκανε νοημα να τον μαζεψουμε.....

Αυτα εν ολιγοις.

Ειστε καλα ολες;

θΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μαργαριτα μου να ζησουν τα παιδια και να ειναι παντα ευτυχισμενα!

Οσο για το παληκαρακι σόυ εδωσε ρεστα!!!!

Μα μπατμαν ο Αη Γιώργης???? χα χα

Μαρακι ειδες καλε αυτες δεν σε θελουν και εμενα που σε εχω καλεσει τοσες φορες με φτυνεις !!!!

Ιωάννα και Μαρίνα η δικια μου τα εκανε αυτα πριν λίγο καιρο.

Πηγαινε ελα ητανε και λιγο πριν να φυγουμε βολευοταν στο παιχνιδι η κυρια.

Τωρα δε τι να λεμε.Μας φτυνει κανονικα και φευγουμε αφου κλεισουμε τον παιδοτοπο με συμφωνιες και ταξιματα!

Ιωαννα να σας ζησουν!!Και περαστικα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...