Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!

Σαρδελάκι χρόνια πολλά για τον γιόκα σου!!!!!! Να τα εκατοστήσει και να τον χαίρεστε!!!!!

Κορίτσια ψοφάω για τις ατάκες τους!!!!!!:D:D:D:D Ο μικρούλης μου πότε θα μιλήσει να ακούσω και τίποτα απο εκείνον;;;;;;:rolleyes::D

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!

Σαρδελάκι χρόνια πολλά για τον γιόκα σου!!!!!! Να τα εκατοστήσει και να τον χαίρεστε!!!!!

Κορίτσια ψοφάω για τις ατάκες τους!!!!!!:D:D:D:D Ο μικρούλης μου πότε θα μιλήσει να ακούσω και τίποτα απο εκείνον;;;;;;:rolleyes::D

Ελένη Φετααααααα!!!!!:D

Θα ερθει εκιενη η ωρα και μετα να σε δω φιλεναδα που θε εχεις δυο να σε ζαλιζουνε!;)

γεια σας!!!

τι κανετε;

πως ειναι σημερα τα αρρωστουλικα;

σορρυ που δεν σχολιαζω αλλα δεν ειμαι στα καλυτερα μου εχασα και το κινητο μου εχθες ολα μαζι μου ηρθαν τεσπα ολα καλα φιλια σε ολες!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

στις 9.30 το βράδυ blume!

Α κρίμα ρε γμτ... Είναι αργα. Ας πάνε τα αγόρια μόνα τους αν θέλουν!

vatraxaki μου δεν πειραζει μωρε για το κινητό, κοίτα να ειστε εσείς καλα. Και εγω προχθες έχασα και πάλι τα γυαλια μυωπίας μου:( να δω ποτε θα μπορέσω να ξανασκασω μια 150αρα γιατι δεν βλέπω κιόλας!

Κικήηηηηη!

Ετοιμάσου! Σε ένα μήνα είναι ο γάμος του Αλβέρτου στο Μονακό. Να κανονίσουμε να πάμε παρέα αυτήν την φορά, για να μην χαθούμε (όπως στου Γουίλιαμ...)!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!

Αλεξανδρα να χαίρεσαι τον γιοκα σου!!Υγεια και ευτυχία στη ζωη του!!

Αν και Παρασκευη...ειναι κουτση, στραβη κι αναποδη!!

Ευτυχως απο υγεια σφύζουμε, αλλα μου'χουν κατσει 2-3 στραβες με τις παραγγελίες και εχω τρελαθεί!!!

Σαν να μην εφτανε αυτο ηρθε ο κατακλυσμος και μου εκανε την αυλή, ας μην πω πως....

Ανοιγω και την πόρτα να δω με τετοιο μπουμπουνητο και αστραπη που βρισκεται ο σκυλος και μπουκαρει μεσα η αρκουδα τρεχοντας...φοβηθηκε απο τις αστραπες και μου'στησε καρτερι!!!!

Τι να σας λέω, τρελαδικο σημερα!!!!!

Βατραχακι μακαρι να μεινει στο κιν η ζημια..

Αντε σας αφηνω και δεν σχολιαζω τπτ..:-(

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Απαπαπα! Τι έγινε? Πού είστε όλες? Μας έπιασε το καλοκαίρι και βολτάρουμε? Τι ερημιά είναι αυτή? Ούτε η Αθήνα τον 15Αύγουστο δεν είναι έτσι....

Ελπίζω να είστε όλες καλά! Και τα παιδιά σας ακόμα καλύτερα!

Εμείς εδώ... Σήμερα είχαμε επισκευαστικές εργασίες στο σπίτι, μετά ψήσαμε και φάγαμε έξω και τώρα ηρεμία... (αφού η Σοφία επιτέλους κοιμήθηκε!)

Γειτονάκι και Ρίτα καλά να περάσετε σήμερα στους γάμους των αδερφών σας! Να σας ζήσουν!!!

Πετρουλίνι, το Σάββατο είναι κάπως καλύτερο από την Παρασκευή σου?

Φιλάκιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!! Εμφανίσου λίγο!!!

Πολλά φιλιά σε όλες!

mrdIp3.png

Παρούσα κ εγω!

Καλησπέρα κοριτσάκια μου! Και εμείς σπίτι για κανα 3ωρο ξεκουρασης και πάλι έξω!

Ρίτα και η Ιωάννα καλα να περασετε στους γάμους! Να ζησουν τα παιδια και καλους απογόνους!

Πετρουλα μου πώς εισαι σημερα?

πανμαρ απο εσας ερχοταν η μυρωδιά? Απαπαπαπα μου σπάσατε τη μυτη! :mrgreen:

Πάω για ξάπλα, πονάνε τα ποδαρακια μου....

πανμαρ απο εσας ερχοταν η μυρωδιά? Απαπαπαπα μου σπάσατε τη μυτη! :mrgreen:

Μόνο εσύ θα με προκαλείς με τα κατσικάκια και τα αγριογούρουνα????

Να σας τσικνίσουμε κι εμείς λιγάκι... πανσετούλα, λουκανικάκι... :tongue::tongue:

καλή ξεκούραση!!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου τι κάνετε?

Να σας ζήσουν τα αδερφάκια σας Ιωάννα και Ρίτα!

Κι ό,τι ξεκίνησα να γράφω ένα ευχάριστο μήνυμα για το πόσο καλά περάσαμε το Σκ, ήρθε η ανακοίνωση ότι πάλι πρέπει να πάμε νοσοκομείο σε λίγο. :( Ας ελπίσουμε να είναι κάτι περαστικό και πάλι.

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλησπέρα κορίτσια. Τι κάνετε; Ελπίζω να περάσατε όλες καλά;

Μαρινάκι τι έγινε; Κάποιος από τους δικούς σας; Ελπίζω να είναι περαστικό και αγύριστο.

Joa και Ρίτα να σας ζήσουν οι νεόνυμφοι και με το καλό να χαρίσουν στα παιδάκια σας ξαδερφάκια. Πώς περάσατε; Ο καιρός ήταν ο.κ;

Πανμαρ πήγατε επιτέλους για μπανάκι; Η Αλεξάνδρα μου έκανε το 2ο μπανάκι της σήμερα. Εγώ και πάλι δεν πήγα γιατί ήρθαν οι Ρώσσοι :-( Τουλάχιστον πέρασε καλά το ζουζουνάκι μου.

Χτες είχα σκοπό να πλύνω καλύμματα καναπε κλπ αλλά τελικά το μετάνιωσα και έβαλα μπροστά τον καλό μου να φτιάξουμε ένα κουκλοσπιτο που είχε αγοράσει πέρσι η νονά της Αλεξάνδρας από τα plantoys. Δεν το είχαμε φτιάξει νωρίτερα γιατί είχε κάποια μικρά κομμάτια και το φοβόμουν. Μας βγήκε ο Χριστός να το φτιάξουμε, αλλά όταν ολοκληρώθηκε, έβαλα και τα έπιπλα και είδα τη λάμψη στα μάτις της Αλεξάνδρας μου το καταχάρηκα. Κάποια στιγμή θα σας βάλω φωτογραφία του. Τώρα ετοιμαζόμαστε για βόλτα........

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Δείτε εδώ τα έπιπλα

http://www.amazon.com/Plan-Toy-Victorian-Doll-House/dp/B0001VV55M

το σπίτι δεν είναι αυτό.....δεν το βρίσκω.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

κουκλεσ μου πωσ ειστε εμεισ καναμε το πρωτο μασ μπανιο ο λευτερησ ο κολυμπητησ ..!!! κουβαουυυυυυυ

ψησαμε στην παραλια τα σουβλακια μασ κατω απο τα πλατανια και φαγαμε κ κοιμηθηκαμε περασαμε υπεροχα μουτσ μουτσ σε ολλεσ ειμαι πτωμα παω για νανακια ο μπεμπησ αρχοντασ ολλων στο χαλι ιχιχιχχι εφαγε αρκετι αμμο σημερα τα τρωμε ολλα εμεισ :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:tongue::tongue:

Καλησπέρα κοριτσακια μου!!

Ριτα κ' Ιωαννα να σας ζησουν οι νεόνυμφοι!!Με γεματη αγκαλια ευχομαι κ' συντομα...

Μαρινα να ακουσετε καλά νεα απο την επίσκεψη σας στο γιατρό..Περαστικα!

Ιωαννα τι τελεια κατασκευη ειν'αυτη??Και τα επιπλάκια υπέροχα..Μπορω να φανταστω τη χαρα της μικρης!!

Ηλιανα πολύ ομορφα περασατε στην παραλία..κανονικοτατο πικ νικ!!!

Εμεις σημερα αφησαμε τα παιδια και πηγαμε για ουζακι με φοντο τη θαλασσα!!Η χαλαρωση στο μεγαλείο της..

Το απόγευμα τα πήγαμε σε λουνα παρκ που εχει ερθει στην περιοχη μας και τα πιτσιρικια εδωσαν τα ρεστα τους!!!Κουνηθηκε κ' ο μπεμπης στο τρενακι, συνοδεια του μπαμπα του..ολοι γελουσαν μαζι τους!!!!

Μεσα σε ολα εχω τελειωσει κα τα μπρελοκ και απο αυριο θα αρχισω το δεσιμο με τα πουγκακια..Αυτη τη βδομαδα θα τελειωσω με προσκλητηρια κ' μπομπονιερες και θα μου μεινουν για την αλλη τα μαρτυρικα και των παιδιων το κερασμα..

Κουτι και λαμπάδα θελει να τα παρει η νονα και δε με αφηνει με τπτ να ασχοληθω..την καταλαβαίνω και θα την αφησω να το χαρει!

Την Τεταρτη θα πάω για φορεμα και ελπίζω να μην ταλαιπωρηθω καθολου...

Καλό βραδυ και καλή εβδομαδα!!!

Φιλια πολλά!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...