Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα και καλό μηνα!!

Ιωαννα περαστικα στα πιτσιρικακια σου!!ευχομαι να μην φτασει να παρει αντιβιωση ο μπέμπης

Ντινα και στον Πανουλη μας περαστικα!!Πωπω δυσκολο να μην κατεβαινει ο πυρετός, δε μου εχει τυχει..

Μαρακι πως εισαι σημερα με τον πονοδοντο;;

Κι εμεις δεν κοιμηθηκαμε καλά..το βραδυ ηταν ανησυχος ο μικρουλης, ειχε βηχα και καποια στιγμη που τον θερμομετρησα ειχε 37,9..Ας ελπίσουμε να μην χειροτερεψει

Πάω να φτιαξω τα φρουτα του και θα επανέλθω μολις κοιμηθει

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάκια μου. Τι κάνετε;

Πικουλίνα περαστικά στον Πανούλη σου. Δύσκολο να έχει τόσο υψηλό πυρετό. Ίωση ήταν αυτό που πέρασε; Ελπίζω να τη γλιτώσει η Βαρβάρα σου. Το Μαράκι τι κάνει; Πες μας κανένα νέο από την κουμπαρούλα σου. Το έχει ρίξει στις βόλτες; ;););)

Joa μακάρι να μην χρειαστεί το μπεμπάκι σου πάλι αντιβίωση; Δεν μπορώ να τα βλέπω να ταλαιπωρούνται τόσο μωράκια. :( Όσο για τον ύπνο..... κάνε κουράγιο κοπελιά.....

Πετρούλα 37,9 χωρίς κανένα άλλο σύμπτωμα; Μήπως τον ταλαιπωρεί κάποιο δοντάκι; Εύχομαι να είναι αυτό και τίποτα άλλο.

Που είναι το Φιλάκι;;;;;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημέρα ,

Βρε κορίτσια τοσα αρρωστούλικα και περαστικα ουτε χειμωνας να ηταν πια.:mad:

Ντίνα μου περαστικα στον Πανούλη .Ψήθηκε μωρε γμτ το πουλακι μου.Ελπίζω να είναι ήδη καλύτερα.

Ιωάννα μου ευχομαι να την γλυτώσετε και εσείς.Περαστικα.

Πετρουλα ελπίζω να ειναι δοντακι οπως λεει και η Ιωάννα .ΠΕραστικα και σε εσας.

Εγώ συνεχίζω με τις δουλειές μου.Χθες επλυνα χαλια και κουρτινες απο τον επανω οροφο και σιδέρωσα ενα εκατομύριο ρουχα της μικρης!!:rolleyes:

Σήμερα βεβαια με πονανε τα χερια μου οπότε το απόγευμα λεω να το παω λίγο πιο χαλαρα.

Θα βαλω μονο πλυντηριο και λεμε να βγούμε στην αγορα να παρω ενα χαλι για την κουζίνα μου και πεδιλα για το κοριτσακι μου.

Φιλακια!

Καλημέρα!

πάλι αρρωστούλικα έχουμε?

Γειτονάκι μου κουράγιο!!!!!! Κι εύχομαι το μπεμπόνι να βελτιωθεί γρήγορα!!!

Πικουλίνα μου, περαστικά και σε σας! Ακριβώς το ίδιο με τον Πανούλη σου το πέρασε και ο γιος της κολλητής μου την προηγούμενη εβδομάδα. 40άρια ακατέβατα... με πολύ δύσκολες νύχτες, όπου ο μικρός να σπαρταράει και να παραμιλάει! Πάντως για να σου πω και κάτι αισιόδοξο... η μικρή της (που τώρα χρονίζει) ευτυχώς δεν κόλλησε! Εσενα πώς είναι η μικρή? Την γλύτωσε?

Πετρουλίνι κι εσείς? Εύχομαι να την σκαπουλάρει ο μικρός...

Εγώ σήμερα δεν είμαι και πολύ κεφάτη...

Έχω έναν πονοκέφαλο από χθες βράδυ και πολύ με εκνευρίζει!

Το δόντι μου... τα ίδια... Δεν πονάει συνέχεια... μόνο όταν το ακουμπάω. Οπότε κι εγώ δεν το ακουμπάω! χαχα!

Σήμερα θα πάω το απόγευμα και μια βόλτα από την νονά μου στο φαρμακείο για να πάρω το εμβόλιο της Σοφίας και να προμηθευτώ και καλοκαιρινές προμήθειες! (αντικουνουπικά, αντηλιακά κ.λ.π....)

Μαμά-ναύτη! Πρόσεχε! Μην το παρακάνεις με τις δουλειές και σε ξαναπιάσει το χέρι σου!

Έτοιμο και το φαγητάκι μου... το έσβησα και πάω για δουλειές!

Πολλά φιλιά σε όλες!

mrdIp3.png

Έτοιμο και το φαγητάκι μου... το έσβησα και πάω για δουλειές!

χμμμμμμ τι καλό έφτιαξες; :P:p:p

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Μη μιλάτε για φαγητό...πεινάωωωωωωω:tongue::tongue:

Πικουλίνα περαστικά και αγύριστα κούκλα μου... έχω περάσει τέτοιους πυρετούς και ούτε θέλω να τα θυμάμαι....

Πετρούλα περαστικά και ελπίζω να μην είναι τίποτα...

Ιωάννα μου όσο ακούω για βήχα και πυρετό σκιάζομαι.... αν είναι να ηρεμήσει με την αντιβίωση καλύτερα να την πάρει...

Σούλα χαρά στο κουράγιο σου.... τα ρούχα ης κόρης μου ποιος θα τα σιδερώσει που το στέλνω το παιδί στο σχολείο κατατσαλακωμένο;;;;;(ντροπή και άισχος!:tongue::tongue:)

Πανμαρ για δίαιτα σε βλέπω μάλλον....:rolleyes::rolleyes: Πήγαινε παιδί μου δες το...πως θα φας το μεσημέρι;;;;:P

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Κοριτσια μόλις μίλησα με το Ν.

Βγάλανε ανακοίνωση στον παιδικό για ψείρες και με επιασε ταραχή.Αν κολήσει η μικρη πως καθαρίζεις το θαμνο οεο????

Τωρα μου είπαν για κατι σκευασματα και για προληψη και καταπολέμηση αλλα αν εχετε κατι υπόψιν σας θα με βοηθούσατε πολυ!!!

Καλησπέρα και απο'μένα,

Καλό μήνα να έχουμε και ειλικρινά παρακαλάω αυτό το μήνα να μη ξαναδιαβάσουμε για αρρωστούλικα μικρά και μεγάλα παιδιά.

Περαστικά σας Ιωαννίτσα , δυστυχώς στα μωράκια μας αυτός ο έντονος βήχας με τα φλέμματα δεν φεύγει αν δεν τους χορηγηθεί αντιβίωση, το ζήσαμε 2 φορές μέσα σε 2 μήνες και το έχω εμπεδώσει. Ρίξε συνέχεια ορό μπας και την αποφύγετε βρε κοπέλα μου.

Πικουλίνα περαστικά και σε εσάς και φύλαγε τη μικρή όσο μπορείς γιατί και εμείς και εμείς τώρα ηρεμήσαμε με τα 40αρια οικογενειακώς.

Πετρούλα μου επίσης, μακάρι να μην είναι τίποτα εύχομαι.

Blume γρήγορη ανάρρωση και σε εσάς βρε κοπέλα μου.

ΠανΜαρ τι αταξίες έκανες και σε δελεάσανε και εσένα με γλυφειτζουράκια και τώρα να τα αποτελέσματα , οέο; όπως και να 'χει μη το αφήνεις με τίποτα, Δευτέρα πονάς δεν πονάς να πας στο γιατρό σου γιατί είναι άτιμο πράγμα ο πονόδοντος και μπορεί από ένα απλό σφραγισματάκι να καταλήξεις με απονεύρωση.

Πάντως σχετικά με τις καλοκαιρινές μετεωρολογικές προβλέψεις άκουσα κάτι αντίστοιχα σχετικά με αυτά που έγραψε ο Καντερές. Απο Δευτέρα θα έχουμε τρελή ζέστη αλλά γενικά όλος ο Ιούνιος θα είναι άστατος μήνας, μία βροχές , μία ζέστη με μικρή διάρκεια.

Να ευχηθώ επίσης η ώρα η καλή σε όλους τους μελλοντικούς γαμπρούς και νύφες και να περάσετε όμορφα.

Σουλίτσα στο φαρμακείο υπάρχουν πολλά φυτικά αντιψειρικά προϊόντα που νομίζω θα σε βοηθήσουν αρκετά, όσο μπορείς βέβαια πιάσε και αλογοουρίτσα τα μαλλάκια της ζουζούνας και πλεξούδα και σαν εναλλακτική σκέψου να της αλλάξεις λίγο το χρώμα :D πλάκα κάνω.

φιλιά καλό ΠΣΚ.

Καλημέρα κορίτσια.

Μετα από εναν εξονυχιστικο ελεγχο (το ζαλισα το παιδακι μου) ευτυχως δεν εχουμε κολήσει (ακομα).

Τουλάχιστον τωρα ειμαι υποψιασμενη και αν μη τι αλλο θα το προλαβουμε το κακο νωρις!!!!

Κικίτσα μου λες να της τα κανω κανενα ωραιο κοκκινακι τα μαλλακια???χα χα

Χθες καταφερα να τελειωσω με το μεγαλυτερο μερος απο πλυντηρια , αγόρασα και ενα τελειο χαλακι για την κουζινα μου και σήμερα συνεχιζω ακαθεκτη.

Ευχομαι τα αρρωστούλικα μας να ειναι καλύτερα!!

Να ευχηθώ και χρόνια πολλα στον γαμπρούλη μου.

Ευχομαι να ειναι παντα γερός!!!

Καλημέραααα!

Φασολάκια έφτιαξα χθες...

Και στον οδοντίατρο δεν πάω γιατί λείπει εκτός Ελλάδος! Από Τετάρτη θα πάω!

Πώς είναι τα αρρωστούλικα? Καλύτερα ελπίζω!

Σουλίτσα την γλυτώσατε ε? Να έχεις, πάντως, στο πίσω μέρος του μυαλού σου πως αν σας τύχει (που δεν σας το εύχομαι) βοηθάει και η βαζελίνη! Τις σκοτώνει!

Εμείς καλά! Η Σοφία ετοιμάστηκε και πάει στην παραλία!!!! (τι να πω Θεέ μου!!!)

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Αυριο παίζει ποδοσφαιρο η εθνικη με την Μαλτα γνωρίζει καμια σας τί ώρα θα είναι ο αγώνας? Θέλουμε να πάμε εκδρομη!:D

Σουλα έχει και του κορρε και της apivita. Του κορρε ειχα παρει εγω αλλά μυρίζει άσχημα, δεν δοκιμαζεις της apivita? Με γειά το χαλάκι!

πικουλινα μου περαστικα σας! Αχ μωρε ψήθηκε....

sardelaki μου να χαιρεσαι τον γιόκα σου! Να τα εκατοστησει!!!

πανμαρ πώς πάει το δόντι?

sunsun έκανες τη β-επιπέδου? Τί κάνει το αγοράκι σου?

το καλοκαιρι θα ειναι πιο δροσερο απο οτι συνηθως ..ανεμενονται στον κεντρικο αξονα της χωρας αρκετες βροχες καθολη την διαρκη του καλοκαιριου ,ζεστη αρκετη αναμενεται μεχρι και τις 15 ιουλιου ,απο εκει και επειτα θα δροσισει αρκετα (δλδ αυγουστο θερμοκρασιες γυρω στους 28 βαθμους)και με αρκετους ανεμους ..

Αχ εμένα μου αρεσει. Δεν τη μπορω τη ζέστη και τα κλιματιστικά. Ρίχνει και τη βροχούλα καθε μεσημεράκι την ίδια ώρα.....μια χαρα!

Καλημέρα κορίτσια. Μια σχετική διάλυση πάντως την έχουμε στο Καφέ......δεν μπορείτε να πείτε. :P:p:p

Πανμάρ φασολάκια ε; Εγώ έφτιαξα χτες μακαρόνια και μου λέει η Αλεξάνδρα: 'Πάλι τα ίδια θα φάμε; Έβαλες τουλάχιστον σάλτσα;' Όχι ποτήρι νερό δεν θα μου φέρει, ξύλο θα φάω.

Joa και Πετρούλα πώς είναι τα μωράκια;

Σούλα πάρε ένα ειδικό σαμπουάν για ψείρες και λούζε την Ανδρεάνα προληπτικά. Και εγώ το έκανα αυτό πέρσι στην Αλεξάνδρα και δεν έχει και το πολύ μαλλί.

Σαρδελάκι χρόνια πολλά και ευτυχισμένα στον Αστεράκο σου. :P:p:p Να ζήσει σαν τα ψηλά βουνά.

Εγώ έφτιαξα χτες μακαρόνια και μου λέει η Αλεξάνδρα: 'Πάλι τα ίδια θα φάμε; Έβαλες τουλάχιστον σάλτσα;' Όχι ποτήρι νερό δεν θα μου φέρει, ξύλο θα φάω.

αχ! Γιοβάννα μου... να πω ότι δεν σε νοιώθω...? ψέματα θα πω!

το είπε και η Σούλα χθες...

"για καλό τις κάναμε τις κόρες?" :tongue::tongue:

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...