Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερααα!

Τρεχω και δε φτανω και δεν προλαβαινω να σχολιασω.Απο βδομαδα θα επανελθω.

Ιωαννα καλα να παθεις!:tongue:.Στο ειπα δε στο ειπα;Εγω ακολουθουσα το κολπο- διπλα σεντονια .Τραβας το πανω και ετοιμο.Τσς τσς να την ακους την παλια!!!:cool::tongue:

Περαστικα στο μπεμπακι που ταλαιπωρειται!!!

Θα προσπαθησω αργοτερα να γραψω τα υπολοιπα.

Φιλια!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ καλο μηνα !!!το ξεχασα ...

Γειτονακι περαστικα(εγω ακομη δεν εχω παρει τηλ)...

blumaki περαστικα!!!!!και εμεις συναχωμενοι επισης!!

Να σας κανω και μια προβλεψη για το φετινο καλοκαιρι ...εχουν ηδη τα διαφορα σαιτ αρχισει και δινουν μακρυπροθεσμες προβλεψεις καλοκαιριου ..βεβαια οι προβλεψεις περαν του 10ημερου δεν ειναι ποτε σαφης αλλα αποτελει μια ενδειξη

το καλοκαιρι θα ειναι πιο δροσερο απο οτι συνηθως ..ανεμενονται στον κεντρικο αξονα της χωρας αρκετες βροχες καθολη την διαρκη του καλοκαιριου ,ζεστη αρκετη αναμενεται μεχρι και τις 15 ιουλιου ,απο εκει και επειτα θα δροσισει αρκετα (δλδ αυγουστο θερμοκρασιες γυρω στους 28 βαθμους)και με αρκετους ανεμους ..

Καλο καλοκαιρι!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημερααα!

Τρεχω και δε φτανω και δεν προλαβαινω να σχολιασω.Απο βδομαδα θα επανελθω.

Έχουμε γάμο λέμεεεεε! Τρέχουμε τώρα! χαχαχαχα!

Γειτονάκι δεν μου αρέσαν καθόλου οι προβλέψεις σου για τον καιρό...

Δηλαδή από 15 Ιουλίου και μετά (που σκέφτομαι να κατέβω στο νησί) θα έχουμε δροσούλα και ανέμους? Ωραία που θα περάσουμε......

mrdIp3.png

Έχουμε γάμο λέμεεεεε! Τρέχουμε τώρα! χαχαχαχα!

Γειτονάκι δεν μου αρέσαν καθόλου οι προβλέψεις σου για τον καιρό...

Δηλαδή από 15 Ιουλίου και μετά (που σκέφτομαι να κατέβω στο νησί) θα έχουμε δροσούλα και ανέμους? Ωραία που θα περάσουμε......

και εμεις εχουμε γαμο το σαββατο !!παντρευεται ο αδελφος!!!δευτερη φορα...οποτε πιο cool τωρα...στον τριτο του γαμο θα παμε με σορτς και σογιαναρα !!!

Για τις προβλεψεις ετσι λενε ..και μεχρι και τις 20 ιουνιου εκει θα ειναι η θερμοκρασια γυρω στους 30 βαθμους ..και επισης ακουγεται για αφιξη του χειμωνα νωρις δλδ απο αρχες οκτωβρη ...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

και εμεις εχουμε γαμο το σαββατο !!παντρευεται ο αδελφος!!!δευτερη φορα...οποτε πιο cool τωρα...στον τριτο του γαμο θα παμε με σορτς και σογιαναρα !!!

χαχαχαχα!

Ωωωω! Κι εσείς? Άντε να ζήσουν τα παιδιά!

'Ετσι... να τα παντρεύουμε σιγά σιγα τα αδερφάκια μας...

(Να δω κι εγώ πότε θα παντρέψω την δικιά μου! Με τον αδερφό καθάρισα...)

Τις προβλέψεις δεν τις σχολιάζω άλλο! Δεν μ'αρέσουν!!!!

mrdIp3.png

Καλημερα και καλο μηνα.

Αν και η Ιωαννα μας φρόντισε να μας στεναχωρήσει.Γιατι βρε κακο κοριτσακι τετοιες προβλέψεις .

Ειναι που ειναι μικρο το καλοκαιρι μας το κουτσουρεψες και αλλο τι μενει????

Περαστικά σας κοριτσι μου και με το καλο ο γαμος !!

Οσο για το αλαγμα σεντονιων μου το εχει κανει και η δικια μου και η απαντηση στο -Γιατι βρε παιδι μου ? ηταν φωναξα αλλα δεν με ακουσες!!!!!

Φίλη της μαμας-ναυτη (χι χι) περαστικά για το δοντακι σου!!

Οσο για το κοριτσακι σου τι αν πω ρε φιλεναδα????Καναμε κόρες δηθεν για καλο ε???

Και ναι χθες καταφερα να ξεκαθαρίσω τις ντουλαπιτσες μου και σημερα λεω να συνεχίσω με χαλια και κουρτινες.Αλλα ο καιρος δεν βοηθαει καθολου .Καθε απόγευμα καταιγιδα πιανει.

blume περαστικα και σε σενα κοριτσακι μου.

Α να σας πω και ενα καλο που ειπε το καμαρι μου χθες!!!

Την πήρα να παμε να ψωνίσουμε και να βαλουμε βενζίνη.Ε αυτη η βενζινη δεν της εκατσε καλα.

Μόλις φτασαμε στο βενζιναδικο μου λεει "μαμα εδω θα μας βιδωσουν???"

Τι ηθελε να πει ο ποιητης δεν καταλαβα.

Α χθες φαγαμε και το πρωτο παγωτακι μας και το καταευχαριστηθηκε το καμαρι μου!!

Καλημέρα! Καλό μήνα!!!!!!

Ιωάννα εγώ θα κανω ότι δεν διάβασα τις προβλέψεις σου και θα πω πάλι ότι περιμένω τον καύσωνααααααα!!!!:tongue::tongue::tongue:

Π

"Μαμά! Να πεις στον μπαμπά ότι αυτό που κανει δεν είναι ωραίο. Είμαι πολύ κουρασμένη και με πονάει και το πόδι μου. Δεν μπορώ να τον ακούω να κλαίει! Καληνύχτα!"

Η κόρη σου είναι άπαιχτη!!!!!! Έχω πεθάνει στο γέλιο μιλάμε!!!:lol::lol::lol::lol:

Τι λέει το δόντι; Καλύτερα πάντως να πας νωρίς για να μην χειροτερέψει...

Με το καλό και οι γάμοι καλέ!!!!!!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

blume ρώτησα τη γιατρό για επισκληρίδειο και είπε οτι κάνουν κανονικότατα. Και εγώ είχα ακούσει οτι κάνουν ολική.

Είναι μάλλον αγοράκι αλλά περιμένω τη Β' επιπέδου για να επιβεβαιωθεί!

filaki πού είσαι;

πανμαρ πολύ γέλιο με το κλάμα του Παν. !!

βιδώσουν εννούσε βενζινώσουν = βάλουν βενζίνη καλέ...

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Διαφημίσεις

Τι λέει το δόντι; Καλύτερα πάντως να πας νωρίς για να μην χειροτερέψει...

μμμμ... τι θα έλεγες εσύ? να το αφήσω μπας και περάσει μόνο του?

ξέρεις την παροιμία που λέει "πήγε ο Εβραίος στο παζάρι..." ε, πήρα κι εγώ τηλ τον γιατρό μου για να πάω αύριο και λείπει στο εξωτερικό! Θα είναι από Τρίτη στο ιατρείο του!!!! Και μου είπε πως αν πονάω πολύ να βρεθούμε Δευτέρα! Ευτυχώς, όμως, είναι ακόμη υποφερτή η κατάσταση!

mrdIp3.png

Φίλη της μαμας-ναυτη (χι χι) περαστικά για το δοντακι σου!!

Οσο για το κοριτσακι σου τι αν πω ρε φιλεναδα????Καναμε κόρες δηθεν για καλο ε???

Και ναι χθες καταφερα να ξεκαθαρίσω τις ντουλαπιτσες μου και σημερα λεω να συνεχίσω με χαλια και κουρτινες.Αλλα ο καιρος δεν βοηθαει καθολου .Καθε απόγευμα καταιγιδα πιανει.

Α χθες φαγαμε και το πρωτο παγωτακι μας και το καταευχαριστηθηκε το καμαρι μου!!

Μπράβο προκομμένο κορίτσι!!!:tongue:

Τώρα, για το τι καλό θα δούμε από τις κόρες μας... κι εγώ απορώ!

Νομίζω, ότι με αυτό τον καιρό θα καταλήξουμε σαν τις τροπικές χώρες! Να βρέχει καθημερινά για ένα δίωρο... Σε μας, μόλις σταμάτησε!

Άντε καλή αρχή στα παγωτάκια σας! Εμείς πρέπει να έχουμε φάει καμμια δεκαριά (μέχρι στιγμής!)

mrdIp3.png

Χαθηκαμε λιγο , γιατι περασαμε μια μικρη δυσκολια . Ο Παναγ. ειναι απο τη Κυριακη με πυρετο και απο τη Δευτερα με 39,5-40 που κατεβαινε

πολύ δυσκολα ομως. Τα βραδια πολύ δυσκολα, αφου με αντιπυρετικα ειχε το λιγοτερο 39. Ειχαμε μεχρι σημερα περιθωριο , γιατι αν δεν καλυτερευε θα πηγαιναμε νοσοκομειο για εξετασεις και μαλλον για εισαγωγη. Οι αδενες του παλι τουμπανο , οπως και τη προηγουμενη φορα,πριν 1,5 χρονο που ειχαμε νοσηλευτει. Σημερα εναι σαφως καλυτερα ,αν εξαιρεσεις ενα 38,5 που εκανε τωρα, γενικα ειχε γυρω στο 37. Ελλειπαν και οι γονεις μου στη Σιφνο , οποτε καταλαβαινετε. Ελπιζω να τη γλιτωσαμε. Αυτα απο εμας!!!

Φιλια σε ολες!!!!

Καλημεραααα

Πικουλινα μου περαστικα στο αγορι σου...βρε τον ερμο τον Πανουλη...ψηνεται ....σιδερενιο το αγορι μας ...

αληθεια το αρμακι που ειναι ??τα εχει βρει δυσκολα με τα 2 ???πολλα φιλια αρμακι!!

Εγω κλασσικα καταρρεω....στις 2 ξυπνησε ο μπεμπης με βηχα και κοιμηθηκε στις 3.30 ,στις 5 ξαναξυπνησε και κοιμηθηκε 5.30 αλλα 5.30 ξυπνησε ο χρηστος και ηθελε αγκαλιτσες οποτε 6 πηγα στο κρεβατι μου και 6.30 ξυπνησα..ποτε θα κοιμηθω καμια μερα στο λεωφορειο και θα φτασω στην παρνηθα αυτο δεν το ξερω...

ο μπεμπης τα ιδια ...καμια βελτιωση ρε γμτ...του εχει δωσει περιθωριο εως αυριο ...δεν βλεπω να την γλυρωνει την αντιβιωση το μπεμπακι ...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...