Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια :D:D:D Όλες καλά. Περαστικά σε όλα τα αρρωστούλικά μας.

Κίκο μου τι χειρουργείο είχε κάνει ο μπέμπης; Δεν ξέρω τίποτα :oops::oops: Όπως και να έχει αφού τώρα είναι καλά και αναπτύσσεται φυσιολογικά όλα ο.κ. :D:D:D

Ντελένι περαστικά και σε εσένα. Εγώ δεν το έχω σε καμία συμπάθεια το a/c. Ούτε με τους καύσωνες δεν το ανάβω.

Μαρίνα ακριβώς στα κυβικά της Αλεξάνδρα είναι η Μαριαλένα σου. Μην την φοβάσαι. Και εγώ έβλεπα - βλέπω την Αλεξάνδρα να τρώει κάτι παραπάνω και έλεγα θα πάρει κάτι, αλλά τζίφος. Μα όλη μέρα τρέχουν μωρέ. Που να τους πιαστεί κάτι;

Εμείς χτες ξεσαλλώσαμε. Πήγαμε με το φιλαράκι μας τον Κωνσταντίνο σε κούνιες, καφέ και μετά ποικιλία. ;););) Φύγαμε στις 7 και γυρίσαμε 11 +. Ευτυχώς που είχα έτοιμο φαγητό γιατί μετά θα έτρεχα. Που έτρεχα έτσι και αλλιώς.....

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κικη μου τελευταια φορα τον ταϊζω οτι ωρα ξαπλώσω κι εγω, 12.30 με 1.30 πμ συνηθως

Το θεμα μου ειναι οτι εγω πολλες φορες ξαγρυπναω και δεν μπορω να ξανακοιμηθω..αυτος μια χαρα κοιμαται στο ζυζι.Το τελευταιο 10ημερο μενω ξυπνια, δεν ξερω αν ειναι λόγω ζεστης ή λόγω αγχους για τις προετοιμασιες, γεγονος ειναι οτι δεν κανω καθολου καλό υπνο!!!

Ο Αν. το εκοψε 10 μηνων αλλα εκεινος μολις τον εβαζα στο στηθος ξανακοιμοταν κι ετσι καταλαβα οτι ξυπνουσε για να πιπιλισει και απο συνηθεια κι οχι λόγω πεινας..

Μάλλον λόγω άγχους θα είναι κοπέλα μου γιατί και εγώ τα βήματά σου ακολουθώ, τα μάτια μου έχουν πάρει χρωματάκι απο κάτω. Πιπίλα παίρνει ο μικρούλης , του έχεις δοκιμάσει; εγώ στο 40ημερο απάνω παρόλο που θήλαζα μου είχε πει ο παιδίατρος να του ξεκινήσω πιπίλα το βράδυ μιας και απο θέμα πάχους δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα και όντως μια βδομάδα αργότερα κοιμόταν σερί όλο το βράδυ, τώρα μου τα χάλασε.

Καλημέρα ,

Βαριέμαι απίστευτα εδώ και δυο μερες δεν εχω καθολου μα καθολου διαθεση.:-(

Καταρχήν Νατασα μου μας ελειψες κοριτσάκι.

Σε καταλαβαίνω για το αγχος με την επεμβαση αλλα αφού πρεπει να γινει και είναι για το καλο του παιδιου θα κανεις κουραγιο γλυκεια μου.

Οσο για το σκηνικο με το γλιφιτζούρι και το γυαλι τρομακτικο.

Το κακο είναι ότι και η δικια μου τον τελευταιο καιρο ζηταει κανενα γλυφιτζουρι το οποιο βεβαια δεν το τρωει γλυφει λιγο και τελος αλλα εχω ένα μονιμο φοβο και δεν την αφηνω από τα ματια μου.

Ελενη μου περαστικα σου κοριτσι μου!!!

Κικη μου εγω μαλλον ειμαι η πλεον αναρμοδια να σου πω για βραδυνα ξυπνήματα .Η κορη μου δεν εχει αλλαξει και παρα πολύ από τοτε που γεννηθηκε .τοτε ξυπνουσε για γαλα τωρα για οτιδηποτε της ερθει στο κεφαλι.

Περαστικα και σε εσας!!!

Μαρινάκι μου αυτά που εφαγε η ξανθουλα σου η δικια μου θελει δυο μερες και βαλε για να τα φαει!:shock:

Πετρούλα μου μην αγχώνεσαι όλα θα τα προλαβεις .Δεν σε φοβαμαι καθολου.

Α και οσο για τον πυρετο του Αν. θυμασαι την προηγουμενη εβδομαδα που εκανε και η δικια μου?Μια μερα κρατησε ολο και ολο.Ισως να ειναι καμμια "κουφή " ιωση.

Τα δικα μας.

Χθες εκανα ένα καλο ξεκαθαρισμα στην ντουλαπα της μικρης και εφριξα κυριολεκτικα.

Εχουμε τοοοσα πολλα ρουχα και ένα σωρο είναι ακομα με καρτελακια επανω.

Συνεχίζω με τις δουλειες μου οσο και αν βαριεμαι και ευχομαι μεσα στο σ/κο να τα εχω τελειωσει όλα.

Χθες η μικρη μας εφερε και ένα ποιημα από τον παιδικο.

Εχουν μια γιορτούλα στις 16/6 δεν ξερω ακριβως τι βεβαια για τι ο καλος μου δεν ρωτησε καν.:evil:

Η μικρη μου ειπε ότι θα ντυθει ναυτακι και την πιστεψα γιατι αυτό το θεμα εχει και το ποιημα .

Θα μαθω λεπτομερειες!!!

Φιλια σε ολες.

Γιοβαννούλα δεν είχα πει και πολλά τότε γιατί ήμουν σε πολύ κακή ψυχολογία, άστα.

Σουλίτσα με το καλό να πείτε το ποιηματάκι σας, πάντως και εγώ ξεκαθάρισα επιτέλους τα καλοκαιρινά του μεγάλου και χάρηκα γιατί έχει ακόμα ρουχαλάκια απο τη βάπτιση με τις ταμπελίτσες πάνω. ευτυχώς γλιτώσαμε τις πολλές αγορές.

σας παραθέτω και ένα άρθρο για εμάς που χρησιμοποιούμε μωρομάντηλα.

http://turigr.blogspot.com/2008/05/blog-post.html

Πω πω τί μπόρα είναι αυτη!!!

Τα εχει παίξει ο καιρός!

Σούλα ναυτάκι η μικρή? Ουάου! Χαχαχαχα ωραία θα είναι!

Απο ρούχα εμείς δεν έχουμε πολλά και ετσι δεν εχουμε θεμα με αφόρετα ρουχα και που να τα χωρεσω!

Καλε φυσάει κιόλας...αααααα πάω να κλεισω τα παραθυρα, πάγωσα!

Διαφημίσεις

κι επειδη ο Χ εφυγε πολύ νωρις σημερα τον εβαλα στο κρεβατι μας και εκει που νομιζα οτι νανουριστηκε πάλι εκλεισα κι εγω τα ματια μου και εγινε το κακό!!!τον μάζευα απο τα πατωματα...

Ωχ... Φανταζομαι τρομαρα που θα πηρες, ξυπνησες για τα καλα μετα!

Θυμηθηκα τη μπουμπου μου τωρα (2 μηνων αν θυμαμαι καλα) δεν κοιμοταν με τιποτα και την κοιμιζα μαζι μου στο κρεβατι. Ερχοταν ο άντρας μου μετα την εβαζε στο δικο της και ξάπλωνε αυτος. Ελα που τον πηρε ο υπνος στον καναπε και εγω ηθελα να αλλάξω πλευρο και νομιζα οτι ξάπλωνα πανω στο χερι του για το πιάσει. Οταν καταλαβα οτι ξάπλωνα πάνω στο μωρό έπαθα σοκ:shock:. Ακομα και τωρα.... Δεν το ειχα αναφερει ποτε μεχρι σημερα...:(:oops: Αγιο ειχε το κοριτσακι μου!

Καλημερα σπιτι ...

το μπεμπακι πολλλυ γκρινια,μειωμενη ορεξη , πολυ φλεμμα και απο χθες και πυρετουλι οποτε μια επισκεψη στο γιατρο επιβεβλημενη ..τα φερνει ο χρηστος , ο χρηστος σε δυο μερα τα ξεπερναει και ταλαιπωρειται το ερμο το μπεμπακι..

Μαρινακι καλε μια χαρα ειναι ο Γιωργος ..ο χρηστος που τον λες και τσουπωτο ειναι 16 κιλα και ειμαστε και 2 μηνες μεγαλυτεροι..οσο για την πριγκηπισσα απο χθες κοιταει το παραθυρο της τουαλετας ο χρηστακος και ειναι αδειο...

εμας για καραμελιτσες κοριτσια ψοφαει(αυτες που ειναι σαν ζελεδακια) , γλιφιτζουριαδεν τρωει ουτε σοκολατες(ειναι μαυρες χαχαχα)ουτε παγωτο (ειναι κρυο)αλλα του αρεσουν οι τουρτες (μην μας καλεσετε σε παρτυ τρωμε δυο δυο τα κομματια),οι κρεμες βανιλια,τα μπισκοτα μιραντα και γαλακτοφετες τρωμε με τρελα ομως κοκκαλα απο μπριζολες ,παιδακια και λοιπα...

Κικο μου περαστικα ..εμας παντως τωρα που ειναι αδιαθετος και ξπυναει την νυχτα δεν του δινω γαλα ...

Νατασουλι ολα καλα θα πανε με τον μικρο !!!ο καιρος απο την αλλη εβδομαδα θα ειναι πλεον καλοκαιρινος τα τελευταια του ειναι οποτε και ο κινδυνος ιωσης θα απομακρυνεται

Καλημεραααααα

cca53e644d.png

eTRlp2.png

καλησπερα!!!

τι κανετε;

εγω εχω τρομερο πονοκεφαλο!

περαστικα στα αρρωστουλια!

Νατασσα μου ευχομαι να πανε ολα καλα με την επεμβαση και να ηρεμησεις κι εσυ λιγο να ξεκουραστεις!

οσο για τις τρομαρες εγω εχω παρει πολλες φορες απο τον Τιμο γερα να ειναι να τα φυλαει η παναγια!

για το βραδινο το γαλα δεν εχω να σας πω κατι γιατι ο θοδωρης ακομη ξυπναει κατα της 4 για να πιει γαλα εχω δοκιμασει τα παντα αλλα δεν γινεται τιποτα :tongue: μονο αν πιει γαλα ξανακοιματε μεχρι πριν λιγο καιρο που θηλαζε ξυπνουσε ανα 2 ωρες εκει να δειτε αυπνια τεσπα θα μεγαλωσουν και θα το κοψουν κι αυτο τι να κανουμε!

Σουλα ναυτακι ε;τελεια;

εγω εχω νευριασει απιστευτα με το σχολειο μας γιατι δεν θα κανουν γιορτη φετος για να δειξουν οτι διαφωνουν με τα νεα μετρα που θελουν να τους αυξησουν το ωραριο τωρα πως θα καταλαβει η κυβερνηση με το να μην κανουν γιορτη δεν ξερω αλλα τι να πεις!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

kiko μόλις περάσει η ιωσούλα θα αρχίσει πάλι να κοιμάται όπως πριν. Υπομονή!

όσο για το χειρουργείο, όταν κάναμε εμείς την ημινεφρεκτομή, που είναι δύσκολη εγχείριση, ήταν Δεκέμβρης, εν μέσω του ξεσπάσματος της γρίππης το 2009-2010. Σε καταλαβαίνω πώς νιώθεις!

joa όντως η δεύτερη εγκυμοσύνη περνάει γρήγορα. Δεν διαβάζεις τόμους βιβλίων για την κάθε βδομάδα..! Περιμένω να κάνω και τη Β' για να χαρώ!

Μου κλείσανε ραντεβού 8/6 και είμαι ήδη στην 22η βδομάδα. Λέτε να έχουν κάνει λάθος; η γιατρός στο Έλενα μου είπε μέχρι 5/6 να την κάνω.. να μου πεις για 3 μέρες δεν είναι πρόβλημα.. Θα γεννήσω 38η βδομάδα λόγω καισαρικής. Συνηθίζεται να κλείνουν ραντεβού νωρίτερα από την ΠΗΤ; Την Κάτια τη γέννησα 37+4 μέρες γιατί σπάσανε τα νερά οπότε πιστεύω οτι ούτως ή άλλως θα ξαναγίνει αυτό... ή άσχετα με την πρώτη;;

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Πάει κορίτσια... σιγουρεύτηκα!

Από την κόρη μας, στο μέλλον δεν θα περιμένουμε ούτε ένα ποτήρι νερό να μας φέρει...

Πάει για ύπνο την ίδια ώρα με τον μπαμπά της.

Ξαπλώνει ο Παν πρώτος και την φωνάζει να πάει να του δώσει ένα φιλί και να του πει καληνύχτα.

Η Σοφία δεν πήγε, οπότε ο Παν άρχισε να "κλαίει"...

Η κορούλα μας αδιαφορεί πλήρως, πάει κανονικά στο κρεββάτι της να κοιμηθεί και την ώρα που της έκλεινα το φως για να φύγω μου λέει:

"Μαμά! Να πεις στον μπαμπά ότι αυτό που κανει δεν είναι ωραίο. Είμαι πολύ κουρασμένη και με πονάει και το πόδι μου. Δεν μπορώ να τον ακούω να κλαίει! Καληνύχτα!"

Θα επανέλθω αργότερα...

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Ξανάρθα!!!!

Καλησπέρααααα!

Βρε Νατασάκο... μην αγχώνεσαι κορίτσι μου... δεν κάνεις καλό ούτε σε σένα ούτε στο αγοράκι σου... μια εγχείρηση αμυγδαλών είναι... όλα καλά θα πάνε!!!!

όσο για το γυαλί από το ποτήρι... μήπως πρέπει να ξανασκεφτείς το να χρησιμοποιεί μόνο γυάλινα ποτήρια? και τα πλαστικά? τα σκέφτεσαι καθόλου? χαχαχα!

το γλυφιτζούρι... το θεωρώ πταίσμα!

Γειτονάκι πώς είναι ο μικρός Πολωνός Βούδας? Τι σας είπε ο γιατρός?

Κικίτσα και γιατρέ περαστικά σας!

Πετρουλίνι... τς τς τς... μα είναι δυνατόν να κοιμάσαι και να σου πέσει το παιδί????

Η πρώτη του ήταν? Άντε! Με το καλό! Όπως λέει και ο μπαμπάς μου, "με τις τούμπες μεγαλώνουν τα παιδιά"!

Μην αγχώνεσαι για την βάφτιση! Όλα θα τα προλάβεις! (τα προσκλητήρια τα έχεις στείλει? γιατί, μεταξύ μας, αυτά είναι τα μόνα που δεν λέει να τα καθυστερήσεις! :tongue:)

Μαμά-"ναύτη"... πώς πάει το ξεκαθάρισμα? Προχωράει? Θα τελειώσεις μεσ'το Σ-Κ? Αυτήν την βαρεμάρα που λες... κι εγώ την έχω αυτές τις μέρες... Σε νοιώθω!!!

Μία φίλη, έκαναν εγχείρηση στο μικρό τους το παιδάκι (ακόμα δεν έχει χρονίσει) γιατί είχε δύο μικρούς όγκους (σαν καρουμπαλάκια) ένα στο κεφάλι και ένα στην "ουρίτσα" (πάνω από τον πωπό)... η εγχείρηση πήγε καλά... τώρα περιμένουν τα αποτελέσματα της βιοψίας...

φαντάζεστε τι αγωνία περνάει η καημένη?

Αααααχ! Υγεία!!!!!

mrdIp3.png

Καλημερα..

κουτουλαω παντου..το μπεμπακι χθες το βραδυ δεν μπορουσε να κοιμηθει οποτε απο τις 2 εως τις 4.30 ημουν ξυπνια ...μεσα σε ολα στις 3.30 ειδαμε οτι ο χρηστος ειχε κατουρησει το κρεβατι οποτε εν μεσω χορωδιας (ο χρηστος δεν ηθελε να σηκωθει και ο μπεμπης εκλαιγε )εστρωνα και κρεβατι αξημερωτα...στις 4.30 κοιμηθηκε το μπεμπακι αλλα στις 6 ξαναξυπνησε ..ευτυχως κοιμηθηκε αμεσως αλλα τι να το κανεις που το ρημαδι το ξυπνητηρι χτυπαει στις 6.30

ο μπεμπης εχει ιωση με βροχοσπασμα και πυρετο ...συνεχιζουμε ως μασκοφοροι και αν ο πυρετος συνεχισει ή επιδεινωθει ο βηχας θα ξαναπαμε να μας δει ..

Και εχω ανακοινωση....προσεχως τελειωνω τις ντουλαπες ...(μου εχουν μεινει κατι ψιλα του συζυγου)και αλλη μια ανακοινωση αν του ξαναπαρω λινο πουκαμισο να μου κοπουν τα χερια...σκατοπουκαμισα....

Sunsun οτι γεννησες την ελιζα 37+4 δεν σημαινει οτι και σε αυτη θα σου σπασουν τα νεα νωριτερα ..παντως οπως και να εχει στις 38 κλεισμενες εβδομαδες θα πας με ραντεβουδακι να βγαλεις το μπεμπε αφου εισαι με καισαιρικη .για το ελενα δεν ξερω πολλα ξερω ομως οτι εχουν υπεροχα λουξ δωματια και κανουν δυσκολα επισκληριδιο (συνηθως στις καισαιρκες κανουν ολικη ναρκωση)

Καλε που ειναι το φιλακι??μου ελειψαν οι μονολογοι της...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα και καλό μήνα!!!!!!

Καλοκαίριιιιιιιιι....! Αποφάσισες να έρθεις να εγκατασταθείς επιτέλους???

Γειτονάκι μου καλοπέρασες το βραδυ ε?

Περαστικά σας μωρέ...

Τελικά ο καλός Θεούλης με τιμώρησε... Κοροϊδεύαμε χθες την γιατρό μας (και τους συναδέρφους της) και σήμερα έχω ξυπνήσει με έναν πονόδοντο... που δεν μ'αρέσει καθόλου... Ούτε με την οδοντόβουρτσα δεν μπορούσα να ακουμπήσω ένα συγκεκριμένο δόντι... Σε σημείο που σκέφτομαι να πάρω τον γιατρό μου να κλεισω ρεντεβού! Τόσο χάλια!

Φιλάκιιιιιι! Πού είσαι?????

Πικουλίνα? Αρμάκι?

Καλημέρα σε όλες!!!

mrdIp3.png

Καλημερα!!!

Πότε θα φυγει το μπούκωμα και η καταροή? Ε? Βαρεθηκα να ειμαι άρρωστη. Και μάλλον κόλλησα και τον σύζυγο:mad:.

joa μου τί ωραιο βραδυ που πέρασες βρε! Περαστικα σας.

πανμαρ τί σκληρή γυναίκα η κόρη σου!!!:lol::lol::lol:χαχαχαχαχα είναι φοβερη!!!

Περαστικα στο παιδακι της φιλης σου! Να συνέλθει γρηγορα και να ειναι μια χαρα!

sunsun αναλόγως με την θεση του μωρου και το βάρος του ίσως να πας και λιγο παραπανω απο τις 38 εβδομαδες. Και εγω το 1ο το γεννησα στις 36+3 εβδομαδες που σπασαν τα νερα (με καισαρικη τελικα) και το 2ο περιμέναμε μεχρι τις 38 εβδομαδες μηπως κατέβαινε κανονικα (για φυσιολ. τοκετό) αλλά είδαμε οτι είχε το ίδιο πρόβλημα με τον Κων. και έτσι πήγαμε για καισαρικη οσο πιο γρήγορα γινόταν. Ολα θα πανε καλα κοριτσακι μου! Και αφου θα εισαι με ραντεβου, κανονισε με τον γιατρο σου καλό αναισθησιολόγο για επισκληρίδιο. Το έχω ακουσει κ εγω αυτο για το Ελενα, οτι κανουν ολικη στις καισαρικες. Εχετε δεί τί είναι το μωρό?

vatraxaki μου μη σκάς....Εμας δεν καναν γιορτή ουτε περσι αλλά δεν νομιζω να κανουν ουτε φετος. Είναι ακομα απλήρωτες οι κοπέλες, οπότε τις καταλαβαινω και αυτες. Ουτε Χριστουγεννα, ουτε εθνικες εορτες, τιποτα μεχρι στιγμης. Και ετσι όπως πάει δεν βλέπω να αλλάζει και κατι....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...