Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κορίτσια μου καλησπέρα!

Νατάσα ούτε ψύλλος στον κόρφο σου που λένε...

Γιοβάνα μου ούτε που θέλω να τα σκέφτομαι αυτά.....

Εγώ είμαι χάλια...το σκ ήμουν σε ένα συνέδριο και προφανώς κρύωσα απο το a/c...μιλάμε πονάνε τα κόκκαλα, το δέρμα κρυώνωωωωω και εδώ βρέχει και βρέχει και βρέχει ασταμάτητα γκρρρρρρ:mad::x:x Που είναι ο καύσωνας οεο;;;;;

Όσο για την πληγή Μαρίνα πάρε ένα τηλ βρε πουλάκι μου...Orocil σπρευ, "αναισθητοποιεί" την περιοχή και μπορείς να βάλεις όσες φορές θέλεις και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και στα παιδιά επίσης χωρίς περιορισμό...ανακουφίζει...

Ααχχχ δεν έχω κουράγιο για τίποτα...με συγχωρείτε κούκλες μου που δεν σχολιάζω αλλά δεν προλαβαίνω καθόλου....

Φιλιά σε όλες!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

κουκλίτσες μου σασ διάβασα στα γρήγορα βρε Νατάσσα μου γυαλί ποπο σοκ που έπαθες ?????

κικο μου περαστικά σας

τι συνάντηση λέτε ???????/

ελπίζω πανελλαδική να βρεθούμε όλοι μαζί

σας αφήνω γρήγορα γρήγορα τρέχω κ δεν φτάνω θα γράψω λεπτομερές στο φεισ για την πορεία μασ ααααααααα ευχαριστώ ολλεσ για τα σχόλια στις φωτογραφίες απο ζουζούνια μου μουτσ μουσ

ντελενη μου περαστικά σου ααααα έχω ουλίτιδα ποσο κακο ειναι αυτο ?

θα χασω τα δοντια μου ολλα ??????? κατι διάβασα στο νετ κ ψιλο φρικαρα

ταλαιπωρούμε απο πολλά μικρά αυτο τον καιρό νομίζω ειναι ψυχαναγκαστικά κ απο το ανχοσ εσωτερικά στα χείλη μου εχω μια πληγή παπιλα είναι δεν ξέρω

χαλάζιο έχω στα ματάκια

μου τα δόντια μου πονανε

κ εχω κ ενα χαζο καλο στο πελμα ουφφφφφφφφφφφφ

ο Λευτέρης βλέπει το ποτάμι τα βράδια στις βόλτες μας εκει

κ μας ζηταει με τα λίγα που λεει σωστά να του βάλουμε

το σπαντερμαν στα χέρια τα φουστοσουμε

κ την τιτρινι την βακα να παμεεεεεε στην ταλασα ……………….

συγγνώμη αλά θυμάται απο πέρσι

τα μπρατσακια του κ την χρώμα είχε η σανιδά του ???????

:tongue::tongue:

Ιωάννα μου σιγά σιγά πρέπει να αποχαιρετήσετε τη νεράιδα μου φαίνεται γιατί βλέπω το Χρηστάκο να ψάχνει τη διεύθυνση της Deleni για τα δοντάκια του!:tongue: Για να μην είναι βίαιος ο αποχωρισμός όμως και του στοιχήσει, σου προτείνω να έρθει η 1η ξαδέρφη της νεράιδας για λίγες μέρες, αυτή που φέρνει τα φανταστικά αυτοκόλλητα που η πενηντάδα έχει ένα ευρώ από τα jumbo καλέεεεε! :)

Η Σοφία οργιάζει κι αυτή με το ποδήλατο διαβάζω ε? Ήμουν σίγουρη Μαρίιιι μου!

Από αυτά που διαβάζω επίσης, βλέπω ότι τα πιο αδύνατα παιδάκια της παρέας ( ο δικός μου, ο Κωνσταντινούλης, η Αλεξάνδρα και η Ανδρεάνα) είναι αυτά που έχουν ακόμα ένα θεματάκι με το ποδήλατο, και η αλήθεια ειναι η πωλήτρια σε ένα μαγαζί με ποδήλατα μου διευκρίνησε ότι δεν έχουν όλα τα παιδάκια πριν τα 3 αρκετά δυνατά ποδαράκια ώστε να ποδηλατούν κανονικά! Θα πάρουμε τελικά ποδηλατάκι ίσως αύριο και θα περιμένουμε όταν αποφασίσει ο μικρός να το χρησιμοποιήσει! Μέχρι τότε θα διακοσμεί κι αυτό ωραιότατα το τεράστιο μπαλκόνι μας των 4 τετραγωνικών, εκεί που στεγάζεται και το ποδήλατο της Μαριαλένας, η μηχανή του Γιώργου, η κούνια και πολλά άλλα παιχνίδια! Αχ τι ωραίο μπακλόνι! Ριτάκι του δείξαμε κάμποσες φορές πώς να κάνει πεταλιά αλλά βαριέται ο τεμπελάκος, όμως θα το πάρουμε να το βλέπει συνεχώς και ίσως αποφασίσει! Για το ύψος, δεν έλεγα ότι είναι κοντούλης, έλεγα ότι γενικά η δική μας παιδάτρος έχει μια τάση να κόβει 2-3 ποντάκια στο κάθε μέτρημα! Στο βάρος αναφερόμουνα ότι είναι μικρόσωμος! Επίσης κι εγώ παθαίνω σύγχιση αν τον δω να πάει σε τουαλέτα εκτός σπιτιού μόνος του!

Επίσης σήμερα έβαλα στη μικρή δύο μπλουζάκια κοντομάνικα που της πήρα τώρα το ένα για 18 μηνών και το άλλο για δύο χρονών και ήταν τσίτα κυρίες μου! Καλά τα λέω εγώ ότι αυτή θα μου βγει χοντρούλα και πώς θα την παντρέψω! Για απόγευμα τσάκισε μία μπανάνα, έναν παιδικό χυμό, μία φέτα κέικ αλά Μαρίζα (δηλ. 2 φέτες) και το γάλα της, ενώ είχε πιει το πρωινό της γάλα, φρούτα και αυγό στο σχολείο, γιουβαρλάκια και μετά από ένα δύωρο κρέας με λαχανικά αλεσμένα. Πώς γίνεται και είναι 9 κιλά μου το εξηγείτε?

Κίκο μου περνάς ζόρια διαβάζω και με το δίκιο σου! Δυστυχώς τα περισσότερα παιδάκια έτσι είναι στην 1η χρονιά του σχολείου και όταν υπάρχει αδερφάκι τα πράγματα είναι 2 φορές πιο δύσκολα. Κι ο Γιώργος χτύπησε ένα 37,8 προηγουμένως και λέει ότι πονάει ο λαιμός του, ενώ προχτές είχε ο πατέρας μου πυρετό και παραπροχτές ο άντρας μου! Έτσι, μωρέ για να αλλάζει χέρια το θερμόμετρο! Πάντως θα συμφωνήσω κι εγώ με τη Ρίτα ότι αν μπορέσεις και ζοριστείτε για λίγες μέρες μην του δώσεις γάλα γιατί είναι στην ηλικία που αν το συνεχίσει να ξυπνάει νύχτα για να φάει μπορεί να το κρατήσει για πολύ! Καταλαβαίνω ωστόσο ότι με το άλλο παιδί δεν είναι εύκολα αθλήματα αυτά!

Το θεατρικό του Γρηγοράκη Ρίτα πρέπει να είναι πολύ καλά οργανωμένο! Κι εγώ θα ανυπομονούσα πολύ για να τον δω στο σανίδι!

Για να κάνω ένα ποστ μην τα χάσω όλα κι επανέρχομαι!

mGKop3.png60Jvp3.png

Βρε Νατάσα τι ήταν αυτό το χουνέρι που σου έκανε ο μικρός?Μιλάω για το περιστατικό με το γυάλινο ποτήρι! Κι εγώ νομίζω θα είχα ξεκινήσει το κάπνισμα μετά από αυτό! Κατά τα άλλα θα σου έλεγα να προσπαθήσεις να μην αγχώνεσαι τόσο πολύ για την επικείμενη εγχείριση μιας και είναι πραγματικά υπόθεση ρουτίνας, θα μου πεις βέβαια, έξω από το χωρό...και δίκιο θα έχεις δηλαδή!

Αχ γιατρέ μου ευχαριστώ πολύ θα το πάρω αυτό το σπρέυ που λες γιατί με το άλλο ακόμα δεν είδα βελτίωση! Δεν κλείνει με τίποτα η πληγή γμτ!

Ηλιάνα ποιός Λευτέρης? Αυτός που λες ότι δε μιλάει? Είδες? Μια χαρά τα λέει το παιδάκι!

Πανωσέντονο, κατωσέντονο και πικές κουβερτούλα τέλος γι απόψε! χεχεχε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ηλιάνα ποιός Λευτέρης? Αυτός που λες ότι δε μιλάει? Είδες? Μια χαρά τα λέει το παιδάκι!

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: ολα μισα και κομενα βγαζω λεξικο να δω τι θελει να πει τι μου λεσ τωρα ολοκληρη λεξη μονο το γαλα λεει :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

έχουν ακόμα ένα θεματάκι με το ποδήλατο, και η αλήθεια ειναι η πωλήτρια σε ένα μαγαζί με ποδήλατα μου διευκρίνησε ότι δεν έχουν όλα τα παιδάκια πριν τα 3 αρκετά δυνατά ποδαράκια ώστε να ποδηλατούν κανονικά!

Ναι απο δυναμη άστα... Ειδικα τωρα και με την ελλειψη σιδηρου, δράμα η κατασταση. Πλέον κουραζεται και ξαπλωνει, ποιός ο Κων. που δεν εβαζε κωλο κατω.... Ααααχ ας σταματησω καλυτερα γιατι παλι θα καταληξω να κλαιγομαι για το φαϊ.

Καλα η μπουμπου σου απίστευτη!!!!:D

Ποδηλατο θα παρουμε και εμείς, οπότε μετα συναντηση στο γνωστο μερος για εκπαίδευση!χαχαχαχα.

Νατασσα απαπαπαπα τρελαθηκα και μονο που το άκουσα αυτο με το ποτηρι.

Deleni μου κανε ενα καυτό μπανιο, χτυπα και ενα μεσουλιντ ή λοναριντ μπας το προλαβεις...

κικο μου δοκιμασες να δίνεις λιγο νεράκι ,μήπως και ξανακοιμηθεί? Και η δικιά μας έτσι είναι ενω την κραταμε αγκαλια μεχρι να ετοιμαστεί το γάλα ουρλιάζει. Απο 6 μηνων ξεκινησε να το κανει, μεχρι τοτε κοιμοταν όλη νυχτα....τί εγινε ξαφνικά πειναει μέσα στη νυχτα?:confused: Κουράγιο κοριτσακι!

Για εντασεις μεσα στο σπιτι και εξω, πλέον μια φωνη θα βάλω "ΟΧΙ" και καθεται σουζα. Και με μια ματια πολλές φορές καταλαβαίνει τί απαγορευεται και τί όχι.

Γλυκα, καραμελες, γλυφιτζουρια δεν δίνω. Μόνο κανα κιντερ ντελις ή γκοφρετα αφου έχει φάει όλο του το φαϊ(σπάνιο...).

Καλο βραδυ, τα λέμε αυριο!!!

Ναι απο δυναμη άστα... Ειδικα τωρα και με την , δράμα η κατασταση. Πλέον κουραζεται και ξαπλωνει, ποιός ο Κων. που δεν εβαζε κωλο κατω.... Ααααχ ας σταματησω καλυτερα γιατι παλι θα καταληξω να κλαιγομαι για το φαϊ.

Καλα η μπουμπου σου απίστευτη!!!!:D

Ποδηλατο θα παρουμε και εμείς, οπότε μετα συναντηση στο γνωστο μερος για εκπαίδευση!χαχαχαχα.

Νατασσα απαπαπαπα τρελαθηκα και μονο που το άκουσα αυτο με το ποτηρι.

Deleni μου κανε ενα καυτό μπανιο, χτυπα και ενα μεσουλιντ ή λοναριντ μπας το προλαβεις...

κικο μου δοκιμασες να δίνεις λιγο νεράκι ,μήπως και ξανακοιμηθεί? Και η δικιά μας έτσι είναι ενω την κραταμε αγκαλια μεχρι να ετοιμαστεί το γάλα ουρλιάζει. Απο 6 μηνων ξεκινησε να το κανει, μεχρι τοτε κοιμοταν όλη νυχτα....τί εγινε ξαφνικά πειναει μέσα στη νυχτα?:confused: Κουράγιο κοριτσακι!

Για εντασεις μεσα στο σπιτι και εξω, πλέον μια φωνη θα βάλω "ΟΧΙ" και καθεται σουζα. Και με μια ματια πολλές φορές καταλαβαίνει τί απαγορευεται και τί όχι.

Γλυκα, καραμελες, γλυφιτζουρια δεν δίνω. Μόνο κανα κιντερ ντελις ή γκοφρετα αφου έχει φάει όλο του το φαϊ(σπάνιο...).

Καλο βραδυ, τα λέμε αυριο!!!

καλε δνε ηξερα οτι εχετε ελλειψη σιδηρου ααααααααα και κουραζετε απο αυτο ?

οσο για το νυχτερινο ξυπνημα νομιζω πωσ εμενα ξυπναει ποιο πολλεσ φορεσ απο ολλα αλαλ δνε μπορω να πω οτι με κουραζει τον εχω μαζι μου στο κρεβατι κ τσουπ αυτοσ τρωει κ εγω κοιμαμαι του καλου καιρου τι να σηκωθω να δωσω νερο ????? απα πα με την καμια εκει στο ζιζ κ μιαχαρα

αντε καλεσ αγορεσ κ εσεισ στο ποδηλατακι ;)

Καλημέρααα!!!

Χαπακώθηκα και ήρθα στη δουλειά... τι κούραση είναι αυτή ακόμα δεν ξεκίνησα;;;:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Μαμαλευτεράκι εσύ την έχεις εύκολη τη λύση βρε... αθάνατο ζιζί!!!!:D:D

Εγώ νομίζω πάντως ότι θα είναι κανένα άλμα ανάπτυξης... όταν τα έκανε αυτά ο Γιαννάκης πάντως εμείς του δίναμε κανονικότατα αλλά όλο αυτό κρατούσε καμιά εβδομάδα...και μετά πάλι ύπνος όλη νύχτα!;)

Blume άσε το παιδί να ξεκουραστεί! Σιγά σιγά θα επανέλθει.. μην αγχώνεσαι!;)

Όσο για το ποδήλατο...η δικιά μας μια χαρά μπορεί να κάνει αλλά όλο έχει κόκκινο!!! (στο φανάρι καλέ!!!!:tongue::tongue::tongue:)

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Καλημερα!

Ωραία μερα σήμερα!

Απο αυριο αρχίζουν οι αιτησεις για τα σχολεία μας, για να δουμε φέτος τί θα κάνουμε...

Τον άλλο μηνα που λετε για συνάντηση μιας και θα εχει περισσοτερη ζέστη, μπορουμε να πάμε κοπα κοπανα να χαρουν το νερό θα παιδακια μας. Καθαρά, οργανωμενα....Τί λετε?

http://www.copacopanapark.com/about.html

τι να σηκωθω να δωσω νερο ????? απα πα με την καμια εκει στο ζιζ κ μιαχαρα

Εσυ καλη μου το έχεις πάνω σου το μαμ. Τί συγκρίνεις το ζιζι με το νερό?

Δεν ξερω μονο αν η κικο θηλαζει ακόμα... Μήπως αυτό το ξάπλα θα την βόλευε.

Όσο για το ποδήλατο...η δικιά μας μια χαρά μπορεί να κάνει αλλά όλο έχει κόκκινο!!! (στο φανάρι καλέ!!!!:tongue::tongue::tongue:)

Χαχαχαχαχαχα δεν παίζονται αυτα τα παιδια!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Τί άλλο θα ακούσουμε!!!

Καλημέρα και απο’μένα ,

Ντελενάκι περαστικά κοπέλα μου, εγώ να δεις πως έχω χαπακωθεί σήμερα. Χτύπησα χθες το σαραντάρι πυρετό και ήρθα στα ίσια μου, τι άσχημο βρε παιδιά όταν ανεβάζεις πυρετό , τώρα κατάλαβα τι περάσανε τα παιδάκια μου, τα πήγαμε και στο γιατρό χθες και το καλό είναι ότι την περάσανε αυτήν την ίωση αλλά το άσχημο είναι πως ο μεγάλος μου έχει πάθει στοματίδιδα και δεν μπορεί να φάει τίποτα και εγώ η κακούργα νόμιζα ότι μου έκανε νουμερα και τον πίεζα τρελά γ@#@# μου.

Νατασούλα όντως δύσκολα χουνιέρα πέρασες αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς όταν έχουμε παιδιά θέλει τρομερή προσοχή γιατί το κακό μπορεί να συμβεί απ΄τη μια στιγμή στην άλλη. Αν σου πω εγώ τι έχω πάθει με τον μεγάλο μου και το άτιμο μπαλκόνι που έχουμε θα λιποθυμήσεις και μόνο που θα το διαβάσεις. Τέσπα όλες λίγο πολύ έχουμε τρομοκρατηθεί με τα τέκνα μας και με το παραπάνω δεν μπορώ να πω. Με τα γλυφειτζούρια πολύ σωστά το έθεσες αλλά ευτυχώς ο δικός μου γλύφει μια φορά και μετά το πετάει , δεν σας κρύβω όμως πως έχει μια αδυναμία με τις τσίχλες και αν βρει καμία τη βάζει στο στόμα του και την καταπίνει και πολύ το φοβάμαι αυτό.

Τώρα σχετικά με το χειρουργείο επαναλαμβάνω ότι ηρέμησε και μην αγχώνεσαι καθόλου, αυτό που πρέπει να κοιτάμε όλοι είναι να είναι καλά τα παιδάκια μας νομίζω και μη ξεχνάς πως με αυτή την επέμβαση ρουτίνας όλα θα είναι μια χαρά για ‘κείνον , σε καταλαβαίνω απόλυτα πως αισθάνεσαι γιατί και εγώ όταν 11/2 μηνών άκουσα πως το μωρό πρέπει να χειρουργηθεί (όσο και επέμβαση ρουτίνας να ήταν)έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου , μετά όμως που το παιδί ηρέμησε και αναπτύσσεται φυσιολογικά τα είδα όλα με άλλο μάτι.

Να σας ευχαριστήσω όλες για τις συμβουλές σας στο βραδινό ξύπνημα , blume μου δοκίμασα και νεράκι και χαμομηλάκι αλλά τίποτα , μιλάμε τρελαίνεται στην κυριολεξία χτυπιέται σαν χταπόδι, εχθές πάλι τα ίδια είχαμε αλλά ευτυχώς στα 40 λεπτά πάνω αποκοιμήθηκε και μετά τον ξύπνησα εγώ στις 7 η ώρα για να του το δώσω το γάλα, ελπίζω μέρα με την ημέρα να μειώνεται ο χρόνος γκρίνιας και να το ξεχάσει κάποια στιγμή το ενδιάμεσο βραδινό γεύμα.

Σχετικά με ποδήλατο να πω ότι και εμείς του είχαμε πάρει ένα αντίστοιχου μεγέθους και ηλικίας με τη δικιά του αλλά δυστυχώς είναι πολύ ζόρι να κάνεις πετάλι και μόνο ανάποδα πηγαίνει , θέλω να πιστεύω πως αν το γλασάρουμε λίγο κάτι να κάνουμε, κάνει όμως τρελό πατίνι, του είχαν φέρει ένα και ενώ στην αργή το καβαλούσε όπως τις μηχανές (μιλάμε πολύ γέλιο το σκηνικό) τώρα το οδηγεί πολύ σωστά και του αρέσει ιδιαίτερα.

Σας ζάλισα πρωί πρωί αλλά βρήκα ευκαιρία μιας και λείπουν τα αφεντικά.

Διαφημίσεις

κάνει όμως τρελό πατίνι, του είχαν φέρει ένα και ενώ στην αργή το καβαλούσε όπως τις μηχανές (μιλάμε πολύ γέλιο το σκηνικό) τώρα το οδηγεί πολύ σωστά και του αρέσει ιδιαίτερα.

Αααα αυτό το έχουμε και εμείς! Μας πηρε ο μπαμπας τωρα και καινουριο πατίνι και εχουμε τρελαθει!

Μωρε που να το ξερεις οτι εχει στοματίτιδα:(. Περαστικα του!

Καλημερα κοριτσια!!

Γραψατε πολλά απο το Σάββατο, τι να πρωτοσχολιασω...

Ο Αν ξαναεκανε την Κυριακη το μεσημερι ενα 38.2 και εκτοτε ειναι απύρετος..

Δεν τον εστειλα σχολειο χτες και σημερα, να δουμε αν τη βγαλει καθαρη και σημερα απο αυριο κανονικα στα καθήκοντα του

Κικη μου περαστικα σε όλους σας καλή μου!!Για το βραδυνο ξυπνημα δεν ξερω τι να σε συμβουλεύσω αφου κι εγω ψαχνω την απάντηση...Η παιδιατρος μου ειπε να του δινω λίγο χαμομλάκι ή νερακι κι ολο λέω να του δωσω και την τελευταια στιγμη τον λυπαμαι και του βαζω τη βυζοταπα...Σερνομαι ομως γιατι κοιμαμαι και αργα και δεν προλαβαινω να ξεκουραστω.Ξεκιναω και τη δουλεια και να δω πως θα την παλεύω!Χτες ας πουμε με πήρε ο υπνος κατα τις 1.30, στις 3 ξυπνησε για φαγητό και στις 6.30 πάλι..ειχε ορεξη και για παιχνιδακια ο κυριουλης κι επειδη ο Χ εφυγε πολύ νωρις σημερα τον εβαλα στο κρεβατι μας και εκει που νομιζα οτι νανουριστηκε πάλι εκλεισα κι εγω τα ματια μου και εγινε το κακό!!!τον μάζευα απο τα πατωματα...

Νατασα καλή επιτυχια στην επέμβαση σας!Λογικο ειναι να αγχωνεσαι αλλα ειναι μια επέμβαση ρουτίνας, δες το ετσι και παρε τα πάνω σου γιατι κι ο μικρος μπορει να αντιλαμβανεται το αγχος σου και την αγωνια σου!

Ξαναρχομαι....

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

απαπα ρε Ιωαννα τι ηταν αυτο που εγραψες με το ματι του παιδιου;;;;;;οτι χειρότερο!!!αχ Παναγια μου φυλαγε τα παιδακια μας!!Μακαρι να μην ηταν κτ σοβαρο.Η αλήθεια ειναι οτι, οτι σε εμας φαινεται ακινδυνο και προβλέψιμο για τα παιδακια μας ειναι μια ωραιοτατη παγιδα..

Στα τσισα ο Αν πάει μονος του σε εμας, στις γιαγιαδες και στο σχολείο,τωρα τελευταια και στον παιδότοπο, οπουδηποτε αλλου μας το λέει να πάμε..Του το εχω πει κι εγω, δε θελω να πιανει δεξια κι αριστερα.Μεχρι να το κατανοησει θα πηγαινω μαζι του!

Ελένη περαστικα σου!με αυτα τα A/C την πατας χαλαρα αυτη την εποχή..Το νου σας!

Μαρινακι φτου στου στη μικρη, τα κιλακια θα τα παιρνει σιγα σιγα αφου εχει ορεξη μην ανησυχεις!Και θα συμφωνησω με τα κοριτσια στο οτι ο Γιωργος δεν ειναι καθολου αδυνατουλης και κοντούλης, ειναι οπως ολα τα παιδακια μας!!

Ποιες ειναι οι μετρησεις του?15 κιλά δεν ειναι το παιδι?Ολα τοσο δεν ειναι πάνω κατω?Γιατι παιδευεις το μυαλο σου με εγνοιες που δεν θα επρεπε βρε παιδι μου...?Ξεχνας νομιζω οτι ειναι το πρωτελευταιο παιδακι της παρεας μας!!

Αχ ρε κοριτσια με εχει πιασει το αγχος (καιρος δεν ηταν???) εχω παραγγειλει καποια πραγματα απο 3-4 προμηθευτες και δε μου εχει ερθει τπτ..Ολα τα εχω μισοτελειωμενα.Να δω στο τελος που θα μου ερθουν ολα μαζι, τι θα τα κανω!!μαλλον χωνακι....χαχαχαχα

Αντε σας αφηνω να βαλω μια ταξη κι εδω γιατι και με τα 2 στο σπίτι ουτε τα βασικα προλαβαίνω!!!

Καλημερα κοριτσια!!

Γραψατε πολλά απο το Σάββατο, τι να πρωτοσχολιασω...

Ο Αν ξαναεκανε την Κυριακη το μεσημερι ενα 38.2 και εκτοτε ειναι απύρετος..

Δεν τον εστειλα σχολειο χτες και σημερα, να δουμε αν τη βγαλει καθαρη και σημερα απο αυριο κανονικα στα καθήκοντα του

Κικη μου περαστικα σε όλους σας καλή μου!!Για το βραδυνο ξυπνημα δεν ξερω τι να σε συμβουλεύσω αφου κι εγω ψαχνω την απάντηση...Η παιδιατρος μου ειπε να του δινω λίγο χαμομλάκι ή νερακι κι ολο λέω να του δωσω και την τελευταια στιγμη τον λυπαμαι και του βαζω τη βυζοταπα...Σερνομαι ομως γιατι κοιμαμαι και αργα και δεν προλαβαινω να ξεκουραστω.Ξεκιναω και τη δουλεια και να δω πως θα την παλεύω!Χτες ας πουμε με πήρε ο υπνος κατα τις 1.30, στις 3 ξυπνησε για φαγητό και στις 6.30 πάλι..ειχε ορεξη και για παιχνιδακια ο κυριουλης κι επειδη ο Χ εφυγε πολύ νωρις σημερα τον εβαλα στο κρεβατι μας και εκει που νομιζα οτι νανουριστηκε πάλι εκλεισα κι εγω τα ματια μου και εγινε το κακό!!!τον μάζευα απο τα πατωματα...

Νατασα καλή επιτυχια στην επέμβαση σας!Λογικο ειναι να αγχωνεσαι αλλα ειναι μια επέμβαση ρουτίνας, δες το ετσι και παρε τα πάνω σου γιατι κι ο μικρος μπορει να αντιλαμβανεται το αγχος σου και την αγωνια σου!

Ξαναρχομαι....

Πετρούλα μου καλημέρα, περαστικά και σε εσάς κοπέλα μου.

Εφόσον θηλάζεις ακόμα θεωρώ ότι για ‘σένα θα είναι ακόμα πιο δύσκολο το βραδινό κόψιμο αφενός , αφετέρου όμως το βάζεις στο στήθος και κοιμάσαι και εσύ και το μωρό κάνει τη δουλειά του, αλήθεια τι ώρα δίνεις το τελευταίο βραδινό γεύμα;

Κικη μου τελευταια φορα τον ταϊζω οτι ωρα ξαπλώσω κι εγω, 12.30 με 1.30 πμ συνηθως

Το θεμα μου ειναι οτι εγω πολλες φορες ξαγρυπναω και δεν μπορω να ξανακοιμηθω..αυτος μια χαρα κοιμαται στο ζυζι.Το τελευταιο 10ημερο μενω ξυπνια, δεν ξερω αν ειναι λόγω ζεστης ή λόγω αγχους για τις προετοιμασιες, γεγονος ειναι οτι δεν κανω καθολου καλό υπνο!!!

Ο Αν. το εκοψε 10 μηνων αλλα εκεινος μολις τον εβαζα στο στηθος ξανακοιμοταν κι ετσι καταλαβα οτι ξυπνουσε για να πιπιλισει και απο συνηθεια κι οχι λόγω πεινας..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...