Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπράβο βρε Γρηγοράκη , σούπερ ο Γκρέκορυ βλέπω , τρομερός είναι.

ΠανΜαρ δεν κάνω πλάκα νομίζω σήμερα αύριο θα πρέπει να συναντηθούμε και να σας ασπαστώ , τώρα αν τύχει και κολλήσετε θα είναι καθαρά τυχαίο και στιγμιαίο λάθος.χιχι

Ναι αμέ μετά του Αγ. Πνεύματος να είμαστε καλά ωραία θα είναι.

Ριτάκι μου χτυπιέται τρελά, χωρίς γάλα, αν δεν ήταν ο μεγάλος δεν θα με πείραζε να τον αφήσω να κλαίει για κάμποση ώρα αλλά φοβάμαι μη ξυπνήσει και ο μεγάλος και μετά έχουμε μεταμεσονύκτιο πάρτυ. Ξυπνάει γύρω στις 4 παρά και αρχίζουν τα όργανα μετά, όχι τίποτε άλλο αλλά είναι και θρεφτάρης ο άτιμος και δείχνει να μη κρατιέται με τίποτα.

Α! και για τις τουαλέτες που λέγατε, η Σοφία, εκτός από το σπίτι μας και της μαμάς μου, οπουδήποτε αλλού είμαστε, μου το λέει να την πάω για τσίσα...

Της το έχω ξεκαθαρίσει! ΠΟΤΕ μόνη της! Εμείς είμαστε και κοριτσάκια... δεν μας παίρνει να καθόμαστε και να ακουμπάμε όπου να'ναι!

mrdIp3.png

δεν πειράζει... αυτά είναι τα πρώτα! που ούτως ή άλλως θα τα αλλάξει! χαχαχα!

κουτσοδόντης πάει και έρχεται μιας και θα βγουν τα καινούργια κάποια στιγμή , μαυροδόντης όμως το φαντάζεσαι.χιχι

Η κολλητή μου κάνει το άλλο προκειμένου να μην έχει εντάσεις μέσα στο σπίτι και γκρίνιες , με το που πάει να αντιδράσει το παιδί βγάζει απο την τσέπη της το μαγικό γλυφειτζούρι και όλα λύνονται μετα μαγείας. Στα δικά μου τα παιδιά γιατί δεν πιάνει τίποτα ρε γ@#@# μου.

Και καλα κανει!

Εμενα σε αυτο το κομματι δεν καταλαβαινει Χριστό.Αν θελει να κανει κατι ,θα το κανει και θα σου πει.''Αφου μπορω....''

Υπερβαλοντας ζηλος λεγεται αυτο.

Μας εχει κανει μεγαλα χουνερια.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

κουτσοδόντης πάει και έρχεται μιας και θα βγουν τα καινούργια κάποια στιγμή , μαυροδόντης όμως το φαντάζεσαι.χιχι

Η κολλητή μου κάνει το άλλο προκειμένου να μην έχει εντάσεις μέσα στο σπίτι και γκρίνιες , με το που πάει να αντιδράσει το παιδί βγάζει απο την τσέπη της το μαγικό γλυφειτζούρι και όλα λύνονται μετα μαγείας. Στα δικά μου τα παιδιά γιατί δεν πιάνει τίποτα ρε γ@#@# μου.

Ε τωρα εγω δε συμφωνω....ειδικα με ανταλλαγμα γλειφιτζουρι...

Με κατι αλλο μπορει και να τον καλοπιασω και εγω σε δυσκολες φασεις αλλα οχι να ταζω και γλειφιτζουρια.

Μια περιοδο βεβαια ειχε κολλησει με τα γλειφιτζουρια (νομιζω το ειχα ξαναπει) και τα ζητουσε,τα ειχε μαθει απο τα παιδακια που κανουμε παρεα και ειχα στην τσαντα μου καναδυο αλλα του εδινα μονο οποτε ηθελα εγω .Ευτυχως το βαριοταν γρηγορα εγλυφε καναδυο τρεις φορες και μετα το πετουσε.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Όντως Ρίτα , λίγο ακραίο το βρίσκω και εγώ αλλά ....και εμένα ευτυχώς δεν τα πολυσυμπαθεί τα γλυφειτζούρια , για κανα δυο γλειψιές και μετά

άντε γεια. ΄

Την κάνω κοριτσάκια. πολλά φιλιά

Στα δικά μου τα παιδιά γιατί δεν πιάνει τίποτα ρε γ@#@# μου.

σσσσσσς... μίλα όμορφα! χαχαχα!

Θα διαβάσει και η γιατρός μας αυτά που γράφουμε για τα δόντια και θα μας κραξει!!!!

Η δικιά μου γλυφιτζούρι, καραμέλα και τσίχλα δεν έχει δοκιμάσει ακόμα...

Εγώ για να την δελεάσω της δίνω κρακεράκι, καρότο και στα πολύυυυ δύσκολα ένα κομμάτι σοκολάτα ή παγωτό! χαχαχαχαχα!

mrdIp3.png

Εγω δεν τον δελεαζω με φαγωσιμα....σιγα μην δελεαστει αμα ειναι σε εξαρση.Νομιζω αυτο το παιδι δεν εχει τιποτα αγαπημενο....

Θυμαμαι στο σινεμα με τη Νατασσα που περνουσαμε στιγμες ''ωραιες''...τους λεει,να παω να σας παρω σοκολατα; θα κατσετε;Πρρρρ και τα δυο ουτε καν την ακουσαν....χαχα!

Νατασσακο που εισαι ρε;;;;

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγω δεν τον δελεαζω με φαγωσιμα....σιγα μην δελεαστει αμα ειναι σε εξαρση.

σωστό κι αυτό! δεν το είχα σκεφτεί! αλλά τώρα που το λες... όντως... το φαγώσιμο δεν πιάνει πάντα! υπάρχουν στιγμές "ονειρεμένες" που δεν πιάνει τίποτα! χαχαχαχα!

mrdIp3.png

Καλησπερα!!!

Ρε συ Ριτα, τι timing κι αυτο? Οτι συνδεθηκα και ειδα που με ζητησες...

Κοριτσια, περναω δυσκολα τον τελευταιο καιρο, εχω χιλιες δυο εκκρεμοτητες, χιλιες δουλειες, εννοιες και προβληματα που σκανε το ενα μετα το αλλο... Και χανομαι, δεν μπορω να παρακολουθησω, δεν εχω καλη διαθεση. Με εχει ριξει πολυ και η εγχειριση του μικρου... Κοντευει ο καιρος και σφιγκεται η καρδια μου.

Καπου διαβασα για συναντηση... Εμεις δεν παιζουμε αυτο τον καιρο. Απο την αλλη εβδομαδα μπαινουμε σε απομονωση για να μην κολλησουμε τιποτα και χασουμε την ημερομηνια του χειρουργειου. Επειτα θελουμε παλι μια εβδομαδα με 10 μερες απομονωση καθως θα ειναι χειρουργημενο το παιδι, μην κολλησει τιποτα, οποτε απο Ιουλιο βολευομαστε!

Με αυτα και με τα αλλα η εκπαιδευση της πανας εχει παει περιπατο. Να συνελθει πρωτα το παιδι και μετα θα ξεκινησουμε. Ειναι δωρον αδωρο τωρα. Κανουμε τη σχετικη πλυση εγκεφαλου, καθεται και στο γιογιο οποτε ειμαστε σπιτι, αλλα χωρις να προχωραμε δραστικες λυσεις... Τελευταιος θα ειναι ο δικος μου να μου το θυμηθειτε!

Να πω τελος χρονια πολλα στα παιδακια που εγιναν 3!!! Να τα εκατοστησουν!!! Δεν μπορουσα με τιποτα εκεινες τις μερες να μπω, ειχα σαπισει στη δουλεια.

Και ενα μεγαλο μπραβο στον Χρηστακη με την πανα!!! Αστερι λεμε!!!

t7fQp3.png

Και μια και λετε για γλειφιτζουρια, κοριτσια προσοχη! Εγω δεν του δινω ουτε τσιχλες ουτε καραμελες επειδη φοβαμαι μην πνιγει, συν του οτι δε βρισκω το λογο να τα μαθει απο τωρα... Αλλα τον τελευταιο καιρο τον αφηνα να παιρνει κανενα γλειφιτζουρι με την προυποθεση οτι δε θα τρεχει, αλλα θα καθεται ησυχος σε μια καρεκλα (μπας και πιω κι εγω ενα ρημαδοκαφε η μανα). Παντα ελεγχω το γλειφιτζουρι να ειναι πολυ σφιχτο στη βαση του. Κι ομως εκει που ετρωγε το παιδι (λιγο ειχε γλειψει - η μπαλα μεγαλη ακομα) τον ακουω να μου λεει κοιτα μαμα! Και βλεπω το ξυλακι μονο στο χερι του και ολη την μπαλα στο στομα. Για ποτε τον αρπαξα του γυρισα το κεφαλι προς το πατωμα και εβαλα το χερι μου στο στομα του και αρπαξα το γλειφιτζουρι, ουτε που καταλαβα! Πως δε μου πνιγηκε το παιδι... Πολυ προσοχη!

Επισης το αλλο που μου εκανε και με εστειλε ειναι οτι πηρε ενα ποτηρι διαφημιστικο γυαλινο, αρκετα λεπτο. Δεν εδωσα σημασια, ετσι κι αλλιως παντα απο γυαλινα πινει πλεον, με τη διαφορα οτι αυτο ηταν εξαιρετικα λεπτο. Δεν πηγε το μυαλο μου ειλικρινα! Και ακουω ενα κρατς (παλι καλα που ημουν στο ιδιο δωματιο) και αρχιζω να ουρλιαζω φτυστο!!! Και βγαζω μεσα απο το στομα του ενα κομματι γυρω στα 2 εκατοστα και σαν τριγωνο κομμενο. Πως δεν τον εκοψε ολοκληρο, πως δεν το καταπιε, αγιο και παλι... Μολις συναρμολογησα το κομμενο γυαλι πανω στο ποτηρι και ειδα οτι δε λειπει τιποτα αισθανθηκα οτι θα καταρρευσω. Τον αφησα στη μανα μου και βγηκα για τσιγαρο. Ετρεμα ολοκληρη λεμε!

Αυτα τα ωραια μου κανει το τερατακι μου!!!

t7fQp3.png

Βρε Νατασάκι περνάς ζόρια και εσύ. Την καταλαβαίνω απόλυτα την αγωνία σου. Σκέψου όμως θετικά και το σημαντικότερο είναι ότι δεν θα ξανααρρωστήσει τόσο συχνά το παιδί. Όσο για τα γλυφιτζούρια, και εγώ τα φοβάμαι. Στην Αλεξάνδρα δεν έχω δώσει ποτέ. Αυτό που μπορεί καμιά φορά να φάει, είναι ο γνωστός σε όλους πιά ''μπίλυ'' (σοκολάτα - μου αρέσει που το λέει έτσι :D:D:D:D) και καμιά καραμελίτσα ζελεδάκι.

Joa εμείς για να κόψουμε την πάνα της είπα ότι θα έρθει μια νεραϊδα θα τις πάρει, θα φέρει κιλοτάκια και ένα μεγάλο δώρο. Καμιά φορά τώρα με ρωτάει πότε θα το φέρει και η απάντηση είναι σε λίγες μέρες που έχεις γενέθλια. Έτσι δεν της είπα και ψέματα :tongue::tongue::tongue::tongue:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Μολις συναρμολογησα το κομμενο γυαλι πανω στο ποτηρι και ειδα οτι δε λειπει τιποτα αισθανθηκα οτι θα καταρρευσω. Τον αφησα στη μανα μου και βγηκα για τσιγαρο. Ετρεμα ολοκληρη λεμε!

Είναι να μην τρέμεις; Πώ, πω!!! Το άλλο δεν σας το είπα. Πριν μερικές μέρες που είχα απάει την Αλεξάνδρα στον παιδίατρο για το βήχα μπουκάρει μέσα μια έντρομη μαμά με ένα παιδάκι περίπου τρία και με το μάτι του μέσα στα αίματα. Μας παρατάει ο γιατρός, φωνάζει έναν οφθαλμίατρο που είναι στην ίδια πολυκατοικία και τον ακούω να φωνάζει (είχα βγει έξω εγώ). 'Πάρτε τηλέφωνο τώρα στο ΕΚΑΒ, ειδοποιώ εγώ για επείγον περιστατικό'. Με έλουσε κρύος ιδρώτας.....ούτε που ρώτησα πώς χτύπησε το παιδί. Δεν ξέρεις από που θα σου έρθει.......

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...