Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε; Εγώ δεν είμαι πολύ καλά! Μάλλον τσίμπησα γαστρεντερίτιδα, όλο το βράδυ έκανα εμετό και είχα έντονο στομαχόπονο ! Λέτε να έκανα ζημιά στο εμβρυακι;

Μάλλον απτήν εγκυμοσύνη είναι  Ξεκίνησαν τα πρώτα έντονα συμπτώματα . Τι κακό να έκανες? Προφανώς με την εγκυμοσύνη Κ κάποιο φάρμακο σε πειράζει να τρως πράγματα που ανακουφίζουν το στομάχι Κ ειδικά όταν είναι να πάρεις κάποιο φάρμακο 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα!

Τι κανετε;Πως περασατε;

Εμεις ενα καραγεματο σκ με πολλες δραστηριοτητες ,πηγαμε και λιγο στους αγανακτισμενους και αγανακτισαμε ακομα περισσοτερο με τον μικρο :tongue:

Χαμος!

Κατα τα αλλα καλα!Σημερα εμεινα σπιτι να φτιαξω τα καλοκαιρινα μας γιατι δεν ειχαμε τιποτα να φορεσουμε και μεσα στη βδομαδα με τις γαμοπροετοιμασιες θα ηταν δυσκολο να τα κανω.

Ποδηλατο κανουμε απο προπερσι τον Οκτωβρη που ηταν περιπου εναμιση ο μικρος.Αρχικα με το τρικυκλο (κανονικα εννοω οχι μονοπεταλια)και απο περισυ το καλοκαιρι που πηραμε το κανονικο ,ποδηλατει κανονικοτατα.

Αρχικα μπερδευοταν επειδη το τρικυκλο εκανε και οπισθεν ενω το κανονικο οχι ,αλλα μετα το πηρε χαμπαρι και εμαθε και το φρενο και να σταματαει με το ποδι και ολα καλα.Απλα εχει συνηθισει το δικο του που ειχαι σχετικα βαρυ και εχουμε ψηλα τη σελα του και αν κατσει σε αλλο τον βλεπω να αργει να προσαρμοστει κανα 5λεπτο και πολλες φορες βρισκουν τα γονατα του στο τιμονι(Πανμαρ ας πουμε στο δικο σας ηταν χαμηλα η σελα φανταζομαι της την φτιαξατε) αλλα μετα φευγει.

Εκπαιδευση ειναι !

Μαρινα κακως λες οτι ο Γιωργος δεν το εχει με το ποδηλατο.

Μια χαρα το εχει ..στηνετε καλα πανω στο ποδηλατο και γυρναει και ολοσωστα το τιμονι ..τον ειδα τις προαλλες που ειχε ανεβει και σου λεω οτι αν του δειξετε 2 φορες να κανει την κινηση κυκλικα το ποδι στο πεταλι ,θα φυγει.

Επισης κακως λες οτι δεν ειναι ανεπτυγμενος ο Γιωργος.Ηθελα να στο πω και το ξεχασα οτι απο αυτα που λες πιστευα οτι ειναι πιο μικροκαμωμενος και εγω ειδα ενα κανονικοτατο αγορακι και πολυ ψηλοτερο απο αλλα παιδακια που γνωριζω.Ειναι πανω απο μετρο σε πληροφορω αν δεν το ξερεις...ο Γρηγορης ειναι 105(πριν κανα διμηνο) και δεν ειδα να εχουν τοσηηη διαφορα.

Το αδυνατο ειναι αλλο θεμα..ειναι το σκαρι τους πιο κομψο.και εμεις παρα τα 17 πλεον κιλα μας....,εχθες του αλλαξαμε βερμουδα (περσινη ηταν)καταμεσης του δρομου γιατι περπατουσε και του επεφτε .....

Γιοβαννα ολα καλα θα ειναι δεν το συζητω!!!

Αντε να αρχισουμε κανα μπανακι και εμεις.Τυχεροι ειστε που εχετε αμεση προσβαση στις θαλασσες!!!!!

Ιωαννακι περαστικα στα παιδια.

Πετρουλα πως ειναι ο Αναστασης;Ο μιρκος ξεσαλωσε βλεπω!!χαχα!Μεγαλωσε και αυτο!

Σουλα εσυ πως εισα τι εγινε με το θεμα;

Blume περαστικα σου!!!!Πολυ κριμα για την κοπελα....πω πω τι τους βρηκε....την υγεια μας να εχουμε.

Φιλια σε ολες και τα λεμε αργοτερα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γιοβαννα το να επισκεπτεστε μαζι οοολες τις τουαλετες ειναι ενταξει και φυσιολογικο σε αυτη τη φαση...το να τις επισκεπτετε μονη της οπως το καμαρι μου.. ειναι δραμα.

Εχθες παλι πηγε μονος του τουαλετα σε παιδοτοπο που ημασταν και δεν τον πηραμε χαμπαρι.Δεν ειπε τιποτα...αλλα στον παιδοτοπο λες δε βαριεσαι...

Ομως τις προαλλες παθαμε μεγαλη νηλα με αυτο το θεμα καπου αλλου...

Δεν εννοει να καταλαβει οτι θα μας το λεει εκτος σπιτιου ή φιλικων σπιτιων να πηγαινουμε μαζι.Θελει να τα κανει ολα μονος του.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Επισης να πω για τα ποδηλατα..μην τα βαζετε να προσπαθουν τωρα στην αρχη σε ποδηλατα αλλων παιδιων.Ειναι ανεβασμενες ή κατεβασμενες οι σελες αναλογα τα μετρα των αλλων παιδιων.Οταν θα εχουν το δικο του ποδηλατο θα το φτιαξετε εσεις οσο πρεπει για να μπορουν να το οδηγησουν.

Ο Γρηγορης ας πουμε στο μικρο ποδηλατο(δεν τα παω καλα με διαστασεις ροδας- εννοω το μικροτερο μεγεθος) δεν μπορουσε να κανει απο περσυ γιατι του επεφτε πολυ χαμηλο.Μολις ειδα αυτο που του πηρε ο παππους λεω παει τζαμπα λεφτα...μου φαινοταν μεγαλο και ομως προσαρμοστηκε αμεσως.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρα και από εμένα. Πήηηζωωωω

Δεν εννοει να καταλαβει οτι θα μας το λεει εκτος σπιτιου ή φιλικων σπιτιων να πηγαινουμε μαζι.Θελει να τα κανει ολα μονος του.

Είναι η ηλικία τέτοια. Όλα μόνα τους. Όχι η Αλεξάνδρα στο θέμα της τουαλέτας δνε πάει μόνη της. Δεν πάει ακόμα ούτε στο σπίτι μόνη της, αλλά φοβάται και να απομακρυνθεί από κοντά μας. Χτες όμως που φτιάχναμε τα έπιπλα στη βεράντα μας, ήθελε ντε και καλά να σηκώσει τις ξλυλινες καρέκλες μόνη της.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Για να ολοκληρωθει πληρως η εκπαιδευση και να πηγαινουν μονα τους εντελως πρεπει να περασει περιπου ενα 6μηνο(πανω- κατω) απο οσο εχω διαβασει.Ο Γρηγορης την εβγαλε Μαιο.Αυγουστο αρχισε να ρωταει σε ταβερνες που ειναι η τουαλετα και απο τελη Σεπτεμβρη παει εντελως μονος του .Και μη νομιζες οτι αυτο, του το καλλιεργησα εγω διοτι δεν το ηθελα να γινετε ειδικα εξω ...κι ομως...ΟΛΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Καλή βδομάδα!

Μία ερώτηση για τον κ. Πάγκαλο: "Μα εσείς δεν αγανακτήσατε με τους υπολοίπους που τα φάγανε;;"

Και ένα καλό από το ραδιόφωνο σήμερα.. που απ'ό,τι κατάλαβα είναι αληθινό περιστατικό:

Το πρωί έγινε ένα τροχαίο με υλικές ζημιές μόνο στην Κηφισίας, με τέσσερα αυτοκίνητα. Ήταν τέσσερεις γυναίκες οδηγοί. Η πρώτη έβριζε (γιατί τη χτύπησαν), η δεύτερη έκλαιγε (γιατί το αυτοκίνητο ήταν του μπαμπά της λέγανε οι παραγωγοί για πλάκα), η τρίτη γέλαγε (την είχε πιάσει νευρικό γέλιο) και η τέταρτη έκανε τσιγάρο !! χαχααα:D:D:D Δεν άκουσα τον σχολιασμό μετά την τέταρτη!!

C5lUp3.pngMWF6p2.png

επιτελους μια λιγο πιο χαλαρη μερα στο γραφειο ...

Ελιζα εφτασες κιολας 21 εβδομαδες ????περασε ο καιρος!!!!!

Εμας ο χρηστακης δοκιμαζει οτι γιογιο και τουλαετα εχουμε σπιτι διαθεσιμο αλλα δεν θελει βοηθεια ...μου κλεινει και την πορτα μαλιστα ..ακομη βεβαια δεν εχουμε παει σε καποιο παιδοτοπο να δω αντιδρασεις ...εξωτερικα ποτιζουμε τα επι μερους φυτα και δεντρακια...

Ριτακι την τελειωσες την ντουλαπα ?..εγω φιλοδοξω σημερα ή αυριο να τελειωσω του μπεμπη ..ακολουθει ο συζυγος ...

Βατραχακι τα εχω δει τα μπλουζακια του λιντλ και ειναι οντως καλο το βαμβακερο ..αλλα το θεμα ειναι να τα πετυχεις !!!εξαντλουνται σχεδον αμεσως(ειχα στειλει τον χειμωνα τνο αντρα μου για κατι πιτζαμακι mc queen)οποτε δεν εχουμε ξαναπαει ..

blume Περαστικα κοριτσακι μου ..Οσο για αυγα ..οποτε θες περνα απο μενιδι και θα παρεις αυγουλακια ...κερναμε και καφε χαχαχα!!!

Σουλιτσα κ εγω στις κουνιες το γλενταω ..τι κουνια τι τραμπαλα ..τσουληθρα αποφευγω μην και σφηνωσω πουθενα...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Α ρουχαλάκια από λιντλ έχω πάρει και εγώ για την Αλεξάνδρα. Μπλουζάκια κυρίως και πυτζάμες.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε,

Τι κάνετε βρε κορίτσια, εμείς περάσαμε ένα εφιαλτικό ΠΣΚ μιας και κόλλησε ο μεγάλος νέα ίωση (λαιμό και 40άρι πυρετό) και όπως καταλαβαίνετε ποιος είχε σειρά αφού ανάρρωσε; Ναι , ναι σειρά είχε ο μπεμπές μας και μετά το μπεμπέ εγώ, μα πως είναι δυνατόν μου λέτε τέτοια εποχή να ταλαιπωρούμαστε ακόμα με ιώσεις; Τώρα σας καταλαβαίνω εσάς που όταν πρωτοξεκινήσατε παιδικό ταλαιπωρηθήκατε ιδιαίτερα με κάτι τέτοια και ανυπομονώ να έρθει και ο Σεπτέμβρης έτσι για να μη ξεφύγουμε από αυτό το κλίμα και μας κακοφανεί.

Το άσχημο είναι ότι ενώ πηγαίναμε μια χαρά με το νυχτερινό ύπνο του μωρού αυτές τις 3 μέρες που ήταν άρρωστος ξύπναγε κατά τη διάρκεια της νύχτας και ο μόνος τρόπος για να κοιμηθεί ήταν να ξαναπιεί γάλα, το πρόβλημά μου είναι ότι μάλλον έμαθε και δείχνει ότι το καθιέρωσε, τι να κάνω βρε κορίτσια για να το κόψει γιατί δεν αντέχω με τη δουλειά να ξυπνάω καθημερινά 330-5 για τάισμα, θα πέσω κάτω στο τέλος.

Συγνώμη που δεν σχολιάζω τα δικά σας, αλλά είμαι πολύ χάλια και δεν έχω προλάβει να διαβάσω τίποτα.

Τα φιλιά μου σε όλες.

Θα κανονίσουμε τελικά για εκείνη τη συνάντηση;

με τα τσισα-κακα τα παμε υπεροχα αλλα επειδη οποτε κανει κακα του φερνει η πριγκηπισσα καραμελα παει ο ερμος και ζοριζεται ολημερις για κακα!!!μαλλον βλεπω σιγα σιγα την πριγκηπισα να μας χαιρετά

χαχα, οντως πολύ δελεαστική η προσφορά της πριγκίπισσας για τέτοια προσπάθεια, καλό είναι όμως να την κόψεις Ιωαννίτσα μη τυχόν και μείνει με 4 δόντια ο Χρηστάκος προκειμένου να μάθει το γιογιο:D

Διαφημίσεις

χαχα, οντως πολύ δελεαστική η προσφορά της πριγκίπισσας για τέτοια προσπάθεια, καλό είναι όμως να την κόψεις Ιωαννίτσα μη τυχόν και μείνει με 4 δόντια ο Χρηστάκος προκειμένου να μάθει το γιογιο:D

δεν πειράζει... αυτά είναι τα πρώτα! που ούτως ή άλλως θα τα αλλάξει! χαχαχα!

mrdIp3.png

Κικιτσα μου περαστικα σας!!!!Για το μωρο δε ξερω....ισως να μην του εδινες γαλα;Δλδ τι ωρα το ζηταει μεσα στην νυχτα ή ξημερωματα.Προσπαθησε οσο μπορεις να το τρεναρεις,με πιπιλα κτλ θα ταλαιπωρηθειτε λιγες μερες αλλα μετα θα ξαναστρωσει πιστευω..

Εχω να προτεινω συναντηση μεσα στο μηνα.Καντε μου τη χαρη μονο να μην ειναι αυτο το σκ που εχουμε το γαμο και το αλλο ειναι τριημερο και ισως λειπουμε.Μετα του Αγ.Πνευματος ειμαι ολη δικη σας.

Θελετε να ριξουμε καμμια ημερομηνια;

Σημερα το αγορι πηγε για προβα στο θεατρο ''το μεγαλο θεατρο ''οπως μου ειπε.

Παρακολουθησε ολη τη διαδρομη ,ηξερε να μου πει που ειναι και τι ειναι κοντα.Τι ειχε μεσατο θεατρο και που στεκοταν το καθε παιδι στη σκηνη.Ποιος βγαινει πρωτος,ποιος δευτερος κτλ .Οληηηη τη σειρα και οχι μονο του τμηματος του αλλα και των αλλων τμηματων ονομαστικα.

Μου ειπε οτι πρεπει να θυμηθουμε να καλεσουμε και τον παππου και τη γιαγια και οτι εγω θα πρεπει να κατσω στα σκαλια(εννοει κερκιδες που εχει το Βραχων) για να τον βλεπω καλα και δεν πρεπει να ανεβω πανω....χαχα!Μου το ειπε και επιτακτικα....

Και ειχα μια αγωνια αν θα ανεβαινα....χαχαχα!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μαρια ηταν πολυ χαμηλα...!Σιγουρα της την εφτιαξε.

Ο Γρηγορης ειχε τα ποδια ανοικτα σαν τον Κωνστανταρα σε εκεινη την ελληνικη ταινια που ελεγε ''ειμαι παιζακι ακομα''αχαχαχαχα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...