Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

''Να σε βοηθήσω να σκονίσεις μαμά''. Χι, χι, σίγουρα αυτό έκανε.....:):):):):):)

Αααααα μη την υποτιμάς! Η καλυτερη νοικοκυρα θα γίνει! Χαχαχαχαχα!:D

Α και μη ψάχνεις το internet.... Καλως ή κακως γιατροι δεν είμαστε, γιατι να διαβαζεις ακραιες καταστασεις και να τρελενεσαι? Οκ καλή η ενημερωση, αλλά υπάρχουν τόοοοοοσα και τοσα που σε πιάνει η καρδια σου. Ακου τον γιατρο σου και ηρεμησε! Ολα θα είναι καλα!;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γιοβάννα καλά στα λέει η Blume! Καλή η ενημέρωση αλλά στο ίντερνετ αναφέρονται κυρίως οι ακραίες περιπτώσεις ή τουλάχιστον αυτές εμφανίζονται πρώτες πρώτες αφού τραβάνε το ενδιαφέρον και έχουν τις περισσότερες αναγνώσεις, ωστόσο συνήθως είναι οι εξαιρέσεις και όχι ο κανόνας! Παρεπιμπτόντως είπες έστειλες την κόρη σου για μπάνιο, στη μπανιέρα ή στη θάλασσα? Τι καιρό έχετε εκεί?

Blume μνημόσυνο συναδέρφου σου? Πόσο ήταν η κοπέλα?Γμτ αυτά ακούς και λες πόσο αχάριστη είμαι!

Εμεις πήγαμε για καφεδάκι το πρωί, και ήταν κάμποσα πιτσιρίκια με ποδήλατα ο Γιωργάκος μου όμως ακόμα δεν το έχει με τίποτα και στενοχωριέται! Σκέφτομαι βέβαια μέσα στην εβδομάδα να του πάρω ποδήλατο και να το βλέπει και πού θα πάει σιγά σιγά θα δοκιμάσει! Τα δικά σας ποδηλατούν? Μετά πήγαμε και σε μία καινούρια παιδική χαρά που έφτιαξαν τελευταία στην περιοχή μας, πάρα πολύ ωραία! Δεν είναι αχανής αλλά είναι προσεγμένη, πρέπει να κανονίσουμε συνάντηση εκεί!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλησπέρα κοριτσακια μου!!

Ιωαννα δεν θα προσθεσω τπτ αλλο παρα μονο οτι το internet πολλές φορες πανικοβαλλει!!Καταλαβαίνω την αγωνία σου αλλα μη μπαινεις σε αυτο το τρυπακι, δεν ειναι ολες οι περιπτωσεις ιδιες...Το εκανα στην εγκυμοσυνη του Αν και οταν ελεγα στο γιατρο μου τι διαβαζα μου ελεγε "ακομη δεν το πεταξες το μαραφετι απο το σπιτι σου?αφου οτι διαβαζεις το περνας απο πανω σου σε μενα γιατι ερχεσαι??" κι ειχε απόλυτο δικιο!

Βlume τι κακο τι βρηκε την κοπέλα..σαν να ξερω απ'οτι πήγε!Προχτες μια συναδελφος της μαμας μου πεθανε απο καρκινο και πριν 8 μηνες εχασε και τον αντρα της..εμειναν τρια αγορακια ορφανα!!!!

Το αμελησε πολύ η συγχωρεμενη κι ηταν και νοσηλεύτρια....

Μαρινα τι πλήγη ειναι αυτη;;μηπως ειναι στοματιτιδα ή καμια αφθα?

Υπαρχουν καποιες αναλγητικες αλοιφες και σκευασματα στα φαρμακεια..δε ρωτας κανενα γιατρο καλύτερα?

Οσο για το ποδηλατο που ρωτας, κανουμε κανονικα απο περισυ και φετος εχουμε κανει και πολύ μακρινες βολτες..Παιρνω τον μικρο με το καροτσι και τον Αν με το ποδήλατο και πηγαινουμε ετσι στην παιδικη χαρα , στη μαμα μου ή στην αδερφη μου..Η πιο κοντινη απόσταση ειναι 2 χλμ χωρις την επιστροφη..Την πρωτη φορα που το καναμε οταν φτασαμε σπίτι οι γαμπες του ηταν πετρα!!!Ο μπαμπας του εχει σηκωσει και τις βοηθητικες με σκοπο ως τον επόμεο μηνα να τις βγαλουμε...Ξεκινα τον και να δεις ποσο πολύ θα του αρεσει!!!!

Κατα τα αλλα ο Αν έκανε ενα 38 χτες το βραδυ αλλα δεν ξερω που οφειλεται..πήγαμε στο magic park το απόγευμα και το ευχαριστηθηκε πολύ, επιστρεψαμε στις 11 και ηταν μες την τρελη χαρα, στο φιλι της καληνυχτας καταλαβα οτι ηταν ζεστουλης και τον θερμομετρησα.Σημερα δε μου εκανε ακομη...

Το απόγευμα εχουμε να πάμε σε παρτυ γενεθλίων και σκεφτομαι να μη τον πάρω, θα πάει στην παιδικη χαρα με τον μπαμπα του και εγω θα εχω τον μικρο μαζι..αυτος πάλι εξελισσεται σε μεγαλο party animal!!!!!

Εχει αρχισει και τις σκανταλιες του....Χτες γκρινιαζε γιατι κρατουσε ο Αν τα αυτοκινητακια και ηθελε κι εκεινος..μολις του διναμε ενα ετρεμε απο χαρα, οταν του το παιρναμε μας μαλωνε και απλωνε τα χερια να το ξαναπάρει!!!!Τα δικα του ουτε να τα φτυσει, τι κουδουνιστρες και πρασινα αλογα...αυτοκινητακια και ξερο ψωμι!!!!!

Αμ το αλλο που κουνηθηκε χτες στο τρενακι...τι να σας λέω!!!Ακουγε μουσικες, εβλεπε χρωματα, φωτα και γυαλισε το ματι του, ξεκαρδιστηκε στα γελια!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Βρε Πετρούλα γιατί του δίνατε του παιδιού τα αυτοκινητάκια και μετά τα πέρνατε πίσω; Μα τι κακοί γονείς!!! :tongue::tongue::tongue::tongue: Τι να τις κάνει ο καλ'ος μου τις κουδουνίστρες; Πώς είναι ο Αναστάσης;

Μαρίνα στη θάλασσα την έστειλα για μπάνια. Έχουμε ζέστη, ήλιο και λίγο αεράκι...... για ρην ώρα. Ελπίζω να μην χαλάσει. Ούτε η Αλεξάνδρα ποδηλατεί αλλά δεν την βλέπω να στεναχωριέται κιόλας. Το πάει περπατητό. :tongue::tongue::tongue:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

καλησπερα κ απο εμασ μαρινα μου μην ειναι καμαι εσωτερικη παπιλα εχω κ εγω μωρε τελευταια που με ταλαπορουν κ δνε βαζω κατι

χαχαχ γιοβανα θα σε σκονιση σωστηηηηηηηηη

σασ διαβασα ολλεσ αλαλ δνε θυμαμαι τιποτα ψαχνω ιδεεσ στο ιντερνετ για τον στολισμο κολυμπηθρασ γιατι και αυτον μονη θα τον κανω θελω με κλαδια ελιασ οπωσ στο λευτερη αλαλ οχι τοσο χοντρη κ θελωνα δω λιγο κατασκευεσ

εχω κανει τησ σημαιεεσ με το ονομα του μικρου εν το μεταξη εχω τυπωση τα χωνακια κ τα εχω κοψη με ψαλιδι με σχεδια στα τελιωματα αλλα η κολαπου πηρα δνε ειναι πολυ δηνατη κ δνε μου κολανε ξεκινησα να κανω καποιεσ μπομπονιερεσ αλαλ εφαγα μισο κιλο σμαρτισ προχτεσ και σημερα ο λευτερη κ με την αραβωνιαρα του τα αποτελιωσαν τα εβαζαν κ σε χωνακι χαχαχα κανα βαφτιση απο τωρα χαχαχα μουτσ μουτσ

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Ουαουυυυυυυυ! Η Αλεξάνδρα έκανε κιόλας το 1ο της μπανάκι, μην το πείτε στα υπόλοιπα και έχουμε κλάματα! Καλό Καλοκαίρι και επίσημα για σας Γιοβάννα μου, να το ευχαριστηθείτε με πολλά μπανάκια!

Πετρούλα θα έχουμε θέματα διαβάζω! Πώς θα γίνει το συμπεθεριό αν και τα δυό μικρά μας είναι τζαναμπέτικα κι αν δεν περάσει το δικό τους δε γίνονται καλά? Μπράβο στον Αναστασάκο σου που ποδηλατεί τόσο καλά και τόσο πολύ! Εμένα μάλλον ψιλοαδιαφορεί, αλλά νομίζω ότι δεν έχει και πολύ δύναμη αφού το φαγητό μας παραμένει λιγοστό και τελευταία φαίνεται ακόμα πιο αδύνατος! Η μικρή πάλι σήμερα έκανε την έκπληξη! Έπαιζε κάποια στιγμή ο Γιώργος στο μπαλκόνι με αυτή τη μηχανή της Ντόρα (είναι αρκετά μεγάλη για όσες δεν την έχετε δει) κάποια στιγμή πάει για τσίσα και ακούμε τη μηχανή να δουλεύει! Είχε ανέβει η μικρή, δεν ξέρω με ποιόν τρόπο έφτανε το πόδι στο γκάζι και πήγαινε! 2η φορά που το κάνει αυτό και φοβάμαι μήπως η 3η θα είναι αυτή που θα φάει και τα μουτράκια της!

Πήγα τελικά στο φαρμακείο για αυτό που έβγαλα γιατί όσο πήγαινε γινόταν χειρότερα και μου έδωσε ένα αντιφλεγμονώδες που το βάζεις 4 φορές τη μέρα με πινελάκι! Τσούζει τόσο πολύ που μπορεί να με ακούσατε και οι Βόριες όταν το βάζω!

mGKop3.png60Jvp3.png

Γ

Εμεις πήγαμε για καφεδάκι το πρωί, και ήταν κάμποσα πιτσιρίκια με ποδήλατα ο Γιωργάκος μου όμως ακόμα δεν το έχει με τίποτα και στενοχωριέται! Σκέφτομαι βέβαια μέσα στην εβδομάδα να του πάρω ποδήλατο και να το βλέπει και πού θα πάει σιγά σιγά θα δοκιμάσει! Τα δικά σας ποδηλατούν?

να του παρεισ μαρινα μου κ θα δεισ τσακ μπαμ θα κανει ο λευτερησ εχει απο το καλοκαιρη του 2009 που κανει ποδηλατακι τωτε ηταν 15 -16 μηνων καλα καλα δνε περπατουσε κ ποδηλατουσε ομως τωρα πλεων κανει τρακτερ που εινα πολυ δυσκολο και βαρι κ προχτεσ πηγανα παρω τον μπεμπη ενα με τεντα κ επαθα σοκ οταν η αγκελινα η κοπελαπου εχει το μαγαζι εβαλε τον λευτερη σε 18αρι ποδηλατο και εκανε τρελαθικα σασ λεω ειναι τεραστιο το 18αρι κ ομωσ το εκανε να του παρεισ κ να του διξεισ μαρινα δνε ειναι τιποτα

Καλημερα!!!

Εφυγα, πρεπει να παω σε μνημοσυνο.... μιας συναδελφου μου:(. Ωχ ωχ ωχ απο τωρα με έπιασε η καρδια μου...

αχχχχχχχ να ειναι καλα στουσ ουρανουσ δεν τα μπορω αυτα αχ ουφφφ πωσ ειστε απο υγεια ?

εν το μεταξη εχω τυπωση τα χωνακια κ τα εχω κοψη με ψαλιδι με σχεδια στα τελιωματα αλλα η κολαπου πηρα δνε ειναι πολυ δηνατη κ δνε μου κολανε

Βάλε συρραπτικό και αν θέλεις το κρύβεις με κάποιο αυτοκόλλητο.

Μαρίνα ναι η Αλεξάνδρα έκανε το ο της μπάνι για φέτος και γύρισε κατενθουσιασμένη. Μόνο με τα μπρατσάκια μου είπαν ότι είχε ένα θέμα, μέχρι πέρσι είχε σωσίβιο, αλλά θα συνηθίσει. Πάντως το χάρηκε και εγώ έκανα τις δουλειές μου στο σπίτι όπως ήθελα.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

ουουουουφ.... αυτό το μπάσκετ... δεν σε αφήνει να χαλαρώσεις...

τέλος καλό, όλα καλά!

Καλησπέραααα! Δεν σας είπα!

Τι διαβαζω? Μπανάκια, ποδήλατα... μμμμ καλοκαίρι μου μυρίζει! Επιτέλους!

Εμείς, τελικά, είχαμε ένα πολύ γεμάτο Σ-Κ...

χθες ήρθαν σπίτι ο αδερφός μου με τον μικρό του, σήμερα κατεβήκαμε το πρωί στους "αγανακτησμένους" του Πειραιά (όπου η Σοφία ενθουσιάστηκε! με τα συνθήματα, τα παλαμάκια... είχε ξετρελαθεί! σε σημείο που της λέγαμε να πάμε στην θάλασσα και έλεγε όχι!) Σκεφτόμασταν να κατέβουμε και το απογευμα Σύνταγμα, αλλά επειδή θα είχε πάρα πολύ κόσμο είπαμε να μην ταλαιπωρούμε το παιδάκι μας και τελικά πήγαμε όλο το απόγευμα στην πλατεία. Λύσσαξε το πουλάκι μου! Αφού, γύρω στις 8.30-9 παρά, που γυρίσαμε σπίτι, μου έλεγε "μαμά είμαι πολύ κουρασμένη... πάμε για ύπνο!"

Ποδήλατο, που λέγατε, η Σοφία είχε ένα τρίκυκλο, αλλά δεν είναι και πολύ καλό, γιατί αν το δάπεδο δεν είναι τελείως λείο και επίπεδο (χωρίς ανηφόρα - κατηφόρα) δεν την βοηθούσε και πολύ. Αλλά τώρα, στα γενέθλιά της, της έφερε ο νονός της ένα κανονικό (με βοηθητικές βέβαια) και αμέσως του πήρε τον αέρα. Την βγάζουμε και στον δρόμο και το παέι μια χαρά! Ούτε η ανηφόρα την ενοχλεί, στην κατηφόρα κατάλαβε αμέσως τα φρένα, στα δύσκολα σηκώνεται και για ορθοπεταλιά... μια χαρούλα! Βέβαια, με τον μπαμπά και τον νονό που έχει, θέλει κατευθείαν να μάθει να κάνει σούζες!!!! (πα!πα!πα!)

Γιοβάννα μου, να συμφωνήσω κι εγώ με τα κορίτσια... ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ στο internet!

Τώρα, για χθες το βράδυ... μην παραπονιέσαι! Τελικός ήταν αυτός! Κι εγώ μπάλλα θα έβλεπα!

Την φάση του να επισκεπτόμαστε όοοολες τις τουαλέτες την πέρασε και η Σοφία! Σε καταλαβαίνω!

Μαρινάκο, τα ήπιαμε τα ουζάκια μας ε? Μην μου πεις ότι εσύ οδηγούσες ως το Κιάτο και πίσω?????

ΜαμάΛευτεράκι... πάρε μια καλύτερη κόλλα! χαχαχαχαχα!

Πετρουλίνι, μεγαλώνει ο μικρός σου ε?????

Ο Αν. πώς είναι? Συνεχίζει απύρετος?

Blume εσύ πώς είσαι? Πήγες τελικά στην βάφτιση?

Αυτά νομίζω...

(έχω μια μύγα στο σαλόνι και με έχει ζαλίσει! πάω να πάρω την μυγοσκοτώστρα για δραστικές λύσεις!)

Πολλά φιλιά σε όοοοολες!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Πετρούλα θα έχουμε θέματα διαβάζω! Πώς θα γίνει το συμπεθεριό αν και τα δυό μικρά μας είναι τζαναμπέτικα κι αν δεν περάσει το δικό τους δε γίνονται καλά?

Δεν ξέρω, βέβαια, τι θα πει και η μαμά του γαμπρού, αλλά Μαρινάκο, μην ανησυχείς! Το "θηλυκο" θα του τις κόψει τις πολλές παραξενιές του μικρού! Το δικό της θα γίνεται!

mrdIp3.png

Καλημεραααααααα

Καλη εβδομαδα!!!

Ιωαννα μου ,ειχα ενα διαστημα εντονους πονοκεφαλους και κοντεψα να τρελαθω με αυτα που διαβαζα στο ιντερνετ ...οποτε μερικες φορες καλυτερα η αγνοια...

Μαρινακι οπως ειχαμε πει εμεις πηραμε ποδηλατο φετος στα γενεθλεια του χρηστου και τα καταφερνει μια χαρα!!!χθες καναμε 1 ωρα βολτες ο χρηστος με το ποδηλατο και εμεις με το καροτσι ..το μαριαλενακι θα το πω αλλη μια φορα ειναι κοριτσι της ταχητητας!!!!

Πετρουλα μου μεγαλωσε και ο μικρουλης σου ...ε μα κουδουνιστρες ....ολοκληρος αντρας ..

Εμεις παραμενουμε αρρωστοι ...ο χρηστος ξαναματαβηχει (παιζαμε μπασκετ στην αυλη χθες πολυ ωρα και μαλλον ιδρωσαμε) και ο μπεμπης εχει ποοοολυ φλεμμα του εχει κοπει η ορεξη και τρωει πολυ λιγο ...εν τω μεταξυ δεν ειμαι μαθημενη να μην τρωνε τα παιδια κ μου ερχεται καπως ..με τα τσισα-κακα τα παμε υπεροχα αλλα επειδη οποτε κανει κακα του φερνει η πριγκηπισσα καραμελα παει ο ερμος και ζοριζεται ολημερις για κακα!!!μαλλον βλεπω σιγα σιγα την πριγκηπισσα να μας χαιρετα!!

Οσο για τους αγανακτισμενους ...κυριολεκτικα γινεται χαμος ...ελπιζω τουλαχιστον να λαβει καποιος το μυνημα..

Αντε καλη εβδομαδα να εχουμε....

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα και καλη εβδομαδα.

Ιωάννα μου περαστικά σας.Ετσι οπως το λες καλυτερα στειλε διακοπες την πριγκηπισσα μην τυρανιεται μωρε το παιδι!!!

Μαρίνα ελεγα και εγω αυτη την φωνή-τσιριδα καπου την ξερω αλλα που να φανταστω οτι εισαι εσυ??χα χα.

Περαστικα κοριτσακι

giovanna μου το εχω δυστυχως και εγω αυτο το κακο να ψαχνω στο νετ για καθετι αλλα σιγα σιγα το κοβω γιατι μαλλον κακο μου κανει.

Ολα θα πανε καλα!

Πετρούλα μου δικιο εχει βρε το παληκαρακι σου.Κουδουνιστρες και χαζα !Μεγαλο παιδι ειναι.

Για το ποδηλατο που λετε και η δικια μου δεν το πολυκατεχει το αθλημα.

Τα παει μια χαρα αλλα κανει αναποδα .Και με μεγαλη ταχυτητα αλλα κανονκα δεεεν.

Προτιμαει να κανει βολτα με τη γουρουνα του κολητου της και το τζιπ που της πηραμε ουτε να το φτυσει.

Ευτυχως που το φιλαρακι της ειναι πολυ βολικο παιδακι και συμβιβαζεται!

Κατα τα αλλα το σ/κο ειχε βολτιτσες, και παιδικη χαρά.

Το τι κουνια και τραμπαλα εχω κανει δεν λεγεται.Εχω γεμίσει και μελανιες σαν μωρο χα χα.

Αυτην την εβδομαδα ξεκιναω τα καλοκαιρινα μου.Χαλια κουρτινες κτλ και βαριεμαι αφορητα!

φιλια

Καλημερα!

Σήμερα ειμαι ακομα χειροτερα. Η μυτη μου εντελως κλειστη. Και ο λαιμος μια απο τα ιδια.

Χθες περασα και ασχημα (το πρωί) και όμορφα (το απογευμα).

Η συναδελφος ηταν 39 χρονων και εφυγε απο το γνωστο. Υπεφερε επι ενα χρόνο και αφησε πισω της ενα κοριτσακι 7 χρονων.:( Δεν νομιζω οτι υπαρχουν λεξεις να πεις.....

Οσες κοπελες ειμασταν το πρωί, οι ιδιες ειμασταν και στη βαφτιση. (συναδελφος παλι) Η βαφτιση εγινε στη Καστέλα και ηταν τέλεια! Παιξαμε με τους κλόουν και το αγορακι μου νικησε σε ενα παιχνιδι και πηρε ενα δωράκι!:DΟ αντίπαλος του ηταν 9 χρονών.:mrgreen:

Μαρίνα μου ουτε εμεις εχουμε ποδηλατο και οσες φορες τον εχω βαλει να δοκιμασει αλλουνου, δεν βαζει δυναμη να κανει πηδαλι και τα παρατάει. Βαριεται πολύ αυτο το παιδι!

πανμαρ μεθαυριο θα κατεβει και ο καλός μου στους αγανακτισμένους. Νομιζω στα προπυλαια.

Τόσο καλα περασε η Σοφία που δεν ηθελε να φυγετε? Πω πω! Που να ειχες παρει και κατσαρολα μαζί να την κοπαναει!:D

giovanna μου μπραβο στο κοριτσακι σου για το 1ο της μπανακι για φετος!

Πετρουλα ξεσαλωσατε κ εσεις ε? Μπραβο!

Σουλαααααα δεν πιστευω να εφαγες και καμια τουμπα πανω στο παιχνιδι... Περαστικα για.....τις μελανιες χαχαχαχαχα!

Καλη δυναμη με τις δουλειες του σπιτιου!

καλημερα και καλη εβδομαδα!!!!

τι κανετε;

πετρουλα τι κανει ο Αναστασης;

κι εμεις το σ/κ ξεσαλωσαμε και παλι, εκανα και την γενικη μου εγω τελειωσα μια χαρα το σπιτακι μας λαμπει για ποσο δεν ξερω :rolleyes:

σημερα κοριτσια εχει το λιντλ ρουχα για τα μικρα μας πηγα εφοδιαστικα μπλουζακια πολυ καλη πιοτητα http://www.lidl.gr/cps/rde/xchg/lidl_gr/hs.xsl/index_11120.htm γιατι με το σχολειο θελουμε πολλα και το απογευμα με τις βολτες αλλες εχει και βερμουδες ωραιες http://www.lidl.gr/cps/rde/xchg/lidl_gr/hs.xsl/index_11121.htm

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...