Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

γειτονακι καλη ιδεα!!!θα πω στην μανα μου να τον αφησει νηστικο σημερα γιατι ειναι και ο τσουπωτος ο ατιμος και δεν θα πειθουμε για πεινασμενοι !!!

όχι βρε που θα αφήσεις νηστικό το παιδί! θα είναι το επιχείρημά σου για να πουλάς τα αυγουλάκια!!!

"είδατε ο γιος μου! μόνο από τα φρέσκα αυγουλάκια μας τρώει και το γάλα του!!! τίποτ' άλλο!!!"

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!

Ολες καλα;

Μαμαλευτερακι τα φαρμακα στο σπιτι τα εχουμε γιατι εχουμε μικρα παιδια και αν μια φορα την εχεις πατησει με σοβαροτατες αλλεργικες αντιδρασεις τοτε προσεχεις για να εχεις.

Θα σας συμβουλευα και στη θαλασσα οταν πηγαινετε να εχετε μεσα στην τσαντα μια φενιστιλ και αμμωνια απαραιτητως και στο φαρμακειο σας μια κορτιζονουχα αλοιφη.Φυσικα υπο την καθοδηγηση των παιδιατρων αλλά δεν το βρισκω ουτε ασκοπο, ουτε υπερβολικο.Εσυ δεν εχεις καμμια κρεμα αν βγαλουν τα παιδια εξανθημα;

Πανμαρ ευτυχως που εγιανες και δε θα σε χασουμε!χαχα!

Ιωαννα μια χαρα ο Χρηστος.Ειδες που στα ελεγα οτι απλα ηταν αντιδραση ολο αυτο του προηγουμενου καιρου;Μια χαρα εχουν την ικανοτητα να κρατιουνται και πηγαινοερχοσασταν τοσοοο καιρο στο γιο γιο.Δεν υπηρχε περιπτωση να μην το ''εχει'' ηταν απλα θεμα χρονου για να το παρει αποφαση κ να συνεργαστει!

Καλε 50 αυγα;κανε κανα ευκολο τυροψωμο ξερεις εκεινο με το γαλα..κανα κεικ,κανα γλυκο,καμμια ομελετα φουρνου που ειναι και λαιτ.Να σου πω ομελετα φουρνου;

Φιλια σε ολες γιατι τρεχω!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημερα!

Ολες καλα;

Μαμαλευτερακι τα φαρμακα στο σπιτι τα εχουμε γιατι εχουμε μικρα παιδια και αν μια φορα την εχεις πατησει με σοβαροτατες αλλεργικες αντιδρασεις τοτε προσεχεις για να εχεις.

Θα σας συμβουλευα και στη θαλασσα οταν πηγαινετε να εχετε μεσα στην τσαντα μια φενιστιλ και αμμωνια απαραιτητως και στο φαρμακειο σας μια κορτιζονουχα αλοιφη.Φυσικα υπο την καθοδηγηση των παιδιατρων αλλά δεν το βρισκω ουτε ασκοπο, ουτε υπερβολικο.Εσυ δεν εχεις καμμια κρεμα αν βγαλουν τα παιδια εξανθημα;

!

πωσ εχω ξυδι κ αν χρειαστη κατι περετερο θα παω φαρμακειο παντα εφημερευει καπου καποιο δνε εχω καλη σχεση με τα φαρμακα τωρα που ειχε τισ κοκινιλεσ μετα απο καποιεσ μερεσ βαλαμε 1-2 φορεσ φινιστιλ τωρα να σου πω δνε ξερω που την εχω μπορει κ να την πεταξα :rolleyes::rolleyes::rolleyes: μπορει κ να ειναι κ στο χωριο δνε ξερω δνε εχω φαρμακειο μεσα στην τσαντα μου ειχ α1-2 υποθετα ντεπον προχτεσ τα πεταξα αλο φαρμακο δεν εχω στο σπιτι μονο ντεπον για πονοκεφαλο ααα κ σελνοσανιλ απαρετιτο

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Ορεξάτες σας διαβάζω, όσες έχουμε απομείνει δηλαδή στο παρεάκι! Οι άλλες που εξαφανίστηκαν?

Καλά είμαστε κι εμείς τα έχω πάρει όμως με τον καιρό γιατί κανονίζαμε την 1η μας καλοκαιρινή εξόρμηση για αύριο αλλά τζίφος μάλλον! :( Ιωάννα μου μια χαρά σε φαντάζομαι με τον Πολωνάκο στη λαική, όχι για σένα, αλλά για το μικρό μου ξανθούλη!

mGKop3.png60Jvp3.png

Να μην κανονίσουμε να πάμε για μπάνιο;

Ναι μωρέ! καλά το σκέφτηκες! με τέτοιο καιρό...

δεν ξέρω για τις θάλασσες, αλλά εδώ έχουν δημιουργηθεί κάτι πολύ ωραίες λίμνες και ποτάμια! Ενδιαφέρεσαι?

mrdIp3.png

Καλημερα!!!

Ο καιρός στρωνει σιγα σιγά. (joa δελτιο καιρού για ΣΚ?)

Εγω μπουκωμα, καταροη και η φωνη σχεδον δεν βγαίνει. Ε κατι τσιμπησα κ εγω απο το νοσοκομειο....

Ιωάννα βγηκες στη λαϊκη για τα αυγά? Θέλω να αγοράσω κ εγω. Πού θα σε βρω?:D

Μαρίνα το επομενο ΣΚ πιστευω θα ειναι ακομα καλυτερος ο καιρός, οποτε κανονιζουμε καμια εξοδο με τα συζυγων και τέκνων. Τί λέτε???

Armaki σαραντησατε και εσείς. Για πες κανα μερος μπας και μαζευτουμε.

filaki να της ζησει της φιλεναδας σου. Τί έκανε?

πανμαρ σε ωρα αναγκης το ξυδι ειναι πολύ καλο για τα τσιμπιματα. Εγω έχω φενιστιλ και βαζω. Παλια ομως μας εβαζαν μονο ξυδι και λιγο βασιλικο τριφτα.

Για υποσεντονο που λετε, εγω εχω παρει αυτά απο το σουπερ μαρκετ που ειναι για την ακρατεια, τα μικρά και τα εχω στρωμενα κατω απο το σεντονι. Μονο μια φορα μου εχει λερωσει.

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!

χαλια καιρος κι εδω γκρρρρ τα νευρα μου εγω ομως το πηρα αποφαση σημερα να κανω γενικη εχω ξεσηκωσει τα παντα πηγα τα μικρα στη μαμα μου και θα τα παρω το βραδακι!

φιλια σε ολες καλα να περασετε!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Μήπως να το κλείσουμε το cafe και να ανοίξουμε ένα beach bar μπας και σας αρέσει περισσότερο κι αρχίσετε να μαζεύεστε πάλι?

Πικουλίνα και υπόλοιπες "ζηλιάρες", αν το προτιμάτε, να σας βάλουμε και μία πισίνα!

Καλημέρα!!!! ή καλό μεσημέρι καλύτερα...

Blume, μου περαστικά σου! Άντε να ηρεμήσετε πια...

Για το ξύδι το ξέρω. Και βάζουμε μέχρι τώρα και στην Σοφία, απλά μόνο για ανακούφιση από τα κουνούπια... Δεν ήξερα ότι είναι για όλα τα τσιμπήματα. Εγώ αντί για fenistil, έχω μια παρόμοια μιας εταιρείας που λέγεται nelson.

Όσο για συνάντηση το άλλο Σ-Κ, κι εμείς μέσα! Με τέκνο σίγουρα, με σύζυγο... δεν ξέρω!

Βατραχάκι μου γενική ε? Εγώ πάντως, αν άφηνα την Σοφία στην μαμά μου, θα ήταν για να κάνω άλλα πράγματα, πιο ευχάριστα και πιο ενδιαφέροντα και όχι γενική σπιτιού! χαχαχα!

Εμείς καλά... Εδώ για Σ-Κ και τίποτα ιδιαίτερο στο πρόγραμμα για την ώρα...

Αύριο λέμε να κατεβούμε και μια βόλτα εκεί που μαζεύονται οι "αγανακτισμένοι"!

Πολλά φιλιά και καλά να περάσετε όλες! Ό,τι κι αν κάνετε!

mrdIp3.png

Blume περαστικά! Μου θυμίζει αυτό που έχεις την τραχειολαρυγγίτιδα που είχα πριν κανά 2 εβδομάδες και δε μπορούσα να μιλήσω για ένα τριήμερο!

ΓΙα δώστε μου καμιά ιδέα, εδώ και 2 μέρες έχω μια πληγή στο κάτω μπροστινό ούλο που όποτε πάω να φάω ή να πιω κάτι με πεθαίνει και πια μουδιάζει και το πηγούνι μου. Τι να κάνω για να περάσει πιο γρήγορα? Έκανα μία πλύση με αλατόνερο αλλά δεν είδα διαφορά! Μέσα σε όλα πήγα την Τρίτη οδοντίατρο για ένα σφράγισμα που μου έφυγε, δεν ξέρω τι έκανε και τώρα με πονάει το συγκεκριμένο δόντι! Γιατρέεεεε πού είσαι?

Κατά τα άλλα σήμερα πέρασα σούπερ, είχα πολύ καιρό να χαλαρώσω έτσι! Μια φίλη ήθελε να μας βγάλει για τη γιορτή της κάπου προς Κιάτο και τελικά για να μην ταλαιπωρηθούν τα παιδιά (εντάξει για να περάσει και η μαμά καλύτερα :tongue:) ο καλός μου τα κράτησε και πήγα εγώ με τις φιλενάδες μου κατά το μεσημεράκι και μαζευτήκαμε λίγο μετά τις 10! Χαλάρωσα τόσο πολύ, ήπιαμε και τα ουζάκια μας (για το δοντι καλέ) και είδα τον κόσμο με άλλο μάτι! :)

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημερα!!!

Είμαι καλυτερα απο το τον λαιμό, αλλά το μπουκωμα παραμενει. Μεχρι το απογευμα πρεπει να ειμαι καλα γιατι εχω βαφτιση! Καλα εχω κανει κατι κοκτέιλ με τα χαπια....

Μαρίνα μου οχι αλατονερο, κανε πλυσεις με hexalen. Προσφατα εκανε εξαγωγη ο πεθερος μου και είπαν οτι πλέον το έχουν απαγορεψει το αλατονερο στις πληγες. Θα μας πει βέβαια καλυτερα και η doctor μας!;)

Αύριο λέμε να κατεβούμε και μια βόλτα εκεί που μαζεύονται οι "αγανακτισμένοι"!

Μπράβο Μαρία μου, να πατε! Βασικά όλοι μας πρεπει να παμε.

Εφυγα, πρεπει να παω σε μνημοσυνο.... μιας συναδελφου μου:(. Ωχ ωχ ωχ απο τωρα με έπιασε η καρδια μου...

Καλημέρα κοριτσάκια μου. Τι κάνετε; Εγώ δεν είμαι και πολύ καλά....ψυχολογικά εννοώ.....οι περισσότερες τα ξέρετε, ας μην τα αναφέρω και εδώ.....έψαξα και διάβασα και κάτι στο ίντερνετ και .......μαύρη η ώρα και η στιγμή :mad::mad::mad::mad: Τεσπά.

Blume έτσι όπως είναι ο καιρός όλοι έχουμε τα μπουκωματάκια μας. Αφού τη μία σκάμε από τη ζέστη και την άλλη φυσάει; Είναι δυνατόν να μην την αρπάξουμε; Εύχομαι να είσαι καλύτερα. Τα ζουζουνάκια σου συνήλθαν;

Μαρίνα και εγώ το hexalen θα σου έλεγα να βάλεις και να αποφύγεις λίγο τα όξινα (λεμόνια, ντομάτες, ξύδι κλπ) για να μην πονάς τόσο. Και εμείς χτες το βράδυ βγήκαμε με τους κουμπάρους μας οικογενειακώς για ουζάκι. Καλά ήταν, αν και σπάστηκα με τον κουμπάρο μου που διάλεξε ένα μαγαζί με τηλεόραση για να βλέπει τον αγώνα. :mad::mad::mad::mad: Γίνοταν και χαμός από κόσμο και γενικά εμένα μου τη δίνουν τα μαγαζιά με τηλεόραση. Νέο παιχνίδι της Αλεξάνδρας είναι να επισκεφτέται τις τουαλέτες. Ευτυχώς έχω ακούσει τη σουμβουλή της Μαργαρίτας και έχω πανάκια ντετόλ μαζί μου.

Πριν τα ουζάκια κάναμε και εμείς μια βόλτα από τους "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΈΝΟΥΣ'' και δηλώσαμε παρουσία.

Σήμερα ο καλός μου είναι στη δουλειά γιατί προέκυψε κάποιο πρόβλήμα με ένα νέο πρόγραμμα στον η/υ και εγώ έστειλα την Αλεξάνδρα για μπάνιο για να κάνω καμία δουλειά. Όταν ξεκίνησα το καθάρισμα πήρε και αυτή ένα swiffer και μου λέει: ''Να σε βοηθήσω να σκονίσεις μαμά''. Χι, χι, σίγουρα αυτό έκανε.....:):):):):):)

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...