Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ναι σωστο και αυτο Μαρινα απλα προτεινα το υποσεντονο γιατι και τοτε που βγαλαμε εμεις τη βραδινη(τελος Μαιου περισυ)και τωρα, ακομα ειναι ανεκτο απο αποψη ζεστης.Μετα εγω το εκοψα και δεν του εστρωνα τιποτα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι έγινε Φιλάκι μου? Χθες βράδυ δεν είχαμε τον "μονόλογο της ξενύχτησας"? Από τις 23.30 πήγες για ύπνο? Ούτε μια λιγούρα κατά τις 2.00, ο Αλή Μπαμπά δεν ήρθε κατά τις 4.00... τίποτα?
Χιχιχι! Άστα, πανμαρ, 2 πήγε η ώρα μέχρι να κοιμηθώ... λίγο να κάνω μπάνιο, λίγο να συμμαζέψω... κι 6 πάρα, χτυπάει το κινητό, ο άντρας μιας από τις αγαπημένες μου φίλες, είμαστε, λέει, ήδη στο Ιασώ, γεννάει και μέχρι να φτάσω, σε 3 τέταρτα, είχε γεννήσει!!! Παραλίγο να γεννήσει στο δρόμο, ουχ!!!

Καλησπέρα κοριτσάρες! Θα διαβάσω τα νέα σας!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

O Χρηστος χθες τα πηγε πολυ καλα με το βρακι στο σχολειο ...και μας γυρισε πισω χωρις να εχει λερωθει .ριτα ερωτηση ...δεν θελει να βαλει με τιποτα πανα ουτε το βραδυ αλλα εγω φοβαμαι για διαρροες οποτε πηγα αργα το βραδυ και του εβαλα πανα ,το πρωι ηταν ομως παντελως στεγνη.μηπως πρεπει να τον ακουσω και να κοιμαται με βρακι και το βραδυ ??αλλα ποιος αλλαζει σεντονια και λοιπα την μαυρη νυχτα οεο??
Πωπωωωωω, ήταν να μην πάρει φόρα ο γιόκας σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μπράβο! Άντε, ξεκινήστε και το βραδινό με ένα σελτέ από κάτω, ε, ίσως, χρειαστεί καμιά φορά να αλλάξεις και κανένα σεντόνι αλλά μέσα στο πρόγραμμα είναι κι αυτό!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

συγνωμη εγω δνε εχω ουτε αυτε σπου εχει η μαρια ουτε αυτεσ που εχει ρητα εχω ξυδι κανει για τσιμπιμα ;););)καλε τι κανετε τοσα φαρμακα σπιτι σασ ????????/

εγώ ξύδι βάζω στα κουνούπια μόνο... κάνει για όλα τα τσιμπήματα?

τώρα όλες αυτές οι αλοιφές πώς βρέθηκαν στο κουτί με τα φάρμακα... θα σε γελάσω! ούτε που ξέρω πότε ή ποιος τις έβαζε!!! χαχαχαχα!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ εδώ, αν και θα έπρεπε να κοιμόμουνα αλλά δίνω παράταση κανένα τεταρτάκι για χαλάρωση γιατί μόλις υπέβαλα και του πατέρα μου τη φορολογική και ήμουν στην τσίτα μην κάνω καμιά βλακεία! :)

Το Σοφάκι μας κοιμάται από νωρίς? Ο Γιώργος τελευταία μέρα νύχτα μας παιδεύει με κάμποση γκρίνια! Αμάν κι αυτές οι υποχρεώσεις που δε μας αφήνουν να αφιερώσουμε όση ώρα θέλουμε στα παιδάκια μας και τους βγαίνει μετά σε γκρινίτιδα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαρή Μαρίιιι μήπως ήταν σφήκα αυτό που σε τσίμπησε και άφησε το κεντρί μέσα? Διαφορετικά μπας και είσαι αλλεργική και δεν το ξέρεις? Εγώ με το τσιμπηματάκι από μέλισσα πάω και μια επίσκεψη νοσοκομειο λόγω αλλεργίας να μου κάνουν μία σχετική ενεσούλα!

και πώς ξεχωρίζεις την σφήκα από την μέλισσα οέο?

δεν πρόλαβα καν να δω τι ήταν!

πάντως αλλεργική δε νομίζω να είμαι...

την προηγούμενη φορά που με είχε τσιμπήσει (επειδή ήταν η πρωτη μου φορά) πήγα κατευθείαν στο αγροτικό ιατρείο γιατί δεν ήξερα αν ήμουν αλλεργική.

δεν ήμουν! και μου δώσαν απλά μια φενιστιλ να βάζω...

πάντως για σήμερα, έμαθα γιατί χειροτέρεψε σε σχέση με χθες...

επειδή έφαγα αυγό!!!

mrdIp3.png

Κι εγώ σήμερα έστειλα την δήλωσή μου! Εύχομαι να μην έχω κανει καμμία βλακεία...

Η Σοφία σήμερα δεν ξέρω τι έπαθε... παρ'όλο που κοιμόταν μέχρι τις 6 το απόγευμα (που πήγα και την ξύπνησα) στις 8.15 μου ζήτησε γάλα για να πάει για ύπνο!!!

9 παρά είχε κοιμηθεί!!!

όσο για την γκρίνια... δε νομίζω ότι φταίνε οι υποχρεώσεις...

κι εγώ που είμαι όλη μερα μαζί της, την γκρίνια δεν την αποφεύγω! χαχαχα!

mrdIp3.png

Αααα μη μου βάζεις δύσκολα! Απλά ξέρω ότι η σφήκα αφήνει μέσα το κεντρί που πρέπει να βγει εκτός κι αν κι αυτό είναι παραπληροφόρηση! Δεν το ήξερα ότι μετά από τσίμπημα δεν κάνει να φας αυγό γιατί φουντώνει! Χρήσιμη η επικοινωνία μας ποικιλοτρόπως!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερααααα

Μαριζακι να ειναι τυχερο και γερο το μπεμπακι της φιλης σου..με το καλο και εινα δευτερο σε σενα!!!

Γειτονακι οι παγκρατιωτικες μελλισουλες κοτσωνατες τελικα ...εγω παντως σε παντως ειδους τσιμπηματα αν ειναι φουσκωμενα βαζω fucicort αν δεν ειναι τιποτα ..

Ριτακι ευχαριστω για τις συμβουλες !!!!τα συνοψισες ολα σε μια παραγραφο..επιστημων παιδι μου του θεματος ...εγω βηχολογος εσυ τσισολογος!!!

τελικως χθες εβαλα 2 σελτεδακια απο κατω απο το σεντονι μιας και ουτως ή αλλως εχει το αδιαβροχο υποστρωμα απο κατω αλλα δεν ειχαμε κανενα ατυχημα ...στις 7 παρα σηκωθηκε και κατουρησε ενα γεματο γιογιο !!!κυριος το αντρακι μου!!

Επισης ναι τελειωσα τα καλοκαιρινα του χρηστου , και ξεκινησα του μπεμπη ..μεχρι τις 15 Ιουνιου θα εχω τελειωσει χαχαχα...

Καιρος...

Και σημερα η θερμοκρασια σε χαμηλα για την εποχη επιπεδα ΑΛΛΑ αυριο το πρωι θα εχει συννεφιες και ανοδος της θερμοκρασιας την κυριακη λιγοτερες συννεφιες αλλα η πιθανοτητα βροχουλας παντα πιθανη απο Δευτερα ξαναματαστρωνει για τα καλα ο καιρος !!!

τελος...εχω σπιτι 50 αυγα ...γειτονακι τρωτε αυγουλακια ?ειναι απο το χωριο ..ποσα αυγα να φαω η γυναικα ...μαρινακι αν ανηφορισεις απο μενιδι κερναω αυγα!!!

καλημερααααααααααααα

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρααααα!

Μπράβο στον Χρηστακο μας! Άντε να δω πότε θα αποφασίσουμε κι εμείς να κόψουμε την βραδινή... Δύσκολο το βλέπω! Η Σοφία ξυπνάει το πρωι και είναι τόσο κατουρημένη, που πολλές φορές έχει βρέξει και τα σεντόνια της (παρ'όλη την πάνα...)

Όσο για τα αυγά... σ'ευχαριστούμε γειτονάκι, αλλά κι εμείς έχουμε πάνω απο 20! Τα έφερε η πεθερά μου από την Τρίπολη! Τώρα αρχίζουμε τις ομελέτες φούρνου!

Φιλάκι, να της ζήσει της φιλενάδας σου το παιδάκι της!!!

Με το τσίμπημα... καλά τα πάω! Έφυγε η κοκκινίλα και το πρήξιμο και μου έχει μείνει μόνο η φαγούρα! Και χωρίς αλοιφές και φάρμακα! χαχαχαχα!

Δηλαδή το Σ-Κ θα έχει συννεφιά και βροχές? Να μην κανονίσουμε να ψήσουμε έξω?

mrdIp3.png

καλημερα γειτονακι ...

λες να παω στην λαικη αυριο να πουλησω κανα αυγουλακι ???χαχαχα..

το σκ ο καιρος θα ειναι καλυτερα απο χθες και σημερα αλλα οι ξαφνικες βροχουλες ειναι πιθανοτητα ....βαλε μια ομπρελα θαλασσης πανω απο την ψηστιερα για παν ενδεχομενο χαχαχα

cca53e644d.png

eTRlp2.png

καλημερα γειτονακι ...

λες να παω στην λαικη αυριο να πουλησω κανα αυγουλακι ???χαχαχα..

να πας! να πάρεις και τον μπέμπη αγκαλιά και να το παίζεις "πονεμένη μάνα" που πουλάει αυγουλάκια για να θρέψει τα παιδάκια της! χαχαχαχα!

mrdIp3.png

να πας! να πάρεις και τον μπέμπη αγκαλιά και να το παίζεις "πονεμένη μάνα" που πουλάει αυγουλάκια για να θρέψει τα παιδάκια της! χαχαχαχα!

γειτονακι καλη ιδεα!!!θα πω στην μανα μου να τον αφησει νηστικο σημερα γιατι ειναι και ο τσουπωτος ο ατιμος και δεν θα πειθουμε για πεινασμενοι !!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...