Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα!!!

τι κανετε;

απο το πρωι προσπαθω να γραψω και τωρα ξεχασα τι ηθελα να γραψω :rolleyes:

οσο για το σιδερο τι να πω προχθες σιδερωνα ολο το απογευμα ειχα 7 πλυντηρια ναι καλα διαβασατε 7!!!!

και τωρα εχω μια καλαθα φουλ απλυτα ποτε βγαινουν μου λετε;;;;

περαστικα στα αρρωστουλια εμεις τερμα οι μυξες λιγο βηχα εχουμε αλλα οκ!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπράβο Ρίτα!!!! Νομίζω καμία δεν θα μπορούσε να συνοψίσει καλύτερα!;)

Συμφωνώ!!! Συγχαρητήρια! ;);) Όταν έχεις οίστρο... πώς τα λες....

Λοιπόν, σιδέρωσα! Πολύυυυυ! Όχι ότι τελείωσα, αλλά έκανα όλα τα ρούχα του καλού μου (και τα καλοκαιρινά!) όλα της Σοφίας και αρκετά από τα δικά μου...

Βέβαια, έχω άλλα δύο πλυντήρια, τα οποία όμως στεγνώνουν ακόμα... (και κάτι σεντόνια, πετσέτες, ριχτάρια... χαχαχαχα!) Ατελείωτα είναι! Αλλά δεν με νοιάζει... σιγά σιγά θα γίνουν όλα! Πάντως ρούχα να βάλουμε έχουμε τώρα!

Το τσιμπημα από την μέλισσα, αντί να βελτιώνεται χειροτερεύει... είναι φυσιολογικό αυτό? Ξέρει καμμία? Χθες, ενώ είχα μόνο ένα σπυράκι - πρηξιματάκι στο σημείο που με τσίμπησε, σήμερα έχει πρηστεί όλο το μπράτσο μου, είναι κόκκινο, καίει και με τρώει! Θα ζήσω? Να πάω μέχρι το φαρμακείο ή δεν χρειάζεται?

mrdIp3.png

Πανμαρ πρωτα απο ολα πιες ενα ζιρτεκ και αμεσα!!!!!!!!

Μετα απλωσε πανω μια κορτιζονουχα.Fusicort ,betnovate οτι εχεις αλλιως βαλε μια fenistil

Mην το αμελεις.Το κεντρι το βγαλατε ή εμεινε μεσα;

Εισαι και των καμπινγκ τρομαρα σου!!!!:cool::tongue:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

μμμμμ.... Ρίτα.... πολλές "άγνωστες" λέξεις... zirtec, fusicort, betnovate? Τι είναι αυτά? Μάλλον πρέπει να πάω στο φαρμακείο ε? χαχαχαχαχα!

Μόνο μια αλοιφή για τα τσιμπήματα του έβαλα, αλλά κι αυτό από σήμερα το μεσημέρι και μετά...

το κεντρί? νομίζω πως ναι... το βγάλαμε... πώς θα το καταλάβω αν είναι μέσα?

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

καλά.... νομίζεις ότι καταλαβαίνω τι γράφει μεσα στα χαρτάκια?

έτσι όπως τα διαβάζω, μάλλον η kenacomb μου κάνει (λέει ότι επιφέρει ανακούφιση από τον κνησμό, το κάψιμο και τη φλεγμονή και διάφορα άλλα....) και ότι έχει αντιαλλεργική και αντικνησμώδη δράση...

πώς σου ακούγεται? χαχαχαχαχχααχ!

πάντως έχω ένα ποντίκι.... σαν του Ζαμπίδη! χαχαχαχαχα!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχαχα!

ωραία! την βρήκαμε!

ευχαριστώ!

αν δεν σας ξαναγράψω, να ξέρετε ότι "πήγα" από το τσίμπημα μιας Παγκρατιώτικης μέλισσας!

πάω να κάνω μπάνιο και θα την βάλω μετά! (να είμαι και καθαρή στον "άλλο" κόσμο που θα πάω...)

mrdIp3.png

Καλημερα!

Ιωαννα πανες τελος at last !!!:tongue:

Μπραβο σας!

Λοιπον εννοειται οτι τις ξεχνας τις πανες.Εμεις τη βραδινη τη βγαλαμε χωρις καν να ειναι στεγνη.Δε θελει και το βραδυ,δεν του βαζεις.Το βραδυ θα εχει κανα ατυχηματακι αλλα στρωνεις ενα υποσεντονο (αυτο για τους ηλικιωμενους) κατω απ οτο σεντονι στρωνεις ενα υποσεντονο πανω απο το σεντονι και αλλο ενα σεντονακι στο κεντρο απο πανω. οποτε αν βραχει τραβας το πανω σεντονι και το βρεγμενο υποσεντονο και σας μενει το κατω καθαρο.

Εννοειται τον αλλαζεις ενα βρακι.Για αυτο μην του φορας πιζαμακι απο κατω δεν πουντιαζει, μη φοβασαι :D

Ομως φροντιζεις να εχεις δωσει γαλα 1 ωρα πριν κοιμηθει και να παει απαραιτητως για τσισα πριν πεσει.

Το γιο γιο διπλα στο κρεβατι και ολα αυτα για αρχη.

Αργοτερα δε θα κανεις τιποτα απο τα παραπανω.

Επισης αν δεις οτι δε βρεχεται εχει καλως, αν δεις οτι βρεχεται συστηματικα τοτε αν εισαι ξυπνια κανα 2ωρο μετα που θα κοιμηθει τον σηκωνεις κανονικα και τον βαζεις να κατουρησει.Εκει μπορει να αντιδρασει αλλα σιγα σιγα συνηθιζει και μαθαινει ειτε να σηκωνεται, ειτε να κρατιεται.

Αλλα προς το παρον αστον καμμια βδομαδα να δεις τι θα κανει.Θα φωναξει;Θα κρατηθει; ή θα σηκωθει.

Εφοσον ακομα εχετε καποια ατυχηματακια μεσα στη μερα θα εχετε και το βραδυ αλλα οκ θα στρωσει πολυ γρηγορα.

αρε ρητα τι εγραψεσ παλι χαχχαχαχα

ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ ΤΕΛΟΣ Η ΠΑΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ

:tongue::tongue:

kenacomb, travocort, celstoderm, bactroban...

αυτές έχω? κάνει καμμία? χαχαχαχαχα!

ααα! και μία για τα τσιμπηματα από έντομα... (αυτήν έβαλα!)

συγνωμη εγω δνε εχω ουτε αυτε σπου εχει η μαρια ουτε αυτεσ που εχει ρητα εχω ξυδι κανει για τσιμπιμα ;););)καλε τι κανετε τοσα φαρμακα σπιτι σασ ????????/

:tongue::tongue:

Μαρή Μαρίιιι μήπως ήταν σφήκα αυτό που σε τσίμπησε και άφησε το κεντρί μέσα? Διαφορετικά μπας και είσαι αλλεργική και δεν το ξέρεις? Εγώ με το τσιμπηματάκι από μέλισσα πάω και μια επίσκεψη νοσοκομειο λόγω αλλεργίας να μου κάνουν μία σχετική ενεσούλα!

Μπράβο στο Χρηστάκο για την πάνα! Συμφωνά απόλυτα με αυτά που λέει η Ρίτα, μόνο για το υποσέντονο έχω μια ένσταση! Καλέ με αυτά λιώνεις κι ας είναι κάτω από το σεντόνι! Εγώ έβαζα μόνο το κάλυμα που είχα πάρει για το στρώμα ή ένα σελτεδάκι από κάτω και τέλος! Δε λερώθηκε ποτέ το στρώμα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...