Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ξέρεις την oriflame; Έχει σαμπούνια, αφρόλουτρα, σαμπουάν, ποτήρια, αυτοκόλλητα, παιχνίδια μακ κουίν. Μπράβο και για την πάνα :D:D:D:D
Μμμμμ κι εγώ ψωνίζω διάφορα από την Oriflame και για τη Ναταλία τη Ραπουνζέλ!

Γιοβάνα μου δεν ξέρω τί της έκλεψαν, "φίλη" μου από το facebook είναι κι είχε γράψει το γεγονός στο status update της.

Σουλίτσα, ε, αφού της πέρασε δεν πειράζει, καλύτερα ακόμα, δε λες; Κι εμένα μου έχει κάνει παρόμοιο πολλές φορές.

Μπράβο joa στο μεγάλο σου, τέλεια τα νέα!!! Περαστικά και στα 2, κυρίως στο μικρό. Τί έπαθε;;;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρααααα!

Τι έγινε Φιλάκι μου? Χθες βράδυ δεν είχαμε τον "μονόλογο της ξενύχτησας"? Από τις 23.30 πήγες για ύπνο? Ούτε μια λιγούρα κατά τις 2.00, ο Αλή Μπαμπά δεν ήρθε κατά τις 4.00... τίποτα?

Τα αρρωστούλικά μας τι κάνουν? Σουλίτσα, Γιατρέ πώς είναι τα κοριτσάκια σας? Γειτονάκι μου, ο μικρός Βούδας?

Εμείς καλά... Σήμερα έχω ξυπνήσει ορεξάτη και λέω να αρχίσω να σιδερώνω!!! (λέω τώρα, γιατί στην πράξη δεν ξέρω αν θα ξεκινήσω... πάντως την διάθεση την έχω!)

Τελείωσα και με την δήλωσή μου, οπότε θα πάω να βγάλω και φωτοτυπίες για να την στείλω.

Χθες με τσίμπησε και μια μέλισσα! (για δεύτερη φορά στην ζωή μου!) Και πού με τσίμπησε? Μέσα σε ένα μαγαζί στο εξωτικό Παγκράτι!!!

Πείνασε το κοριτσάκι μου...

Πολλα φιλιά σε όλες!

mrdIp3.png

Καλημερααα

τα μωρα μας ευτυχως ειναι καλυτερα ...και ο χρηστος και το μπεμπονι ειναι καλυτερα ...εχουν πλεον μονο βηχα..(δεν λειπει απο το σπιτι μας )

Πετρουλινι ακομη ταλαιπωρεισαι ρε κοριτσακι με τον αυχενα ???ωραιο παντως το delivery ..

O Χρηστος χθες τα πηγε πολυ καλα με το βρακι στο σχολειο ...και μας γυρισε πισω χωρις να εχει λερωθει .ριτα ερωτηση ...δεν θελει να βαλει με τιποτα πανα ουτε το βραδυ αλλα εγω φοβαμαι για διαρροες οποτε πηγα αργα το βραδυ και του εβαλα πανα ,το πρωι ηταν ομως παντελως στεγνη.μηπως πρεπει να τον ακουσω και να κοιμαται με βρακι και το βραδυ ??αλλα ποιος αλλαζει σεντονια και λοιπα την μαυρη νυχτα οεο??

Συζητηση μαμας -χρηστου

Μαμααα γαλα , οχι να καιει,ουτε να ειναι κρυο,μονο ζεστο

του το παω το γαλα και μου λεει

τι ειπα ρε μαμα ???αυτο καιει ..δεν με ακους??

το σκατο....

ριτακι η κοπελα που καταλαβα γεννησε προωρα???ευχομαι να ειναι ολα καλα!!!!και αυτη και το μπεμπονι ..

Γειτονακι ετσι ειναι τα εξωτικα τα μερη ....εχουν και μελισσουλες χαχαχα

Ααα επισης κατεβασα καλοκαιρινα!!!του χρηστου μονο οι υπολοιποι φεεεετα....

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημερα ,

Ειχαμε ένα τελειο απογευμα και μια τελεια νυχτα χθες.

Η μικρή εχει ξεφύγει τελείως μιλαμε.

Ολο το απόγευμα ηταν μεσα στην μουρμουρα.

Ηθελε να γινεται μονο το δικο της και δεν ακουγε κανεναν και τιποτα .Με εβγαλε εκτος εαυτού.

Το βραδυ κοιμηθηκε με κλαματα στις 2 !!!!!!

Δεν παλευεται πια .Αντε να αντεξω τις παραξενεις της αλλα αυτό το βραδυνο με εχει τρελανει.:evil:

Ειχα και τον καλο μου που στις 7 και μιση μου λεει σε μια ωρα θα φυγω γιατι εχει αγωνα και εγω η καψερη μανα ηθελα να παω να ψωνισω και να κανω παστιτσιο.

Τελικα εσπασα ρεκορ μεσα σε μιση ωρα ειχα ψωνισει και ειχα βαλει και το φαγητο στο φουρνο.

Πυρετο χθες δεν εκανε εκτος από κατι δεκατα το βραδακυ.

Σήμερα τελικα θα ερθουν και για τον συναγερμό οποτε με περιμενει πολύ δουλεια το απόγευμα και εχω ξεσηκωθει και με τις ντουλαπες .

Της μικρης δεν την εχω πιασει ακομα και είναι ο μεγαλυτερος εχθρός μου εκεινη η ντουλαπα.

Μονοτερμα τα ειπα αλλα εχω κατι νευρα!!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα Σουλιτσα!!!

αυτα τα βραδυνα ωραρια της μικρης σου εμενα θα με ειχαν αποτελειωσει ...εμεις παντως 8.30 τα ανεβαζω πανω και τα 2 για μπανιο -υπνο και γυρω στις 9.30-10 παρα εχει κοιμηθει ο μεγαλος (καλα ο μικρος απο τις 9)

να ρωτηξω...πως κοιμουνται τα βλασταρια σας το βραδυ ???εγω επειδη επιασαν ζεστες του φαραω καλοκαιρινα πυτζαμακια και τον σκεπαζω με μια φλις κουβερτουλα ..λετε να το πουντιασω το αγορι ??και τον μπεμπη αναλογα δλδ με μακρυμανικες ψιλες πιτζαμουλες και φλις κουβερτουλα...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ιωάννα μου αυτο το ωράριο που λες εγω ουτε στα πιο τρελα ονειρά μου .

Θα μου πεις πια ονειρα ποτε να προλαβω να δω ονειρο ωσπου να κοιμηθω ξυπναω!!!!!

Εγώ στον υπνο της φοραω πιο λεπτες πυτζαμούλες μακρυμανικες (ειμαι εγω λιγο κρυουλιαρα ) και την ωραιοτατη μαλλινη κουβερτα της!!!

Μην βιαστειτε να με πειτε τρελη δεν την αποχωριζεται ποτε και δεν κοιμαται χωρις αυτη.

Ακομα και στις καλοκαιρινες διακοπες μαζί μας την περνουμε !!!!

Καλημερα!!!!

Πως ειναι τα παιδακια μας;;βελτίωση διαβαζω...

Ιωαννα να μη του βαζεις το βραδυ την πάνα εφοσον την ειδες στεγνη, αφου στο ζηταει και ξεκινησε να κρατιεται τι αλλο να περιμενεις..??

Μπραβο στον Χρηστο, το πήρε απόφαση!!!Αντε να ψαχνεσαι και για ΔΠΣ τη νεα χρονια, μια με τις πάνες και μια με τα τροφεια, θα σας μεινει ενα καλό χαρτζιλικι!

Σε ξαναρωτησα για το μειωμενο πως το εχεις κανονισει αλλα μαλλον δεν το ειδες...αν δε θες να απαντησεις εδω πές μου στο fb..Eγω σκεφτομαι να δουλεύω Τρ-Τετ-Πεμ πλήρες ωραριο και να καθομαι Δευτ& Παρ

επανερχομαι....

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημερα!

Τί θα γινει πια με αυτη την κλάψα??? 3 χρονών θα γινει.... Ουφ.

Χθες δεν εφαγε τιποτα ολη μερα, εκτος απο τη μιση ομελετα και 1 ποτηρι χυμο το πρωι. ΤΙΠΟΤΑ άλλο...

Και τωρα για πρωι μισο ποτηρι γαλα με πολλές απειλες.

Πάλι σπιτι τον εχω γιατι ειχε δεκατα το βραδυ και παραπονιεται οτι ποναει. Αχ δεν το αντεω αυτο με το φαϊ πια... Τα ειπα και ξαλαφρωσα!

Τί ωραια ωραρια είναι αυτα? Εμενα με περιμενει τρελο ξενυχτι!!!

Καλημερα Πετρουλα!!!

Θα παρω σημερα και υποσεντονα και το βραδυ ετοιμη για δραση...Οσο για το μειωμενο δεν το ειχα δει οτι με ειχες ρωτησει. θα δουλευω για ενα ετος δευτερα- τεταρτη- πεμπτη και θα καθομαι τριτη και παρασκευη..

Για δημοσιο παιδικο το σκεφτομαι ...εχω παρει τα χαρτια για την αιτηση ..αλλα τα τοφεια στην δικη μας οικ κατασταση ειναι 150 ευρω κ ο παιδικος ειναι μακρυα απο το σπιτι μας (20 λεπτα με τα ποδια τουλαχιστον)σκεφτομαστε να παει και φετος ιδιωτικο και να παει του χρονου προνηπιο που ειναι και τζαμπα και κοντα στο σπιτι μας!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Blume μου έλα και απο δω... να πάει σχολείο μπας και φάει τίποτα δεν το αντέχω το θκατό "δεν μου αρέσει, δεν θέλω να φάω... θέλω μακαρόνια, δεν θέλω μακαρόνια κλπ...":x

Πετρούλα μια χαρά το πρόγραμμα!!!!! :D:DΚαι εγώ θέλω...:rolleyes:

Πανμαρ αυτή η "ζούγκλα" του Παγκρατίου πρέπει να είναι πολύ εξωτική τελικά!!!:tongue::lol::lol::lol:

Σούλα τι να πω... κουράγιο και υπομονή όπως και σε όλες μας...

Εμείς καλύτερα, η Αναστασία με λίγο βραχνάδα μάλλον λαρυγγίτιδα αλλά πάραυτα πήγε παιδικό...

Όσο για τον ύπνο... εγώ τους φοράω κανονικές πυτζάμες και τα σκεπάζω με την κουβέρτα τους και φυσικά το πρωί τους βρίσκω ξεσκέπαστους!!!:rolleyes::rolleyes: (Μάλλον κάτι θέλουν να μου πουν, ε;;:tongue:)

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Καλημερα!

Ιωαννα πανες τελος at last !!!:tongue:

Μπραβο σας!

Λοιπον εννοειται οτι τις ξεχνας τις πανες.Εμεις τη βραδινη τη βγαλαμε χωρις καν να ειναι στεγνη.Δε θελει και το βραδυ,δεν του βαζεις.Το βραδυ θα εχει κανα ατυχηματακι αλλα στρωνεις ενα υποσεντονο (αυτο για τους ηλικιωμενους) κατω απ οτο σεντονι στρωνεις ενα υποσεντονο πανω απο το σεντονι και αλλο ενα σεντονακι στο κεντρο απο πανω. οποτε αν βραχει τραβας το πανω σεντονι και το βρεγμενο υποσεντονο και σας μενει το κατω καθαρο.

Εννοειται τον αλλαζεις ενα βρακι.Για αυτο μην του φορας πιζαμακι απο κατω δεν πουντιαζει, μη φοβασαι :D

Ομως φροντιζεις να εχεις δωσει γαλα 1 ωρα πριν κοιμηθει και να παει απαραιτητως για τσισα πριν πεσει.

Το γιο γιο διπλα στο κρεβατι και ολα αυτα για αρχη.

Αργοτερα δε θα κανεις τιποτα απο τα παραπανω.

Επισης αν δεις οτι δε βρεχεται εχει καλως, αν δεις οτι βρεχεται συστηματικα τοτε αν εισαι ξυπνια κανα 2ωρο μετα που θα κοιμηθει τον σηκωνεις κανονικα και τον βαζεις να κατουρησει.Εκει μπορει να αντιδρασει αλλα σιγα σιγα συνηθιζει και μαθαινει ειτε να σηκωνεται, ειτε να κρατιεται.

Αλλα προς το παρον αστον καμμια βδομαδα να δεις τι θα κανει.Θα φωναξει;Θα κρατηθει; ή θα σηκωθει.

Εφοσον ακομα εχετε καποια ατυχηματακια μεσα στη μερα θα εχετε και το βραδυ αλλα οκ θα στρωσει πολυ γρηγορα.

Καλημερα σε ολες πως ειναι τα αρρωστουλικα σημερα;

Ναι Ιωαννα η κοπελα που λεγαμε γεννησε προωρα και μπηκε η ιδια εντατικη για αρκετες μερες...αστα...

Πανμαρ εδω στα εξωτικα μερη γινονται ολα!!!χαχα

Καλο σιδερο

Θα επανελθω!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...