Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Wellcome γειτονάκι μου!!!

Είδες, το παιδί ήθελε λαμιώτικο αέρα για να κόψει την πάνα!

Περαστικά και στον μικρό σας βούδα! Ελπίζω να μην έχει κατι σοβαρό...

Σας περιμένουμε όποτε θέλετε και μπορείτε!!!

Το σπίτι σας? Πώς το βρήκες? Σαν καινούριο? Κάνανε καλή δουλειά τα μαστόρια? χαχαχα!

Σουλίτσα, μην ανησυχείς για τον πυρετάκο της Ανδρεάνας... δεν θα είναι τίποτα... θα δεις!

Για να καταλάβω, δηλαδή, εσύ θα μεγαλώνεις ένα χρόνο την δεκαετία???

Γιοβάννα, το πότε θα πάμε στην θάλασσα δεν το ξέρω... Νωρίτερα από του Αγ.Πνεύματος δεν το βλέπω. Εκτός κι αν την πάνε ο μπαμπάς της ή ο νονός της. Εγώ πάντως την θάλασσα ακόμα δεν την πλησιάζω!!! Μην είμαστε και υπερβολικοί... ακόμα Μάιος είναι!!!

Εεε... μα κι εσύ... τι το θέλεις το στεγνωτήριο?

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμεις ειμαστε χμμ ετσι και ετσι μιας και ο χρηστος χειροτερεψε στην λαμια (ω τι πρωτοτυπο)και αρρωστησε και το βουδακι μας ..το θετικο οτι πλεον κανουμε κακα στο γιογιο ..δεν βαζει πανα με τιποτα ..θελει μονο βρακι και στο σχολειο πηγε με το βρακι του ..κατουραμε βεβαια και παντελονια οταν ξεχνιομαστε στο παιχνιδι ..εχουμε και υπεροχα βρακακια μακ κουιν(ριτακι ευχαριστουμε)που κατεβαζουμε σε καθε ευκαιρια για να δειξουμε τον mc queen..

Περαστικά και σε εσάς. Και η Αλεξάνδρα είχε την προηγούμενη εβδομάδα ένα βηχαλάκι και μύξα αλλά το καταπολεμήσαμε. Μας συνέστησε και ο παιδίατρος ένα φυσιολογικό ορό της frezyderm .....χμμμ δεν θυμάμαι πώς τον λένε, τύπου physiomer, που είναι πιο πηχτός και πιο δραστικός.

Ξέρεις την oriflame; Έχει σαμπούνια, αφρόλουτρα, σαμπουάν, ποτήρια, αυτοκόλλητα, παιχνίδια μακ κουίν. Μπράβο και για την πάνα :D:D:D:D

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Εεε... μα κι εσύ... τι το θέλεις το στεγνωτήριο?

Έλα ντε; Η πεθερούλα μου το ήθελε που μας το είχε πάρει δώρο. Εγώ πάντως τα στεγνώνω στα καλοριφέρ :tongue::tongue::tongue:

Γιοβαννα frezymar λεγεται ο ορος αυτος και τον χρησιμοοιουμε στον χρηστο..εμεις στεγνωτηριο δεν εχουμε ...εχω κανει ενα μερος στο υπογειο πλυσταριο που εχει ενα μεγαλο σωμα οποτε τα βαζω το βραδυ και το πρωι ειναι στεγνα..

Γειτονακι να δεις τι επαθα..αποφασισα να αλλαξω το χρωμα και διαλεξα απο το δειγματολογειο ενα αλλο ..ελα ομως οπου στον τοιχο ηταν καναρινι ...το τι βρισιδι μου εριξε ο γιωργος δελ λεγεται ...να φανταστεις το βραδυ δεν χρειαζοταν να αναψεις τα φωτα ...φωτιζε το δωματιο μονο του..τελικα πηρε 15 κιλα λευκο και το εσωσε ....καλα που ελειπα στην λαμια!!!

μολις συνελθει λιγο το βουδακι μας θα σας ερθουμε!!!!

Με πηραν και απο τον παιδικο οτι το παιδι θα σκασει με τοσα ρουχα που του φοραω ...μαλλον πρεπει να βγαλω τα καλοκαιρινα και ξερετε τι νοικοκυρα περιοπης ειμαι ...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα!

Ιωάννα και εμένα μου την είπανε για τα μακρυμάνικα του μικρού και σήμερα τον εστειλα με κοντό!!!:D

Σούλα δεν θέλω να σε αγχώσω αλλά και εμείς χαλαρά ξεκινήσαμε και ακόμα πυρετό έχουμε... :mad:

Εγώ τα ρούχα τα δίνω στον καλό μου και τα στεγνώνει στο μαγαζι...:tongue: Βέβαια έχουμε χάσει ένα σωρό κάλτσες έτσι αλλά... δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα δικά μας...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Τα λεμε μετά!!!!!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Συγνώμη τι μαγαζί έχετε Ελένη μου και στεγνώνει και ρούχα? Φαντάζομαι όχι ψηστάριά ε? Μπρρρρ ξεπάγιασα και η ίδια με το χουμοράκι μου!

Εγώ είμαι σπίτι, γιατί είχαμε ένα ατύχημα στη δουλειά και μας έδιωξαν, οπότε ευκαιρία για χαλάρωση home alone!!!

Είδες ο Χρηστάκος Ιωάννα μου μία κι έξω με την πάνα! Μπράβο σας! Πολύ θα ήθελα να δω το φωσφοριζέ σαλόνι σας :P!

Εγώ το στεγνωτήριο το έχω χρησιμοποιήσει αρκετά ομολογώ το Χειμώνα γιατί δε στέγνωναν με τίποτα τα ρούχα αλλά κυρίως όταν βαριόμουνα να απλώσω! Και μη μιλήσει καμία για τη νοικοκυροσυνη μου ε? Έβαλα και κουβέρτες για πλύσιμο και νομίζω τακτοποιηθήκαμε με την τράμπα καλοκαιρινά χειμωνιάτικα! Χτες ψώνισα και μαγιουδάκι για τη Μαριαλένα! Παίζει να πάμε Σάββατο θαλασίτσα!

Σούλα μου ας το περάσει στο πόδι το κοριτσάκι σου να μην ταλαιπωρηθεί!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημερα

τρεχω και δε φτανω και δεν προλαβαινω να σχολιασω.

Ιωαννα καλως ηρθες!

Περαστικα σε ολα τα αρρωστουλικα.

Εγω καλα ειμαι.. μονο λιγο πονολαιμο εχω.

Η κοπελα βγηκε απο την εντατικη και πολυ χαρηκα!

Αυτα τα ολιγα.

Φιλακια!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Η κοπελα βγηκε απο την εντατικη και πολυ χαρηκα!

Αχ τι καλά. Ελπίζω να είναι και με το μωράκι όλα καλά.

Καλησπέρα κορίτσια!!

Ειμαι η μονη που για πρωτη φορα δεν εχω ρουχα για σιδερωμα..Λόγω του αυχενοπιασιματος ειχαν μαζευτει 6-7 πλυντηρια, τα εκανα πακετακια και τα εστειλα με ταχυμεταφορα σε μαμα και πεθερα!!Η μαμα μου ετριβε τα ματια της...δεν πίστευε οτι της πήγα ασιδερωτα!!Σχεδον τα λιγουρευοταν!!χαχαχα

Σημερα πήγα και για την εκτυπωση του προσκλητηριου και τελικα εκανα και σουπλά!!Εκατσε η πεθερα με τον μπέμπη και εκανε και μια προβα για το πως θα ειναι η κατασταση σε ενα μηνα απο τωρα..μια χαρα τα πήγαν...ο σκυλος όμως την παιδεψε λίγο, μολις εβγαινε για τσιγαρο ορμουσε εκεινος για παιχνιδια και βουρ εκεινη εμπαινε μεσα!!τελικα δεν πρεπει να εκανε παραπάνω απο μια τζουρα τη φορα!!!χαχαχα μια χαρα τον εκπαιδευω, δεν εχετε να πειτε.....

Ριτα πολύ ευχαριστα τα νεα για την κοπέλα!!Αντε και συντομα σπιτακι τους!

Εσυ πως εισαι;;

Περαστικα και στα υπόλοιπα αρρωστουλικα μας Χρηστο, βουδακι, Ανδρεανα και Αναστασία..

Μαρινα οι γιατροί οταν ειναι καθησυχαστικοί κτ ξερουν..Ολα καλά να ειναι!

Joa welkome back και καλοριζικο το νεο χρωμα!Το φρεσκαρατε ε;;

Ιωαννα μου τι πίκρα ειναι αυτη;;Τι θα κανεις 15 μερες χωρις πλυντηριο;;Σου επιτρεπω να κλέψεις την ιδεα μου...:tongue:

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ωραια ιδεα πετρουλα αυτη με τα ασιδερωτα αλλα εμας το αυχενικο το εχει η μαμα μου και ετσι δεν εχω που να τα στειλω....χαχα!!!

Αντε προχωρανε οι εργασiες της βαφτισης ε;Μπραβο!

Τα σουπλα-σουβερ φοριουνται πολυ και εμας ολο τετοια μας ζητανε τωρα τελευταια, μαλλον λογω εποχης.

Εμεις καλα!Εγω ελπιζω να τη γλυτωσω γιατι τωρα με το γαμο δεν ειμαι για τετοια.

Η κοπελα δεν μου μιλησε ακομα αλλα εμαθα οτι και το μωρακι ειναι καλα.Γεννηθηκε μεγαλο μωρο ευτυχως αν και προωρο στον 8ο μηνα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Περαστικουλια σε ολα τα παιδακια !!

Μαρινα για μπάνιο βρε θηριο;;; Και εγω μαλλον θα τα παω αλλα με ρουχα!!!

Σιδεροοοοοοοο ;;;;;;;;;;;;; Ελατε στο μπαμπα μου,τα κανει τελεια!!!! Το εχουμε ξαναπει αλλωστε!!! Με δυο παιδια ρε κοριτσια και κανετε και σιδερο;;; μπραβο σας!!!!

Πικουλίνα μου, φανταστική, μοναδική και πανέμορφη φιλενάδα μήπως είναι εύκολο να στέλνω κι εγώ κανένα πακετάκι με ρούχα στο μπαμπούλη σου? Ξέρεις, ανήκω στην ειδική αυτή κατηγορία που λες μάνα μόνη ψάχνει εεεε μάνα 2 παιδιών έχει ασιδέρωτα πολλάαααα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ιωαννα μου τι πίκρα ειναι αυτη;;Τι θα κανεις 15 μερες χωρις πλυντηριο;;Σου επιτρεπω να κλέψεις την ιδεα μου...:tongue:

Το έκανα την Κυριακή, αλλά επειδή μου τα σιδέρωσε κιόλας.....χωρίς να το ζητήσω.... ένιωσα άβολα. Δεν θέλω να της φορτώνομαι.....

Πικουλίνα μου, φανταστική, μοναδική και πανέμορφη φιλενάδα μήπως είναι εύκολο να στέλνω κι εγώ κανένα πακετάκι με ρούχα στο μπαμπούλη σου? Ξέρεις, ανήκω στην ειδική αυτή κατηγορία που λες μάνα μόνη ψάχνει εεεε μάνα 2 παιδιών έχει ασιδέρωτα πολλάαααα!

00020389.gif

Γέμισέ το και επεστρεψέ το. Αυριο θα τα εχεις ετοιμα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...