Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αυθημερόν κιόλας; Έχεις δίκιο... κι εγώ πρώτη φορά φέτος το έκανα το ταξίδι που είχε πρόβλημα ο Κων. με το χέρι του, το Πάσχα.

Κορίτσια κι εγώ πρόβλημα με τα πλυντήρια... ο κάδος ξεχειλισμένος... κι εγώ δεν ξέρω πόσα πληντήρια σε εκκρεμότητα για σίδερο, στη ντουλάπα δε χωράνε και τα έχουμε τα βουνά ντεκόρ στο σαλόνι. Τώρα έβαλα άλλο πληντήριο και πρέπει να κατεβάσουμε και τα καλοκαιρινά και να πλύνουμε όλα τα χειμωνιάτικα... Απελπίστηκα...

ω! ναι! Αυθημερόν...

το μόνο που σκέφτομαι είναι μήπως κάνω μια στάση Λουτράκι...

(να φύγω Παρασκευή, να μείνω το βράδυ Λουτράκι, το Σάββατο να πάμε στην βάφτιση και μετά να ξαναγυρίσω Λουτράκι και να γυρίσω Αθήνα την Κυριακή)

αλλά κι αυτό δεν με τρελένει σαν ιδέα!

όσο για τα ασιδέρωτα... μην απελπίζεσαι Φιλάκι μου...

εγώ είμαι της απόψης, ότι ας είναι καθαρά τα ρούχα και το σίδερο μπορεί να περιμένει... αν χρειαστούμε κάτι, το σιδερώνω εκείνη την στιγμή! η σιδερώστρα είναι πάντα ανοιχτή κι ετοιμοπόλεμη!!!

mrdIp3.png

Ναι βρε Σούλα πόσα χρονια θα μείνεις στα 33? Δε βλέπεις εμένα 3 χρόνια 28? :tongue::tongue::tongue:

Τα νέα μας είναι μάλλον καλούτσικα από το γιατρό, το πρόβλημα είναι βέβαια σοβαρό απλά ο γιατρός ήταν πιο καθησυχαστικός, σε ένα μήνα αν όλα είναι καλά θα δοκιμάσουμε κάτι πιο δραστικό.

Blume μπράβο για την ανάπτυξη των παιδιών σου! Ο Κωνσταντινάκος πήρε τα πάνω του νομίζω! Εμείς εκεί κολλημένοι στα 14!

Δε σχολιάζω τίποτα άλλο γιατί πήγε 1 και σε 5,5 ωρίτσες πρέπει να είμαι στο πόδι! Πρέπει να καταστρώσουμε ένα σχέδιο να πολεμήσουμε τα ασιδέρωτα!

mGKop3.png60Jvp3.png

όσο για τα ασιδέρωτα... μην απελπίζεσαι Φιλάκι μου...

εγώ είμαι της απόψης, ότι ας είναι καθαρά τα ρούχα και το σίδερο μπορεί να περιμένει... αν χρειαστούμε κάτι, το σιδερώνω εκείνη την στιγμή! η σιδερώστρα είναι πάντα ανοιχτή κι ετοιμοπόλεμη!!!

Καλά τα λες, έχεις δίκιο. Κι εδώ τα ίδια, πάντα ανοιχτή η σιδερόστρα. Τα ρούχα ντεκόρ, η σιδερόστρα έπιπλο.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Ξύπνησα από ένα θόρυβο στην κουζίνα, ξεκόλλησε μια κρεμάστρα που έχω κρεμασμένο το μπρίκι, κι έπεσε πάνω σε ένα πυρέξ που είχα αφήσει στον μπάγκο, 50 κλέφτες νόμιζα ότι ήταν στην κουζίνα μου.... Ακόμα να ηρεμήσω, ουφ, κι έρχομαι εδώ και βλέπω στο facebook, ότι έκλεψαν το σπίτ μιας φίλης μου. Πωπω, φοβία μου έχε γίνει.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

50 κλέφτες νόμιζα ότι ήταν στην κουζίνα μου....

χωράνε 50 κλέφτες στην κουζίνα σου?????

μπράβο.....

μήπως ήταν ο Αλή Μπαμπά και οι 40 κλέφτες και δεν πρόλαβες να μετρήσεις καλά?

mrdIp3.png

Ναι βρε Σούλα πόσα χρονια θα μείνεις στα 33? Δε βλέπεις εμένα 3 χρόνια 28? :tongue::tongue::tongue:

μμμμ.... εσύ μάλλον θέλεις να μείνεις για πάντα πιτσιρίκα! να μην περάσεις ποτέ τα 30!!!

mrdIp3.png

καλημέραααα!

είπα? δεν είπα!

τι κάνουμε σήμερα?

Το γειτονάκι μου, καλέ πότε θα γυρίσει?

Αρμάκι, Νατάσα πού χαθήκατε?

Ρίτα πώς πάει το ασπράκι σου?

Εμείς ήρεμα. Σήμερα θα κατέβω Παγκράτι να κάτσω με τον μπαμπά μου να φτιάξω την δήλωσή μας... τελείωσε ο χρόνος μου! Την Παρασκευή πρέπει να την στείλω!

mrdIp3.png

Τα νέα μας είναι μάλλον καλούτσικα από το γιατρό, το πρόβλημα είναι βέβαια σοβαρό απλά ο γιατρός ήταν πιο καθησυχαστικός, σε ένα μήνα αν όλα είναι καλά θα δοκιμάσουμε κάτι πιο δραστικό.

Blume μπράβο για την ανάπτυξη των παιδιών σου! Ο Κωνσταντινάκος πήρε τα πάνω του νομίζω! Εμείς εκεί κολλημένοι στα 14!

Δε σχολιάζω τίποτα άλλο γιατί πήγε 1 και σε 5,5 ωρίτσες πρέπει να είμαι στο πόδι! Πρέπει να καταστρώσουμε ένα σχέδιο να πολεμήσουμε τα ασιδέρωτα!

Μαρίνα μου εμείς οι δυο δεν μεγαλώνουμε.

Μας ζηλευουν βρε!

Χαίρομαι που ακουσατε καλα νεα απο το γιατρο κοριτσακι!

Διαφημίσεις

Ξύπνησα από ένα θόρυβο στην κουζίνα, ξεκόλλησε μια κρεμάστρα που έχω κρεμασμένο το μπρίκι, κι έπεσε πάνω σε ένα πυρέξ που είχα αφήσει στον μπάγκο, 50 κλέφτες νόμιζα ότι ήταν στην κουζίνα μου.... Ακόμα να ηρεμήσω, ουφ, κι έρχομαι εδώ και βλέπω στο facebook, ότι έκλεψαν το σπίτ μιας φίλης μου. Πωπω, φοβία μου έχε γίνει.

Αχ βρε Μαριζακι μου.

Σε καταλαβαινω απολυτα , μετα απο το περιστατικο που μας συναιβει ακομα και απο το θροισμα των φυλλων πεταγομαστε!

Καλημέρα κορίτσια,

Ειμαι να σκασω.

Η μικρη μου εκανε χθες ενα 38,7 ετσι για να εχουμε μια και μας ειχε λειψει.

Και ειναι απο τους πιο περιεργους πυρετους που εχει κανει.

Ηταν μια χαρα , πήγαμε στην παιδικη χαρα και ξεσαλωσε , καναμε μπανακι , τραγουδησαμε και γενικα ηταν μια χαρα.

Ξαφνικα μας φανηκε ζεστη της βαζουμε θερμοετρο και νατος ο κυριος πυρετος.

Ε μα τι ειναι παλι αυτο.Ελεος.

Ολο το βραδυ ηταν απυερτη (της εδωσα βεβαια αντιπυρετικο) και το πρωι ειχε 35,5.

Θα δουμε πως θα παει.

Ειλικρινα δεν παλευεται αλλο αυτη η ιστορια τι να

πω?

Καλημέρα κορίτσια. :D:D:D:D Χάνομαι λίγο αυτές τις μέρες αλλά δουλειές, δουλειές και πάλι δουλειές. Θέλω και εγώ τρόπο να παλέψω με τα ασιδέρωτα αλλά χωρίς πλυντήριο θέλω και τρόπο να παλέψω με τα άπλυτα :mad::x:x 15 εργάσιμες χρειάζονται για να έρθει το λάστιχο του πλυντηρίου μου γιατί είναι λέει και στεγνωτήριο και είναι δύσκολο να βρεθεί. Τρομάρα μου......αναθεμά με και αν το έχω χρησιμοποιήσει 1 φορά το στεγνωτήριο.

Μαρινάκι δεν ξέρω τι σε απασχολεί αλλά ελπίζω να είναι κάτι περαστικό.

Ρίτα πώς είσαι; Γλίτωσες τελικά την αντιβίωση;

Πανμάρ βλέπω έχεις όρεξη για αστειάκια.....:D:D:D:D Να είσαι καλά. Πότε θα πάρεις το Σοφάκι στη θάλασσα; Εγώ λέω μήπως και κάνουμε την 1η μας απόπειρα την Κυριακή.

Φιλάκι και εγώ ένα φόβο με τους κλέφτες τον έχω. Έκλεψαν πολλά από τη φίλη σου; Ώρες - ώρες σκέφτομαι ότι ίσως είμαι και τυχερή που είμαι επαρχία έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Η μικρη μου εκανε χθες ενα 38,7 ετσι για να εχουμε μια και μας ειχε λειψει.

Και ειναι απο τους πιο περιεργους πυρετους που εχει κανει.

Ηταν μια χαρα , πήγαμε στην παιδικη χαρα και ξεσαλωσε , καναμε μπανακι , τραγουδησαμε και γενικα ηταν μια χαρα.

Ξαφνικα μας φανηκε ζεστη της βαζουμε θερμοετρο και νατος ο κυριος πυρετος.

Ε μα τι ειναι παλι αυτο.Ελεος.

Ολο το βραδυ ηταν απυερτη (της εδωσα βεβαια αντιπυρετικο) και το πρωι ειχε 35,5.

Θα δουμε πως θα παει.

Ειλικρινα δεν παλευεται αλλο αυτη η ιστορια τι να

πω?

Έλα μην αγχώνεσαι. Αφού έπεσε στο 35,5 σημαίνει ότι δεν θα είναι κάτι βαρύ. Και η Αλεξάνδρα μου την έχει κάνει. Να έχει το βράδυ 38+ και το πρωί απύρετη εντελώς. Κοίταξέ την μόνο μην έχει τίποτα σπιθουράκια γιατί ο Μάης - Ιούνης είναι μήνες της οστρακιάς. Αλλά και αυτό δεν είναι τραγικό....

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημεραααααααααα

I am back....

Να ξαναματαευχηθω tout le monde χρονια πολλα!!!!

Γειτονακι μου να το χαιρομαστε το κοριτσακι μας....ο χρηστος επειδη εφευγε με σπαρακτικο κλαμα απο την λαμια μονο οταν του ειπα οτι θα παμε στην σοφια ηρεμησε !!!

Ελιζα μου να χαιρεσαι το κοριτσακι σου!!!!με το καλο και το δευτερο παιδακι σου..

Μαελενη ,Blume, πικουλινα ,φιλακοσυζυγος ,ντελενι χρονια πολλα!!!

και ενω θυμηθηκα και εστειλα καποια μνμ ξεχασα το μαριαλενακι !!!!Μαρινακι μου να χαιρεσαι την κοριτσαρα σου ,θα σε παρω τηλ. να τα πουμε και τηλεφωνικα ..

Λευτερακη και Ευουλα χρονια πολλα και καλα!!να τα εκατοστησετε!!!

Εμεις ειμαστε χμμ ετσι και ετσι μιας και ο χρηστος χειροτερεψε στην λαμια (ω τι πρωτοτυπο)και αρρωστησε και το βουδακι μας ..το θετικο οτι πλεον κανουμε κακα στο γιογιο ..δεν βαζει πανα με τιποτα ..θελει μονο βρακι και στο σχολειο πηγε με το βρακι του ..κατουραμε βεβαια και παντελονια οταν ξεχνιομαστε στο παιχνιδι ..εχουμε και υπεροχα βρακακια μακ κουιν(ριτακι ευχαριστουμε)που κατεβαζουμε σε καθε ευκαιρια για να δειξουμε τον mc queen..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...