Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Η κόρη μου έχει ξεφύγει τελείως!

Κυκλοφορεί μέσα στο σπίτι με μάσκα, αναπνευστήρα και βατραχοπέδιλα και με ρωτάει συνέχεια πότε θα πάμε στην θάλασσα για να κάνει βουτιές!

Αχ! Θεέ μου τι τραβάω!!!

Χαχαχαχαχα γειά σου Σοφία γοργόνα!!!:lol::lol::lol:Ετοιμη για καταδυση!

Σουλα μου την ειδα την κληση αλλά δεν μπορεσα να σε παρω.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσια μου!

Ετρεχα σημερα και τωρα καθησα.

Ευτυχως τελειωσα με τα ψωνια του γαμου (ρουχα κτλ) ομως παλι με ποναει ο λαιμος και σα να βλεπω ενα ασπρακι...

Αντε παλι αντιβιωση.Μα τετοια εποχη με βρηκαν οι αμυγδαλιτιδες;Ολη μου τη ζωη δεν ειχα παθει ποτέ.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Που είστε ολες???Εξαφανιστηκατε!

Μαργαριτα ευχομαι να μην ειναι τιποτα.

Εχω αρχίσει και εγω η προκομενη το καλοκαιρινο συμαζεμα χαλια ρουχα κουρτινες κτλ και περιμενω να μου βαλουν συναγερμο εδω και 10 μερες ολο ερχονται αλλα πουθενα !

Πως να κανω τις δουλιτσες μου αν δεν τελειωσουν που θα μου κανουν το σπιτι να μην πω!!!

Σημερα λεω να πιασω και την ντουλαπα της μικρης να δω τι εχουμε και τι δεν εχουμε !!!

Φιλακι ειναι απο τη Ναυπακτο τα πεθερικά σου;;; Οντως πολυ συγκινιτικό!!!

Τα παιδακια μου σημερα επαιξαν ενα φοβeρό παιχνιδι. Και ενω εγω σκουπιζα,εκεινα ειχαν παρει το μπανακι και επαιζαν στο δωματιο τους. Πολυ ωραιο παιχνιδι δε λεω, εμπαιναν και εβγαιναν και καλα οτι εκαναν μπανιο.Με φωναζει ο Παναγιωτης μες τη καλη χαρα ΄΄μαμα τρεξε να τρελαθεις΄΄΄. Οντως τρελαθηκα. Ο Παν. ειχε ξεβρακωθει ,ειχε κατουρησει στο μπανακι και η Βαρβ. επαιρνε το μπανιο της μεσα στα τσισα. Εγκεφαλικο η δολια μανα. Αυτα ξετρελαμενα απο τη χαρα τους!!!!

Όντως τρελάθηκες, αλλά στο είπε το παιδί, έλα, μαμά, θα τρελαθείς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αχ, μανούλα μου και πώς τα μάζεψες από τα κατουρλιά... Αν τα ακούς πολύ ώρα ήσυχα, κάτι σκαρώνουν τα τερατάκια.

pikoulini, ο πατέρας μου κι πατέρας του άντρα μου είναι από το ίδιο χωριό, κάπου ορεινή Ναυπακτία. Όμως εκείνοι έζησαν πολλά χρόνια στη Ναύπακτο (ως τα 19 του άντρα μου) και τώρα επιστρέφουν.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Τις στολες λεει τις εχουν παραγγειλει...(χμμ για λεφτα δεν ειπε τιποτα).

Της λεω, πως το βλεπεις ;θα ανεβω παλι πανω στη σκηνη;Και μου λεει ''οχι τα παει πολυ καλα ο Γρ.και περιμενει πως και πως''...

Για να δουμε!

Μπράβο, 2η φορά, πιο έμπειρος ο Γρηγορης σαν ηθοποιός! Κι η δική μου συμμετέχει λέει καλύτερα στις πρόβες!!! Είμαι περίεργη αν θα σας πάρουν λεφτά για τις στολές. 45 όπως σου είπα της Ναταλίας... Και σήμερα ανοίγω την τσάντα και βρίσκω την καλοκαιρινή φόρμα εξόδου του παιδικού σταθμού, 15 ευρώ...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Το μόνο μειονέκτημα στην, κατά τ'άλλα υπέροχη Νάυπακτο, είναι ότι θα πρέπει να πηγαίνουν από αυτόν τον εξαιρετικό και ασφαλέστατο δρόμο... εθνική οδός Κορίνθου - Πατρών!!!!
Πολύ κ$%^δρομος... κάθε φορά σταυροκοπιέμαι 100 φορές να φτάσουμε καλά... Να είμαστε καλά, να τον ταξιδεύουμε... τώρα φτιάχνουν το νέο. Κατά τα άλλα είναι η λατρεμένη διαδρομή του άντρα μου. Τον κάνει με κλειστά μάτια, πρέπει να τον έχει κάνει χιλιάααααδες φορές. Να είμαστε καλά, γιατί είναι πολύ κ^&*δρομος, έχεις δίκιο.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Εγώ χαλιά τα έχω μαζέψει από αρχές Μαϊου! Βέβαια, δεν έχω πλύνει κανένα ακόμα... έτσι κάθονται στην βεράντα!!!

Καλοκαιρινά επίσης τα έχω βγαλει νωρίς νωρίς... Της Σοφίας είναι όλα έτοιμα! Από τα περσινά της, μόνο κάποια φορεματακια της κάνουν και κάποια κολάν... αλλά έχω τόσα πολλά από την βάφτιση, οπότε δεν έχω θέμα! (Μαρίνα εγώ είχα προνοήσει και στις αλλαγές που είχα κάνει, είχα πάρει πιο καθημερινά ρούχα και όχι φορεματακια!)

Τα δικά μας τα καλοκαιρινά, τα έβγαλα μεν, αλλά θέλουν σίδερο... σιγά σιγά....

Μπράβο, νοικοκυρούλα μου εσύ!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

περιμενω να μου βαλουν συναγερμο
Βλέπω Σούλα αποφάσισες να πάρεις δραστικά μέτρα. Κάτι πρέπει να κάνουμε κι εγώ φοβάμαι πολύ και κοιμάμαι αργά νομίζοντας ότι έτσι θα τους κρατήσω μακριά από το σπίτι μου... Πρέπει να βάλουμε καλύτερη κλειδαριά νομίζω... Εδώ, στα μέρη μας, πάντως, τα περιστατικά είναι πάρα πολλά. Μπαίνουν τις νύχτες, το ακούμε συνέχεια.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Σουλα μου καλα κανατε με τον συναγερμό. Και εγω έχω εδω.

filaki μου καλα ταξίδια να έχετε!!!

Εχω 5 πλυντηρια για σιδερο και 1 που στεγνωνει... Ποιός θα τα κανει οεο??? Πάω για ύπνο είμαι κομματια! Απο αυριο βλέπουμε!

Καλο βραδυ!

Διαφημίσεις

Εχω 5 πλυντηρια για σιδερο και 1 που στεγνωνει... Ποιός θα τα κανει οεο??? Πάω για ύπνο είμαι κομματια! Απο αυριο βλέπουμε!

Καλο βραδυ!

Αχ! Πώς σε νοιώθω... κι εγώ μία από τα ίδια... και εκτός από αυτό που στεγνώνει, έχω άλλο ένα που πλένει!

Καληνύχτα, όνειρα γλυκά και καλή ξεκούραση!

mrdIp3.png

Πολύ κ$%^δρομος... κάθε φορά σταυροκοπιέμαι 100 φορές να φτάσουμε καλά... Να είμαστε καλά, να τον ταξιδεύουμε... τώρα φτιάχνουν το νέο. Κατά τα άλλα είναι η λατρεμένη διαδρομή του άντρα μου. Τον κάνει με κλειστά μάτια, πρέπει να τον έχει κάνει χιλιάααααδες φορές. Να είμαστε καλά, γιατί είναι πολύ κ^&*δρομος, έχεις δίκιο.

άσε... έχω μια βάφτιση στα Καλάβρυτα κι ενώ θέλω πολύ να πάω, το σκέφτομαι λόγο δρόμου! ο καλός μου δεν θα μπορεί να έρθει μαζί μας, οπότε το σκέφτομαι πολύ να οδηγήσω μόνη μου με την μικρή...

mrdIp3.png

άσε... έχω μια βάφτιση στα Καλάβρυτα κι ενώ θέλω πολύ να πάω, το σκέφτομαι λόγο δρόμου! ο καλός μου δεν θα μπορεί να έρθει μαζί μας, οπότε το σκέφτομαι πολύ να οδηγήσω μόνη μου με την μικρή...
Αυθημερόν κιόλας; Έχεις δίκιο... κι εγώ πρώτη φορά φέτος το έκανα το ταξίδι που είχε πρόβλημα ο Κων. με το χέρι του, το Πάσχα.

Κορίτσια κι εγώ πρόβλημα με τα πλυντήρια... ο κάδος ξεχειλισμένος... κι εγώ δεν ξέρω πόσα πληντήρια σε εκκρεμότητα για σίδερο, στη ντουλάπα δε χωράνε και τα έχουμε τα βουνά ντεκόρ στο σαλόνι. Τώρα έβαλα άλλο πληντήριο και πρέπει να κατεβάσουμε και τα καλοκαιρινά και να πλύνουμε όλα τα χειμωνιάτικα... Απελπίστηκα...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...