Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πικουλίνα έχω ζήσει κάτι αντίστοιχο αρκετούς μήνες νωρίτερα όταν τα κάναμε μπάνιο μαζί και ο μικρός, μωράκι τότε, αρχίζει να κάνει τσίσα του και η μικρή προσπαθούσε να τα πιάσει....:shock::shock::shock::tongue::tongue::tongue: Πολύ γέλιο!!!:D:D

Ρίτα είμαι πολύ περίεργη για την παράσταση, να δω πως θα τα βάλουν σε σειρά....:D

Βατραχάκι εγώ δεν θα τον κρατούσα καθόλου και απλά θα τον πήγαινα.... αν τολμούσε ας έλεγε και κάτι.... Εμένα, επειδή συνήθως την Αναστασία την παίρνει ο άντρας μου, όταν εμφανίστηκα στον παιδικό ξέρεις τι μου είπε μια;;; "Άντε επιτέλους να δούμε και τη μαμά"....και απάντησα χαλαρά χαλαρά..."γιατί ο άντρας μου σας κακοπέφτει;;;;" :tongue::tongue::tongue: Σέκος η δικιά μου χαχαχαχα

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν ξέρω γιατί αλλά το απόγευμα είχα διαβάσει μόνο κάποια πόστ και προσπέρασα της Φιλιώς! Έχω μείνει, ποιά ήταν αυτή που σου είπε να μη στείλεις το παιδί με μύξα στο σχολείο? Διαφωνώ κάθετα στο να τον κρατήσεις 1-2 μέρες σπίτι, έτσι για να της γίνει το χατήρι και να μην της την πεις επειδή προσέχει το παιδί σου! Δεν το κατάλαβα, θα λένε τέτοιες χοντράδες και θα τις ακούμε κιόλας? Η δουλειά τους είναι! Αν θα το κρατούσες το παιδί έτσι κι αλλιώς, κάντο, αν όχι όμως να πάει κανονικότατα σχολείο, γιατί ποιός σου λέει ότι με το που γυρίσει δε θα φτερνιστεί ξανά ή δε θα βήξει και θα σου αρχίσει πάλι το ίδιο τροπάριο? Άντε τώρα γιατί τα πήρα με τη βλακεία του κάθενός, προφανώς για κάποιο λόγο το στέλνεις! Άντε και η άλλη πέταξε την ατάκα της, επιτέλους είδαμε και τη μαμά! Μια χαρά την έβαλες στη θέση της Ελένη μου όμως, μπράβο!

Αύριο δεν πάω δουλειά, θα πάμε σε ένα γιατρό ας ελπίσουμε να ακούσουμε τίποτα ευχάριστο!

Φιλάκια!

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαριζακι με το καλό να εγκατασταθουν τα πεθερικά και εσεις θα εχετε αλλο ενα κινητρο να επισκέπτεστε την όμορφη Ναύπακτο!

Ι

Το μόνο μειονέκτημα στην, κατά τ'άλλα υπέροχη Νάυπακτο, είναι ότι θα πρέπει να πηγαίνουν από αυτόν τον εξαιρετικό και ασφαλέστατο δρόμο... εθνική οδός Κορίνθου - Πατρών!!!!

mrdIp3.png

Των πεθερικών μου ειναι η έκπληξη γιατί δεν φεύγουν ως συνταξιούχοι αλλά βρήκαν άλλες δουλειές εκεί και φεύγουν ελπιζοντας σε κάτι καλύτερο.

Όλα καλά να τους πάνε!!!!!!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ χαλιά τα έχω μαζέψει από αρχές Μαϊου! Βέβαια, δεν έχω πλύνει κανένα ακόμα... έτσι κάθονται στην βεράντα!!!

Καλοκαιρινά επίσης τα έχω βγαλει νωρίς νωρίς... Της Σοφίας είναι όλα έτοιμα! Από τα περσινά της, μόνο κάποια φορεματακια της κάνουν και κάποια κολάν... αλλά έχω τόσα πολλά από την βάφτιση, οπότε δεν έχω θέμα! (Μαρίνα εγώ είχα προνοήσει και στις αλλαγές που είχα κάνει, είχα πάρει πιο καθημερινά ρούχα και όχι φορεματακια!)

Τα δικά μας τα καλοκαιρινά, τα έβγαλα μεν, αλλά θέλουν σίδερο... σιγά σιγά....

mrdIp3.png

Μόνο μια πισίνα ή μια θάλασσα μας έλειπε

καλά βρε sunsun μου κι εσύ... τόσα πράγματα ψώνισες... δεν αγόραζες και μια θαλασσα να φέρεις στην Φιλοθέη?

την ξέρω αυτήν την παιδική που λες... πήγαινα με το βαφτιστήρι μου-ανηψιό μου όταν ήταν μικρός...

ενώ στου Πικιώνη, πήγαινα εγώ όταν ήμουν μικρή! χαχαχαχα!

και του χρόνου να είστε καλά! και να σβήσει η Κάτια τα κεράκια της μαζί με το αδερφάκι της!

mrdIp3.png

Τα παιδακια μου σημερα επαιξαν ενα φοβeρό παιχνιδι. Και ενω εγω σκουπιζα,εκεινα ειχαν παρει το μπανακι και επαιζαν στο δωματιο τους. Πολυ ωραιο παιχνιδι δε λεω, εμπαιναν και εβγαιναν και καλα οτι εκαναν μπανιο.Με φωναζει ο Παναγιωτης μες τη καλη χαρα ΄΄μαμα τρεξε να τρελαθεις΄΄΄. Οντως τρελαθηκα. Ο Παν. ειχε ξεβρακωθει ,ειχε κατουρησει στο μπανακι και η Βαρβ. επαιρνε το μπανιο της μεσα στα τσισα. Εγκεφαλικο η δολια μανα. Αυτα ξετρελαμενα απο τη χαρα τους!!!!

:P:p:p:p:p:p:p

απίστευτα!!!!! μπράβο!!!!!

mrdIp3.png

Καλημερα κοριτσια!

Ο γιοκας μου εφτασε τα 15 κιλα:shock:ουάου! Απίστευτο μου φαίνετε. Και υψος 95 ποντους, ε λιγο κοντουλης προς το παρον. Εχουμε και ενα θεματακι με τα ποδια του και θα παμε μια βολτα σε ορθοπεδικο να δουμε τί γίνετε. Σημερα τον κρατησα στο σπιτι γιατι καναμε εξετασεις αιματος και του έταξα Μπομπ Σφουγγαρακη χωρις σχολειο σημερα.

Η μπουμπου είναι 8.500 και 73 ποντους. Με μυξουλα και αρκετο βραδυνο βηχα, θα κανουμε μασκουλες προς το παρον μπας και γλυτωσουμε την αντιβιωση.

Μαρίνα μου για σενα ειναι οι εξετασεις? Ολα καλα θα είναι!!!

vatraxaki μου οπως λεει και η παιδιατρος μας οι μυξες φευγουν μονο τον Αυγουστο... Στο σχολειο τα παιδακια εχουν και μυξουλες και βηχα.

Διαφημίσεις

Αχου θα τρελαθω.

Μολις αρπαξε η μικρη το τοστ του γιου μου και ετρωγε κανονικα...τωρα την καταλαβα αφου εφαγε 3-4 μπουκιες.:shock:

Δε νομιζω να παθει κατι.... Εμ αφου δεν το τρωει ο άλλος το έφαγε αυτη!

Τεσπα αναλυσαμε και άλλα πολλα αλλά να μη σας πρηζω και στο τελος μιλησαμε για την θεατρικη παρασταση.Θα τα πανε και για 2 προβες στο θεατρο Βραχων.

Η ταξη του θα παιξει το μολυβενιο στρατιωτακι του Αντερσεν τελικα και αλλα τμηματα θα κανουν αλλα παραμυθια.

Αχ τί ωραια! Αντε με το καλό! Θελουμε και φωτο μετα!

Καλημέρα κορίτσια,

Εχουμε ένα θεματακι με το ιντερνετ στη δουλεια και δεν μπορω να μπαινω πολύ.

Μαρινακι μου ευχομαι να ακουσετε τα καλυτερα.

Πικουλίνα μου τι να πω???Απαιχτα τα παιδακια σου.

Blume σωστη η μικρή!!!!Να μην παει χαμενο και το τοστακι!Και τι φοβάσαι βρε τι θα παθει το παιδι???

Παρεπιπτόντως την κλήση μου την ειδες στη γιορτη σου γιατι δεν ειμαι σιγουρη ότι εχω σωστο τηλ.

Sunsun εστω και πολύ καθυστερημενα να χαιρεσαι το κοριτσακι σου και του χρονου να ειστε γεροι !!!

Εμείς σχετικα καλα.

Χθες βεβαια με πηραν από τον παιδικο να παρουμε τη μικρη γιατι πονουσε η κοιλια της και εκλαιγε.

Αλλα της περασε και δεν ειχε τιποτα την υπολοιπη μερα οποτε δεν πιστεύω να ηταν κατι.

Βατραχακι μου τι χαζα είναι αυτά???Ποιο παιδακι δεν εχει μυξα???

Καλημερα!

Καλημέρα!!!!!

Blume μου μια χαρά θα είναι όλα με τα ποδαράκια του γιόκα σου! Μην ανησυχείς!

Όσο για τις διαστάσεις του... στα μεγέθη της Σοφίας είναι σχεδόν...

Άσε την μικρή να φάει λίγο τοστάκι το παιδί! 9 1/2 μηνών εφτασε! Να μην φάει και λίγο? Χαμένο θα πάει?

περαστικά και για τις μυξούλες σας...

Η κόρη μου έχει ξεφύγει τελείως!

Κυκλοφορεί μέσα στο σπίτι με μάσκα, αναπνευστήρα και βατραχοπέδιλα και με ρωτάει συνέχεια πότε θα πάμε στην θάλασσα για να κάνει βουτιές!

Αχ! Θεέ μου τι τραβάω!!!

mrdIp3.png

Αχου θα τρελαθω.

Μολις αρπαξε η μικρη το τοστ του γιου μου και ετρωγε κανονικα...τωρα την καταλαβα αφου εφαγε 3-4 μπουκιες.:shock:

Δε νομιζω να παθει κατι.... Εμ αφου δεν το τρωει ο άλλος το έφαγε αυτη!

σωστηηηηηηηηηηηη η τσουπρα

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...