Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

να γράψω κ εδω να πω ένα ευχαριστώ σε όλες και φυσικά τα χρόνια πολλά μου σε όσους γιόρταζαν

ιδιαίτερα χρόνια πολλά στην μαλενι που δεν τις τηλ ειμαι γαϊδούρα το ξέρω αλλά έτρεχα με το πάρτι μασ το Σάββατο κ δεν σκέφτηκα κανέναν

περάσαμε ένα υπέροχο γεμάτο σαββατοκύριακο με την πεθερά μου να είναι στα χάη τής που λέει κ ο σύζυγος έχω γελάσει απίστευτα μαζί της κ έχω πει τα άπειρα μεχρι αργά το βραδυ στην βεράντα με μπίρες παρακαλώ το πεθερικό κ εγώ αχχαχαα ( εγώ ήπια μια μπίρα να καταχωρηθεί παρακαλω ……….. κουρκούτι ήμουν )

το μπέρδεμα με την βάφτιση ταχτοποιήθηκε χωρίς καυγάδες κ μαλώματα δόξα το θεό

πλέων κανονίζαμε τισ λεπτομερές της βάφτισης με την πεθερά μέσα σε ένα υπέροχο κλίμα

μα γιατί να μην είμαστε πάντα έτσι ????

όμορφα κ ζεστά ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ………

αχ περάσαμε πολύ καλά ο Λευτέρης έδωσε ρεσιτάλ κ τα γενέθλια μας ήταν από τα ποιο πρωτότυπα με σουβλάκια στα παιδάκια …….

ΤΑ ΜΙΚΡΑ χόρτασαν παιχνίδι στην πλατιά του χωριού κεράσαμε τούρτα σε όλους στην πλατιά και αναψυκτικά αχ περασα πολύ ωραια ο συζηγος όταν φεύγαμε χτες μου λέει εσύ με την μάνα μου στην βεράντα ?????/ ΧΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ

πως τιν κάνεις όμως βόλτα την Τζένη σε παραδέχομαι κ σου κάνει όλα τα χατίρια ……….. άρε εγώ δεν πήρα γυναίκα ,……………..

αλεπού άλΕπου παντρεύτηκα κ γελούσε

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Σ'ένα καλυβάκι τόσο δα μικρό, στο παραθυράκι καλημέρα να σας πω,

τι ωραίος ήλιος , τι ωραίο φως, τι ωραία μέρα τι ωραίος ουρανός

καλημέρα , καλημέρα , καλημέρα.

και μετά μου λέει κάτι : αξίωσέ με θεέ μου να 'μαι καλό παιδί ,

καλημέρα , καλημέρα.

Ναι ναι αυτό είναι:D χαχαχαχαχα καλα θα τον εντυπωσιασω το απογευμα! Είχα ρωτησει και τις δασκαλες και μου το ειχαν πει αλλά πού να θυμαμαι τα λόγια!

Σ΄ευχαριστω κικο μου.

Α Ρίτα μου βλέπω εχετε μεγαλο ρεπερτόριο. Ο δικός μου ενω ξερει τα λογια απο μονος του δεν λέει τίποτα.

μαμαλευτερακι μπραβο για τα γεννεθλια, όντως ηταν πρωτότυπα! Μπράβο βρε και για τις μπυριτσες με το πεθερικο!:shock:

sunsun και του χρονου! Ωραια θα ηταν κ σε παιδικη χαρά. Βοηθεια είχες τουλάχιστο για το στησιμο?

Giovanna μου θα τα φοράει σουπερ μινι τα φορεματακια της!:mrgreen:

GiovannaXA ΑΧ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΣΑΣ είναι μέσα στην εγγύηση ?

Εμάς χάλασε το σίδερο κ παρασκευή απογευμα το πήγα στον μάστορη ακόμη δεν μου τηλ έγινε? Χάλασε τελείως

? είναι μεγάλη – μικρή η ζημία ? δεν ξέρω κ σιδέρωσα με το μικρό της φίλης μου αχ πολύ παίδεμα είχα λύσει το θέμα σίδερο με το σιγκερ

Το απόγευμα θα φορτώσω την οικογένεια κ θα περάσω μια βόλτα από το μάστορα

blume ορέ μην δοκιμάζετε ρούχα εγώ δεν ξανά δοκιμάζω μα να χωρώ σε εγκυμοσύνης α θα τρελαθωωωωωωωω

του Λευτέρη του κάνουν όλα τα ρούχα μισό κεφτέ ποπό έχει πχ τώρα φωραει ένα παντελόνι του μπέμπη κ μου λέει σοτς μαμα

μαμαλευτερακι μπραβο για τα γεννεθλια, όντως ηταν πρωτότυπα! Μπράβο βρε και για τις μπυριτσες με το πεθερικο!:shock:

!

Η μπίρα είναι το λιγότερο όταν πάνω στην κουβέντα μου πετάξει κ το ρε το μ@λ@κ@ τον ταδε ακούς τι έκανε ………..

εκεί μένω εγώ εστί :shock::shock::shock::shock::shock:

Η μπίρα είναι το λιγότερο όταν πάνω στην κουβέντα μου πετάξει κ το ρε το μ@λ@κ@ τον ταδε ακούς τι έκανε ………..

εκεί μένω εγώ εστί :shock::shock::shock::shock::shock:

Χαχαχαχαχαχαχα:lol::lol::lol:

Καλα ε πολύ προχω το πεθερικο σου!

Διαφημίσεις

γεια σας!!!

να ευχηθω κι εδω χρονια πολλα στους εορταζοντες!!!

τι κανετε;

εμεις το σ/κ δεν κατσαμε λεπτο ολο βολτες ημασταν περασαμε πολυ ωραια αλλα ο τιμος απο εχθες ξεκινησε βηχα και μυξες :( αυτο το αερακι μας την εκανε την δουλεια κι απο αυριο θα τον κρατησω και σπιτι γιατι νευριασα σημερα στο σχολειο με μια που μου ειπε οτι οταν τα παιδια εχουν μηξες απαγορευται να ερχονται σχολειο αλλες που τα στελνουν με πυρετο δεν απαγορευεται αλλα τι να της πω τεσπα δεν μιλησα γιατι δεν ηξερα αν ετρεχε πολυ η μυξα του αν και απο την ωρα που ηρθε δεν τρεχει καθολου τι να πω με δουλευουν;

οσο για τα ρουχα κι εμας δεν μας κανουν σχεδον τιποτα πρεπει να παρουμε καινουρια μονο καποια σορτσακια μας κανουν και λεω να παρω απο εδω

http://www.crazy8.com/shop/dept_category.jsp?FOLDER%3C%3Efolder_id=2534374303047961&ASSORTMENT%3C%3East_id=1408474395917465&bmUID=1306154618903

ειναι απο Αμερικη εχουν παρει πολλες κοπελες και τα εχει τζαμπα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Καλα βατραχακι ...παει καλα αυτη στο σχολειο;

Εμεις που γενικα δεν εχουμε ταλαιπωρηθει, μια μυξουλα την εχουμε συχνα πυκνα οταν ειχα ρωτησει την παιδιατρο τι να κανω μου ειχε πει ''αν περιμενεις να μην εχει μυξα δεν θα παει ποτε σχολειο'';)

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλα βατραχακι ...παει καλα αυτη στο σχολειο;

Εμεις που γενικα δεν εχουμε ταλαιπωρηθει, μια μυξουλα την εχουμε συχνα πυκνα οταν ειχα ρωτησει την παιδιατρο τι να κανω μου ειχε πει ''αν περιμενεις να μην εχει μυξα δεν θα παει ποτε σχολειο'';)

οχι ριτα δεν παει καλα αν ειναι ετσι σχεδον ολα τα παιδακια δεν πρεπει να πηγαινουν σχολειο γιατι εχουν μυξες!

αν ειναι δυνατον αλλα τις τα εχω μαζεμενα της συγκεκριμενης την επομενη φορα θα της τα ψαλλω!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Φιλιώ μην τα ψάλλεις σε καμία γιατί αυτές προσέχουν το παιδάκι σου Αν μπορείς να τον κρατήσεις 1-2 μερούλες σπίτι κάντο. Βοηθάει αν κάθε πρωί του καθαρίζεις τη μυτούλα με ορό και μετά βάζεις και 2 σταγόνες οτριβιν και έτσι μένει για αρκετή ώρα στεγνή.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Χρονια πολλα στις μαμαδες μας , στους μπαμπαδες μας και στα παιδακια μας.

Πολύ ωραια παρτακια διαβασα!!!!

Φιλακι ειναι απο τη Ναυπακτο τα πεθερικά σου;;; Οντως πολυ συγκινιτικό!!!

Τα παιδακια μου σημερα επαιξαν ενα φοβeρό παιχνιδι. Και ενω εγω σκουπιζα,εκεινα ειχαν παρει το μπανακι και επαιζαν στο δωματιο τους. Πολυ ωραιο παιχνιδι δε λεω, εμπαιναν και εβγαιναν και καλα οτι εκαναν μπανιο.Με φωναζει ο Παναγιωτης μες τη καλη χαρα ΄΄μαμα τρεξε να τρελαθεις΄΄΄. Οντως τρελαθηκα. Ο Παν. ειχε ξεβρακωθει ,ειχε κατουρησει στο μπανακι και η Βαρβ. επαιρνε το μπανιο της μεσα στα τσισα. Εγκεφαλικο η δολια μανα. Αυτα ξετρελαμενα απο τη χαρα τους!!!!

Ο Χριστος και η Παναγια βρε Πικουλινα...

Κοριτσια μου πηγα στη συναντηση στο σταθμο.Καλα κατακοπη η δασκαλα.

Μου λεει ενα σωρο θετικα και μετα στο τελος μου λεει εχει γινει πιο συνεργασιμος,ειναι ζωηρος μεν αλλα τα εχουμε βρει...λεω καλα παμε...και μετα μου λεει, στο ελευθερο παιχνιδι ομως και ειδικα στην αυλη δε ξερω τι τον πιανει;Λεω ξερω...μου λεει οχι δεν καταλαβατε εκει που παιζει ομορφα δε ξερω τι παθαινει και θελει να κανει μια σκανταλια οπωσδηποτε...λεω το ξερω...

Και συνηθως ειναι πολυ ακραια η σκανταλια...και αυτο το ξερω λεω...

Μα ειλικρινα ειναι σα να του πατας ενα κουμπι....και οταν του λεω οτι αυτο δεν ειναι καλο ,μου απανταει το ξερω και μου ζηταει συγνωμη...αρα εχει επιγνωση του τι κανει...

Σωπα!!!!( ηθελα να της πω):tongue:

Τεσπα αναλυσαμε και άλλα πολλα αλλά να μη σας πρηζω και στο τελος μιλησαμε για την θεατρικη παρασταση.Θα τα πανε και για 2 προβες στο θεατρο Βραχων.

Η ταξη του θα παιξει το μολυβενιο στρατιωτακι του Αντερσεν τελικα και αλλα τμηματα θα κανουν αλλα παραμυθια.

Τις στολες λεει τις εχουν παραγγειλει...(χμμ για λεφτα δεν ειπε τιποτα).

Της λεω, πως το βλεπεις ;θα ανεβω παλι πανω στη σκηνη;Και μου λεει ''οχι τα παει πολυ καλα ο Γρ.και περιμενει πως και πως''...

Για να δουμε!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Πικουλίνα κοντεύω να χρειαστώ κι εγώ το μπανάκι για τσίσα μου από τα γέλια με αυτό που διάβασα! :) :) :)

Ευτυχως δεν ειχε ξεβρακωθει και η Βαρβαρα. Φαντασου να πλατσουριζε στα τσισακια γυμνη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...