Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαρίζα το πήρανε απόφαση τα πεθερικά σου τελικά ε? Δεν πειράζει, τώρα θα πηγαίνετε πιο συχνά Ναύπακτο! Καλέ ξεχάστηκα και δε σου ευχήθηκα και για τον άντρα σου! Να τον χαίρεσαι!

Πετρούλα μια χαρά η βόλτα σας, σου χρειάζεται και σένα ξεκούραση για να πάρεις τα πάνω σου με το πιάσιμο!

Γιοβάννα κι εμείς σήμερα το απόγευμα δεν κάναμε τίποτα ενώ όλα τα Σκ είμαστε στη γύρα γιατί αποφάσισα να βγάλω τα καλοκαιρινά. Έβγαλα και των παιδιών και κατέληξα με όλα τα περσινά σορτσάκια να του κάνουν του Γιώργου αφού στη μέση μπορεί και να έχασε πόντους, τα μπουζάκια κάποια κόντιναν αλλά γενικώς είναι κομπλέ από γκαρνταρόμπα, η Μαριαλένα πάλι έχει ένα κάρο φορέματα με τα καρτελάκια από τη βάφτιση και ούτε ένα σορτσάκι! Τέλεια, θα τη στέλνω σχολείο και κούνιες με τα φορέματα!:tongue: Σηκώσαμε και τα χαλιά και έχουμε μπει σε καλοκαιρινό mood! Μόνο που έβγαλα και τα δικά μας ρούχα και απογοητεύτηκα γιατί ούτε τα μισά δε μου κάνουν αφού δε σταματάω τη μάσα! :(

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ουπς ξεχασα να ευχηθω στην Κατια...Να την χαίρεστε sun sun και με το καλό να καμαρωσεις τα 2 παιδακια σου αγκαλίτσα!!!!

Ρε κοριτσια εχετε βγαλει χαλια ε;;;πωπω ετσι οπως είμαι οχι να το συζητω, ουτε να το σκέφτομαι θελω!!!πολύ μεγαλη δουλεια....

Μαριζακι με το καλό να εγκατασταθουν τα πεθερικά και εσεις θα εχετε αλλο ενα κινητρο να επισκέπτεστε την όμορφη Ναύπακτο!

Ιωαννα ευχομαι η ζημια να αποκατασταθει αμεσα..

Μαρινα καλοφορετα τα καλοκαιρινα σας κι οτι δε σου κανει, αλλαξε το!!!!(σε καποια εκπομπή ακουγοταν αυτο, ε?)

Ωραιος ο Μαρτακης...για καποιο λόγο στο dancing μου αρεσει πολύ!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ωραιος ο Μαρτακης...για καποιο λόγο στο dancing μου αρεσει πολύ!!!
Καλέ συμφωνώ!!! Πολύ τον έχω εκτιμήσει κι εγώ τώρα που τον βλέπω στο dancing! Τον έχει ακόμα ο Ψινάκης υπό την... εποπτεία του;... Ποιός να βγήκε άραγε απόψε από το παιχνίδι; Ελπίζω όχι η Νάντια!

Όντως, τώρα θα έχουμε κι ένα σπιτάκι στην υπέροχη Ναύπακτο! Δεν είναι καθόλου κακό. Αυτό όμως θα γινόταν έτσι κι αλλιώς γιατί κι οι γονείς μου για εκεί είναι. Ψάχνουν σπίτι!!! Των πεθερικών μου ειναι η έκπληξη γιατί δεν φεύγουν ως συνταξιούχοι αλλά βρήκαν άλλες δουλειές εκεί και φεύγουν ελπιζοντας σε κάτι καλύτερο.

+ Ναύπακτο φέτος το καλοκαίρι λοιπόν!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου. Τι μουντός καιρός και αυτός σήμερα....και έχει και μια κουφόβραση ;););) Πήγα πρωί - πρωί να κάνω αναλύσεις και έσκασα και 58 ευρώ γκρρρρ :mad::mad::mad:

Φιλάκι η Ναταλία έφυγε από το dancing. Εσύ που έχεις και την ξαδερφούλα σου εκεί πρέπει να το παρακολουθείς ανελλειπώς :tongue::tongue: Ωραία είναι η Ναύπακτος. Θα ήθελα πολύ να την επισκεφτώ κάποια στιγμή.

Πετρούλα ακόμα δεν έχω βγάλει τα χαλιά.....τα βγάζω με δόσεις. Μέσα στην εβδομάδα όμως πρέπει να τελειώνω και με αυτό. Ελπίζω και εγώ η ζημιά στο πλυντήριό μου να μην είναι μεγάλη. Στεναχωρήθηκα που μου χάλασε το σεντονάκι που ήταν χειροποίητο.

Μαρίνα αν τα φουστανάκια είναι ωραία μακουδάκια γιατί να μην τα βάλει το Μαριαλενάκι στο σχολείο; Αν βέβαια είναι δαντέλα, πούλια, παγέτα.....:tongue: τότε έχεις όντως θέμα. Έτσι την είχα πατήσει και εγώ με την Αλεξάνδρα και πήγαν τα περισσότερα άκλαφτα....

Ρίτα πως είναι η κοπέλα που γέννησε πρόωρα; Το μωράκι;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημερα!

Γιοβαννα μου η κοπελα μεχρι την παρασκευη ηταν στην εντατικη ,το σκ δε τηλεφωνησα αλλα εμαθα οτι πανω κατω ηταν τα ιδια ...θα παρω σε λιγο.

Το μωρακι ηταν στην παρακολουθηση και πηγαινε πολυ καλα.

Γενικα πολυ με εχει στεναχωρησει το θεμα αυτο

Ευχαριστω για το ενδιαφερον.

(Γιοβαννα ριξε μια ματια στο Fb να μας πεις τη γνωμη σου για κατι).

Κουκλες ελπιζω να περασατε καλα το σκ!

Εμεις περασαμε πολυ καλα!

Θα τα πουμε αργοτερα

Φιλακια

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Επιστροφη στην καθημερινότητα!

Σας ευχαριστω πολύ για τις ευχες σας μεσα απ'την καρδια μου!

Ευουλα, Λευτερακη, Κατια και Σοφία πολύχρονοι με υγεία και πολλά χαμογελα στις ζωές σας!!!

Ρίτα μου δηλαδή στασιμη η κατασταση? Αν εχεις νεοτερα πες μας. Και φυσικά αν μπορουμε να βοηθησουμε σε κατι....:-(

filaki μου ωραια θα περασετε Ναυπακτο! Αντε με το καλο να πατε! Καλη αρχη να εχουν τα πεθερικα σου εκεί! Τέλεια τα νεα της μικρης σου για την πανα!:wink:

Μαρίνα μου και του δικου μου του κάνουν τα περσινα παντελονακια μιας και βγάλαμε πάνα τωρα και εφυγε ο όγκος! Και εγω απογοητευτικα απο τα δικά μου ρουχα....

Να ρωτησω και εδω κατι...:rolleyes:

Ενα παιδικο τραγουδακι που λέει "σ'ενα καλυβακι τοσο δα μικρό" και κατι με "παραθυρακι" και "καλημερα" το ξερει καμια σας? Ακουω τον μικρό να το τραγουδαει αλλά δεν καταλαβαινω ολες τις λεξεις.

Και της Αλεξάνδρας της κάνουν τα περσινά μπλουζάκια - σορτσάκια, αλλά τα φορέματα έχουν κοντύνει όλα.......μάλλον η Αλεξάνδρα ψήλωσε.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Ενα παιδικο τραγουδακι που λέει "σ'ενα καλυβακι τοσο δα μικρό" και κατι με "παραθυρακι" και "καλημερα" το ξερει καμια σας? Ακουω τον μικρό να το τραγουδαει αλλά δεν καταλαβαινω ολες τις λεξεις.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους.

Να είναι πολύχρονοι η Κάτια της Sun Sun , ο Λευτεράκης & η Ευούλα, να τους δείτε όπως επιθυμείτε εύχομαι.

Ριτάκι να πάνε όλα καλά με την κοπέλα και το μωράκι της εύχομαι.

Πετρούλα αν σε παρηγορεί ούτε και εγώ έχω βγάλει χαλιά ακόμα ,να φανταστείς ούτε τα καλοκαιρινά των παιδιών έχω ξεδιαλύνει. έχω ακόμα μέλλον....

Βlume μου εμένα μου το λέει ο δικός μου αυτό το τραγουδάκι αλλά δεν ξέρω αν είναι και σωστό, μου λέει:

Σ'ένα καλυβάκι τόσο δα μικρό, στο παραθυράκι καλημέρα να σας πω,

τι ωραίος ήλιος , τι ωραίο φως, τι ωραία μέρα τι ωραίος ουρανός

καλημέρα , καλημέρα , καλημέρα.

και μετά μου λέει κάτι : αξίωσέ με θεέ μου να 'μαι καλό παιδί ,

καλημέρα , καλημέρα.

Διαφημίσεις

Εύα, Λευτέρη και Σοφία Χρόνια Πολλά! αρμάκι, μαμαλευτεράκη και πανμαρ να χαίρεστε τα παιδάκια σας ! Πολύχρονα να 'ναι, τυχερά και γερά!

Χρόνια Πολλά και στα παιδάκια, συζύγους κτλ. που γιόρταζαν 21/5!

Πήγαμε σε άλλη παιδική χαρά στη Φιλοθέη, και τα περάσαμε φανταστικά... 23 παιδάκια με μαμάδες και μπαμπάδες κάποια, φαγητό, μουσική και ζωγραφική στο πάτωμα... Η συνταγή της επιτυχίας. Το μέρος είναι υπέροχο, Μακεδονίας και Λουκή Ακρίτα είναι και είχαμε όλο το 'κιόσκι' δικό μας.. Μας έκανε και τέλειο καιρό! Μόνο μια πισίνα ή μια θάλασσα μας έλειπε ή έστω ένα μπουγέλωμα γιατί η βρυσούλα ήταν λίγο πιο μακριά! Έχει και άμμο, είχα φέρει κουβαδάκια κτλ.. Τα φτυσα όμως!! 2 μέρες ψώνιζα και 2 μέρες ετοίμαζα στο όρθιο.. Μετά είχαμε και δύο γιορτές... Καταλαβαίνετε!

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Ελα !!!Θα εντυπωσιασω τωρα μου φαινεται!Μου το εμαθε τις προαλλες ο Γρ.

Ενα σπουργιτακι ,τοσο δα, στο παραθυρακι πως χοροπηδα.Τσιου τσιου λεει, κρυο φοβερο ,ουτε ενα σπορακι δε μπορω βρω.

Ελα σπουργιτακι λα λα λα εχω να σου δωσω ψιχουλα πολλα.Ειμαι ενα παιδακι με καρδια καλη.Ελα σπουργιτακι ,σ'αγαπω πολυ!!!

Ξερω και αλλα με κλουβια....χαχα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Σ'ένα καλυβάκι τόσο δα μικρό, στο παραθυράκι καλημέρα να σας πω,

τι ωραίος ήλιος , τι ωραίο φως, τι ωραία μέρα τι ωραίος ουρανός

καλημέρα , καλημέρα , καλημέρα.

και μετά μου λέει κάτι : αξίωσέ με θεέ μου να 'μαι καλό παιδί ,

καλημέρα , καλημέρα.

Αααα ναι to ειχα ξεχασει αυτο!!Και αυτο μου το λεει!

Διαλεξε και παρε blume :tongue:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Και τα δικα μας ρουχα μας κανουν...τα παντελονια οχι ...οι βερμουδες ομως του ειναι μια χαρα απλα λιγο πιο κοντες..ε ενταξει σιγα το πραγμα.

Τα μπλουζακια μονο ειναι καποια λιγο πιο στενα αλλα δε πειραζει.Για το σχολειο καλα ειναι.

Παρολα αυτα, του ψωνισα για να τελειωνω.

Sun sun και του χρονου.

Με χαλια και κουρτινες(τις αλλαζω το καλοκαιρι)τελειωσα και ψοφησα.

Καλοκαιρινα δικα μας ελαχιστα εχω βγαλει .

Για την κοπελα ακομα κανενα νεοτερο.Σας ευχαριστω για το ενδιαφερον.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...