Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

υπάλληλος γραφείου είμαι. Περιληπτικά θα πω ότι εκτελώ όλες τις λειτουργίες του ERP συστήματος της εταιρίας και φτιάχνω κάποια πράγματα στο worpess. Είμαστε λιγα άτομα οπότε μπορείς να πεις ότι είμαι ταυτόχρονα σε πολλά τμήματα χαχαχα

Μια χαρά φαίνονται τα αποτελέσματα σου. Άρα δεν έχεις να ανησυχείς για γονιδιακά. Που πάλι καλά να λες γιατί τότε δεν θα μπορούσες να "φτιάξεις" κάτι. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

βατραχουλίνα μου κι εσύ πιά γιατί ενοχλείς τους άντρες σου; Και σε λίγο θα είναι 3 να σου λένε να μην τους ενοχλείς...θα βαρεθείς να πλένεις σώβρακα αντρικά χαχα

ασε σαρδελινα μου η σωβρακοφανελα θα παει συννεφο :D:D:D:D

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Σουλα αντε να στολισεις θα χαρει η μικρη και εσεις φυσικα με το γιορτινο κλιμα!!

Σαρδελακι τι εγινε ρε????

φιλενάδα έφτιαξα ρυζόγαλο...κι όπως τα έβαλα στο μπολ μου χύθηκε λίγο και στην προσπάθειά μου να πάρω το ρολό (χαρτί κουζίνας) για να το σκουπίσω μου πέφτει το χαρτί και ρίχνει ένα μπολ με ζεματιστό ρυζόγαλο κι από κάτω (μες στα πόδια μου δηλαδή) καθόταν ο Αστέρης. Ίσα που πρόλαβα και τον έσπρωξα . Γιαυτό δεν θέλω να κάθεται μες στα πόδια μου όταν ανακατεύομαι στην κουζίνα αλλά είναι αναπόφευκτο! :rolleyes::rolleyes:

m57Zp2.png

Αχου..αυτο ειναι ο χειροτερος μου φοβος σαρδελακι μου..

Πριν χρονια μια συναδελφος ειχε καψει ετσι κατα λαθος το μικρο της με καφε ελληνικο..

Ασε τι εγκαυματα επαθε το παιδι ουτε και ξερω ποσες μερες στο νοσοκομειο...

Πω πω πρεπει να προσεχουμε και εμενα ολο μου χωνεται ρε γμτ..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

α το εχουμε κι εμεις αρμακι αλλα δεν τρελενεται ο μικρος παντως οτι βρει το ριχνει εκει μεσα και μετα το ξεβιδωνουμε για να τα βγαλουμε ασε!!!

Βατραχάκι μου και εμένα πήγαινε στην αρχή να το κάνει αυτό αλλά έπεσε ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ! :-)

χμμμ το εχουμε απο 3 μηνων μας το ειχαν φερει δωρο..ο Γρηγορης αρχισε να παιζει μαζι του δλδ να μαζευει μονος του τις μπαλες 9 μηνων ως τοτε τις μαζευα εγω και ειχα δεινοπαθησει..χαχα

Καπιια στιγμη χασαμε μπαλες και εκανε τον κακο χαμο και τελικα εβγαλα τις μπαλες απο αυτη τη γνωστη ροδα που ταιριαζουν και τις συμπληρωσα.

Επαιξε πολυ μαζι του η αληθεια ειναι αλλα τωρα πια περναει του ριχνει ενα πατημα μαζευει τις μπαλες( οταν εχει κεφια για συμμαζεμα) και συνεχιζει προς αλλους στοχους πιο καταστροφικους :lol:

Και εμάς δώρο μας το είχαν φέρει στα γενέθλιά της. Όταν λέω τρελλαίνεται εννοώ όταν έχει κέφια, όχι κάθε μέρα. Και εμένα με είχε φάει να βγάλω τις μπάλες από τη ρόδα και δεν ήξερα γιατί είχε κολλήσει τόσο πολύ. Τελικά τις έβγαλα και εκείνη της πήγε κατευθείαν στο παιχνίδι! :lol: Εχτές ας πούμε έπαιξε αρκετά οπότε το θυμήθηκα να σας το βάλω.

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Ουφ μωρέ σαρδελάκι παλι καλά που τον πρόλαβες!

Κι εγώ εχτές γλίτωσα από μία τούμπα την Εύα...μου κόπηκαν τα πόδια. Το κρεβάτι μου έχει κάγκελο και όταν την βάζω πάνω πάει κάτω και βγάζει τα πόδια της και τα κουνάει. Εχτές έκανε μία απότομη κίνηση μπροστά και έφυγε προς το πάτωμα με το κεφάλι. Την έπιασα κυριολεκτικά λίγα χιλιοστά πριν σκάσει με το κεφάλι! Ουφ!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου ήρθα..

Ετοιμα τα φασολάκια και τα μελομακαρονα ψήνονται..Ρίτα τελικά δεν έβαλα καρυδόψιχα..Εριξα λίγο παραπάνω αλευράκι, να δώ τι θα γίνουν..

Σαρδελάκι κι εμεις παρ'ολίγον ατυχημα με το ταψακι που εκαιγε και είχα αφήσει στον πάγκο..Τεντωθηκε ο Αναστασης να το πιάσει και στο τσακ τον πρόλαβα!!Μετα ανεβηκε στην καρεκλα και πήρε τα πορτοκάλια και έπαιζε μπάλα..Λέω καλύτερα μπαλα με τα πορτοκάλια πάρα με καμμενα χερια...Ουφφφ

Μόλις με πήρε τηλ. ο συζ. και μου είπε οτι εκλεισε για μετα τα Χριστούγεννα 3μερο στη Δράμα..

Το παιχνιδακι αυτο μας το εφεραν και εμας δώρο περισυ τα Χριστούγεννα..Μεχρι το καλοκαιρι το επαιζε τωρα το γεμισε με τουβλάκια...

Πάω να δώ τα μελομακαρονα...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

κι εσένα ριτάκι χώνεται στην κουζίνα ε; Κι ο δικός μου πολύ...άσε άσε...τρέμω κι εγώ όπως κι εσύ!

αρμάκι μου καλά από τούμπες άλλο τίποτε...τυχερό το κοριτσάκι σου που το πρόλαβες...εγώ γιατί δεν τον προλαβαίνω ποτέ :lol:

m57Zp2.png

αααααααααααα κι ένα μικροατύχημα είχε ο Αστέρης σήμερα με ένα αυτοκινητάκι του...ένα που του το είχε πάρει ο νονός του πρίν αρχίσει να περπατάει για να τον βοηθήσει και καλά στο περπάτημα. Αυτός τώρα το παίρνει και τρέχει μες στο σπίτι τώρα σαν τρελλός...και πρίν του δίνει μιά σπρωξιά για να φύγει μόνο του ...φεύγει αυτό, σκοντάφτει ο Αστέρης, πέφτει και του έρχεται το χερούλι στο μάτι...αποτέλεσμα; ένα ψιλομελανιασμένο ματάκι!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

α το εχουμε κι εμεις αρμακι αλλα δεν τρελενεται ο μικρος παντως οτι βρει το ριχνει εκει μεσα και μετα το ξεβιδωνουμε για να τα βγαλουμε ασε!!!

Σουλα μου εγω κατεβαζω η απο το gamato με το torrent η απο το ellinadiko δεν σου το γραφει καθολου στο dvd η το γραφει και δεν παιζει;

Μου βγάζει ότι υπάρχουν αρχεία προς αντιγραφή αλλα μεχρι εκεί μετα δεν τα αντιγραφει.

Μπορει να μην κανω κατι καλα εγω.

Θα μπω και σε αυτα που γραφεις μηπως και τα καταφερω

Συμπεθέρα μου,

Κανένα δεν γλιτώνει από ατυχήματα.

Εμενα το κάψιμο ειναι ο μεγαλύτερος φόβος μου.Οταν παμε στη μαμα μου η οποία εχει σόμπα τρεμει η ψυχή μου.

Αν και η μικρή εχει εμπεδώσει το " καιει" και δεν πλησιάζει.Αλλα ποτέ δεν ξέρεις με τα μικρά είναι πολύ ύπουλα !!χι χι

Συμπεθέρα μου,

Κανένα δεν γλιτώνει από ατυχήματα.

Εμενα το κάψιμο ειναι ο μεγαλύτερος φόβος μου.Οταν παμε στη μαμα μου η οποία εχει σόμπα τρεμει η ψυχή μου.

Αν και η μικρή εχει εμπεδώσει το " καιει" και δεν πλησιάζει.Αλλα ποτέ δεν ξέρεις με τα μικρά είναι πολύ ύπουλα !!χι χι

ύπουλα δε λες τίποτε...κι εγώ φοβάμαι με το τζάκι που έχουμε στο σπίτι, αλλά και τα πεθερικά μου στο χωριό.

Άσε που τον έχει πιάσει και παίρνει ότι βρεί μπροστά του και λέει "που κακά" και καλά είναι σκουπίδι για να το πετάξει στο τζάκι.

Καταλαβαίνεται ότι όλη μέρα τρέχω για να προλάβω τα παιχνίδια του να μην βρεθούνε ξαφνικά να καίγονται στο τζάκι όπως κι επίσης πολλά και διάφορα άλλα αντικείμενα! :mad:

m57Zp2.png

Γειά σας κοριτσάκια και απο 'μένα. Σήμερα καθηστέρησα να σας διαβάσω γιατί φέρανε δεντράκι στο γραφείο μας και καθήσαμε οι γυναίκες να το στολίσουμε. Ήταν πολύ όμορφα και πολύ γιορτινό το κλίμα. Ανυπομονώ να έρθει η επόμενη εβδομάδα κορίτσια όσο τίποτε άλλο από την άλλη όμως σκέφτομαι ότι θα περάσουν σαν σύννεφο οι μέρες αυτές και θα τις νοσταλγώ πάλι.

Vatraxaki , τέλειο το δεντράκι σας και το σπίτι σας, και του χρόνου να είσαστε καλά και με το καλό .

Armaki σε καταλαβαίνω απόλυτα.τρελούς πόνους και εγώ στην έναρξη της περιόδου μαζί με ημικρανίες στην αρχή και στο τελείωμα. Όπως σήμερα ας πούμε που είμαι στην τελευταία μέρα και ήδη τα μιλίγκια μου με σουβλίζουν.

Ήρέμησα για κανένα χρόνο μετά τη γέννα αλλά σιγά σιγά επανέρχομαι δριμύτερη.

Στη δε δουλειά μου , πριν την εγκυμοσύνη με παίρνανε όλοι είδηση. Αφού αν είχα καμια μέρα καθυστέρηση ο φύλακας της εταιρείας μου έλεγε " τι γίνετε Κικίτσα , έχουμε καθυστερήσει αυτό το μήνα να λιποθυμήσουμε". Είχα γίνει ρεζίλι, κάθε μήνα έφευγα πιο νωρίς όταν με πετύχαινε η περίοδος , ερχόταν ο άντρας μου και με μαζευε.

ζούσαμε τρομερές στιγμές μιλάμε.

Ξέχασα να γράψω. Ευάκι πολλά συγχαρητήρια για τη 2η κορούλα σου με το καλό και εσύ.

περαστικά στα ζουζούνια της Ιωάννας και Σουλίτσας.

Επεξεργάστηκαν by kiko

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...