Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!

Μεγάλη μέρα του καφέ η σημερινή! Οι μισοί γιορτάζουμε :)

Εύχομαι σε όλους μαμάδες, μπαμπάδες και παιδάκια χρόνια πολλά και καλά!

Pikoulina, Blume (διπλά), Deleni, Μαρίζα (για το σύζυγο), Μαριαλένα (Mαρίνα), Αλεξάνδρα-Ελένη (Giovanna) κι ελπίζω να μη ξεχνάω κανέναν......

2508771rf9mx8yphm.gif

Και να σας κεράσω και το κατιτίς μου!

Αναλόγως της ώρας μπορείτε να έχετε την επιλογή της αρεσκείας και της διάθεσής σας :) !!!

1492042es6k8k22fy.gif

Τα φιλιά μου σε όλες!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μια γρήγορη καλημέρα και απο'μένα.

ΠανΜαρ μου χρόνια πολλά για το Σοφάκι , να είναι χιλιόχρονη και πάντα ανέμελη όπως είναι τώρα.

Για τη σημερινή μεγάλη μέρα να ευχηθώ και εγώ με τη σειρά μου χρόνια πολλά σε όλους του εορτάζοντες του καφέ, Κωνσταντίνες , Κωνσταντίνους, Ελενίτσες ,Ελενίτσους:tongue: , να είσαστε όλοι υγιείς και πάντα χαρούμενοι.

τα φιλιά μου σε όλους.

εμάς χθες γεννήθηκε το πρώτο βαπτιστήρι μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι, ένας κορίτσαρος άλλο πράμα.

Καλημέραααααααααααα

Καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μεγαλη μερα για το καφε σημερα!!!

Χρονια πολλα σε ολους τους εορταζοντες!

Μαελενιτσα,Ντελενη,Blume x 2,πικουλινα,αλεξανδρα-ελενη,μαριαλενα,φιλακι για τον συζυγο και οποιον αλλον εχετε !!!

Και του χρονου με υγεια!!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημερα!!!

Στελνω και εγω τις ευχες μου σε όλους τους εορταζοντες και τις εορταζουσες όπως αναφερθηκαν παραπάνω...:tongue:

Να είστε ολοι γεροι και να σας χαιρόμαστε!

Κικη να σας ζησει η βαφτιστηρα!

Εγω ενω χτες ημουν καλύτερα μετα τη βραδινη φυσιοθεραπεια εχω πάλι δυσκαμψία...:(

Να εχετε μια ομορφη μερα..θα τα πουμε!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Πετρουλα μου καλυτερα να πας και σε εναν ορθοπεδικο να σε κατευθυνει μηπως να βγαλετε ακτινογραφια κτλ.

Ξερω απο τη μαμα μου οτι ειναι λιγο πιο συνθετο το θεμα με τον αυχενα και τα μασαζ δεν κανουν παντα καλο.Της δημιουργουσαν μεχρι ζαλαδες κτλ.

Η μαμα μου βοηθηθηκε απο χειροπρακτικη αλλα την κατευθυνει παντα ο ορθοπεδικος.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Χρόνια πολλά στις 2 Ελενίτσες του καφέ μας και στις 2 Κωνσταντίνες μας! Χρόνια πολλά και στο γιόκα σου Ντίνα μου και εσύ Γιοβάννα να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου! Ευχαριστεί πολύ και το Μαριαλενάκι μου για τις ευχές!

Πετρούλα μου πιστεύω ότι θα χρειαστείς μερικές θεραπείες ακόμα για να δεις αποτέλεσμα. Εγώ πριν κάμποσα χρόνια που είχα πάθει γερή πλάκα με τον αυχένα πήγα σε γιατρό και μου έδωσε να φορέσω κολάρο για κάποιες μέρες και μυοχαλαρωτικά χάπια.

mGKop3.png60Jvp3.png

Κορίτσια μου καλησπέρα!

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και να ευχηθώ και εγώ με τη σειρά μου!!! Κωνσταντίνες, Κωνστανίνοι, Μαριαλένα και Αλεξάνδρα-Ελένη πολύχρονοι!!!!!! Γέμισε το καφέ μας εορτάζοντες, πολύ χαίρομαι!!!!

Πολλά φιλιά κούκλες!!!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Καλησπέρα κορίτσια και από εμένα. Μεγάλη μέρα η σημερινή. Να ευχηθώ και εγώ χρόνια πολλά και ευτυχισμένα στη blume και στο γιόκα της, στην Πικουλίνα, στη Ντελένη, στη Μαελένη, στη Μαριαλένα και στο δικό μου το μπουμπούκι.....αν και γιορτάζουμε το 1ο όνομα. Ευχαριστώ και όλες σας για τις ευχές σας. :D:D

Κική να σας ζήσει η βαφτιστήρα. :P:p:p:p

Πετρούλα πώς είσαι; Μήπως αλήθεια χρειάζεσαι κολάρο για μερικές μέρες; Μπορεί να είναι άβολο αλλά θα δημιουργήσει μια κατάσταση ηρεμίας στον αυχένα σου.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Πω! Πω! Νέκρα....

Κικίτσα μου ευχαριστώ για τις ευχές! Να σας ζήσει και η βαφτιστήρα σας!

Γιαβάννα μου, συγνώμη που δεν σου ευχήθηκα. Δεν ήξερα πως η Αλεξάνρα σου είναι και Ελένη... Να την χαίρεστε!

Χρόνια πολλά και στον Λευτεράκο και στο Ευάκι μας!

ΜαμάΛευτεράκη και Αρμάκι να τους χαίρεστε! Μόνο χαρές να σας δίνουν και να τους δείτε όπως επιθυμούν!!!!

Χρόνια πολλά και στην Κάτια της sunsun που είχε γενέθλια την Παρασκευή...

Να σου ζήσει το κοριτσάκι σου!

Εμείς εδώ μια χαρούλα! Στο παρτάκι μας χθες περάσαμε πολύ ωραία και σήμερα όλη μέρα μαζεύω, πλένω, τακτοποιώ και όλα τα σχετικά!

Το κοριτσάκι μου, όμως, το ευχαριστήθηκε! Οπότε χαλάλι ο κόπος και τα έξοδα!

Πολλά φιλιά σε όλες και καλά να περάσετε σήμερα ό,τι κι αν κάνετε!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Χρονια πολλα αν και καθυστερημενα στην μικρουλα της sun sun!!

Nα την καμαρωσετε οπως επιθυμει!!!

Να τα εκατοστησουν η Ευουλα και ο Λευτερακης μας!

Γερα και καλοτυχα να ειναι παντα τα καμαρια σας arma και μαμαλευτερακι !!

Και του χρονου με υγεια!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλά που μας θύμισες Ριτά, να τη χαίρεστε την Κάτια σας Ελίζα και να τα εκατοστήσει! Πώς περάσατε? Θέλουμε λεπτομέρειες γιατί με ενδιαφέρει κι εμένα η ιδέα που είχες!

Ευούλα και Λευτεράκη, χρόνια σας πολλά! Να είστε χαρούμενα και ζωηρά παιδάκια πάντα!

Ρητορική ερώτηση: Γιατί τα Σαββατοκύριακα κρατάνε τόσο λίγο???

mGKop3.png60Jvp3.png

Να χαιρομαστε τα 2 παιδακια του καφε μας Λευτερη και Ευούλα

Μαμαλευτερακη και Μαρακι να τα χαίρεστε και να τα καμαρωνετε!!!!

Μαρια μου και του χρονου με υγεια να γιορτασετε τα γενεθλια σας ετσι ομορφα και με πολύ κόσμο!!!Τα εφερες βολτα???

καναμε κι εμεις τις βολτιτσες μας σημερα σε λουνα παρκ και μετα για φαγητό και το ευχαριστηθηκαμε ολοι τόοοσο πολύ!!Ο μπέμπης ηταν το καλύτερο παιδι, κοιμηθηκε και στο καρότσι και γενικα δεν διαμαρτυρηθηκε καθολου!!

Ο Αναστασης ιδρωσε πατοκορφα, μεχρι και το βρακακι του μουσκεμα ηταν...

Τα Σαβ/κα οντως κρατανε λίγο κι αν δουλευεις κιολας τις καθημερινες τοτε σου φαινονται..τπτ!!!!

Καλή εβδομαδα απο αυριο, να βαλω κι εγω πάλι μια σειρα γιατι σημερα δεν ξερω αν λόγω της βολτας μας ή ετσι ειναι, νοιωθω πολύ καλύτερα...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Χρόνια πολλά στην Ευούλα και το Λευτεράκη μας.

Άρμα και Μαμαλευτεράκη να χαίρεστε τις πρώτες παντοτινές αγάπες της ζωή σας. Να ζήσουν σαν τα ψηλά βουνά.

Σανσαν χρόνια πολλά και για την Κατιούλα σου. Να την καμαρώνεις κάθε μέρα και με το καλό να της χαρίσεις και αδερφάκι.

Μαρίνα μου όντως τα ΣΚ κρατάνε πολύ λίγο :(:(:( Άντε τσακαροδευτέρα πάλι αύριο....ουφ. Ας είναι καλά τα παιδάκια μας και όλα τα άλλα δεν μετράνε σε τίποτα.

Πετρούλα ξεσαλλώσατε σήμερα. Μπράβο. Και εμείς την κάναμε τη βολτούλα μας και μετά μας είχε η πεθερά μου τραπέζι. Το απόγευμα βέβαια δεν κάναμε κάτι και το εκμετελλεύτηκα για να πλύνω χαλιά.

Α, μου χάλασε και το πλυντήριο......γκρρρρ .....αύριο θα έρθει ο τεχνικός να δει τι έχει γίνει. Όχι μόνο αυτό, αλλά μου κατέστρεψε και ένα σεντόνι της Αλεξάνδρας. :(

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους κι είστε πολλοί/πολλές, μάλιστα οι γιορτες εδώ μπλέκουν με τα γενέθλια, χαμός!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και του χρόνου να είμαστε καλά να το γιορτάσουμε πάλι. Σας ευχαριστώ και για τις ευχές σας για τον άντρα μου. Χτες δεν κάναμε καμία γιορτή παρά μόνο πηγαίναμε στις γιορτές των άλλων, καλό κι αυτό, πολύ καλό, ξεκινήσαμε από το πρωί, μεσημέρι δηλ., και συνεχίσαμε το βράδυ! Ένα ιδιαίτερο χρόνια πολλά λοιπόν στα καμαράκια του καφέ μας, ο λόγος που γίναμε φίλες, στην Κάτια, τον Λευτέρη και την Εύα! 3 χρονών τα παιδάκια μας, μεγάλωσαν βρε! Πες μας sunsun για τα γενέθλια στην παιδική χαρά Πικιώνη, αν κι όταν έχει τα γενέθλια της η κόρη μου... 7 και 8 το απόγευμα έχει ακόμα καύσονα...

Εμείς σήμερα ήμασταν σε αποχαιρετιστήριο τραπέζι, φεύγουν τα πεθερικά μου, πάνε Ναύπακτο. Ήταν όλοι πολύ φορτισμένοι. Κι εμείς γυρνώντας από Νέο Ηράκλειο πριν λίγο, είπαμε τελευταία φορά κάνουμε αυτή τη διαδρομή. Μια διαδρομή που κάναμε από την πρώτη μέρα που ήμασταν μαζί. Ενα τέλος εποχής λοιπόν, κλείνει ένα κεφάλαιο, ανοίγει ένα άλλο, όλα να πάνε καλά.

Σας αφήνω προς το παρόν, φιλάκια.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...