Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μάλλον αυτό θυμόμουν. Καλό αυτό με το ντετόλ, δεν το είχα σκεφτεί. Θα δω πώς θα το ρυθμίσω. Ευχαριστώ.

Αντισσυληπτικά έπαιρνα εγώ για αρκετό καιρό και δνε είχα κανένα προβλήμα. Τώρα πια έχουν εξελιχθεί όλα αυτά. Φιλιώ συζήτησέ το όμως πρώτα με το γυναικολόγο σου πριν πάρεις οτιδήποτε. Έκανες και ορμονικές;

εννοητε Ιωαννα οτι απο μονη μου δεν παιρνω τιποτα ειμαι φοβητσιαρα σε τετοια

απο εξετασεις τις εκανα ολες και ορμονικες και θυρωιδη και προλακτινη τα παντα.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

εννοητε Ιωαννα οτι απο μονη μου δεν παιρνω τιποτα ειμαι φοβητσιαρα σε τετοια

απο εξετασεις τις εκανα ολες και ορμονικες και θυρωιδη και προλακτινη τα παντα.

συγνωμη τωρα εγω γιατι δνε καταλαβα κατι ?????????? ντιπ ειμαι με ειπεσ εμενα οτι εισαι αρωστη κ δνε το καταλαβα ? εκανεσ καρκινικουσ δικτεσ κτλ ?ποσο βγηκαν ?

:tongue::tongue:

συγνωμη τωρα εγω γιατι δνε καταλαβα κατι ?????????? ντιπ ειμαι με ειπεσ εμενα οτι εισαι αρωστη κ δνε το καταλαβα ? εκανεσ καρκινικουσ δικτεσ κτλ ?ποσο βγηκαν ?

τι αρρωστη καλε πας καλα;

γιατι να κανω καρκινικους δεικτες;επειδη εχω αστατο κυκλο;

θα μας τρελανεις μαρι!!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

τι αρρωστη καλε πας καλα;

γιατι να κανω καρκινικους δεικτες;επειδη εχω αστατο κυκλο;

θα μας τρελανεις μαρι!!!!

μαρι βλαμενη χεστικα τωρα αι σιχτηρ αστατο κυκλο εχεισ ???????/ αντε χασου τωρα μαρι με το τηλ στο χερι ειμαι αι απο εκει

Διαφημίσεις

σμουτσ κουκλα ο ερωτας σου εχει παρει τα μυαλα χαχαχα

ζουζουνα μου σε φιλω!!!

αφου εισαι καλα σε δινω αδεια να πασ να δεισ τα αστερια με το στεφανι σου ιχιχιχι αντε σμουτσ σμουτσ μαρι κοψοχολιαστικα

Κορίτσια πείτε μου μια συνταγή για cheese cake. Μου κόλλησε τώρα να φτιάξω για τις 21/5 αλλά δεν βρίσσκω καμιά αξιόλογη συνταγή στα χαρτιά μου. Ψέμματα, βρήκα μία με πετιμέζι.....μπρρρρ

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλησπέρα! Πού χαθήκατε;

Ήρθε και σε εμάς ο απογραφέας, τον τρέλανε η μικρούλα μου, παραλίγο να απογράψει και τις κούκλες της ως αδερφούλες της. Τη ρώτησε ο απογραφέας αν έχει αδέρφια κι εκείνη είπε τη Σοφία και τη Μαριλού, τις κούκλες της δηλ. Όσο για την πρόβα στο σχολείο, συνεχίζει να αποσυντονίζει την τάξη, κάνει δικό της κύκλο, τραβάει και τους υπόλοιπους. Η δασκάλα μου λέει ότι όλα τα υπόλοιπα παιδιά συμμετέχουν κανονικά και την ακούν και μόνο η Ναταλία δεν κάνει τίποτα από αυτά που λέει, αυτό μου κάνει εντύπωση λίγο, καλά, μόνο η Ναταλία;;; Στο σπίτι της ζήτησα να μου δείξει λίγο το χορευτικό (αυτή τη λέξη μου την είπε η ίδια μόνη της οταν ρώτησα τί κάνουν στις πρόβες) και μου έδειξε 2-3 κινησούλες και μου είπε και το τραγούδι, είναι το Θωμά είσαι σπίτι;

joa, καλό ταξίδι και περαστικά στο μεγάλο, να το περάσει απέξω-απέξω ότι κι αν είναι.

Σούλα, μόνο λίγη άμμο ε; Για να δούμε, πόσες μέρες έχεις περιθώριο να περιμένεις κάτι;

Deleni, o μικρός σου πώς είναι;

Συμπεθερούλα, πλάκα-πλάκα εσύ μπαίνεις σε τροχιά διακοπών!!! Απίστευτο!!! Κι εμείς κοιτάγαμε χτες λίγο για Σίφνο που θα θέλαμε να πάμε το 3ήμερο, αλλά, ουφ, πολλά τα λεφτά, κι η Ναταλία μου, όσο έψαχνα τα ακτοπλοϊκά, μου έλειπε ήδη. Τέλος πάντων, πιο οικονομικό είναι να πάμε με τα συμβατικά τα πλοία κι όχι τα γρήγορα, όμως θα χάσουμε τη Δευτέρα σε ένα καράβι, είναι άβολα τα δρομολόγια της επιστροφής. Καλά, θα δούμε.

Αχ, συμπεθερούλα μου, κι εμείς κάποτε, προ Ναταλίας, πηγαίναμε τις κύριες διακοπές μας πάντα Ιούνιο. Απίστευτη ποιότητα σε όλα!!!!!!!!!!!

Κορίτσια, πάω να συμαζέψω λίγο και να κάνω το μπανάκι μου. Ίσως, πετύχω καμιά σας αργότερα. Φιλιά.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια πείτε μου μια συνταγή για cheese cake.
Γιώτης, μπουάχαχαχαχαχα!!!! Καλησπέρα Γιοβάνα! Πλάκα κάνω, μόνο εγώ τα κάνω αυτά, από ότι έχω καταλάβει! Όσο για τις δουλειές που λέγατε, μπράβο, μαμαλευτερακι που αλλάζεις σεντόνια 2 φορές την εβδομάδα, κι εγώ θα ήθελα, ιδανικά, αλλά βαριέμαι, αρκούμαι στη μία. Σκούπισμα-σφουγγάρισμα-ξεσκόνισμα κτλ. δεν κάνω ποτέ εγώ. Μια φορά την εβδομάδα η Βάλια ο άνθρωπος μου. Ε, καλά, αν έχουμε σκουπίδια, ε, τί να κάνω θα πάρω τα πόδια μου και θα βάλω μια σκούπα! Τουαλέτες κάθε μέρα, συμφωνώ, είναι θέμα υγιεινής.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Κορίτσια, πάω να συμαζέψω λίγο και να κάνω το μπανάκι μου. Ίσως, πετύχω καμιά σας αργότερα. Φιλιά.

εγώ να δεις συμμάζεμα που έκανα! άδειασε το σπίτι μου ξαφνικά! δεν το αναγνωρίζω!!!

άντε! πού είσαι? ακόμα να κάνεις μπάνιο?

mrdIp3.png

Όσο για τις δουλειές που λέγατε, μπράβο, μαμαλευτερακι που αλλάζεις σεντόνια 2 φορές την εβδομάδα, κι εγώ θα ήθελα, ιδανικά, αλλά βαριέμαι, αρκούμαι στη μία. Σκούπισμα-σφουγγάρισμα-ξεσκόνισμα κτλ. δεν κάνω ποτέ εγώ. Μια φορά την εβδομάδα η Βάλια ο άνθρωπος μου. Ε, καλά, αν έχουμε σκουπίδια, ε, τί να κάνω θα πάρω τα πόδια μου και θα βάλω μια σκούπα! Τουαλέτες κάθε μέρα, συμφωνώ, είναι θέμα υγιεινής.

Βάλε κι εμένα στις "προκομένες" της κατηγορίας σου!

Για τα περισσότερα περιμένω την κοπέλα...

Στα καθημερινά μου, όμως είναι και η κουζίνα.

mrdIp3.png

Κορίτσια πείτε μου μια συνταγή για cheese cake. Μου κόλλησε τώρα να φτιάξω για τις 21/5 αλλά δεν βρίσσκω καμιά αξιόλογη συνταγή στα χαρτιά μου. Ψέμματα, βρήκα μία με πετιμέζι.....μπρρρρ

όπως κατάλαβες Γιοβάννα μου, το Φιλάκι κι εγώ δεν είμαστε οι καταλληλότερες για να σε βοηθήσουμε...

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...