Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ε αν ειναι για λιγο οτι σου πει η γιατρος.

Εγω επαιρνα στην εφηβεια γιατι υπεφερα απο δυσμηνορροια(φοβερους πονους)γενικως κανουν κατακρατηση και γενικα δεν τα θεωρω και οτι καλυτερο, ειχα κατι παρενεργειες τοτε και να φανταστεις επειδη ημουν πολυ μικρουλα μου εδωσε τα πιο λαιτ που υπηρχαν.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Kοριτσούλια, καλησπέρα! Αντισηληπτικά πήρα κάποτε σαν θεραπεία σε κάποια κύστη, ή κάτι τέτοιο, δε θυμάμαι, και νομίζω ότι επηρρέασε τη λίμπιντο μου, αρνητικά βέβαια. Α, και λίγο πρηξιματάκι σε στήθος/κοιλίτσα. Πάνε χρόνια όμως από τότε, τώρα τα αντισηληπτικά πιστεύω ότι είναι πιο ελαφριά, πιστεύω τώρα εγώ. Επίσης, πρέπει, αν καπνίζεις να το περιορίσεις πολύυυυυ.

πανμαρ, συγγνώμη, πάλι συναντήθηκαν οι άντρες μας; Τυχαίο; Δε νομίζω. Εγώ, πάντως δεν ξέρω τίποτα. Άσε, μην πεις τίποτα, θα το διερευνήσω!!!

7 η ώρα κανόνισα ραντεβού για απογραφή!

See you!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Μωρομαντηλα...ευτυχως δεν εχουμε πλεον τετοιες αγορες.

Καλα να περασετε βατραχακι μου!

κ με τη σκουπιζεισ καλε τον γρηγορη με χαρτι ???????? ααααααααα εγω κ το δικο μου με μωρομοντηλα στο χοντρο :cool::cool::cool::cool: ιχιχιχιχ

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

για πειτε μου την γνωμη σας θελω να παρω τον τιμο αμανικο μπουφαν κι εχει το αμαζον προσφορα το fila απο 67 λιρες μονο 12 λιρες 83% εκπτωση αλλα ποιο χρωμα να του παρω το σκουρο μπλε η το μαυρο;

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0035FYUT4/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE

παρε το μπλε καλητερο μου φενετε το μαυρο δνε μου αρεση ;)

Διαφημίσεις

Μου βαζεις δυσκολα και ειμαι και ντεφορμε τελευταια!

μωρε με χαρτι που βρησκω το σχεδιο το ειχα δει παλιοτερα στο ιντερνετ αλλα δνε θυμαμα που εν το μεταξη εχω κανει ενα παντεσπανι ζηλεφτο σασ βαζω φωτο στο φεισ να δειτε μοσχομυρισε το σπιτι

Μπα 3 αγορες εχω κανει ολες κι ολες βατραχακι μου.Ειμαι επιφυλακτικη γενικα σε ρουχα και ιδιως παπουτσια γιατι δε ξερω αν θα μας κανουν.

Εδω πηγα και πηρα μια τακουνα απο μαγαζι που τη δοκιμασα κιολας η θεοτρελη και ουτε μεσα στο σπιτι δεν μπορω να τα περπατησω..σαν κουτση παω...πανε αυτα για αλλαγη..

χαχαχαχ καιλη τζουλια εδω αχαχαχχαχα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: α ελα να καναμε παρεα

Τριτον εχει στο μαδερκερ σπαστα γιογιο που μπαινουν μεσα σακουλακια μιας χρησης τα κανει το παιδι και μετα το πετας το σακουλακι.

Το σπαστο γιο γιο ειναι τοσο μικρο που χωραει σε μια τσαντα.

Ομως θεωρω οτι πλεον μεγαλωσε και δε ξερω κατα ποσο θα μπορει να κατσει εκει..ειναι και λιγο ασταθες.

Μάλλον αυτό θυμόμουν. Καλό αυτό με το ντετόλ, δεν το είχα σκεφτεί. Θα δω πώς θα το ρυθμίσω. Ευχαριστώ.

Αντισσυληπτικά έπαιρνα εγώ για αρκετό καιρό και δνε είχα κανένα προβλήμα. Τώρα πια έχουν εξελιχθεί όλα αυτά. Φιλιώ συζήτησέ το όμως πρώτα με το γυναικολόγο σου πριν πάρεις οτιδήποτε. Έκανες και ορμονικές;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...