Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ πάντως προτείνω με τέκνα μιας και τότε είναι πιο πιθανό να παραβρεθούμε παρά άνευ.

ο δικός μου ο γιος κορίτσια τα crocs που του είχα πάρει ούτε να τα φτύσει δεν θέλει, τον χτυπήσανε λίγο και απο τότε τα έβαλε στην άκρη και μας λέει συνέχεια "πότε θα μεγαλώσει ο μπέμπης βάλει τα παπούτσα να πονέσει λίγο;"

άβυσσος η ψυχή του γιου μου!!!

Nαι ουτε εγω τα παω καθολου και μετα την υμενιτιδα δεν ηθελα να του παρω αλλα τα ειδε εκει που ψωνιζουμε και συμφωνησαμε οτι θα ειναι μονο για το σπιτι .Εφαγα τον τοπο και δεν εβρισκα το νουμερο μας πουθενα.

Ναι αυτα που εχεις στο λινκ ειναι αλλα εγω τα πηρα πιο φτηνα απο e bay.

Γενικως αθλητικα του φοραω geox και απο οσο βλεπω στο amazon οι τιμες ειναι ιδιες με εδω.

πχ. το τελευταιο μας ειναι αυτο σε αλλο χρωμα

http://www.amazon.co.uk/Geox-Junior-German-Trainer-J01F9A014CEC0670/dp/B002N5LP04/ref=sr_1_53?s=shoes&ie=UTF8&qid=1305810986&sr=1-53

ε τοσο το πηρα και εγω απο εδω αν βαλεις και τα μεταφορικα

αντε ριτα εκει που δεν ψωνιζες απο ιντερνετ τωρα δεν σε μαζευουμε χαχαχα!

τα geox οντως εχουν ιδια τιμη κι εγω το εψαξα γιατι φοραμε κι εμεις τα πιο φθηνα τα βρηκα στο μουγερ στης εκπτωσης 37 ευρω.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Μπα 3 αγορες εχω κανει ολες κι ολες βατραχακι μου.Ειμαι επιφυλακτικη γενικα σε ρουχα και ιδιως παπουτσια γιατι δε ξερω αν θα μας κανουν.

Εδω πηγα και πηρα μια τακουνα απο μαγαζι που τη δοκιμασα κιολας η θεοτρελη και ουτε μεσα στο σπιτι δεν μπορω να τα περπατησω..σαν κουτση παω...πανε αυτα για αλλαγη..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Βατραχάκι, γιατί δεν του παίρνεις το ροζάκι? χαχαχα!

Το μπλε μ'αρέσει περισσότερο...

Τα παπούτσια δεν μ'αρέσουν... μου μοιάζουν σαν κάτι ορθοπεδικά... βέβαια, έχουν πολύ καλή τιμή!

τα πουπουτσια δεν ειναι πολυ γουστιζικα αλλα ειναι πολυ καλη ποιοτητα κορυφη τα τιμπερλαντ!

Καλησπέρα κοριτσάκια μου. Σήμερα είχα άδεια και έμεινα με το κοριτσάκι μου. Κάναμε μαζί μια βόλτα στους γιατρούς. Παιδίατρο για την Αλεξάνδρα, γιατί έχει βήχα και ήθελα να την ακροαστεί, και γυναικολόγο για εμένα για τεστ παπ. Η Αλεξάνδρα είναι καλά και ο βήχας είναι από τις μύξες, οπότε ορό και πάλι ορό και εγώ θα πάρω τα αποτελέσματα την άλλη εβδομάδα......αν και μου είπε ότι βλέπει τον τράχηλο λίγο ερεθισμένο :(:(:(:(:( χμμ

Ρίτα υποκλίνομαι μπροστά σου. Τι λόγος είναι αυτός; Πόσο είχες στην έκθεση κοπελιά; Συγγραφέας πρέπει να γίνεις. :P:p:p:p:p Όσο για τη συγκεκριμένη μαμά, μάλλον η ίδια το τράβηξε πολύ το θέμα.....είπε και έκανε πολλά. Σας έχω πει για το κολλητάρι μας τον Κωνσταντίνο στον παιδικό. Ε, κάθε μεσημέρι που πάω να πάρω την Αλεξάνδρα μαγειρεύουν μαζί. :P:p

για πειτε μου την γνωμη σας θελω να παρω τον τιμο αμανικο μπουφαν κι εχει το αμαζον προσφορα το fila απο 67 λιρες μονο 12 λιρες 83% εκπτωση αλλα ποιο χρωμα να του παρω το σκουρο μπλε η το μαυρο;

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0035FYUT4/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE

Το ροζ να πάρεις. :D:D:D:D Πλάκα κάνω. Προτιμώ το μπλε, αν και θα συμφωνήσω με τη Μαργαρίτα και θα πω ότι ένα τέτοιο μπουφάν έχει και η Αλεξάνδρα και δεν μας έχει βολέψει καθόλου.

Joa εύχομαι ο Χρηστάκης να μην χειροτερέψει. Πολύ καλοί και οι δύο οι γιοι σου σε ύψος και βάρος. Και το κεφαλάκι του Πολωνού εντάξει θα είναι. Και η Αλεξάνδρα μεγαλύτεο είχε σε αυτή την ηλικία και ίσως έχει ακόμα. Καλά να περάσετε στη Λαμία.

Μαμαλευτεράκη μας κάνεις πλάκα έτσι; Κάνεις τόσα πολλά στο σπίτι και τα θεωρείς λίγα; Εγώ σεντόνια μια φορά την εβδομάδα, ξεσκόνισμα 1 και στα μεγάλα κέφια 2, σφουγγάρισμα 2 και μόνο τουαλέτες και σκούπισμα γίνεται καθημερινό για να μην μας φάνε τα σκουλήκια :tongue::tongue::tongue::tongue: Και να ήθελα δεν προλαβαίνω και για άλλα.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

τώρα που έφτιαξε ο καιρός [/font][/size][/color]

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Με έκανες και γέλασα. Εδω συννεφιάζει πάλι

Ασε Γιοβαννα γιατι τη σχολη που ηθελα απο την εκθεση στις πανελληνιες την εχασα....χαχα!

Τεστ παπ..καλα που τα λετε εσεις να ξεκουνηθω να παω και εγω...

Αυτο με τον τραχηλο το εχω ψυχολογικο γιοβαννα μου μια φορα ειχα τραχηλιτιδα και ενας βλακας γιατρος με εβγαλε του θανατα ...α πα πα...

Μη φοβασαι τιποτα δεν ειναι!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αυτο με τον τραχηλο το εχω ψυχολογικο γιοβαννα μου μια φορα ειχα τραχηλιτιδα και ενας βλακας γιατρος με εβγαλε του θανατα ...α πα πα...

Μη φοβασαι τιποτα δεν ειναι!

Άσε γιατί τα ίδια είχα περάσει και εγώ από μια ηλίθια γιατρό που κάπου έβλεπε στη μήτρα έναν πολύποδα, που δεν καταλάβαινε τι είναι, και αφού έκανα του κόσμου τις εξετάσεις σε Κέρκυρα και Γιάννενα και μόνο χημειοθεραπείες που δεν με ξεκίνησε ο πολύποδας εξαφανίστηκε ως δια μαγείας.

Να ρωτήσω και κάτι άλλο εσάς που έχετε απαλλαγεί από τις πάνες. Σήμερα κατεβήκαμε χωρίς πάνα και μου ζήτησε τουαλέτα. Δεν θέλει όμως με τίποτα να ''ποτίζει τα δεντράκια να μεγαλώσουν'' και αναγκάστηκα να την παώ σε καφετέρια. Δεν μου αρέσει όμως.....πέρσι λέγατε για κάτι σακουλάκια αλλά δεν θυμάμαι τι είναι. Μπορείτε να μου θυμίσετε.

Διαφημίσεις

εμενα γιατι θα κανει 15 μερες να βγουν τα αποτελεσματα του τεστ παπ;

πρωτη φορα θα αργησουν ετσι

γιοβαννα μου περαστικα σας κι οσο για τον τραχυλο δεν ειναι τιποτα μην αγχονεσαι αδικα.

ασχετο παιρνει καμια σας αντισυλιπτικα χαπια;η επαιρνε παλια;

ειχε καμια παρενεργεια;

Ναι εσεις με τα κοριτσακια εχετε θεμα με αυτο...βλεπω και τη φιλη μου αν της ζητησει η μικρη ιδιως κακα εχει θεμα.

Λοιπον πρωτα απο ολα θα παρεις απο το σ/μ (εχει και στο τζαμπο αλλα ειναι χαρτινα)καλυμματα για τη λεκανη .Ειναι σε σακουλακι.

Δευτερον αν μπορεις να κουβαλας κανα ντετολ σπρευ στην τσαντα σου δεν θα ηταν κακο (για την περιπτωση που θα χρειαστει να κατσει για κακα).

Τριτον εχει στο μαδερκερ σπαστα γιογιο που μπαινουν μεσα σακουλακια μιας χρησης τα κανει το παιδι και μετα το πετας το σακουλακι.

Το σπαστο γιο γιο ειναι τοσο μικρο που χωραει σε μια τσαντα.

Ομως θεωρω οτι πλεον μεγαλωσε και δε ξερω κατα ποσο θα μπορει να κατσει εκει..ειναι και λιγο ασταθες.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Παντως γιοβαννα τωρα στην αρχη θα σου ζηταει πιο συχνα να παει εξω για τσισα οσο περναει ο καιρος θα κρατιεται για περισσοτερο και δε θα στο ζηταει τοσο συχνα ωστε να τρεχετε.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...