Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αντε με το καλο!!! Εμεις 5 Ιουνιου παντρετηκαμε.Τον Αγγλο τον εχει η Νατασα οχι εσεις ε;;;;;

Ναι εμεις εχουμε εγχωριο προιον!χαχα!

Επιμενουμε ελληνικα!

Ευχαριστουμε για τις ευχες!

Νατασσακο που εισαι;Τι εγινε με τον μικρο;Τι αποφασισατε;Ελα να μας πεις νεα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

pikoulini μου τελικα εκλεισα σ'αυτο που σας εδειξα μην ρωτησεις και παλι σ'ευχαριστω!

η τιμη οντως κι εμενα μου φανηκε πολυ καλη και το ξονοδοχειο μου αρεσε απο της φωτο και με τον κυριο που μιλησα μου φανηκε παρα πολυ ευγενικος κι εξυπηρετικος και εχθες που ηθελα να κλεισω το δωματιο μου ειπε οτι εχει κενα τρικλινα αλλα θελει πρωτα να ελεγξει αν εχει κενα μεγαλα τρικλινα για να μας βολεψει γιατι δεν θελει να παμε και να μην μεινουμε ευχαριστιμενη και σημερα με πηρε και μου ειπε οτι ενταξει μας εκλεισε σε ανετο τρικλινο με κουνια ελπιζω να ειναι ολα καλα οταν θα παμε θα σας πω αφου εχει και wi-fi θα εχω μαζι λαπτοπ!

Τελεια!!!!!!!!! Με το καλό να πάτε !!!!!!!

για πειτε μου την γνωμη σας θελω να παρω τον τιμο αμανικο μπουφαν κι εχει το αμαζον προσφορα το fila απο 67 λιρες μονο 12 λιρες 83% εκπτωση αλλα ποιο χρωμα να του παρω το σκουρο μπλε η το μαυρο;

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0035FYUT4/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

για πειτε μου την γνωμη σας θελω να παρω τον τιμο αμανικο μπουφαν κι εχει το αμαζον προσφορα το fila απο 67 λιρες μονο 12 λιρες 83% εκπτωση αλλα ποιο χρωμα να του παρω το σκουρο μπλε η το μαυρο;

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0035FYUT4/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE

Εγω θα επερνα το μπλε αλλα τι να το κανεις;Εμεις οσα τετοια μπουφαν ειχαμε ετσι οπως γινεται η εναλλαγη των εποχων μας βγηκαν αχρηστα.

Το πιο χρησιμο μπουφαν μας ηταν ενα που μπαινοεβγαιναν τα μανικια και χωρις μανικια το βαλαμε ελαχιστα.Απο το χειμερινο περασαμε στα ανοιξιατικα και τωρα στο τζην που και που.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

μωρε εδω σ'εμας χρειαζεται πχ σημερα δεν ηταν για τζιν ουτε για χοντρο αν ειχε θα το φοραγε επισης μου αρεσει πανω απο τζιν μπουφαν να το φοραει

δειτε παπουτσι τιμπελαντ δερματινο μονο 14 λιρες τζαμπα!

http://www.amazon.co.uk/Timberland-Small-Lexington-Brown-Leather/dp/B0016JCBF6/ref=sr_1_45?s=shoes&ie=UTF8&qid=1305810315&sr=1-45

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Nαι ουτε εγω τα παω καθολου και μετα την υμενιτιδα δεν ηθελα να του παρω αλλα τα ειδε εκει που ψωνιζουμε και συμφωνησαμε οτι θα ειναι μονο για το σπιτι .Εφαγα τον τοπο και δεν εβρισκα το νουμερο μας πουθενα.

Ναι αυτα που εχεις στο λινκ ειναι αλλα εγω τα πηρα πιο φτηνα απο e bay.

Γενικως αθλητικα του φοραω geox και απο οσο βλεπω στο amazon οι τιμες ειναι ιδιες με εδω.

πχ. το τελευταιο μας ειναι αυτο σε αλλο χρωμα

http://www.amazon.co.uk/Geox-Junior-German-Trainer-J01F9A014CEC0670/dp/B002N5LP04/ref=sr_1_53?s=shoes&ie=UTF8&qid=1305810986&sr=1-53

ε τοσο το πηρα και εγω απο εδω αν βαλεις και τα μεταφορικα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Βατραχάκι, γιατί δεν του παίρνεις το ροζάκι? χαχαχα!

Το μπλε μ'αρέσει περισσότερο...

Τα παπούτσια δεν μ'αρέσουν... μου μοιάζουν σαν κάτι ορθοπεδικά... βέβαια, έχουν πολύ καλή τιμή!

mrdIp3.png

Καλησπέρα ζουζούνες πως είστε;

Εμείς έτσι κ’έτσι , πάλι έχουμε θέμα με βήχα και λαιμό , ο καιρός με έχει ψυχοπλακώσει έτσι όπως έγινε πάλι και ούτω καθεξής.

Σουλίτσα εύχομαι κοπέλα μου να ήταν η τελευταία σου ταλαιπωρία που πέρασες με τη λιθοτριψία και να μη σου ξανατύχει τίποτε άλλο, προσπάθησε να πίνεις πολύ νερό καθημερίνα , έχω ακούσει ότι βοηθάει αρκετά σε τέτοιες περιπτώσεις.

Μαλευτεράκη χρόνια πολλά για την επέτειό σας, αν έχω καταλάβει καλά.

Βατραχάκι Σαντορίνη διάβασα και εκστασιάστηκα, αν και δεν έχω πάει ποτέ έχω ακούσει τα καλύτερα και θέλω πολύ όταν θα ξεπεταχτούν τα μικρά να τα καταφέρω να πάω. Καλά να περάσετε όποτε πάτε.

Ριτάκι με το καλό ο γάμος σας , άντε και στο Γρηγοράκη τώρα.χιχιχι

Διάβασα και το άρθρο που παρέθεσε το Φιλάκι και μπορώ να πω ότι τρελάθηκα με την προσπάθεια της μαμάς μέσω του 5χρονου γιου να εκφράζει την άνεσή της σχετικά με τις σεξουαλικές προτιμήσεις των ανθρώπων αλλά και τη δυσαρέσκειά της για τα ταμπού ορισμένων ανθρώπων για το συγκεκριμένο θέμα ,με μοναδικό όμως θύμα σε όλη την υπόθεση το ίδιο το παιδάκι που θέλοντας και μη εκτέθηκε και υποβλήθηκε σε ένα ψυχοφθόρο γεγονός περισσότερο από όσο έπρεπε.

Συμφωνώ απόλυτα με τη Ρίτα ότι αυτές οι ηλικίες είναι πολύ αθώες για να τις στιγματίζουμε εμείς οι γονείς και να βάζουμε στα παιδιά μας τίτλους εφόσον είναι πολύ νωρίς για όλα αυτά. Τουλάχιστον αυτό εισέπραξα εγώ από αυτά που διάβασα.

Πετρούλα χαίρομαι που είσαι καλύτερα βρε κοπέλα μου με τους μυικούς πόνους και μακάρι να συνεχίσεις έτσι, ο Αν. πως τα πάει με τον παιδικό;

ΜαΕλένη μου πως είστε εσείς ; λοιπόν κανονίζετε οι θεσσαλονικιές να κατέβετε σε καμια βάφτιση να σας δούμε από κοντά;

Βρε κορίτσια πότε θα κανονίσουμε καμιά συνάντηση τώρα που έφτιαξε ο καιρός με τέκνα ή χωρίς ;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...