Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Φιλακι ενδιαφερον θεμα...

Το ειδα και μπορω να πω οτι εχω αναμεικτα συναισθηματα.

Καταρχην κακως βαζει ταμπελα και εκθετει το παιδι της για να πει αυτα που θελει.

Ενταξει ειναι οργισμενη-φορτισμενη αλλα δε θα επρεπε.Αν δεν ειχε δωσει η ιδια εκταση και ειχε αντιμετωπισει την κατασταση πιο cool απαντωντας στα σχολια ''ελατε βρε παιδια αποκριες ειναι'' τοτε νομιζω και οι παραξενες-πουριτανες θα το εκοβαν αφου τα ιδια τα παιδια δεν εδωσαν ιδιατερη εκταση.

Η ιδια το μεγαλοποιησε πολυ περισσοτερο απο οτι ειναι.

Απο την αλλη σωστα και καλως εντυσε το παιδι με οτι ηθελε ομως θα επρεπε κατα τη γνωμη μου να του δωσει επιλογες και αν το παιδι επεμενε ,οκ... τοτε να σκεφτοταν οτι δεν τρεχει τιποτα.

Ομως αργοτερα αφου εβλεπε οτι το παιδι ειχε ενδοιασμους και επιφυλαξεις επρεπε να το σεβαστει και να μην το πιεσει να προχωρησει μεσα στο σχολειο δημιουργωνταες του αγχος. Το ιδιο θα επρεπε να κανει-να σεβαστει και μα προσπαθησει να καταλαβει τους ενδοιασμους του- ακομα και αν το παιδι ειχε αλλαξει γνωμη ενω φορουσε στολη μπατμαν.

Βασικα η υπερμετρη ανεση ειναι ενοχλητικη και πολλες φορες φερνει τα παιδια σε δυσκολη θεση.

Ειναι σιγουρο οτι μονη της στιγματισε το παιδι της, οχι επειδη ντυθηκε με κοριτσιστικη στολη στα 5 του αλλα επειδη το παραπροχωρησε η ιδια μιλωντας για σεξουαλικες επιλογες στην ηλικια των 5.

Εγω προσωπικα και το εχω πει πολλες φορες γελαω αφανταστα σε αντιθεση με τον ανδρα μου(οπως και τους περισσοτερους ανδρες φανταζομαι) οταν ο Γρ. ελεγε να ντυθει ντορα,να παρει τη σκουπα που μιλαει κτλ κτλ

Σιγα το πραγμα!Προσπαθω να μην του καλλιεργω την εννοια της διακρισης δλδ το ροζ ειναι κοριτσιστικο κτλ ομως τα ιδια τα παιδια δεν ειναι χαζα.

Μεγαλωνουν και διαχωριζουν απο μονα τους τη θεση τους.

Χωρις να του εχω-ουμε πει τιποτα ιδιατερο απο μονος του το εριξε στα ''αγοριστικα'' (το παραεριξε δλδ -μπατμαν,σπαιντερμαν κτλ),εμεις και ντορες του πηραμε(την εφτυσε τωρα πια τη δολια)και σπαιντερμαν του πηραμε και μπομπ σφουγγαρακη θα δει αλλά πλεον όποτε βλεπει κατι κοριτσιστικο λεει αυτο ειναι της ...(τη φιλη του) ή αυτο να το παρουμε για σενα ή αυτο ειναι για την ...

Μονος του κανει και θα κανει τις επιλογες του.Ομως, αν νιωσω οτι καπου ειναι μπερδεμενος φυσικα και θα προσπαθησω τον ξεμπερδεψω δινοντας του επιλογες δλδ ''αγαπη μου μηπως προτιμας αυτο που το εχει και ο φιλος σου ο Γιαννης''; κτλ κτλ.

Γενικα διαφωνω με το να τρομοκρατουμαστε για το αν θα παιξουν τα παιδια με κοριτσιστικα παιχνιδια ή αν θα βαλουν ροζ μπλουζακι ομως οφειλουμε να ανοιγουμε το μυαλο τους με εικονες(ολα μεσα στη ζωη ειναι) και ορθα (για εμας) προτυπα και απο εκει και περα θα τον βρουν μια χαρα τον δρομο τους.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κοριτσακια καλησπερα!Συγγνωμη που μπαινω στα ξαφνικα στην παρεα σας αλλα χρειαζομαι για την καλυτερη μου φιλη 2 πακετα γκοναλ που δυσκολευεται πολυ να βρει λογω ΙΚΑ και κινδυνευει να ''χασει'' την επομενη της προσπαθεια που κανονικα αρχιζει σε 20 μερες!Εαν σε καποια κοπελα εχουν περισσεψει καποια κουτια και δεν τα χρειαζεται ας μου στειλει ενα προσωπικο μηνυματακι!

Σας ευχαριστω για το χρονο σας!

marina28 δουλείες σπίτι = αν δεν σταματήσεις μόνη σου οι δουλείες δεν σταμάταν ποτέ…….!!!!

να σε πω τι κάνω εγώ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΩ ΧΑΧΑΧΑΧ μωρέ σιγά μην κάτσω ν σκάσω για το σπίτι το σίδερο κτλ κάνω τα βασικά καθημερινά σκούπα σφουγγάρισμα έπιπλα μπάνιο νεροχύτες κ τέταρτη κ Σάββατο γενική τώρα που δεν έχει κ ζεστή 2 φορές σεντόνια την εβδομάδα σιγα μην αλλάζω κάθε μέρα ααααα κ δεν σιδερώνω τα πάντα το έκοψα χουιιιιιιιι κάνω κ ένα κόλπο με τα μικρά στα ρούχα κάθε βραδύ μετά το μπάνιο δεν τους φωραω πιζάμες αλλά φορμουλες για την επόμενη κ ξυπνανε ντυμένα για μέσα στο σπίτι κ κάθε βραδύ κοιμούνται σε αφράτες φορμουλες πεντακάθαρες καλό εεεεεεε καλό ??????? εγώ το σκέφτηκα κ αυτά χιχιχ

Stone σε νιωθωωωωωωωωω πολύ κ εμένα ποναει η πλάτη μου αγκύλωση έχω πάθει

πανμαρ συναντήθηκαν τα παιδία ??????? χαχαχ

Μαρία να σε στείλω κ για την Μαρίζα ?????????? εσένα να τις την δόση ο καλός σου ?

Κ

όσο για τις παραλίες....για να έρχεστε σιγά σιγά να μαζευόμαστε...(στη Χαλκιδική φυσικά!!!!)

!!!

μέσα αλλά σε ακριβό ξενοδοχείο εγώ δεν μπορώ τις φτήνιες ακούτε ?????????? πετρούλα ψάξε βρες ένα με 2000 χιλιάδες την βράδια βαλε κ λίγο λακέρδα κ δυο μπουκάλια γάλα θα το κάψουμε απόψε…..

έπιασα δουλεία

μια σπουδαία θέση

προσλήφτηκα

χαχαχχχαχαχ Βουγιουκλάκη εδώ Κ ΟΧΙ ΤΖΟΥΛΙΑ ΧΑΧΑΧΑΧ δεν τα φόρεσα τα παπούτσια χτες να μην λέτε …… ξεροσφύρι το ήπια χαχαχαχ

περαστικά σας ντελενι μου ας σοβαρευτώ

SOULA33 αχ αχ σουλα μου όταν κατεβαίνουν τα κομματάκια θα ποναει κινδυνεύεις με κολικό ???????/ ωχχχχχχ

κ

εγω ειμαι δουλεια και χαζολογαω βαριεμαι απιστευτα να δουλεψω ι .

μαρι δούλεψε ……… μην κάνεις έτσι κ από 25 Ιουλίου σε έσφαξα ….. καλό το ξενοδοχείο μούρλια φαίνετε ποσο το μαλι ??????/ είναι τον 2000 χιλιαδων ευρώ γατί εγώ παρακάτω δεν πάωτσουπρες μου που δεν σχολιασα εξκιουσμι συνχωρεστιμι αλλα τελιωσα με την αντληση μουτσσσσσσσς μουτσσσσσσσσσσσσσς

Αααααααα δεν γιορτάζω τίποτα απλά σας έβαλα τον αγαπημένο μας στοίχο την μεγάλη παρασκευή είχα επέτειο γάμου κορίτσια κ ξεχάστηκα ρεζίλια παψτε σας λέω

Εφυγα μουτσσσσσσσσς ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Καλημέρααααα! Βροχερή....

τι κάνετε?

Σουλίτσα μου πώς είσαι? Πονάς?

Πετρουλίνι εσύ? Καλύτερα?

Γιατρέ, ο Γιαννάκης? Συνεχίζει με πυρετό?

ΜαμάΛευτεράκη, στείλε μου και για το Φιλάκι...

Αυτοί οι άντρες μας αηδία έχουν καταντήσει! Και χθες συναντηθηκαν... Και μην φανταστείς ότι το κανονίζουν... τυχαία! Ένα χωριό είναι η Αθήνα! Πας στο περίπτερο να πάρεις τσιγάρα και συναντάς κόσμο!

κλαπ! κλαπ! κλαπ! κλαπ! Αυτό είναι χειροκρότημα για εσένα Ρίτα! Τι ωραία που τα λες...

Γειτονάκι μου, τρυπηθήκαν χθες τα παιδάκια σου? Άντε, καλό ταξίδι σήμερα και καλά να περάσετε!

Nicole.G λυπάμαι, αλλά προσωπικά δεν μπορώ να βοηθήσω... Δεν ξέρω καν τι είναι αυτά που ψάχνεις... Εύχομαι να πάνε όλα καλά με την φίλη σου...

mrdIp3.png

Καλημεραααα

Ο Χρηστος σπιτι και με απιστευτη γκρινια ...ω ναι αρρωσταινει ..χθες πηγαμε στην παιδιατρο και εχει ω τι πρωτοτυπο βηχα ....θα παμε και στην λαμια και ελπιζω να μην χειροτερευσει ... ο μπεμπουλης μια χαρα , υψος 64 ποντους και βαρος 7900 .ο χρηστος 16300 και 1 μετρο .ο χρηστος εμβολιο τον οκτωβριο με το καλο το αντιγριπικο , ο μπεμπης τον επομενο μηνα που ξεκιναμε και φαγακια..

Πικουλινα μεταλλικο θα βαλουμε και λεω να το κανω αμεσα ..δλδ τον ιουνιο.

Μαμα Λευτερακη δλδ αυτα που κανεις ειναι λιγα ??τελικα οντως ειμαι η πιο ανεπροκοπη του καφε...σκουπιζω -σφουγγαριζω ,ξεσκονιζω και αλλαζω σεντονια μια φορα την εβδομαδα ..αμα τα εκανα καθε μερα θα κοιμομουν στις 2 την νυχτα καθε μερα και λιγο λεω ...αλλα περισσοτερο ειναι οτι δεν το βρισκω απαραιτητο αυτο το καθημεινο ...ειμαι ανεπροκοπη τελος!!!

Για το παιδακι που ντυθηκε κοριτσακι ..βιαστηκε η μανα του να το βγαλει gay το παιδι ...ακομη δεν εχουν διαχωρισει την εννοια του θυλυκου και του αρσενικου και αυτη το εβγαλε gay το παιδι ...τελικα πολλες φορες οι γονεις καταστρεφουν τα παιδια ..μου θυμησε και μια μανα που εκανε μποτοξ στο κορτσακι της για να λαβει μερος σε καλλιστεια ..

για τον καιρο ...υποσχεθηκα καλοκαιρια απο αυριο το απογευμα και θα την δειτε!!!εμπιστευτειτε με καλε!!!

Γειτονακι μου μουτς ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημεραααα

Ο Χρηστος σπιτι και με απιστευτη γκρινια ...ω ναι αρρωσταινει ..χθες πηγαμε στην παιδιατρο και εχει ω τι πρωτοτυπο βηχα ....θα παμε και στην λαμια και ελπιζω να μην χειροτερευσει ... ο μπεμπουλης μια χαρα , υψος 64 ποντους και βαρος 7900 .ο χρηστος 16300 και 1 μετρο .ο χρηστος εμβολιο τον οκτωβριο με το καλο το αντιγριπικο , ο μπεμπης τον επομενο μηνα που ξεκιναμε και φαγακια..

ωωωωχ! μακάρι να το περάσει στο πόδι μωρέ...

για την διάμετρο του κεφαλιού του πολωνού βούδα, σου είπε τίποτα?

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

πιστευει και αυτη οτι απλα το παιδι θα εχει μεγαλυτερο κεφαλι απο το κανονικο...αλλα οπως ειπε και αυτη ειναι τοσο ομορφος που δεν θα του φαινεται (κουκουβααα)χαχαχαχα...και επιπλεον επειδη συνεκτιμουν και την ψυχοκινητικη κατασταση που ειναι αρκετα ανεπτυγμενος οποτε δεν βρισκει λογο ανησυχιας..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

ούτε το κεφάλι του θα είναι μεγάλο! θα το δεις...

όσο μεγαλώνει το σώμα του, θα έρθει στα ίσα του!

(τώρα, όταν έρθει η ώρα να του πάρουμε κράνος για το μηχανάκι, θα του πάρουμε το ΧXL! μην ανησυχείς! χαχαχα!)

και ναι!!!! είναι κούκλος!!!!

mrdIp3.png

Καλημέρα,

Πάλι βρέχει σήμερα, απορώ πότε θα δουμε και λιγο καλο καιρο βαρεθηκα.

Χθες ολο το απόγευμα ειμασταν στη γυρα με την κόρη μου.

Γυρισαμε ολες τις παιδικες χαρες που εχουμε .Για να φυγει από τη μια της ελεγα θα παμε αλλου .Ευτυχώς που η τελευταία είναι κοντα στο σπίτι μας οποτε κατά τις 9 και κατι το πήρε αποφαση να παμε σπιτι.

Μετα πιάσαμε την εκπαίδευση.

Παιζαμε με την κουζίνα της και με τρελανε στις ερωτησεις.

Εχουμε πλαστικες ντοματες , φρούτα κτλ και ρωτούσε για το καθενα.

-Μαμα αυτό είναι λαχανικό ή φρούτο?

Εδωσα τουλαχιστον 50 απαντήσεις με ζαλισε !!!!!:roll:

Μαριζάκι μου εκτος από λίγη αμμο δεν «επεσε» τιποτα άλλο.

Τι να πω θα δείξει.

Οσο για το θεμα που παρατεθηκε τι αν πω?

Πιστευω ότι ηταν μια πολύ θυμωμενη μαμα που ξεσπασε.

Αυτό που με ενοχλησε ηταν αυτό που ανεφερε ότι το παιδακι παρολο που ηταν δικη του επιλογη στο τελος δεν ηθελε να το συνεχίσει αλλα αυτή τον πιεσε.

Δεν θα μου πήγαινε σε καμμια περίπτωση το μυαλο ότι το παιδακι είναι gay ή οτιδήποτε άλλο περιεργο βλεποντας απλα και μονο την φωτογραφια.

Το κειμενο που τη συνοδευει όμως το θεωρώ μεγάλο "πεναλτυ".

Εγω μονίμως ντυνόμουν με στολες «για αγορια» ινδιανος , ζορο , κτλ αλλα δεν εβλεπε κανεις κατι περιεργο.

Την πρώτη φορα που ντυθηκα "βασιλλισα της νύχτας" ηταν στα 9 μου χρόνια και δεν μου αρεσε και καθολου.

Μια χαρα κοριτσακι ειμαι όμως!!!!:D

Εξ αλλου οι αποκριες νομίζω ότι είναι μια μερα που μπορουμε να γινουμε κατι διαφορετικο από αυτό που ειμαστε.

Και ποσο μαλλον σε ένα 5 χρονο παιδακι .

Στην μικρη δεν εχω πει ποτε τιποτα σχετικα.

Μονη της όταν βλεπει καποιο παιδικο με τον μπατμαν ή τον σπαιντερμαν μου λεει «μαμα αυτό είναι για αγορια» .

Και ο καλυτερος της φίλος που είναι 6 χρονων βλεπει μαζι της την φραουλίτσα και παιζει με την κουζίνα της όπως και αυτή παιζει με τα αυτοκινητακια του .

Απολυτα φυσιολογικο σε αυτή την ηλικία.

Ας μην γινομαστε υπερβολικοι με καπια πραγματα σε τοσο τρυφερες ηλικιες και ας μην φανατιζομαστε με καποια πραγματα όπως εκανε η συγκεκριμενη μαμα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...