Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ωωωωχ! Έλα ρε Πετρουλίνι... περαστικά! Και τώρα τι πρέπει να κάνεις? Ποια είναι η θεραπεία γι αυτούς τους σπασμούς? (εκτός από υπομονή...) Μόνο μασάζ? Εύχομαι να έχεις μια ήρεμη νύχτα...

Σουλίτσααααααα! Πώς πήγε? Θα μπεις να μας πεις τα νέα σου?

Φιλάκι, τι θα γίνει μ'αυτούς τους άντρες μας? Πάλι συναντήθηκαν... Εμείς και τα κοριτσάκια μας, πότε θα βρεθούμε?

Αχ! Μαρινάκι... δουλειές ε? Σε νοιώθω! Έχω αρχίσει να μετανοιώνω που αποφάσισα να κάνω παρτάκι στην Σοφία!!! Όλες οι αναποδιές τώρα εμφανίζονται...

Blume μου, τις παραλίες με τα δεντράκια κοντά (σχετικά) στην Αθήνα, θα στις πω όταν θα είμαστε μόνες μας... μην τις μάθουν και πολλοί! χαχαχα!

Ηλιάνα κι εγώ δεν κατάλαβα ποιος γιορτάζει!!!

Μαελενάκο μου, φιλάκια! Για να παρηγορηθείς λίγο, εγώ την δήλωσή μου, ούτε που την έχω ακουμπήσει ακόμα! Μέχρι τις 27 Μαϊου έχω ουουουουου.... σχεόν 10 μέρες! χαχαχα!

Κικίτσα, ευχαριστώ για την πληροφορία! Κι εσύ στην παρέα Βατραχάκι και γειτονάκι ε? Μα γιατί? Απορώ!!!!

Αρμάκι, από Παρασκευή ξεκινάτε τις βόλτες σας?

Γιατρέ μου! Περαστικά στον Γιαννάκο σου!

Πάω για ύπνο... καλό ξημέρωμα να έχουμε!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

μαμαλευτερακι, πιστεύω ότι έχετε κάποια επέτειο με το μεγάλο το μωρό σου. Να ζήσετε αγάπη μου.

πανμαρ, νομίζω σύντομα θα συναντηθούμε κι εμείς!!!!!!! Άργησες να κοιμηθείς, λίγο ακόμα και θα σε πετύχαινα. Τί αναποδιές λες; Έλα, φαντάζομαι επιπόλαια πράγματα, όχι τίποτα σπουδαίο.

Stone, μήπως πρέπει να σε δει ορθοπεδικός; Περαστικά.

Ξύνπησα για μαμ αλλά δε βρήκα τίποτα σπουδαίο... έφαγα γιουρτάκι με ζάχαρη...

Καληνύχτα/καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Καλημέρα!!!!!

Πετρούλα περαστικά...πως είσαι σήμερα;

Σούλαααααα που είσαι καλέ;;;

Μαμαλευτεράκι χρόνια σας πολλά!!!!!!!

όσο για τις παραλίες....για να έρχεστε σιγά σιγά να μαζευόμαστε...(στη Χαλκιδική φυσικά!!!!:cool::cool:);););)

Εμείς είμαστε άυπνοι (εννοείται!) είχε 38,6 που δεν κατέβαινε με το αντιπυρετικό (τι πρωτότυπο :rolleyes:) και ήμασταν με κομπρεσούλες όλο το βράδυ... Όταν έπεσε επιτέλους ο πυρετός και πήγαν κοιμηθώ η γυναίκα πείνασε και γκρίνιαζε!!!!!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Καλημερααααα

εργασια και χαρα σήμερα, πηγα χθες και στον παιδικο του δημου και πηρα τα χαρτια για να δουμε τι δικαιολογητικα χρειαζεται ...μεχρι τις 16/6 ειναι οι αιτησεις ..γειτονακι ακους????

Αρμακι -πικουλινα συγχαρητηρια για την κουμπαρια !!!αν και αναμενομενη και παο μενα!!!με το καλο η βαφτιση ..

Εμεις σημερα εχουμε εμβολιακια ..και ο χρηστος και ο μπεμπης για να ειμαστς ετοιμη για αναχωρηση αυριο ..ο χρηστος εβηξε παλι 2 φορες την νυχτα ...στην λαμια εχει και υγρασια θα καλοπερασουμε παλι ...

Για το σπιραλ βατραχακι θα μου παρει 100 ευρω και περιλαμβανει και την τοποθετηση και την αξια του σπιραλ απλα μια εβδομαδα πριν πρεπει να κανω καλλιεργια κολπικου υγρου και το βαζουμε για 5 ετη .

Αχ επισης να σχολιασω οτι ειδα και εγω το νησι την δευτερα και σπαραξα λεμε ..που να κλεισει ο ματις μετα...που ειχα δει και την πεθαμενη ..απαπαπα ..κοιμηθηκα μετα στις 1..αν καποιος ειναι καταθληπτικος πρεπει να απομακρυνει λοιπα αιχμηρα αντικειμενα απο τον περιγυρο ..

Μαρινακι σου στελνω τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους ...κομμμααατιαααα και στο γραφειο τρελο πηξιμο ..

Πετρουλινα μας περαστικα ...πολυ πονο βρε παιδακι μου τραβας ....εχει και υγρασια που δεν βοηθαει ..

Καιρο δεν εχει σημερα τα ειπαμε χθες!!!!αααα και θα με χασετε για λιγες μερες θα ειμαι λαμια απο πεμπτη εως και τεταρτη με τα πιτσιρικια!!

Μαμα Λευτερακη χρονια πολλα !!!

πωπω πολλα ειπα...καλε διωξτε με.....

cca53e644d.png

eTRlp2.png

καλημερα απεργω σημερα θελω δεν θελω

κ σηκωσα χαλια :confused::confused::confused::confused::confused: αχ αχ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΝΕΙ ΟΕΟΟΟ????/

ο συζηγοσ κανωνισαν να πανε με τον ανεψιο μου κ τον μικρο σε αγωνα παιζη

ο ανεψιοσ μου μπαλα

κοριτσια μπορω να γινω λιγο κουκουβαγια για τον γιο τησ αδερφησ μου????? ΜΠΟΡΩ ΧΧΙΙΧΙΧ

ειναι ο καλητεροσ στην ομαδα και ειναι κ τοσο καλο παιδι αχ πολυ καμαρι τον εχω τον ανεψιο μου

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Καλημέρα ,

Σας ευχαριστώ παρα πολύ ολες που με σκεφτοσασταν.

Ελενακι μου την κλήση σου την ειδα μια ωρα αργοτερα και δεν ηθελα να παρω γιατι ηταν αργα .Σου εστειλα όμως μήνυμα.

Πικουλινα μου ευχαριστω και σενα που με σκεφτηκες!!!!

Λοιπόν εγινε η λιθοτριψία και ηταν από τις πιο επωδυνες που εχω κανει.:-(

δεν ξερω αν ειχε αποτελεσμα αυτό θα φανει αν αρχισουν και αποβαλονται κομματια που ακομα δεν ειδα τιιποτα.Δυστυχως και παλι αν δεν τα καταφερουμε με τη λιθοτριψια μου επαν για επεμβαση γιατι και παλι είναι σε ασχημη κατασταση το νεφρο.

Εχω ραντεβου στις 22/6 αν και θα το δω και νωριτερα.

Αυτά δυστυχως τα δικα μου.

Και παλι σας ευχαριστω ολες!!!

Σας διάβασα αλλα δεν θυμαμαι και πολλά .Να με συγχωρησετε αλλα η ψυχολογια μου δεν είναι και η καλυτερη.

Αρμακι μου χαιρομαι πολύ που θα κουμπαριασετε με την πικουλίνα.Νομιζω ότι ηταν η καλυτερη επισφραγιση μιας ομορφης φιλιας!

Νετελενι μου περαστικα .Μα τετιοι καιρο ρε γμτ?

Μαμαλευτερακι σου εστειλα την δ/νση μου με πμ. Δεν το πηρες?

Πετρούλα μου περαστικα.Τι είναι παλι αυτό??

Φιλια σε ολες

καλημερα!!!!

Σουλα μου τι να πω ελπιζω να πανε ολα καλα και να μην χρειαστει χειρουργειο κριμα στεναχωρεθηκα αλλα μην σε παιρνει απο κατω ολα θα πανε καλα!

στονε μου περαστικα σου δυσκολα με μικρα παιδια να παθαινεις τετοια ευχομαι σημερα να εισαι καλυτερα!

blume πολυ γελασα με το σπιραλ και την ψυχολογια μου χαχαχα καλε τρελη το τριτο παιδι θα με πειραξει στα νευρα οχο το σπιραλ :D:D:D:D:D

Ιωαννα πολυ καλη τιμη σου ειπε 100 μονο;θα ρωτησω κι εγω και θα σου πω εσυ το αποφασησες θα βαλεις;

καλο ταξιδι και καλα ναπερασετε!!!

deleni μου περαστικα σας επειδη εχω χασει επισοδεια παει παιδικο ο μικρος;

Μαρινακι μου θα ερθουν και πολυ καλυτερες μερες φιλακια πολλα!!

η γιοβαννα που ειναι;

εγω ειμαι δουλεια και χαζολογαω βαριεμαι απιστευτα να δουλεψω πηρα και μια πολυ καλη προσφορα για ενα ξενοδοχειο στη σαντορινη ισως να ακυρωσω το αλλο που εκλεισα εχω το δικαιομα εως της 27/5 χωρις

να με χρωσουν ακυρωτικα και λεω να κλεισω σ'αυτο http://www.makarios-hotel.gr/ με μια κοπελα που μιλησα απο το φορουμ μου ειπε οτι το καμαρι ειναι καλυτερα με παιδια και το ξενοδοχειο ειναι πολυ καλο το εχει δει και ειναι πολυ κοντα σε ολα ενω το αλλο που ειχα κλεισει ειναι σε μια ερημια και για να παω οπουδιποτε θα πρεπει να παρω αυτοκινητο οποτε λεω να το ακυρωσω και κλεισω σ'αυτο.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Καλημερα

Σουλιτσα μου ολα καλα να πανε μεσα απο την καρδια μου και να ξεμπερδευεις μια και καλη επιτελους.Υπομονη και πιστευω θα φυγει η παλιοπετρα.

Πετρουλα φρικη οι πονοι στον αυχενα επηρεαζουν ολο το σωμα.Υποφερει η μαμα μου παραα πολυ και ξερω(αλλωστε ενας απο τους λογους που δεν μπορουσε να κανει πολλα με τον μικρο ηταν και αυτος, περα απο αλλα ορθοπεδικα θεματα) .Ισως σε βοηθουσε ενα κολαρο και οσο μπορεις ζητα βοηθεια για να ξεκουραστεις..

Αρμα σορρυ ρε γμτ σε ξεχασα τελειως για την απολυμανση θα σε παρω το απογευμα να σου πω.

Πολλα συγχαρητηρια κοριτσια για την κουμπαρια!!Πολυ καλη αποφαση!Και εγω πολυ κοντινα μου ατομα θελω να τα κανω ''συγγενεις'' με μια κουμπαρια!Μπραβο σας!

Βατραχακι ναι οντως το καμαρι ειναι καλυτερο για τα παιδια...εχει ζωη και απολα απλα για εμενα που δε μου αρεσει καθολου η Σαντορινη θεωρω οτι το ημεροβιγλι ειναι το καλυτερο κομματι της.

Ντελενη περαστικα στον μικρουλη!

Πανμαρ μπορει να βρεχει τωρα αλλα ο καιρος το σκ θα ειναι σουπερ!!!

Ιωαννα καλο ταξιδι και ελπιζω να μην επιδεινωθει ο χρ.Οσο για τον παιδικο καλη επιτυχια και μακαρι να στον παρουν!

Κικιτσα τι κανουν τα παιδακια σου;Να σου πω ο βασιλικος ή γλαστρακι οπως της μαρινας για μπομπο ειναι τελεια επιλογη.Γενικα βρισκω πεταμενα λεφτα τις μπομπονιερες που δεν ειναι χρηστικες.Εγω ολες τις πεταω να πω την αληθεια...για αυτο και προτιμησα να κανω φαγωσιμη μπομπο στη βαφτιση μας.Το γλαστρακι ειναι ακομα καλυτερη ιδεα!!Να το κανεις!!Ποτε με το καλο;

Φιλακι πλακα εχει μωρε!εγω 9 στις 10 φορες οταν πηγαινω να τον παρω ακουω τα ιδια και χειροτερα με σενα ...χαχα!Αν στηριζοταν (λεμε τωρα) η παρασταση στον Γρ.την ειχαν κατσει...χιχιχι!

Blume ,μαρινα ,giovanna,maeleni και οποια αλλη ξεχναω την καλημερα μου σορρυ αλλα τρεχω πολυ.

Φιλια

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλημερα!!!!

Σουλα μου τι να πω ελπιζω να πανε ολα καλα και να μην χρειαστει χειρουργειο κριμα στεναχωρεθηκα αλλα μην σε παιρνει απο κατω ολα θα πανε καλα!

στονε μου περαστικα σου δυσκολα με μικρα παιδια να παθαινεις τετοια ευχομαι σημερα να εισαι καλυτερα!

blume πολυ γελασα με το σπιραλ και την ψυχολογια μου χαχαχα καλε τρελη το τριτο παιδι θα με πειραξει στα νευρα οχο το σπιραλ :D:D:D:D:D

Ιωαννα πολυ καλη τιμη σου ειπε 100 μονο;θα ρωτησω κι εγω και θα σου πω εσυ το αποφασησες θα βαλεις;

καλο ταξιδι και καλα ναπερασετε!!!

deleni μου περαστικα σας επειδη εχω χασει επισοδεια παει παιδικο ο μικρος;

Μαρινακι μου θα ερθουν και πολυ καλυτερες μερες φιλακια πολλα!!

η γιοβαννα που ειναι;

εγω ειμαι δουλεια και χαζολογαω βαριεμαι απιστευτα να δουλεψω πηρα και μια πολυ καλη προσφορα για ενα ξενοδοχειο στη σαντορινη ισως να ακυρωσω το αλλο που εκλεισα εχω το δικαιομα εως της 27/5 χωρις

να με χρωσουν ακυρωτικα και λεω να κλεισω σ'αυτο http://www.makarios-hotel.gr/ με μια κοπελα που μιλησα απο το φορουμ μου ειπε οτι το καμαρι ειναι καλυτερα με παιδια και το ξενοδοχειο ειναι πολυ καλο το εχει δει και ειναι πολυ κοντα σε ολα ενω το αλλο που ειχα κλεισει ειναι σε μια ερημια και για να παω οπουδιποτε θα πρεπει να παρω αυτοκινητο οποτε λεω να το ακυρωσω και κλεισω σ'αυτο.

Οντως το καμαρι ειναι πολυ ωραιο για παιδια. Εχει ενα δρομο με ολα τα μαγαζια και η παραλια κατω απο το δρομο. Αν θελεις εχω και γνωστο που εχει ξενοδοχειο. Αν ενδιαφερεσαι πες μου να ρωτησω!!

πικουλινα μου εχεις σαιτ απο το ξενοδοχειο που λες;

για κανε αν θες μια ερωτηση για 12/6 εως 18/6 τι τιμη θα σου δωσει.

αυτο μου εδωσε πιστευω πολυ καλη τιμη 90 την ημερα για all inclusive ολα μεσα γευματα σνακ ποτα καφεδες τα παντα αλλα βασικα που αρεσε που εχει παιδικη χαρα και παιδικη πισινα και δραστηριοτητες για παιδια.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσακια!

Απόψε εχουμε να παμε σε παρτι σε παιδότοπο εδω κοντα. Θα ρωτησω τιμες και για εμάς γιατι για το σπίτι μόνη δεν την παλευω... Ισως τις καθημερινες να είναι πιο οικονομικα, για να δουμε.... Αλλιως τουρτα μονο στο σχολείο.

Χαχαχα vatraxaki μου, λέω κ εγω έχει και παρενέργειες???:lol::lol::oops:

filaki μου εγω στις 3 που τάισα την μικρή βρηκα μια σοκολατινα στο ψυγείο:mrgreen: και μετά την εξαφάνησα!

Σούλα μου ευχομαι να πηγαν ολα πολύ καλα και να μη χρειαστει να κανεις κατι άλλο.

Deleni μου περαστικα του!

joa μου και οι 2 θα φάνε τσιμπιές? Ωχ! Κουράγιο!

πανμαρ για πες για πες....Δεν θα τις πω σε κανεναν!

Stone ευχομαι να σου περασει συντομα!

μαμαλευτερακι χρόνια σας πολλά!

Καλησπέρα κι απο μενα!!

Σημερα ειμαι πολύ καλύτερα και πιστευω την Πέμπτη που θα ξανακάνω φυσιοθεραπεια δεν θα πονάω τόσο...

Σούλα πόνεσες ε;;Αντε και αυτο να ηταν το τελευταιο σου!Μακαρι να εχει διαλυθει η πέτρα και να φανει στην επανεξεταση!

Αρμα και Πικουλίνα καλορίζικη η κουμπαρια!Το θεωρουσα κι εγω πολύ πιθανο πάντως..Με το καλό!!!

Φιλακι και Ριτα ετοιμαζονται οι μικροι θεατρίνοι σας;;Θα περιμενουμε φωτο να τα καμαρώσουμε!

Κικη μου ακομη δε σας εφυγε το μπουκωματακι εε;;Αφου εχεις ατομο να προσεχει και τον μεγαλο μην ανησυχείς!Μολις αναρρωσει θα επιστρεψει στα θρανια..

Μαμαλευτερακη τι γιορταζουμε;καποια επετειο;;να ειστε γεροικαι χρόνια σας πολλά!!

Πανμαρ αυτου του ειδους οι μυικοί σπασμοί μονο με φυσιοθεραπεια θεραπεύονται..ειναι σαν να γινεται ενας κομπος στο μυ απο την κουραση ή και την κακη σταση, για αυτο μου τονισε πως αν δεν προσεξω με το μωρο αλλα και σε λίγο που θα επιστρεψω στη δουλεια θα υποφερω συχνα πυκνα απο τετοιους σπασμους...

Blume ηρθε η μανουλα;;Αντε να ξεκουραστεις κι εσυ λίγο...εκμεταλλευσου την ευκαιρια και μετα τα προγραμματισμενα που εχεις κανονισε και μια καλή εξοδο με τον καλό σου!!!

Ντελένη περαστικα στον μικρουλη!!Εσυ πως εισαι ;;τελευταια σε χασαμε..επεσε δουλεια ε;;Ακουγεσαι πολύ κουρασμενη πάντως...

Βατραχακι κλεισε στο καμαρι που ειναι για πιο οικογενειακες διακοπές..Το ημεροβιγλι να το επισκεφτειτε όμως και να επιδιωξετε να φατε και στην Οία την ωρα που δυει ο ηλιος...

Ιωαννα ανωδυνο τσιμπηματακι ευχομαι και καλά να περασετε στο ταξιδακι σας!Τελικα τι εκανες με τις ημερες μειωμενου ωραριου;;;Καθεσαι μια μερα τη βδομαδα;;

Μαρινα εσεις πως ειστε;;χαθηκαμε τελείως..αλλες οι ωρες μας, εχω και τις προετοιμασίες και εχω πολύ καιρό να τα πω με πολλές απο εσας!

Μαελένη μου ο buzz, η Jessie και ο Woodie ειναι οι αχωριστοι φίλοι μας όλες τις ωρες της ημερας!!!Καλά εεε απαιχτος ο Γρ!!!μα που θυμηθηκε τα κατσικακια.....μπέεεεεε!!!!χαχαχα

Giovanna που εισαι εσυ;;

Εμεις σημερα πάλι απαρτια μιας και η δασκαλα του Αν. εκανε απεργια..

Πήρε η μανουλα μου ομως αδεια για σημερα και ετσι το φαγητο μας το εκανε εκεινη.Εφτιαξα και το προσκλητηριο σημερα.. Θα σας το βαλω στο fb να το δειτε

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Για το σπιραλ βατραχακι θα μου παρει 100 ευρω και περιλαμβανει και την τοποθετηση και την αξια του σπιραλ απλα μια εβδομαδα πριν πρεπει να κανω καλλιεργια κολπικου υγρου και το βαζουμε για 5 ετη .

5 χρόνια;;;; πολλά δεν ειναι;;;;; Εμενα 2,5 χρονια κραταει. Ιωαννα να προσεξεις να ειναι μεταλλικο και οχι πλαστικο!!!

Εδώ είμαι και εγώ....απλά τις τελευταίες μέρες έχω ξεπατωθεί στις δουλειές.

Πετρούλα εύχομαι να συνέλθεις γρήγορα. Νομίζω το ότι πόναγες χτες είναι θετικό γιατί έτσι δείχνει ότι έγινε δουλειά. Η αδερφή μιας φίλης μου είναι φυσιοθεραπεύτρια και τουλάχιστον αυτή αυτό υποστηρίζει. Πρόσεξε όμως και εσύ λίγο παραπάνω.

Σουλίτσα εύχομαι να πέτυχες κάτι με τη λιθοτριψία και να μην χρειαστεί επέμβαση. Ηρέμησε λίγο, ξεαγχώσου και όλα θα πάνε καλά. Κάποιες φορές χρειάζεται θετική σκέψη πιο πολύ από οτιδήποτε άλλο.

Joa περαστικά στο Χρηστάκο. Και η Αλεξάνδρα με βήχα και καταρροή είναι. Μα είναι Μάϊος τώρα αυτός; :mad::mad::mad: Μόνο χιόνι δεν έχει ρίξει. Φρόντισε αυτές τις μέρες που θα είσαι στη Λαμία να ξεκουραστείς λίγο.

Μαμαλευτεράκι χρόνια σας πολλά. Τι επέτειο έχετε; Γάμου;

Ντελένη περαστικά. Ο Γιάννης ή η Αναστασία σου είναι άρρωστα;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

το καμαρι
Καμάρι; Ουγκ. Χάλια ειναι βρε συμπεθέρα. Προσοχή όμως γιατί αυτά είναι υποκειμενικά. Τί να σου πω; Γιατί;;; Kι από το Καμάρι για να πας οπουδήποτε δε θες αυτοκίνητο; Ενώ, συγγνώμη, από Ημεροβίγλι, μια χαρά το κόβεις για βολτίτσα ως τη Χώρα, και το δρομάκι είναι πάνω στην καλντέρα, περίπτατος με θέα το ηφαίστιο, η πιο όμορφη βόλτα του κόσμου, δηλ.! Κάνε ότι νομίζεις, πραγματικά όλα αυτά είναι αντικειμενικά, μη σε πάρω και στο λαιμό μου...

Την καλησπέρα μου σε όλες.

Σούλα, τί εξέλιξη έχουμε, βλέπεις τίποτα;

Delenάκι, περαστικά του μωρέ.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...