Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάρες τι κάνετε;

Σουλίτσα με το καλό σήμερα κοπέλα μου , καλή ανάρρωση και μέχρι εκεί να είναι όλες σου οι ταλαιπωρίες.

Πετρούλα περαστικά και σε 'σένα βρε κοπέλα μου εύχομαι, μη το αφήνεις πάντως πήγαινε στο φυσιοθεραπευτή ότι ώρα και να βρεις ραντεβού.

Αρμάκι συγχαρητήρια για τη κουμπαριά , ευχάριστα πρωινιάτικα νέα μας είπες.

Blume βασιλικοί , τέλεια μου αρέσουν πάρα πολύ , εγώ τους σκέφτομαι έντονα ως μπομπονιέρες για τη βάφτιση να σου πω την αλήθεια.

Ιωάννα μακάρι να μην είναι τίποτα το βηχαλάκι σας, εμείς είμαστε ακόμα με μπουκωματάκι και λίγο τσιγαρόβηχα το μπεμπέ μας. εγώ πάλι δε ξύπνησα με πονόλαιμο για άλλη μια φορά βρε παιδί μου , βαρέθηκα φέτος με τις ιώσεις.:-(

Ριτάκι τι πρόγραμμα είναι αυτό βρε θηρίο , μιλάμε πονάγανε τα πόδια μου όσο το διάβαζα, μπράβο σας πάντως καλά κάνετε και γυρνοβολάτε εγώ σας χαίρομαι πάντως γιατί έτσι χρειάζεται.

ΜαΕλενίτσα τι κάνετε εσείς; ο Παβαρότι μας πως πάει, μας ξεχνάς και δεν μπαίνεις πολύ συχνά γιατί καλέ;

Ντελενάκι πως είσαστε εσείς;

εμείς ακόμα δεν πάμε παιδικό μιας και δεν έχουν γίνει τελείως καλά τα παιδιά (το μπουκωματάκι δεν έχει φύγει) και επειδή φοβάμαι μην ξανακυλήσει το μωρό είπα να τον φάμε όλο το μήνα και να πάμε Ιούνιο πάλι.

ΠανΜαρ το Σάββατο το Σοφάκι πως θα κυκλοφορεί που θα φτάσει η θερμοκρασία στους 30 βαθμούς:tongue:

Βατραχάκι καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις σου να έχεις και φιλιά στα ζουζούνια.

Φιλάκι καλη συνέχεια με το αυγουλάκι ξέχασα να σας πω και όλα καλά να πάνε.

Αλήθεια έχει μιλήσει καμιά σας με το Σαρδελάκι , τι έγινε με τις εξετάσεις του θυρωειδή;

Νησί είδατε χθες, μιλάμε για πολύ κλάμα βρε παιδάκι μου, λίγο απαισιόδοξος να είσαι και να δεις το νησί νομίζω την κατάθλιψη την έκλεισες για ένα χρόνο.:tongue:

φιλιά σε όσες ξέχασα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ωωωωω! Να και οι κουμπαριές του καφέ! Μπράβο κορίτσια! Πάντα αγαπημένες να είστε!

Κικίτσα μου, άντε να γίνετε κι εσείς τελείως καλά πια! Όσο για το νησί... ευτυχώς που με το που τελειώνει το γυρίζω στο Ράδιο Αρβύλα κι έρχομαι λίγο στα ίσια μου!

Γειτονάκι και Βατραχάκι, δηλαδή (αν κατάλαβα καλά) δεν θέλετε τρίτο? Μα γιατί?

Αφού τα παιδιά είναι ευτυχία! :tongue:

mrdIp3.png

ρε κορίτσια! μια άσχετη ερώτηση, αν ξέρει καμμία να με βοηθήσει...

το ΑΦΜ του καλού μου λήγει σε 9, μέχρι πότε πρέπει να κάνουμε δήλωση?

ΠανΜαρ μου μόλις τελειώσουν αυτοί του 8 παίρνετε εσείς σειρά.:tongue: πλάκα κάνω μέχρι τις 27/5 έχετε προθεσμία.

πέρα απο το γειτονάκι και το βατραχάκι βάλτε και το κικουλάκι ότι για 3ο ούτε για πλάκα.

Διαφημίσεις

Λοιπόν να σας πω κι ένα ευχάριστο. Το αγοράκι μου έχει νονούς! Και τι νονούς!!!!Την πικουλινοοικογένεια!!!!!!!!!!!1317309lsk5aj07xu.gif

Είμαστε όλοι πολύ πολύ χαρούμενοι γι'αυτό! Απίστευτο κι όμως αληθινό!

Χτες το σκεφτόμουν αυτό, λέω αυτά τα κορίτσια πότε θα κουμπαριάσουν! Και να το νεό! Ώρες-ώρες έχω μαντικές ικανότητες! Χαχαχαχα!

Καλησπέρα κορίτσια!

Η Σούλα μας θα εμφανιστεί σήμερα; Έχει καμιά σας κανένα νέο;;;

Πήγα να πάρω τη Ναταλία από το σχολείο και μου λέει η δασκάλα της είμαστε μαλωμένες σήμερα όλη μέρα, γιατί βρε Τόνια; Χαλάει λέει τις πρόβες για την καλοκαιρινή θεατρική παράσταση... Αποσυντονίζει και τους πιο ήσυχους... Νομίζει ότι χορεύει στα μπουζούκια... Που είσαι Ρίτααααα....... Αχ βρε σαμιαμιδάκι.... Ελπίζω να ηρεμίσει λίγο και να μπει στη σειρά και στη φιλοσοφία της πρόβας γιατί η παράσταση είναι στις 19/06. Κοντοζυγώνει!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Joa μου σ' ευχαριστώ για την πρόβλεψη!;)

Φιλάκι άσε το παιδί να ξεδώσει τώρα που είναι μικρό...αργότερα είναι τα προβλήματα!!!!:D:D:D:D

Πετρούλα περαστικά σου κούκλα μου! Ελπίζω να είσαι καλύτερα....

Σούλα πως πήγε;;;

Εμείς έχουμε πυρετό...ο μικρός δηλαδή....:(:( Άντε να δούμε πως θα πάει το βράδυ....

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Μπήκα να δω κανένα νέο από τη Σούλα μας αλλά τίποτα ε.......

Της τηλ κιόλας αλλά μάλλον θα ενόχλησα κι απάντηση δεν πήρα.

Συγνώμη Σούλα μου........

ΤΕΣΠΑ ελπίζω να πήγαν όλα καλά κι απλά να είναι κουρασμένο το κορίτσι μας!

Αρμάκι μου!!!!!! Να τα τα ευχάριστα! Δεν μπορείς να πεις πάντως ε??? Το είχα μυριστεί :) :) Με το καλό λοιπόν και η κουμπαριά του καφέ μας!

Πετρούλα μου τι έπαθες κοπέλα μου??? Πώς τα κατάφερες έτσι? Μακάρι με το φυσιοθεραπευτή να δεις λίγη βελτίωση.

Κικο μου όλα καλά με τον Παβαρότι! κάθε τόσο κάνει την πρόβα του και μας ξεκουφαίνει χαχαχα!

Αυτές τις μέρες έχω τρομερή δουλειά κ χάθηκα γενικώς!

Πάντως ακόμα με τη δήλωση δεν ξέμπλεξα βρε κορίτσια. Τώρα πρέπει να βρω λογιστή για να την υποβάλλω :( την έχω έτοιμη και δεν τη δέχεται το σύστημα γμτ. Να σκάσω είμαι!

Ελενάκι μου κι εσύ παρακουρασμένο διαβάζω. Ελπίζω να είναι από την πολύ δουλειά και όχι από τα ξενύχτια!

Ιωαννίτσα δηλ έχεις άδεια και πάτε με τα μικρά Λαμία? Η θα τα αφήσεις και θα επιστρέψεις στην εργασία και στη χαρά???

Επίσης χαίρομαι που τα συστήματά σας είναι σε άριστη κατάσταση :) :)

Ρίτα μου δεν υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα με θέσεις παιδιών στους ιδιωτικούς παιδικούς, οπότε δεν φαντάζομαι να έχω δυσκολία όποια στιγμή κι αν το αποφασίσω! Οι πιο πολλοί εδώ στην περιοχή τα στέλνουν σε ένα ή δυο δημοτικούς που υπάρχουν για τους οποίους όμως δεν ακούω και πολύ καλά λόγια.

Φιλιά σε όλες κορίτσια και Σούλα μου περαστικά κι αγύριστα ελπίζω!

Αντε μπες να μας πεις τα ευχάριστα!!!!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Stone μου, αλήθεια, καινούριο είναι αυτό που έπαθες; Ή είναι κάτι που σε ταλαιπωρεί χρόνια, δε θυμάμαι... Τώρα θα είσαι για μασαζάκι, ανακουφίστηκες;;;

Άντε, να κι η κουμπαριά από το καφέ μας! Τί συγκίνηση! Άντε, και στα συμπεθεριάσματα, να είμαστε καλά, σε πολλάααααα χρόνια.

Έλεγα να την πάρω τη Σούλα νωρίτερα, δε βλέπω νέα... Όλα καλά εύχομαι Σουλίτσα μου. 1000 κομμάτια να την έκανες την άτιμη.

Deleni, καλά τα λες, που θυμώνει κι όλας η δασκάλα! Ας παίξει τώρα που μπορεί η μικρή μου!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Όσο για το τι θα κάνει η Σοφία με τα 40άρια... Ελπίζω να είμαστε σε καμμιά παραλία εκείνες τις μέρες και όχι στην Αθήνα!

Στις παραλίες θα φτάνει 50 βαθμους, εκτός άμα βρείτε παραλία με φυσικη σκιά (δεντράκια) εκεί ναι πάω κ εγω, αλλιώς δεν παταω το ποδι μου.

απαπαπαπαπα.....κλεισαμε το μαγαζι και πεταξαμε το κλειδι στην θαλασσα που το εφαγε μια φαλαινα ...κλεισαμε λεμε!!!

χαχαχαχαχαχα καλό!

joa ευχαριστουμε για την ενημερωση του καιρου!

vatraxaki μου καλα αποτελεσματα. Σε τί επιρεάζει δηλαδή το σπιραλ ψυχικα? :confused:

stone πώς είσαι?

Σούλα μου ελπίζω να εισαι καλα!

Λοιπόν να σας πω κι ένα ευχάριστο. Το αγοράκι μου έχει νονούς! Και τι νονούς!!!!Την πικουλινοοικογένεια!!!!!!!!!!!

armaki και pikoulinaki μου μπράβο με το καλό κοριτσάκια μου! Ε απ'οτι φαίνετε όλες το περιμέναμε! Νοναααααα άξια!!!:-D

kiko το είδα. Το πηγαν λιγο γρηγορα βέβαια, αλλά ηταν ωραίο! Είδες? Ολα τα εριξαν στην Αννα τελικα(όχι οτι δεν έφταιγε), ο γκόμενος "ο καημένος" δεν ήθελε, παρασυρθηκε....

Πάντως ακόμα με τη δήλωση δεν ξέμπλεξα βρε κορίτσια. Τώρα πρέπει να βρω λογιστή για να την υποβάλλω :-( την έχω έτοιμη και δεν τη δέχεται το σύστημα γμτ. Να σκάσω είμαι!

Την έκανες μόνη σου? Γιατί δεν την στέλνεις ταχυδρομικως?

Αποσυντονίζει και τους πιο ήσυχους... Νομίζει ότι χορεύει στα μπουζούκια...

χαχαχαχα ΘΕΑ!!!!:-DΕίναι ζόρικη γκόμενα!:wink:

Τρέχω πίσω απ΄ τ΄ όνειρά σου

σαν αστέρι σε τροχιά

μα εσύ φεύγεις και σκορπίζεις νύχτα

μετράω τον αγέρα,

σε ψάχνω ξανά στη φωτιά.

Ένα φως που με τυφλώνει

κι΄ ο έρωτάς σου σαν καρφί

με πονάει, σαν κερί με λιώνει

σε θέλω σαν πρώτα

και ούτε γυρεύω αφορμή.

Κι΄ αυτό το βράδυ,

είναι το βλέμμα ενός θεού

που μας φωτίζει στα σκοτεινά.

Κι΄ αυτό το βράδυ,

είναι το χρώμα τ΄ ουρανού

που καθρεφτίζει καμένα φιλιά.

Αυτό το βράδυ.

Τρέχω πίσω απ΄ τ΄ όνειρά σου

σαν αστέρι σε τροχιά

μα εσύ φεύγεις και σκορπίζεις νύχτα

μετράω τον αγέρα,

σε ψάχνω ξανά στη φωτιά....

αχχχχχχχχχχχχχχχχχχ χρονια πολλα μασ μουτσσσσσσσ τσουπριτσεσ μου

:tongue::tongue:

Γεια σας φιλενάδες! Τι μου κάνετε?

Σουλίτσα πού είσαι να μας πεις τα νέα σου? Όλα καλά να είναι!

Πετρούλα τι είναι αυτό που έπαθες ρε κοπελιά? Πάντως κοίτα να σου πω, αν ο φυσιοθεραπευτής είναι κανένας καλός, κοίτα να το εκμεταλλευτείς και να κάνεις και καμιά θεραπεία παραπάνω!:tongue:

Ηλιάνα τι γιορτάζετε? Μπερδεύτηκα!

Με το καλό η πρώτη κουμπαριά στο καφέ μας! Μπράβο κορίτσια, πάντα άξιοι οι νονοί!

Εγώ κλασσικά τα έχω δει όλα, πριν ένα 20' σταμάτησα με τις δουλειές, πώς γίνεται και δεν προλαβαίνω τίποτα και έρχεται και η γυναίκα δεν καταλαβαίνω. :(

mGKop3.png60Jvp3.png

Κοριτσια μου υποφερω απο σπασμους των αυχενικών μυων κι όχι απο ψυξη οπως πίστευα και τωρα που επεστρεψα απο το φυσιοθεραπευτη υποφερω ακομη περισσότερο μιας και πποναω κι απο το τριψιμο που μου εκανε αφου βρηκε το σπασμο και προσπαθουσε να τον διαλύσει....:(:(

Τι νυχτα θα ειναι και η αποψινη....Κι ολα αυτα κυρίως απο την αριστερη πλευρα γιατι καταπονείται περισσότερο καθώς κρατω το μωρο με το αριστερο χερι για να εχω το δεξι ελευθερο για δουλειες κλπ.

Συγγνωμη που δε σχολιαζω τπτ..ειμαι κομματια

Καλό βραδυ!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...