Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

υπάλληλος γραφείου είμαι. Περιληπτικά θα πω ότι εκτελώ όλες τις λειτουργίες του ERP συστήματος της εταιρίας και φτιάχνω κάποια πράγματα στο worpess. Είμαστε λιγα άτομα οπότε μπορείς να πεις ότι είμαι ταυτόχρονα σε πολλά τμήματα χαχαχα

Μια χαρά φαίνονται τα αποτελέσματα σου. Άρα δεν έχεις να ανησυχείς για γονιδιακά. Που πάλι καλά να λες γιατί τότε δεν θα μπορούσες να "φτιάξεις" κάτι. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ουφ ηρθα...εβαλα τους γιγαντες να ψηνονται...

Τελειοι απο την Β.Ελλαδα μου τους εφεραν εχθες!!!

Αρμα παρε 5-6 παυσιπονα χαχα ετσι εκανα και εγω πριν γεννησω μεχρι και στο νοσοκομειο ειχα παει 2-3 φορες απο πονους και εμετους..δραμα απο 11 ετων ..ευτυχως εφτιαξε!

Βατραχακι τελειο το σπιτι σου!!!Παρα πολυ μου αρεσε!!

Stonei ναι πρεπει να την βαλεις την καρυδοψυχα ειναι καρυδι καλα αλεσμενο και πρπει να μπει διοτι ειναι συμπληρωματικο του αλευριου

Για το σιμιγδαλι βαλε το χοντρο απλα θα τα αφησεις λιγο παραπανω στο σιροπι θα δοκιμασεις κα θα δεις ποσο μελωμενα σου αρεσουν.

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

σας ευχαριστω πολυ!!!

ουφ τελειωσα και με την καμπυλη ζαχαρου πηρα εφαγα και κατι και τωρα θα κανω καφεδακι και σημερα θα τον πιω στο γραφειακι μου χαχα

σαρδελακι μου εγω σημερα δεν εχω φαγητο λεω να κανω πατατες γιαχνι που γινονται γρηγορα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Vatraxaki τελειο το δεντρο και ο στολισμός.Ζηλευωωωωωωωωωωωωωωω.

Αχ φετος δεν θα στολισω εγω!!!!!

Καλέ πως κατεβασες το αρκουδακι απο το internet εγώ προσπαθω τοσο καίρο και δεν μπορώ.

Εγώ κορίτσια εκανα χθες λαζάνια αλλα μου ξεράθηκαν πολύ από πανω !!!

Εμ ειχα τη μικρή να οργιαζει τι να πεις!!!!

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ!

Σαρδελάκι μου ευτυχώς πλέον ημικρανίες έχω μόνο στην αρχή και στο τέλος της περιόδου. Πριν την εγκυμοσύνη είχα πολύ συχνότερα. Το καλό είναι ότι τώρα πια με ένα ντεπόν μάξιμουμ με αφήνει συνήθως. Μάλλον φταίει η αποτοξίνωση από τα χάπια που έκανα στην εγκυμοσύνη :lol:

Νατάσα ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ! Αχ! Πόσο θα ήθελα κι εγώ να μην πονάω!!! Μπράβο κορίτσι μου!

stone και Ριτα και εγώ είχα εναποθέσει τις ελπίδες μου ότι μετά την εγκυμοσύνη δεν θα πονάω αλλά μπαααααααααααα....και πονάω και έχω και τρελλές αιμοραγίες...τεσπα, δυο μέρες είναι οι δύσκολες, θα περάσουν..

Βατραχάκι τέλειο το στολισμένο σου σπιτάκι!

Νίκη μου! Τι κάνουν τα κουκλιά σου? Η δουλειά εντάξει?

Σουλίτσα μου θα βρεις χρόνο και θα στολίσεις κι εσύ. Εγώ καθυστέρησα το στρώσιμο, έστρωσα εχτές, οπότε μην ανησυχείς, όλο και κάπου καθυστερούμε όλες. Δεν γίνονται όλα μαζί!

giovanna σωστή κυρία η Αλεξάνδρα! Μπράβο της!!! Αφού κοιτούσε και τις τιμές, μη μιλάς καθόλου! :lol:

Φωτεινή μου αυτό έλειπε να μην είχε και άποψη η Φωτεινούλα! Γιατί καλέ? Και τα αδύνατα έχουν ψυχή! χαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Κορίτσια έχουμε αυτό το παιχνίδι και η Εύα τρελλαίνεται! Για όσα παιδακια τρελλαίνονται με τις μπάλες είναι ιδανικό!

http://www.hasbro.com/playskool/en_US/shop/details.cfm?guid=914499FA-6D40-1014-8BF0-9EFBF894F9D4&product_id=11457&src=endeca

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Νικη καλημερα!!!

τι κανεις;

Σουλα μου αντε το σ/κ να στολισετε!

απο που κατεβαζεις απο το ιντερνετ;

απο το greekutube προσπάθησα και από ενα αλλο που δεν θυμάμαι .

Αλλα δεν μου τα αντιγραφει σε dvd.

εσυ απο που το κατεβασες???

α το εχουμε κι εμεις αρμακι αλλα δεν τρελενεται ο μικρος παντως οτι βρει το ριχνει εκει μεσα και μετα το ξεβιδωνουμε για να τα βγαλουμε ασε!!!

Σουλα μου εγω κατεβαζω η απο το gamato με το torrent η απο το ellinadiko δεν σου το γραφει καθολου στο dvd η το γραφει και δεν παιζει;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

βατραχουλίνα μου κι εσύ πιά γιατί ενοχλείς τους άντρες σου; Και σε λίγο θα είναι 3 να σου λένε να μην τους ενοχλείς...θα βαρεθείς να πλένεις σώβρακα αντρικά χαχα

Εγώ έκανα μοσχαράκι με κριθαράκι στον φούρνο...κι έκανα κι ένα ρυζόγαλο τώρα και είχα ένα ατύχημα και παραλίγο να κάψω και το παιδί...

καλέ αρμάκι...το ντεπόν μάξιμουμ για μένα είναι καραμελίτσα...δεν κάνει τίποτε όμωωωωωωωωωωωωωωως

m57Zp2.png

Κορίτσια έχουμε αυτό το παιχνίδι και η Εύα τρελλαίνεται! Για όσα παιδακια τρελλαίνονται με τις μπάλες είναι ιδανικό!

http://www.hasbro.com/playskool/en_US/shop/details.cfm?guid=914499FA-6D40-1014-8BF0-9EFBF894F9D4&product_id=11457&src=endeca

χμμμ το εχουμε απο 3 μηνων μας το ειχαν φερει δωρο..ο Γρηγορης αρχισε να παιζει μαζι του δλδ να μαζευει μονος του τις μπαλες 9 μηνων ως τοτε τις μαζευα εγω και ειχα δεινοπαθησει..χαχα

Καπιια στιγμη χασαμε μπαλες και εκανε τον κακο χαμο και τελικα εβγαλα τις μπαλες απο αυτη τη γνωστη ροδα που ταιριαζουν και τις συμπληρωσα.

Επαιξε πολυ μαζι του η αληθεια ειναι αλλα τωρα πια περναει του ριχνει ενα πατημα μαζευει τις μπαλες( οταν εχει κεφια για συμμαζεμα) και συνεχιζει προς αλλους στοχους πιο καταστροφικους :lol:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...