Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα!

Σημερα λέω να φυτεψω και τους βασιλικους μου!

χαχαχαχαχα!

τσίτσιδη = όπως την γέννησε η μάνα της! :tongue:

Χαχαχαχα! Με τους 40 βαθμους τί θα κάνει δηλαδή?

joa ευχαριστουμε ΕΜΥ. :mrgreen: Ελπίζω να μην ειναι τιποτα το βηχαλακι του Χρηστου. Και ο δικος μου την Κυριακη ηπιε απο τον δικο μου χυμο με παγακια και ακουω τον λαιμό του λιγο χαλια, μακάρι να του περασει και να μην χειροτερεψει.

Σουλίτσα μου με το καλό σημερα! Περιμένουμε νέα σου.

Ωχ ξυπνησε κιόλας.... Τα λεμε.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!

Πανμαρ στον εξωτερικο παιδοτοπο δεν ηθελε συνοδο ή τουλαχιστον δεν μας ειπαν τιποτα καθησαμε κυριλε στα τραπεζια και επαιζαν στα φουσκωτα τα παιδια ατελειωτα.. μαλιστα οι μπαμπαδες ειχαν παει μεσα για μπιλιαρδο :evil:

Στον εσωτερικο που ειναι δαιδαλωδες οπως ειδες μας ειπαν οτι θελει συνοδο.

Μπηκαμε εναλλαξ απο λιγο οι γονεις γιατι ειμασταν μεγαλη παρεα και οπως μπηκαμε ετσι βγηκαμε καταιδρωμενοι διοτι ειναι αχανες εγω και που μπηκα ουτε μια φορα δεν καταφερα να βρω τον Γρ. εκει μεσα.

Οποτε στο τελος πηγαινοερχοντουσαν μονα τους μεσα αλλα ειναι τελειως κλειστος ο χωρος της κατασκευης απο τις κοπελες και καθοματαν απεξω οποτε οποτε ηθελαν να βγουν μας τα εφερνε καποια.

Ειναι οντως κουραστικο αλλα πιο κουραστικο ηταν το κυνηγητο οταν τα παιδια δεν ηταν μεσα στην κατασκευη γιατι αν σου εφευγαν εκει μεσα στο κτιριο αντε να τα βρεις....

Ειχαν και ενα παιχνιδι κρυμμενου θησαυρου εκεινη τη μερα και εδιναν κατι δωρα και ειχε πολυ πλακα ετρεχαν σαν αφηνιασμενα να βρουν το θησαυρο...:tongue:

Παντως εχεις δικιο ηταν εξοντωτικο ...παρα πολυ ..αλλα τα παιδια τρελαθηκαν.

Ιωαννα πατε Λαμια;Περαστικα στον Χρηστακο ελπιζω να μην εχει τπτ.

Φιλακι ξεχασα να πω ενα μεγαλο μπραβο για το αυγο!!!Τα πατε τελεια!!!

Φιλια σε ολες

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Ωχ! Ρε ψηλούλα μου... περαστικά!

Blume βασιλικούς κι εσύ ε? Κι ο καλός μου πήγε χθες σ'ένα φυτώριο εώ κοντά και πήρε ένα σωρό λουλουδάκια και ζαρζαβατικά για να φυτέψει... και πήρε και δύο βασιλικούς. Τώρα πού θα τους βάλει, δεν έχω ιδέα! Εγώ δεν ανακατεύομαι με αυτό το άθλημα...

Όσο για το τι θα κάνει η Σοφία με τα 40άρια... Ελπίζω να είμαστε σε καμμιά παραλία εκείνες τις μέρες και όχι στην Αθήνα!

Γειτονάκι, ευχαριστούμε για την πρόβλεψη. Κρατάω το ότι το Σ-Κ θα έχει ωραίο καιρό! Αυτό με "καίει" αυτήν την στιγμή! Το νου σου! Αν δεν έχει ωραίο καιρό θα σου κάνω μήνυση! χαχαχα!

Εύχομαι το βηχαλάκι του Χρηστάκου να μην είναι τίποτα! Πες του λίγο να προσέξει με το τσιγάρο... να μην κάνει τράκες!

Ρίτα, εμείς όταν είχαμε πάει, έκανε πάρτυ η ξαδερφούλα μου, οπότε εγώ δεν έτρεχα καθόλου. Την είχαν την Σοφία (κι εκείνη και οι φίλες της) συνέχεια μαζί τους και με πολύ κέφι, τρέχαν οι μικρές αντί για εμένα! Άσε που και η Σοφία ακολουθούσε όλη την ώρα τις μικρές και δεν την ένοιαζε να "ξεφύγει"!

mrdIp3.png

Ναι ριτακι θα παμε λαμια , θα βαψουμε το σπιτι οποτε εγω και τα παιδια αναχωρουμε..

Να πω και για τον καιρο στην υπολοιπη ελλαδα , σημερα στην βορεια ελλαδα συννεφιες και τοπικες βροχες αλλα η θερμοκρασια σε καλα επιπεδα δλδ στους24-25 βαθμους απο αυριο ομως ο καιρος χαλαει ακομη περισσοτερο η θερμοκρασια πεφτει περαιτερω στους 21-22 βαθμους και εχουμε περισσοτερες νεφωσεις και βροχες απο την Πεμπτη υποχωρουν οι πολλες βροχες και απο την Παρασκευη η θερμοκρασια σκαρφαλωνει παλι σιγα σιγα και θα εχετε κα στην σαλονικα ενα ομορφο σκ !!!

Blume με τους βασιλικους εχει πορωση ο αντρας μου ...εχει βαλει ηδη ενα μικρο στο μπροστινο κηπακι και ετοιμαζει και γλαστρα με πλατυφυλλο (βαζει απο ολα τα ειδη!!)

cca53e644d.png

eTRlp2.png

καλημερα!!!

τι κανετε;

δεν προλαβα να μπω εχθες ουτε να σας διαβασω εχθες ετρεχα ολη μερα πηγα και γυναικολογο πηγα σημερα εκανα και τις αιμοατολογικες που μου εδωσε οργανικα πατνως ολα ειναι σε αριστη κατασταση οποτε περιμενω να δω και τις αιματολογικες και βλεπουμε.

σας φιλω ολες,

Σουλα μου ευχομαι ολα να πανε καλα σημερα καλη επιτυχια!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Πετρουλα μου περαστικα βρε κοριτσακι ..πολυ εχεις ταλαιπωρηθει ....τριψου και με καμια κρεμα τυπου voltaren ,counter pain...

Γειτονακι επισης δεν ασχολουμαι με τα λουλουδια!!!ζητημα να τα εχω ποτισει 2 φορες ..ο αντρας μου παλι αγαπαει την φυση και τα λουλουδια..καλε μην ανησυχεις ο καιρος θα ειναι καλος ..trust me!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα βατραχακι !!και εγω γυναικολογο ειχα παει χθες ..τα συστηματα ολα τελεια,ετοιμη μου λεει και για τριτο χαχαχα της λεω ναι ετοιμη για σπιραλ...

χαχαχα! μα γιατί? να μην κάνετε κι ένα κοριτσάκι? :tongue::tongue:

mrdIp3.png

Καλημερα βατραχακι !!και εγω γυναικολογο ειχα παει χθες ..τα συστηματα ολα τελεια,ετοιμη μου λεει και για τριτο χαχαχα της λεω ναι ετοιμη για σπιραλ...

χαχα κι εμενα ετσι μου ειπα αλλα μου ειπε να το αφησω για το μελλον αν θελω υγειη τον ψυχικο μου κοσμο :tongue: χαχαχα

αλλα παλι ξεχασα να την ρωτησω για σπιραλ μηπως ρωτησες εσυ;

τιμη και τα σχετικα;

Καλημέρα φιλενάδες!

Σουλίτσα καλή επιτυχία σήμερα! Όλα να πάνε τέλεια!

Πανμαρ δεν τα λένε αυτά απότομα κοριτσάκι μου για το τσιτσίδι! Α πα πα! :lol: Εγώ το έχω πει το Σοφάκι πρέπει να μας δώσει μερικά μαθήματα!χαχαχα!

Joa δεν μου τα λες καλά με τον καιρό, το κοντομάνικο θα το βάλουμε την Παρασκευή που σαραντίζουμε???Καλά να περάσετε στη Λαμία, αχ θέλω κι εγώ να πάω στο χωριό αλλά ο καλός μου πήζει στην δουλειά και δεν προλαβαίνουμε γμτ..

Πετρουλα περαστικά, αν κατάλαβα καλά πιάστηκες?

Βατραχουλίνι μου καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις σου!

blume κι εμένα μ'αρέσουν πολύ οι βασιλικοί! Κάθε χρόνο υπάρχει στην αυλή μας. Φέτος τις έχουμε αφήσει τις κηπουρικές εργασίες αλλά τώρα που μπαίνουμε σε μια σειρά θα τα φτιάξουμε όλα.

Ρίτα εγώ έπαθα υπερκόπωση πάντως από τα δρομολόγια που κάνατε! :lol: Το τηλ. για την απολύμανση το βρήκες?

Ηλιάνα τι θες να σου στείλουμε? Εχω χάσει επεισόδια..

Λοιπόν να σας πω κι ένα ευχάριστο. Το αγοράκι μου έχει νονούς! Και τι νονούς!!!!Την πικουλινοοικογένεια!!!!!!!!!!!1317309lsk5aj07xu.gif

Είμαστε όλοι πολύ πολύ χαρούμενοι γι'αυτό! Απίστευτο κι όμως αληθινό!

Giovanna,Μαελένη, φιλάκι, Κικίτσα, deleni,Νατάσα,Σαρδελάκι, Φωτεινή και όποια άλλη ξεχνάω, τα φιλιά μου!!!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

αρμακι μου τι κανετε;

τι κανουν ζουζουνια σου;

αντε με το καλο τωρα η βαπτιση για ποτε λετε;

τι ωραια η πρωτη κουμπαρια στο καφε μας αντε παντα τετοια!

το περιμενα να σου πω χαχαχα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...