Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , dimi.tra είπε:

Αυτό το prp ενδομητρίου πρώτη φορά το ακούω. Δεν έχουμε συζητήσει ακόμα αυτό το θέμα. Εχουμε μια αντιμετώπιση τύπου πάμε βήμα βήμα και λύνουμε ένα ένα τα προβλήματα. Αλλά το σημειώνω να το συζητήσω μαζί του όταν έρθει αυτή η ώρα. Σ ευχαριστώ! 
      Καλή επιτυχία να έχεις, να πάρεις ευχάριστα νέα. 🤞

Είναι για γυναίκες που έχουν λεπτό ενδομητριο, αναζωογόνηση ενδομητριου. Σου παίρνουν αίμα, το φυγοκεντριζουν σε ειδικό μηχάνημα για να κρατήσουν τους αυξητικους παράγοντες και το βάζει ο γιατρός στη μήτρα σου. Είναι σαν τεστ παπ, το βάζει μέσα, κάθεσαι λίγη ώρα ξαπλωμένη, αυτό πήζει στην ουσία και μετά πας σπιτάκι σου. Το κόστος είναι στα 200 με 300. Στους βελονισμους πλήρωσα πολύ περισσότερα χωρίς αποτέλεσμα. Υπάρχει και prp ωοθηκών για τις γυναίκες με χαμηκη ΑΜΗ. Δείτε το κι αυτό ως επιλογή. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σουλίτσα μου!!!!

Δεν θέλω να σε ακούω έτσι!

Όλα καλά θα πάνε και εύχομαι να ξεμπλέξεις αύριο με την πέτρα σου!

Όσο για την μικρή, μην στενοχωριέσαι τώρα και για αυτό...

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

ααα! δεν σας είπα και το άλλο...

την κόρη μου την έπιασε για τα καλά το καλοκαίρι...

χθες όλο το πρωί ήταν τσίτσιδη και έπαιζε στον κήπο με τα νερά και το λάστιχο...

είδα κι έπαθα να της βάλω ένα βρακί για να κάτσουμε να φάμε!

mrdIp3.png

ααα! δεν σας είπα και το άλλο...

την κόρη μου την έπιασε για τα καλά το καλοκαίρι...

χθες όλο το πρωί ήταν τσίτσιδη και έπαιζε στον κήπο με τα νερά και το λάστιχο...

είδα κι έπαθα να της βάλω ένα βρακί για να κάτσουμε να φάμε!

Τσιτσιδη τι εννοεις ρε κοριτσι μου;;;;

Θες να με στειλεις ξανα στο νοσοκομειο;;;;

χαχαχαχαχα!

τσίτσιδη = όπως την γέννησε η μάνα της! :tongue:

παμε απο την αρχη:

Τσιτσιδη, στον κήπο και να παιζει με τα νερα;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ακους arma ;;;;;;;;;;;;;;;;; ή κανεις τη κουφή;;;;;;;;;;;;;;

Διαφημίσεις

παμε απο την αρχη:

Τσιτσιδη, στον κήπο και να παιζει με τα νερα;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ακους arma ;;;;;;;;;;;;;;;;; ή κανεις τη κουφή;;;;;;;;;;;;;;

χαχαχα!

έλα ρε... γιατί? αφου χθες είχε 28 βαθμούς!

mrdIp3.png

Το κάμπινγκ "Ερωδιός" της Γιάλοβας είναι πολύ καλύτερο! Πιο καινούριο, πολύ πιο οργανωμένο και θεωρείται (μαζί με ένα άλλο της Χαλκιδικής) από τα καλύτερα της Ελλάδας! Σκέψου το και αυτό! Και μένεις και στην ηπειρωτική Ελλάδα! Δεν χρειάζεσαι καραβάκι! (η Γιάλοβα είναι μετά την Πύλο, αν έχεις ακούσει εκεί που είναι η Βοϊδοκοιλιά...)
Αχ, υπέροχα μέρη, ειλικρινά, μακάρι να κανονίσουμε να πάμε!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Ρίτα, υπερπαραγωγή η εκδρομή σας, μπράβο!!!

Σούλα, κάνε αυτό που πρέπει για την υγεία σου και μην γκρινιάζεις. Σε παρακαλώ, πάρε τα πάνω σου. Όσο για μικρή, αστην δεν πειράζει, μωρέ καταλαβαίνω ότι όλα είναι πόλεμος στα νεύρα σου, αλλά, να, πάααααλι, θα σου πω την άλλη μεριά, που πήγα να την πάρω σήμερα από το σταθμο και πέτυχα κάτι παιδάκια που έκλαιγαν, και μου ήρθε να κλαίω κι εγώ, πού το αφήνω το παιδάκι μου, πώς αισθάνεται εδώ μέσα... γιατί να μην είμαστε κάθε μέρα μαζί κι άλλα τέτοια υπέροχα... Τέλος πάντων, άσχετο αυτό, βρες τα εσύ με τον άντρα σου κι όλα τα άλλα έρχονται μετά. Δηλ., εννοώ συνενοηθείτε πώς τα τις αντιμετοπίζετε τις τρελο-γιαγιάδες σας, θέλει κοινή άμυνα!!! Σουλίτσα μου αύριο ελπίζω να μην πονέσεις αγάπη μου, κι άντε πια, να ξεμπλέξεις.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Χαίρετε χαίρετε....:D:D:D:D

Μπήκα στα γρήγορα να ευχηθώ στη Σουλίτσα μας καλή επιτυχία και να ξεμπερδέψει μια και καλή με τις παλιοπέτρες!;)

Φιλάκι πολύ χαίρομαι με τα νέα της ναταλίτσας!!!! εμείς ψημένο αυγό τρώμε, κρόκο φάγαμε με επιτυχία....και ασπράδι δεν θέλει να το δει ούτε ζωγραφιστό!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Οπότε περιμένω να έχει κέφια και να το δοκιμάσουμε και αυτό...:P

κοριτσάκια μου να με συγχωρείτε που δεν σχολιάζω....είμαι πτώμα και παώ να την πέσω.....:(:(:(:(:(Ελπίζω μια απο αυτές τις μέρες να επανέλθω δριμύτερη....

Καλό βράδυ!!!!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

TSOYPRITSE MOY KALHMEROYDIA pikoylini perimenv dieyuhnsh soy k opoia den exei sthlei nteleni ????????? k opoia den exei sthlei soylaaaaaaa ????????/ einai kamia allh kaleeeee?????????/

moytsssssss

ασχετο εχω βγαλει καλο στο πελμα αχ υποφερωωωωωωωωωωω καλε ολο προβληματακια εχω τωρα που το καλοσκεφτομαι .......

σουλιτσα μου με το καλο ολλα καλα να πανε μουτσσσσσσσ

:tongue::tongue:

Καλημέρα!!!!

Σουλίτσα! Με το καλό σήμερα! Άντε να ξεμπλέξεις....

Ντελενάκο μου! Εσύ πώς είσαι? Μην χάνεσαι!

Ρίτα, καλοπεράσατε στον Μπλάνο ε? Εγώ, πάντως, αν δεν πάει 9-10 χρονών η Σοφία, δεν την ξαναπάω εκεί! (εκτός κι αν είναι κάποιος άλλος μαζί να τρέχει και να την κυνηγάει...) χαχαχα!

Φιλάκι, τώρα που καλοκαιριάζει, θα κανονίσουμε πρώτα να πάμε κάπου για ένα Σ-Κ, εδώ κοντά (καμμιά Εύβοια πχ) κι αν σας αρέσει και σας ταιριάζει, πάμε και για περισσότερο!

Οι υπόλοιπες τι κάνετε? Όλες καλά?

Γειτονάκι - Καντερέ, πες μας καμμιά πρόβλεψη για τον καιρό των επόμενων ημερών!

mrdIp3.png

καλημεραααααααααααααααα

σπιτι σημερα με το μπεμπακι μου..ο χρηστος χθες το βραδυ εβηξε δυο τρεις φορες..ας ελπισουμε να μας πιασει παλι ο γνωστος ξεροβηχας..το μπεμπονι μια χαρα...

πολυ μεγαλος αυτος ο παιδοτοπος ριτακι αλλα κ πολυ μακρυα ρε παιδι μου..θα το αφησω για αργοτερα γιατι με 2 παιδια θγινω σαν τον μακαριτη τον βεγγο....

Καιρος :δειτε τον καλο καιρο σημερα γιατι απο αυριο εχουμε πτωση θερμοκρασιας κι συννεφιες, αναμενονται βορεια και καποιες ασθενεις βροχες ..την Πεμπτη θα συνεχισει να ειναι μουντος ο καιρος και απο Παρασκευη βελτιωνεται ξανα ,ο ηλιος θα λαμπει και θα εχουμε ενα υπεροχο σκ ..και εγω θα ειμαι με τα παιδια στην λαμια...γκρρρρρ

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημερα κορίτσια!!!

Πως ειστε;;;Εγω ειμαι σκ!@#α!Το βραδυ δεν εκλεισα καθολου ματι, εχω κοκκαλωσει, ουτε πάνω ουτε κτ ουτε δεξια ουτε αριστερα!Το μωρο σηκωνοταν ο Χρ να μου το φερει...:( Δυστυχως το μονο κενο στο φυσιοθεραπευτη ειναι στις 9.30 μμ οποτε περιμένω πως και πως να ανακουφιστω..

Παω να ξαπλώσω και να βαλω λίγο τη θερμοφορα τωρα που κοιμαται και το μωρο..

Σούλα καλή επιτυχία!!Περιμενουμε τα νεα σου!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...