Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , dimi.tra είπε:

Αυτό το prp ενδομητρίου πρώτη φορά το ακούω. Δεν έχουμε συζητήσει ακόμα αυτό το θέμα. Εχουμε μια αντιμετώπιση τύπου πάμε βήμα βήμα και λύνουμε ένα ένα τα προβλήματα. Αλλά το σημειώνω να το συζητήσω μαζί του όταν έρθει αυτή η ώρα. Σ ευχαριστώ! 
      Καλή επιτυχία να έχεις, να πάρεις ευχάριστα νέα. 🤞

Είναι για γυναίκες που έχουν λεπτό ενδομητριο, αναζωογόνηση ενδομητριου. Σου παίρνουν αίμα, το φυγοκεντριζουν σε ειδικό μηχάνημα για να κρατήσουν τους αυξητικους παράγοντες και το βάζει ο γιατρός στη μήτρα σου. Είναι σαν τεστ παπ, το βάζει μέσα, κάθεσαι λίγη ώρα ξαπλωμένη, αυτό πήζει στην ουσία και μετά πας σπιτάκι σου. Το κόστος είναι στα 200 με 300. Στους βελονισμους πλήρωσα πολύ περισσότερα χωρίς αποτέλεσμα. Υπάρχει και prp ωοθηκών για τις γυναίκες με χαμηκη ΑΜΗ. Δείτε το κι αυτό ως επιλογή. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

σουλιτσα γιατι να μην παει το παιδι στον παιδικο;ποια η λογικη τους;

Ευχομαι να ξεπεραστει το δικο σου θεμα χωρις να χρειαστει τιποτα !!!!

Αχ βρε Μαργαριτα μου ΔΕΝ υπάρχει λογική.

Να μην αρρωστησει , να μην στεναχωρεθειν να δυναμώσει ...κτλ.

Αυτα και ενα σωρω αλλα ακουσα .

Απλα είμαι τοσο χαλια ψυχολογικα αυτες τις μερες που ειλικρινα δεν ειχα κουραγιο να αντιδρασω !

Πίστεψα οτι αφου συζητησα με τον καλο μου και αποφασισαμε να τη στειλουμε θα ειναι οκ.

Αλλα ποσο λαθος εκανα.:-(

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια και καλή εβδομάδα να έχουμε!

Σας έχω χάσει τελευταία, αλλά τι να κάνω. Μετά από πολύ καιρό έχω δουλίτσα, αλλά και τρεχάματα με τη φορολογική και τις ρημαδοαποδείξεις κι ακόμα δεν έχω βγάλει άκρη :(

Να ευχηθώ κι από εδώ, έστω και λίγο καθυστερημένα τα Χρόνια μου πολλά για το Χρηστάκη μας! Ιωαννίτσα μου να τον χαίρεστε κι ας κάνετε και κάθε μέρα γενέθλια :)

Armaki μου όλα θα είναι καλά με το μωρούλι σου και μη στεναχωριέσαι καθόλου! Ευτυχώς σας καθυσήχασε βλέπω κάπως κι ο γιατρός. Τα φιλιά μου και στα δυο ζουζούνια σου!

Σουλίτσα μου......δεν θέλω μαύρες σκέψεις κοριτσάκι μου! Αντε μακάρι να ακούσεις ευχάριστα αύριο, να πάνε όλα καλά και να γλιτώσεις από αυτό το βραχνά! H υγεία πάνω απ' όλα!

Μαμαλευτεράκι μου που με τίποτα δεν είσαι ευχαριστημένη......στο τέλος όλα θα τα κάνεις υπέροχα θα δεις! Θα σε φάει το άγχος και το τρέξιμο!

Ριτάκι απο παιδότοπο σε παιδότοπο το έχετε ρίξει βλέπω χαχα! Κι εμείς τις βόλτες μας τις κάναμε και με το παραπάνω το ΣΚ, που είχε καλό καιρό, γιατί πάλι συννεφιάζει βλέπω!

Μαρινάκι κι εσείς βολτάρετε ολημερίς! Καλά κάνεις κοπελιά, να ξελαμπικάρει λίγο και το μυαλό και να αλλάξεις και παραστάσεις! Περαστικά για τη φωνούλα κ πάλι!

Πετρούλα μου εσάς σας είδα στην αναπάντεχη προχτεσινή συνάντηση! Ο Γρηγόρης ακόμα μου λέει για τον Buzz (ελπίζω να μην κάνω λάθος το όνομα), αλλά και για τα κατσικάκια που είχαμε δει στο Χρυσανθίδη κι εκείνη την ώρα ήρθε ο Αν.! Μα τι κάθεται και θυμάται χαχα!

Κικο μου εσείς τι κάνετε? Τι κάνουν τα παιδάκια σου? Με τον παιδικό όλα καλά?

Φιλάκι μου σιγά σιγά και θα τα καταφέρετε με το Ναταλάκι σας! Αντε να κατακτήσετε το αυγό κι εύχομαι σιγά σιγά να τα κατακτήσετε όλα! Μπράβο και για την προσπάθεια για την πάνα και σε σένα και στη Giovanna. Εστω κ με ατυχήματα που λέτε είναι μια αρχή!

Ο δικός μου με τίποτα δεν θέλει ούτε να δει το γιογιό, ούτε την τουαλέτα! Εμείς θα είμαστε οι τελευταίοι όλων θα το δείτε!

Παιδιά για camping που λέτε έκανα κι εγώ μόνο μια φορά και λέω δεν ξανακάνω! Σαν την Ιωάννα θέλω κρεββατάκι, στρωματάκι, ζεστό νεράκι κι όλα τα comforts! Ξέρω τα οργανωμένα είναι super, αλλά εμείς είχαμε κάνει ελεύθερο και τα είδα όλα!

Συγνώμη που δεν σχολιάζω άλλα, αλλά δεν πρόλαβα να διαβάσω και περισσότερα!

Τα φιλιά μου σε όλες!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Ενταξει δεν εγινε τιποτα για μια μερα!

Θα παει αυριο!Μη σκας για τετοια, κακο σε σενα κανεις !Κανονιστε τι θα κανετε με τον ανδρα σου και αστες!

Και η μικρη μια χαρα θα ειναι!Ανοιξε ο καιρος ,θα τα εχουν και εξω ,τιποτα δε θα παθει.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ριτάκι απο παιδότοπο σε παιδότοπο το έχετε ρίξει βλέπω χαχα! Κι εμείς τις βόλτες μας τις κάναμε και με το παραπάνω το ΣΚ, που είχε καλό καιρό, γιατί πάλι συννεφιάζει βλέπω!

Μπααα ο παιδοτοπος ηταν το κερασακι στην τουρτα!χαχα!

Αμα σας πω προγραμμα χθεσινο...πιο πολυ για τις Αθηναιες τα λεω που ξερουν αποστασεις.

φυγαμε το πρωι και πηγαμε με μπαλες,ποδηλατο,κουβαδακια,παρεα κτλ παραλιακα (στο Νοτος στη Βουλα,εκει ειχαμε διαφορα ευτραπελα αλλα τα αφηνω ασχολιαστα).

Ποδηλατησε τοσο πολυ και τοσο γρηγορα που ετρεχα κυριολεκτικα να τον προλαβω.Με βαρεσε και ο ηλιος και εγινα ροζ.

Μετα πηγαμε για φαγητο στη Λουτσα,μετα απο τις 3 το μεσημερι εως τις 8 το βραδυ τη βγαλαμε στον υπερπαιδοτοπο(τη μιση ωρα μεσα και τη μιση ωρα στον εξωτερικο) και τελος οπως γυρνουσαμε κατσαμε και μια ωριτσα στις κουνιες της περιοχης μας γιατι για να τον παρουμε να φυγουμε νωριτερα του ειπαμε ''παμε καπου αλλου'' και το ειχε δεσει κομπο και δε σταματουσε αν δεν πηγαιναμε και εκει.

Παντως δεν πτοουμαστε και να συννεφιασει το τελευταιο θα ειναι πιστευω πια!!!!!

Αντε να ανεβαινουμε!

Ο συνονοματος τι κανει;Με το σχολειο τι εκανες;Βρηκες;

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μπααα ο παιδοτοπος ηταν το κερασακι στην τουρτα!χαχα!

Αμα σας πω προγραμμα χθεσινο...πιο πολυ για τις Αθηναιες τα λεω που ξερουν αποστασεις.

φυγαμε το πρωι και πηγαμε με μπαλες,ποδηλατο,κουβαδακια,παρεα κτλ παραλιακα (στο Νοτος στη Βουλα,εκει ειχαμε διαφορα ευτραπελα αλλα τα αφηνω ασχολιαστα).

Ποδηλατησε τοσο πολυ και τοσο γρηγορα που ετρεχα κυριολεκτικα να τον προλαβω.Με βαρεσε και ο ηλιος και εγινα ροζ.

Μετα πηγαμε για φαγητο στη Λουτσα,μετα απο τις 3 το μεσημερι εως τις 8 το βραδυ τη βγαλαμε στον υπερπαιδοτοπο(τη μιση ωρα μεσα και τη μιση ωρα στον εξωτερικο) και τελος οπως γυρνουσαμε κατσαμε και μια ωριτσα στις κουνιες της περιοχης μας γιατι για να τον παρουμε να φυγουμε νωριτερα του ειπαμε ''παμε καπου αλλου'' και το ειχε δεσει κομπο και δε σταματουσε αν δεν πηγαιναμε και εκει.

Παντως δεν πτοουμαστε και να συννεφιασει το τελευταιο θα ειναι πιστευω πια!!!!!

Αντε να ανεβαινουμε!

Ο συνονοματος τι κανει;Με το σχολειο τι εκανες;Βρηκες;

Πολύ κουραστικό το βλέπω το πρόγραμμά σας ακόμα κι εγώ που δεν ξέρω τις αποστάσεις!!!!

Ο συνονόματος μια χαρά! Βολτάρει με τον παππού σήμερα!

Πριν κανένα μισάωρο μου ήρθαν επίσκεψη, γιατί ήθελε να έρθει στη δουλειά να με δει και φαγώθηκε!

Με παιδικό παραπέρα από όσους είχα δει δεν έκανα κάτι άλλο να σου πω.....

Φαίνεται δεν έχει ωριμάσει ακόμα η ιδέα μέσα μου, ε και μετά από κανένα 10ήμερο-20ήμερο τελειώνει κι ο μπαμπάς του με τη δουλειά, οπότε ας τον αναλάβει λιγάκι....θα δούμε.....ακόμα δεν απέκλεισα τίποτα πάντως!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Σουλα , καλη επιτυχια κοριτσακι μου!!! Οσο για τις γιαγιαδες νομιζω οτι δεν υπαρχουν λόγια.

Ριτα, χαρας το κουραγιο σας. Κουραστικα και μονο που το ακουσα.

Ιωαννα μου , χρονια πολλα για το αγορι σου!!!.

Μαρινακι, καλα αποτελεσματα . Πολυ χαιρομαι που πηρες τα πανω σου!!!

Πανμαρ, σου εχω πει ποτε οτι ειμαστε κοντοχωριανοί;;;; Απο τη Σιφνο εμεις !!!

Το Σαββατοκυριακο τελικα περασαμε τελεια. Πολυ χαλαρωτικα με τα spa και τα μασαζ. Joa κοντα στη πατριδα του ανδρα σου ημασταν, στη Μακρακωμη.

Τη Παρασκευη το βραδυ βεβαια, εκανα τη βολτα απο το υγεια, πηρα δυο μπουκαλακια ορο και μετα ετοιμαστηκα για την εκδρομη. Ειχα φρικτό πονοκεφαλο και εκανα πολες φορες εμετο. Καταλαβαινα οτι δεν ειναι γαστρεντεριτιδα οποτε το Σαββατο αναχωρησαμε.

hello!!!

Τα έφτυσα σήμερα! Επλυνα τελικά και τα 2 χαλιά και μετά βόλτα με τη μικρή και να παραλαβουμε τον αδερφουλη μας απο το σχολείο.

Την Τεταρτη πάλι απεργία θα έχουμε. Απ ότι καταλαβα κατι παίζει με το ωράριο τους και οτι πλέον θα δουλευουν ως baby sitting και οχι ως παιδαγωγοί. Δεν καταλαβα και πολλά.... Τί θα κάνω πιά.... Απο Σεπτεμβρη δεν θα εχω την πολυτελεια να τα κρατησω στο σπίτι και φυσικά με τιποτα δεν μπορω να πληρωσω ιδιωτικό, όχι για 2 παιδιά αλλά ουτε για 1.

arma μου την Ευα την βάφτισαν και οι 2 ή μονο ένας? Κρίμα πάντως....

Ρίτα βλέπω ξεσαλωσατε όπως πάντα!:D

maeleni μου κουραγιο με την δηλωση και εμείς τα κάναμε το Σάββατο, αλλά δεν την εχω στειλει ακομα. Θέλει και εναν τεραστιο φακελο για τοσες αποδείξεις....ένας χαμος!

Σουλα μου πάς παλι για λιθοτριψία αυριο? Δεν είχα ιδέα:oops:! Ευχομαι να πάνε ολα τέλεια και να μη χρειαστει να κανεις ποτε ξανα. Οσο για τα υπόλοιπα, τί να πω....ξερω οτι σε βγάζουν απο τα ρουχα σου, αλλά αν προσπαθουσες να το προσπερασεις? Να πας οσο μπορείς πιο ηρεμη για τη λιθοτριψία και μετά βλέπετε τί θα κάνετε μαζί με τον Ν. Τόσο καιρό λεγαμε να πάει σχολειο να ηρεμησει απο τις γιαγιαδες και πάλι τα ίδια μου φαίνεται...:(

pikoulina μπράβο για την ανανέωση, άξιζε!!! Καλα τοσο χαλια με τον πονοκέφαλο που έκανες και εμετό? Απαπαπα. Περαστικα!

hello!!!

Τα έφτυσα σήμερα! Επλυνα τελικά και τα 2 χαλιά και μετά βόλτα με τη μικρή και να παραλαβουμε τον αδερφουλη μας απο το σχολείο.

Την Τεταρτη πάλι απεργία θα έχουμε. Απ ότι καταλαβα κατι παίζει με το ωράριο τους και οτι πλέον θα δουλευουν ως baby sitting και οχι ως παιδαγωγοί. Δεν καταλαβα και πολλά.... Τί θα κάνω πιά.... Απο Σεπτεμβρη δεν θα εχω την πολυτελεια να τα κρατησω στο σπίτι και φυσικά με τιποτα δεν μπορω να πληρωσω ιδιωτικό, όχι για 2 παιδιά αλλά ουτε για 1.

arma μου την Ευα την βάφτισαν και οι 2 ή μονο ένας? Κρίμα πάντως....

Ρίτα βλέπω ξεσαλωσατε όπως πάντα!:D

maeleni μου κουραγιο με την δηλωση και εμείς τα κάναμε το Σάββατο, αλλά δεν την εχω στειλει ακομα. Θέλει και εναν τεραστιο φακελο για τοσες αποδείξεις....ένας χαμος!

Σουλα μου πάς παλι για λιθοτριψία αυριο? Δεν είχα ιδέα:oops:! Ευχομαι να πάνε ολα τέλεια και να μη χρειαστει να κανεις ποτε ξανα. Οσο για τα υπόλοιπα, τί να πω....ξερω οτι σε βγάζουν απο τα ρουχα σου, αλλά αν προσπαθουσες να το προσπερασεις? Να πας οσο μπορείς πιο ηρεμη για τη λιθοτριψία και μετά βλέπετε τί θα κάνετε μαζί με τον Ν. Τόσο καιρό λεγαμε να πάει σχολειο να ηρεμησει απο τις γιαγιαδες και πάλι τα ίδια μου φαίνεται...:(

pikoulina μπράβο για την ανανέωση, άξιζε!!! Καλα τοσο χαλια με τον πονοκέφαλο που έκανες και εμετό? Απαπαπα. Περαστικα!

Ρε θηρίο εσυ πλενεις τα χαλια;;;; Και τετειες στιγμες αισθανομαι λιγο αχρηστιδης!!!!!! Οσο για τον πονοκεφαλο , αλλο πραγμα , δεν τον εχω ξαναζησει.

Ρε θηρίο εσυ πλενεις τα χαλια;;;; Και τετειες στιγμες αισθανομαι λιγο αχρηστιδης!!!!!! Οσο για τον πονοκεφαλο , αλλο πραγμα , δεν τον εχω ξαναζησει.

Χαχαχαχα και ποιός θα μου τα πλύνει?

Οσο για το "αχρηστίδης" μπορεί να υπαρχουν άλλα πραγματα που κάνεις εσύ και εγω δεν τα κάνω;)

Ευχομαι να μη σε ξαναπιασει ετσι το κεφάλι.

Πανμαρ, σου εχω πει ποτε οτι ειμαστε κοντοχωριανοί;;;; Απο τη Σιφνο εμεις !!!

Όχι δεν μου το έχεις πει!

Βέβαια, εμείς δεν έχουμε καμμία σχέση με την Σέριφο. Απλά έχουμε σπίτι εκεί. Είχαν πάει οι δικοί μου το 87, τους άρεσε και πήραν ένα σπιτάκι. Δεν είναι η καταγωγή μας από εκεί!

Σίφνος ε? Έχω περάσει ένα πολύ ωραίο καλοκαίρι εκεί (στα νιάτα μου!)...

Ωραία περάσατε τελικά στα σπα σας... Να είστε καλά να ξαναπάτε!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...